Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zayıflamaya karar vermemdeki en büyük etkenlerden biri oğlumun enerjisine yetebilmekti.Zayıfladım biraz enerjim de arttı ,ama yok yok yok yetmiyor enerji
Ayy onun anarjim taştı dillerini yerim ki ben

Zayıflamaya karar vermemdeki en büyük etkenlerden biri oğlumun enerjisine yetebilmekti.Zayıfladım biraz enerjim de arttı ,ama yok yok yok yetmiyor enerji
Ayy onun anarjim taştı dillerini yerim ki ben
ne kadar yorulsalar da her daim bizden daha enerjikler maşallahBenimki bu aralar kaynım ameliyatlı diye kıyamıyor banakarnım acımasın diye babasıyla oynuyo

yenı mesajda yazdım kuzum durumu

Kuzum çok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine..

ay canim ya cok ama cok gecmis olsun dusmeden kaynakli bir sikinti olmadi dimi. Bir kac gun dinlendir kendini.

Canım sen nasıl oldun? Minik de hastaydı sanırım iyi mi şimdi? Öksürüyor çok demiştin inşallah alerjik değildir?Benim oğlum da biraz akerjiktir ve bu havalar mahveder bizi
Sağol canım,ben bugün biraz iyiyim. Minik de evet alerjik öksürüğü var, yoğun geniz akıntısı da var, hepsi biribirine bağlı. Ctesi yeşillik alanda yürüyüşe çıktık, şuan gözler kıpkırmızı.

Ay çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak sen daha bu gruba lazım sin.

Günaydınlarcaaaa
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
öncesinde 1 bardak limonlu su

Ama kendimi çok tok hissediyorum niye ki fazla yemiş olabilir miyim ama bunları yedim sadece

Sabah
1 dilim ekmek
domatesli peynirli yumurta (1 yumurtadan yaptım)

öğlen
5 6 yada 6 7 kaşık kuru fasulye
ayran

ara
şekersiz çay 2 bardak
az fındık ve kuru üzüm 5 6 dır adeti her birinin
yarım portakaldan daha az

akşam
2 parça tavuk 2 de minik yedim (çok mu olmuş haşlama et)
yanına ayran içtim birde domates dildim

ara
tarçınlı süt

Sabah 130 ip atladım akşama da atlamayı denicem dedim 30 daha atladım
suda 1 lt geçti 2 lt ye yakındır devamlı içiyorum ama bardakları sayamıyorum @kolera88 esperenzaa

pazartesi menüm dür canlar

kuzum senınle ne alakası var olacak varmıstı oldu yasadım gectı ıyıyım suan ama halsızım üzülme muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…