Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa benjm menumu alintiladin ama bise yaMadin Ne demek oluyo bu anlayamadim yani seb hayirdir bacim
Canım yazmıştım güya
Kız neler yazdın neler
Afiyet olsun canım,menün fevkaladenin fevkinde ,spor da kesin harikuladenin harkındadır dedim medgic26 gör anacım sakın uyuma.Elif koptu gidiyor

Canım yazmıştım güya
Kız neler yazdın neler
Afiyet olsun canım,menün fevkaladenin fevkinde ,spor da kesin harikuladenin harkındadır dedim medgic26 gör anacım sakın uyuma.Elif koptu gidiyor
Suan cocuklari uyuttum spora baslicam insallah uyanmazlarda guzelcr terlerim :) biraz yaptim devam edip medgici gecmem laIm

Huzurvermeyolunda kuzum eşleşmişiz
Bu bugün tüm gün yürüyüş yaptım, giremedim gruba. Menüyü paylaşayim ilk.
Kahvaltıyı dışarıda yaptık.
Peynir çeşitleri
Domates salatalık
Zeytin
Sosis
Yumurta
Közlenmiş biber
Değişik bi biber salatası

Akşam
Kuru fasulye
Turşu

Sen mezun olmak mı istiyorsun?
Seninle kilo yarışına da girmek isterim ama gideceksin sanırım.

Şimdi kızlar güzel bi menüyle karşınızdayım diye düşünüyorum
08:30
Haşlanmış. Yumurtası salatası
Peynir zeytin
Çay

10:00
Yeşil çay

13:00
1 tabak yeşil mercimek
1 tabak salata

1 meyve

18:30
Yarım kase domates çorbası
1 tabak yeşil mercimek
Ayran

Su 1.5 anca olmuştur
600 ip 120p
200 bölgesel 120p
toplam 240p

Valla yılın kayınvalidesi bu ne sevgi bu ne ask masallah ama boyle yakınlıkların suyu cıkıyor ben mesafeden yanayım valla ne olursa olsun

Canııım menün cok guzel ama salam sosis tuketmemeye calıs saglıgın icin zaten netten yapılısını falan şzlesen miden kaldırmaz hiç

Ya mezun olmak istemiyorum da canım korumaya gecsemmi diye dusundum bşde cevremden cok zayıfladın artık yeter diye tepki alıp duruyoeum esiimde durmdiyince bi acaba mı dedim ama tek kalınca salmaktan da korkuyorum
Mezun olmasam da cok eskisi gibi dişli bşr rakipin yok dşyebilirim ama yarın spora baslamayı dusunuyorum bu aksam da bölgesel yapıcam

Canım mwnün cok guzel su yesil mercimegş bi ben sevemedim ya masallah sana guzel bir tarifin varmı

sutlu tarhana nasil oluyor canim ilk defa duyuyorum tarhana hastasi olarak :) sporda cok guzelmis bugun bende birsey yok ama seni yakalayacagim hic merak etme haftanin bitmesine daha coookk

Ekstra bişe yok canım. Mercimeği haşlayıp soğan ve salçayı kavurup su ekleyerek koydum. Baharat kimyon nane pulbiber kullanırım. Normalde erişte de koyuyorum da diyet diye koymadım. Bundan sonra haftada 1 yicem. Acayip tok tuttu Yani beni.

Ooww bakiyoeumdaaa aksammm koca kandirilip disari cikarilmiss hmmm afiyet olsun canim :)
Vay cingöz vaayBelki ben yaptım kebapları
Yemeğe gittiğimiz yerde iki düğün organizyonu vardı.Gelinlerden biri taş gibiydi diğeri pek bi dombiliydiDombiliyi gerdekten önce tutup buraya getirip zayıflatasım geldiHiç yakışmamıştı gelinlikÜzüldüm kıza aslında

Kaptanım fena zorlanıyorum ben çok puan olsun lütfennnnn

sutlu tarhana nasil oluyor canim ilk defa duyuyorum tarhana hastasi olarak :) sporda cok guzelmis bugun bende birsey yok ama seni yakalayacagim hic merak etme haftanin bitmesine daha coookk
Benim en sevdiğim çorba dir.hem diyete uygun hem besleyici. Biz tarhana yaparken yoğurt nohut domates biber katiyoruz. Yani annem yapıyo başka neler var bilmiyorum. Pişirirken de soğuk suya tarhanayi saliyorum. O kaynayip ozlesince de süt ekliyorum. En son da tuz.yag ve Salça yok.ben çok seviyorum.

Canım sucuk dışında bir şey yemem aslında ama masada olunca aldım, yoksa eve girmez normalde.
Haziran 15 kadar yani bayrama kadar devam et, kaptanlarin da dediği gibi 60a in. Boyun kaç

Afoyet olsun cnm. Su miktarin nedir :) tursu yedigin oicin suyu cok icersen odem olmaz
Dunku menu iftar
Bi tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
1 tbk salata
1 litre su
Sahura kalkammistim
21 bi elmaA

Spor olarak 10000 adimim var
Afiyet olsun cnm Allah kabul etsin
Sadece su az :) yatana kadar 2 lt yaparsan super olur afiyet olsun
Kaptancım masallah sana ben soor modundan cıktım gibi ya sen balamıssın ciddi ciddi benşm hşö elim kolum kalkmıyor bu aralar valla
Bende oyleydim epeydir cnm hadi kalk azcik spor yap devami gelir sen yapsrsin
yaa bejde uzuldum bak simdi. Ah ahh bekarlikda taksaydim su kilolari hemen salona yazilir gereken neyse yapardim

Kaptanım fena zorlanıyorum ben çok puan olsun lütfennnnn
1 tanesi 3 puan olsun mu ozmn :) az yada cok srn soyle cunku tek yapan sensin

Afiyet olsun canım.Karataya alıştın iyice menü çok güzel.
tesekkur ederım tatlım ...alıştım ıyıde oldu tembel dıyetı valla bı sabah bı aksam oh mıs ara ogunduoglendı hazırla ye yok bebışlılere ıyı bır dıyet Allah razı olsun hatuncuklardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…