Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sana inanmiyorum. Neden okdr yuklendin kendine. Bende gordugumde cok fazla dedim. Cok cok gecmis olsun. Iyiki biterin kirilmadi. Yarismadan cekilcem derken takimdan mk ayrilcaksin yoksa spor yarismasindan mi? Ay sen en az 2 3 gun spor yapma zaten. Sonrada bi hoca bul yada sadece leslie yap cok fazla olmus cidden[/QUOTE]

hep 2 saat dınlenerek yaptım oglusta yanımda degıldı... yorulmadım ama akşam acısı çıktı ıste olsun yasancak varmış... spordan çekılıyorum kız burayı bırakırmıyım kuzum aynen hoca bulucaz bakalım bı kaç gun dınleneyımde

Denemedim hiç canım, faydalarına bakayım bi, bir de emzirirken içilip içilmediğine
arastırmadan ıcme kuzum bılmıyorum emzırenler ıcebılıyormu

ay canim ya cok ama cok gecmis olsun dusmeden kaynakli bir sikinti olmadi dimi. Bir kac gun dinlendir kendini.
yok olmadı heryerım pofuduk zaten :) kemıge gelene kadar ohooo aırbag yastıgım var benım heryerımde hehehe :) sagol canım

medgic26 canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm keşke bu kadar zorlamasaydın
ya aslında hiç yorulmadım kuzum akşam patlak verdı ıste anlamadım bende bırden oldu çok sagol tatlım

medgic26 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
çok sagol canım benım yasancak varmıstı oldu bıttı

Ay çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak sen daha bu gruba lazım sin.
valla banada burası lazım yolum çok uzun ... tesekkur ederım sagol canım

Günaydınlarcaaaa
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
öncesinde 1 bardak limonlu su

Ama kendimi çok tok hissediyorum niye ki fazla yemiş olabilir miyim ama bunları yedim sadece

aslında az yemıssın sabah kuzum... ekmek ham bır tokluk verıyor ve yavastan acıktırcak...

Arkadaslar nasılsınız ben gece yine bşr ates nöbetindeydim inş bu gece rahat uyur yavrum gecmedi bşrtürlü neyse allah beterinden korusun diyorum mutfaga giremeyen anne olarak ballar pıgacalar pidelr gırla gitti bugunden itibaren toparlicam inş cocuk bşraz saha iyi gibi bakalım önümde 3 günüm var iyi degerlendirmeye calısıcam sabah 1000 tqne ip atladım hedfm 3000 yapmak

suyu az ıcıyorsun su sısesı al kendıne cam kuzum... fındık sağlıklı karbınhıdrat portalda seker ıkısı yan yana pek olmaması gereken seyler... akşam gayet ıyı

bugun nasıl oldunuz kuzum hepımıze nazar degdı valla

ya utandım vallahı çok sagol kuzum yemınle o kadar mutluyum kı ıyıkı geldımde tanıdım sızı sayenızde topladım kendımı Allah hepınızden razı olsun

Canım cok gecmiş olsun cok uzuldum sneşn icin simdş iyisindir inş

suyu az ıcıyorsun su sısesı al kendıne cam kuzum... fındık sağlıklı karbınhıdrat portalda seker ıkısı yan yana pek olmaması gereken seyler... akşam gayet ıyı

Acıkmadım detoks suyu yaptım onu içiyorum canım. Sanada geçmiş olsun buarada ..Dünkü menüm nasıl sence . Ben 3 günde 1 kilo gitsin istiyorum

Acıkmadım detoks suyu yaptım onu içiyorum canım. Sanada geçmiş olsun buarada ..Dünkü menüm nasıl sence . Ben 3 günde 1 kilo gitsin istiyorum
tesekkur ederım canım . dunku menune yporum yaptım sanırım.. 3 gunde degılde haftada 1 kg hedefle kendını detoks odem atar yag degıl tatlıımcım :)

sagol kuzum nazarlara geldık :) üzülme oldu bıttı ıyıyım... sız nasıl oldunuz ....*
Dın gece kötüydük kuzum da bu sabah iyiyiz hamdolsun daha iyi oglan da öksürüyordu ama geceleri azıyor onunkinde garip bşr zaman yasıyoruz hakikaten sen bırakcakmısım burayo gercekten ya bence bırakma insan tek basına uzun soluklu götüremiye hiç

Menü harika

kızlarrr napıyonuz bakalım.... şu kaçamak yapan hatuncuklar sızede selam menulerde bırseye dıkkat ettım... yenmesı gerekenı öve öve yazıp... yaptıgınız kaçamakları mınımınnacık gozunuzde kuculte kuçulte yazıyonuz hep... mınık tı ufaktı çeyrek tı tutam dı... unutmayalım o mınık ama etkılı zehırler bızı bu kılolara ulaştırdı... ayrıca hepimiz evımıze aldıgımız yıyeceklerın hepsını bundan once mılyonkez yedık ve tadını bılıyoruz... ayrıca bıryerede kaybolmayacak... hep varlar... zayıflayıp korumaya başladıgımızda az az yıyebılırızz... bız burda sırf kendımız ıcın yokuz hepımız ıcın varız.. melesa ben şahsım adıma sunu soylıyeyım canım bırsey ıstıyor dıyelım dıyet dısı... dıyorum kı ogluma yazık emegıme yazık kızlara yazık akşam lısteyı yazıp gönderdıgımde benım ıcın uzulecek ınsanlar var burada... ben benım ıcın kendını paralayan ınsanlara bu ıhanetı yapamam... 2 martta 120.5 dum dun 108.6 geldım 47 gunde 11,9 kılo verdım... kaçamak yapsaydım o kadar kısa surede bu kadar çok veremezdım... ben sılkelendım nolur sızde kendınız ıcın sılkelenın cunku burdakı herkesı çok sevıyorummmm

kuzum burayı degıl burdakı spor yarısını bırakıyorum... kız sızı bırakırmıyım ben... oğlusuna gunluk al aktardan tavada yak onu pamuga gecsın gece gogusune koy ayagına da vıkıs sur kalmıyor bırsey

Çok güzel yazmışsın doğru söylüyorsun hepimizde var bu 1 lokma patates yedim 1 lokma meyve minicik çikolata. O küçücük şeyler bir araya gelip kocaman bir göbek ve kocaman bir popo oluyor

Çok güzel yazmışsın doğru söylüyorsun hepimizde var bu 1 lokma patates yedim 1 lokma meyve minicik çikolata. O küçücük şeyler bir araya gelip kocaman bir göbek ve kocaman bir popo oluyor

malesef hep dıyorum kı onlar ıyı bır yıyecek olsaydı dıyet lıstelerınde yerını bulurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…