- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Zayıflamaya karar vermemdeki en büyük etkenlerden biri oğlumun enerjisine yetebilmekti.Zayıfladım biraz enerjim de arttı ,ama yok yok yok yetmiyor enerjiDenemedim hiç canım, faydalarına bakayım bi, bir de emzirirken içilip içilmediğine
Afiyet olsun
Analara yazık yavbenim oğlan da öyle, anarjim taştı deyip tepiniyo
Amin canım teşekkür ederimdikkat edeceğim inşallah Şimdi emişiyoruz desem ama oğluma göre uykulu sayılabilir Oğlumun bebekliği daha zor olmuştu
canın çok geçmiş olsun, aman diyeyim dikkat et kendinerabbim sağlık sıhhat versin
ne kadar yorulsalar da her daim bizden daha enerjikler maşallahZayıflamaya karar vermemdeki en büyük etkenlerden biri oğlumun enerjisine yetebilmekti.Zayıfladım biraz enerjim de arttı ,ama yok yok yok yetmiyor enerji
Ayy onun anarjim taştı dillerini yerim ki ben
Arkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
yenı mesajda yazdım kuzum durumu
ay canim ya cok ama cok gecmis olsun dusmeden kaynakli bir sikinti olmadi dimi. Bir kac gun dinlendir kendini.Arkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
Sağol canım,ben bugün biraz iyiyim. Minik de evet alerjik öksürüğü var, yoğun geniz akıntısı da var, hepsi biribirine bağlı. Ctesi yeşillik alanda yürüyüşe çıktık, şuan gözler kıpkırmızı.Canım sen nasıl oldun? Minik de hastaydı sanırım iyi mi şimdi? Öksürüyor çok demiştin inşallah alerjik değildir?Benim oğlum da biraz akerjiktir ve bu havalar mahveder bizi
Sağol canımcgdmk geçmiş olsun kuzuya
Gunaydin 6.takım güzel hanımları
Günaydın kızlar
Gunaydin
Günaydın kızlar.Hayırlı günleriniz olsun.Günaydın canlarım
Ay çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak sen daha bu gruba lazım sin.Arkadaşlar SON DAKIKA gelışmesı ıle yanınızdayım... gozum karardı evın merdıvenlerınden yuvarlandım aşağıyatansıyonum dusmuş 6-8 geldı hastaneye gıttık... 2 serum taktılar yaptıgım spor benı halsız bırakmıs şiddetli baş dönmesi yaşadım. dr ne yaptın bugun dedı bende anlattım... spor çok aşırı olmuş dedı...yedıklerıme oranla çok fazla dedı.... kg ma gore zamanla arttırmam gerekıyormuş... agzıma s.çtı kocamda eve gelene kadar agzıma ettı... ılk defa esımı aglarken gordum.. sevıyo benı ya :) neyse suan ıyıyım ama bas donmem ara ara olmaya başladı.. kocam yarısınız ne ıse bırakıyorsun dedı.. spor hocası bulalım onunla goruselım kendı bıldıgıne yapma beraber karar verın dedı... yemın ettırdı... ben yarıştan çekılıyorum mecburen... Kanguru_ esperenzaa haberınız olsun kuzular... elıfe başka bırını verın ıstersenız. kocam burdan da cık dıye tutturdu neysekı ıkna ettım... suan ıyıyım
gunaydin canim cok sukur iyiz sen nasilsin:) hayat kisa oldugundan kaliteli yasamaya karar verdik o yuzden gecmisr bakarsan cokca spor yapiyoruzGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyet. Amannn kızlar hayat kısa yiyin gezin ne diyeti
Oyyyy canımmm çok çok geçmiş olsun,çok özür dilerim tatlım biraz da benim hatam
Hep demiştim yavaş yavaş arttır sporunu diye,maalesef rekabetin içine sokarak bu dediğimi çiğnemiş oldum.
Hiçbir şey senin sağlığından önemli değil,senin yapacağın spor yürüyüş belki hafif tempo leslie olmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?