sagol tatlım tesekkur ederım.. halsızım çok baska bırsey kalmadı.. kıtaplarımda geldı :)Coookkk geçmiş olsun canım yaa. Dikkat et kendine
arastırmadan ıcme kuzum bılmıyorum emzırenler ıcebılıyormuDenemedim hiç canım, faydalarına bakayım bi, bir de emzirirken içilip içilmediğine
yok olmadı heryerım pofuduk zaten :) kemıge gelene kadar ohooo aırbag yastıgım var benım heryerımde hehehe :) sagol canımay canim ya cok ama cok gecmis olsun dusmeden kaynakli bir sikinti olmadi dimi. Bir kac gun dinlendir kendini.
ya aslında hiç yorulmadım kuzum akşam patlak verdı ıste anlamadım bende bırden oldu çok sagol tatlım
çok sagol canım benım yasancak varmıstı oldu bıttımedgic26 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
valla banada burası lazım yolum çok uzun ... tesekkur ederım sagol canımAy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak sen daha bu gruba lazım sin.
Günaydınlarcaaaa
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
öncesinde 1 bardak limonlu su
Ama kendimi çok tok hissediyorum niye ki fazla yemiş olabilir miyim ama bunları yedim sadece
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli peynirli yumurta (1 yumurtadan yaptım)
öğlen
5 6 yada 6 7 kaşık kuru fasulye
ayran
ara
şekersiz çay 2 bardak
az fındık ve kuru üzüm 5 6 dır adeti her birinin
yarım portakaldan daha az
akşam
2 parça tavuk 2 de minik yedim (çok mu olmuş haşlama et)
yanına ayran içtim birde domates dildim
ara
tarçınlı süt
Sabah 130 ip atladım akşama da atlamayı denicem dedim 30 daha atladım
suda 1 lt geçti 2 lt ye yakındır devamlı içiyorum ama bardakları sayamıyorum @kolera88 @esperenzaa
pazartesi menüm dür canlar
bugun nasıl oldunuz kuzum hepımıze nazar degdı vallaArkadaslar nasılsınız ben gece yine bşr ates nöbetindeydim inş bu gece rahat uyur yavrum gecmedi bşrtürlü neyse allah beterinden korusun diyorum mutfaga giremeyen anne olarak ballar pıgacalar pidelr gırla gitti bugunden itibaren toparlicam inş cocuk bşraz saha iyi gibi bakalım önümde 3 günüm var iyi degerlendirmeye calısıcam sabah 1000 tqne ip atladım hedfm 3000 yapmak
ya utandım vallahı çok sagol kuzum yemınle o kadar mutluyum kı ıyıkı geldımde tanıdım sızı sayenızde topladım kendımı Allah hepınızden razı olsun
Canım cok gecmiş olsun cok uzuldum sneşn icin simdş iyisindir inşarastırmadan ıcme kuzum bılmıyorum emzırenler ıcebılıyormu
yok olmadı heryerım pofuduk zaten :) kemıge gelene kadar ohooo aırbag yastıgım var benım heryerımde hehehe :) sagol canım
ya aslında hiç yorulmadım kuzum akşam patlak verdı ıste anlamadım bende bırden oldu çok sagol tatlım
çok sagol canım benım yasancak varmıstı oldu bıttı
valla banada burası lazım yolum çok uzun ... tesekkur ederım sagol canım
Canım cok gecmiş olsun cok uzuldum sneşn icin simdş iyisindir inş
suyu az ıcıyorsun su sısesı al kendıne cam kuzum... fındık sağlıklı karbınhıdrat portalda seker ıkısı yan yana pek olmaması gereken seyler... akşam gayet ıyı
tesekkur ederım canım . dunku menune yporum yaptım sanırım.. 3 gunde degılde haftada 1 kg hedefle kendını detoks odem atar yag degıl tatlıımcım :)Acıkmadım detoks suyu yaptım onu içiyorum canım. Sanada geçmiş olsun buarada ..Dünkü menüm nasıl sence . Ben 3 günde 1 kilo gitsin istiyorum
Dın gece kötüydük kuzum da bu sabah iyiyiz hamdolsun daha iyi oglan da öksürüyordu ama geceleri azıyor onunkinde garip bşr zaman yasıyoruz hakikaten sen bırakcakmısım burayo gercekten ya bence bırakma insan tek basına uzun soluklu götüremiye hiçsagol kuzum nazarlara geldık :) üzülme oldu bıttı ıyıyım... sız nasıl oldunuz ....*
İyilesmene de kitaplarının gelmesine de çok sevindim, hemen başlarsın artık :)sagol tatlım tesekkur ederım.. halsızım çok baska bırsey kalmadı.. kıtaplarımda geldı :)
Menü harikaSabah
1 dilim ekmek
domatesli peynirli yumurta (1 yumurtadan yaptım)
öğlen
5 6 yada 6 7 kaşık kuru fasulye
ayran
ara
şekersiz çay 2 bardak
az fındık ve kuru üzüm 5 6 dır adeti her birinin
yarım portakaldan daha az
akşam
2 parça tavuk 2 de minik yedim (çok mu olmuş haşlama et)
yanına ayran içtim birde domates dildim
ara
tarçınlı süt
Sabah 130 ip atladım akşama da atlamayı denicem dedim 30 daha atladım
suda 1 lt geçti 2 lt ye yakındır devamlı içiyorum ama bardakları sayamıyorum @kolera88 @esperenzaa
pazartesi menüm dür canlar
kuzum burayı degıl burdakı spor yarısını bırakıyorum... kız sızı bırakırmıyım ben... oğlusuna gunluk al aktardan tavada yak onu pamuga gecsın gece gogusune koy ayagına da vıkıs sur kalmıyor bırseyDın gece kötüydük kuzum da bu sabah iyiyiz hamdolsun daha iyi oglan da öksürüyordu ama geceleri azıyor onunkinde garip bşr zaman yasıyoruz hakikaten sen bırakcakmısım burayo gercekten ya bence bırakma insan tek basına uzun soluklu götüremiye hiç
Çok güzel yazmışsın doğru söylüyorsun hepimizde var bu 1 lokma patates yedim 1 lokma meyve minicik çikolata. O küçücük şeyler bir araya gelip kocaman bir göbek ve kocaman bir popo oluyorkızlarrr napıyonuz bakalım.... şu kaçamak yapan hatuncuklar sızede selammenulerde bırseye dıkkat ettım... yenmesı gerekenı öve öve yazıp... yaptıgınız kaçamakları mınımınnacık gozunuzde kuculte kuçulte yazıyonuz hep... mınık tı ufaktı çeyrek tı tutam dı... unutmayalım o mınık ama etkılı zehırler bızı bu kılolara ulaştırdı... ayrıca hepimiz evımıze aldıgımız yıyeceklerın hepsını bundan once mılyonkez yedık ve tadını bılıyoruz... ayrıca bıryerede kaybolmayacak... hep varlar... zayıflayıp korumaya başladıgımızda az az yıyebılırızz... bız burda sırf kendımız ıcın yokuz hepımız ıcın varız.. melesa ben şahsım adıma sunu soylıyeyım canım bırsey ıstıyor dıyelım dıyet dısı... dıyorum kı ogluma yazık emegıme yazık kızlara yazık akşam lısteyı yazıp gönderdıgımde benım ıcın uzulecek ınsanlar var burada... ben benım ıcın kendını paralayan ınsanlara bu ıhanetı yapamam... 2 martta 120.5 dum dun 108.6 geldım 47 gunde 11,9 kılo verdım... kaçamak yapsaydım o kadar kısa surede bu kadar çok veremezdım... ben sılkelendım nolur sızde kendınız ıcın sılkelenın cunku burdakı herkesı çok sevıyorummmm
İyilesmene de kitaplarının gelmesine de çok sevindim, hemen başlarsın artık :)
Çok güzel yazmışsın doğru söylüyorsun hepimizde var bu 1 lokma patates yedim 1 lokma meyve minicik çikolata. O küçücük şeyler bir araya gelip kocaman bir göbek ve kocaman bir popo oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?