Türlü yedim ya işte. Evet kestir beni gözüne. Hep kontrol et gözün sevem kurban olam.Afiyet olsun cnm aksam neden yemek yemedin birazda spor yaparsan tadindan yenmez
Ya kolu neresinden olcucezKizlarrr olculerinizi lutfen pazartesi gunune kadar bildirin. Gogus bel kalca ve sag- sol kol olarak.
Afiyet olsun canım.Menün gayet güzel.Katmer diyet listende vardı değil mi?Bugün ki menüm
Sabah (10.45)
Menemen 3 yk
1/2 kk peynir
5 zeytin
1/4 haşhaşlı katmer
Ara (15.00)
1/2 sb kefir
Akşam ( 18.30)
1 kase mercimek çorbası
4 yk patlıcan yemeği
1 dlm ekmek
Sıvılar: 1,5 lt su 2,5 lt tamamlıycam inşallah.2 kupa çay.
@AhSen_yarim canım
Amann sana rakip vermemiş miyimBenim rakibem nerde
Afiyet olsun tatlımSabah 11
3 ymurta
Peynir 2 kk kadar
Cay
Ara 14.00
Turk kahvesi
Yarim avuc ceviz
Yarim avuc findik
Ara 16.00
Bi elma
Aksam 17.30
Bi tabak dolu ispanak yemegi
Yogurt
Su 2 lt
Spor bitince yazarim :)
Ahaha ben onu icinde turlu cesit olan cacik sandimTürlü yedim ya işte. Evet kestir beni gözüne. Hep kontrol et gözün sevem kurban olam.
Dur simdi bi foto bulayim olculerin nereden alinmasiyla ilgiliYa kolu neresinden olcucez
Basene squat çok iyi geldi bende ve hızlı tempo yürüyüş ama yürüyüş hesaplamada bölgesel hareketler diye geçmiyor.Bolgesel diye bahsettiginiz seyler neler arkadaslar. Benim mesela basen kismim fazla ne onerirsiniz veya dogumdan kalma azicik bi gobegim var onun icin
Senin menu de çok güzelmiş .sporunu bekliyorum. Tam ben Leslie mi yapsam bölgesel mi diye düşünürken çocuk uyandı onu salliyorum.bugun gündüz az unuttum aksama kadar parklarda oynattim ama yok uymuyor benim sipalar.Menum
Sabah 11
3 ymurta
Peynir 2 kk kadar
Cay
Ara 14.00
Turk kahvesi
Yarim avuc ceviz
Yarim avuc findik
Ara 16.00
Bi elma
Aksam 17.30
Bi tabak dolu ispanak yemegi
Yogurt
Su 2 lt
Spor bitince yazarim :)
Sallarken kol calis cnmSenin menu de çok güzelmiş .sporunu bekliyorum. Tam ben Leslie mi yapsam bölgesel mi diye düşünürken çocuk uyandı onu salliyorum.bugun gündüz az unuttum aksama kadar parklarda oynattim ama yok uymuyor benim sipalar.
Sen kovma da ben gitmem. Artık tak etti canıma Allahım irade sabır sağlık versin siz de elimden tutun da bitsin şu iş. Eylülde kızım 1.sinifa başlayacak. Obez bir anne değil söyle citi piti hanim hanimcik fit bir anne olmak istiyorum.Ahaha ben onu icinde turlu cesit olan cacik sandim
Tmm cnm hep kontrol edicem ben seni hec merak etme sen. Ama sonra bunaldim ben gidiyom demede
Hee 30 yaşındayımSallarken kol calis cnmkac yasindalar sen kac yasindasin tanismadik seninle ben tatildeydimde
Biz kovmayiz canim. Sen yetwrki iste. Bazen tokezlicez bazen kilo alcaz ama sen istedikten birakmadiktan sonra 6 ayda olsa 2 senede olsa kilolar gidecek. Sende bugun o imrenip baktigin kadin gibi olcaksin. Sanada baska kadinlar bakip imrencekSen kovma da ben gitmem. Artık tak etti canıma Allahım irade sabır sağlık versin siz de elimden tutun da bitsin şu iş. Eylülde kızım 1.sinifa başlayacak. Obez bir anne değil söyle citi piti hanim hanimcik fit bir anne olmak istiyorum.
Bugün parkta bir kadınlar vardı dedim bu çocuğu bu neresinden dogurmus. Kadın 50 kilo ne popo var ne göbek. O da anne ben de .ah işte ah.
Bende 26 yasindayim. 3 yasinda 1 oglum 1 yasinda bi kizim var. Ev hnimiyim istanbulda oturuyorm ismim elif yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :)Hee 30 yaşındayım
Büyük kızım 6 yaşında oğlum 1 yaşında. Ev hanimiyim diyelim.
Ooww bakiyoeumdaaa aksammm koca kandirilip disari cikarilmiss hmmm afiyet olsun canim :)Menüm
09:30 sahanda iki yumurta,zeytin, peynir, 3 ceviz,bol yeşillik,domates salatalık,3 bardak siyah çay
12:30 Şekersiz duble türk kahvesi
16:30 Şekersiz türk kahvesi(küçük fincan)
19:00 Patlıcanlı kebap,acılı ezme,bir ızgara köfte,salata ,ayran
Su:2,5 lt’yi geçmiştir
Spor:bitince paylaşırım
Menün çok başarılı, afiyet olsun canımMenüm
09:30 sahanda iki yumurta,zeytin, peynir, 3 ceviz,bol yeşillik,domates salatalık,3 bardak siyah çay
12:30 Şekersiz duble türk kahvesi
16:30 Şekersiz türk kahvesi(küçük fincan)
19:00 Patlıcanlı kebap,acılı ezme,bir ızgara köfte,salata ,ayran
Su:2,5 lt’yi geçmiştir
Spor:bitince paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?