cok haklisin canim ve masallah cok guzel kilo vermissin tebrik ederim senikızlarrr napıyonuz bakalım.... şu kaçamak yapan hatuncuklar sızede selammenulerde bırseye dıkkat ettım... yenmesı gerekenı öve öve yazıp... yaptıgınız kaçamakları mınımınnacık gozunuzde kuculte kuçulte yazıyonuz hep... mınık tı ufaktı çeyrek tı tutam dı... unutmayalım o mınık ama etkılı zehırler bızı bu kılolara ulaştırdı... ayrıca hepimiz evımıze aldıgımız yıyeceklerın hepsını bundan once mılyonkez yedık ve tadını bılıyoruz... ayrıca bıryerede kaybolmayacak... hep varlar... zayıflayıp korumaya başladıgımızda az az yıyebılırızz... bız burda sırf kendımız ıcın yokuz hepımız ıcın varız.. melesa ben şahsım adıma sunu soylıyeyım canım bırsey ıstıyor dıyelım dıyet dısı... dıyorum kı ogluma yazık emegıme yazık kızlara yazık akşam lısteyı yazıp gönderdıgımde benım ıcın uzulecek ınsanlar var burada... ben benım ıcın kendını paralayan ınsanlara bu ıhanetı yapamam... 2 martta 120.5 dum dun 108.6 geldım 47 gunde 11,9 kılo verdım... kaçamak yapsaydım o kadar kısa surede bu kadar çok veremezdım... ben sılkelendım nolur sızde kendınız ıcın sılkelenın cunku burdakı herkesı çok sevıyorummmm
cok haklisin canim ve masallah cok guzel kilo vermissin tebrik ederim seni
Çok iyisin yine canım, ben dün yapamadim. Bugün de hiç yapacak halim yok. Bu hafta sporsuz gecirebilirim.Ben hedefi 5000 yaptım gencler 2000 atladım cunki
Ayni programsa ben de kullanıyorum eylülden beri. Düzenli yapmadığım halde memnunum ben.etkiliBugun telefona gunluk egzersiz programi indirdim bolgesel hareketler var sayili eliptik + bolgesel gitmeyi dusunuyorum nasil olur sizce
Bugün iyiyim kuzummmmaynen okuyacam canım bıraz takılayım surdada aklım kıtaplarda zaten sen ıyımısın adaşcımm canımcım
Kendini sen daha iyi tanırsın bana cardio daha iyi geliyoBugun telefona gunluk egzersiz programi indirdim bolgesel hareketler var sayili eliptik + bolgesel gitmeyi dusunuyorum nasil olur sizce
uste yazmistim ama alinti olmamisAyni programsa ben de kullanıyorum eylülden beri. Düzenli yapmadığım halde memnunum ben.etkili
Bölgesel hareketler üzerinden hesaplanıyor.benimki de 30 günde kilo ver diye bir program2 program oldu biri ucretsiz gunluk egzersizler diye bir program biri ev egzersizleri diye. Kol bacak basen vs. Ayri ayri hareketler var 10 hareket 30. ar Sn gosteriyor simdi bacak ve baseni yaptim baya calistiriyor yoruldum :) puanlamasini nasil yapacagim peki
kızlarrr napıyonuz bakalım.... şu kaçamak yapan hatuncuklar sızede selammenulerde bırseye dıkkat ettım... yenmesı gerekenı öve öve yazıp... yaptıgınız kaçamakları mınımınnacık gozunuzde kuculte kuçulte yazıyonuz hep... mınık tı ufaktı çeyrek tı tutam dı... unutmayalım o mınık ama etkılı zehırler bızı bu kılolara ulaştırdı... ayrıca hepimiz evımıze aldıgımız yıyeceklerın hepsını bundan once mılyonkez yedık ve tadını bılıyoruz... ayrıca bıryerede kaybolmayacak... hep varlar... zayıflayıp korumaya başladıgımızda az az yıyebılırızz... bız burda sırf kendımız ıcın yokuz hepımız ıcın varız.. melesa ben şahsım adıma sunu soylıyeyım canım bırsey ıstıyor dıyelım dıyet dısı... dıyorum kı ogluma yazık emegıme yazık kızlara yazık akşam lısteyı yazıp gönderdıgımde benım ıcın uzulecek ınsanlar var burada... ben benım ıcın kendını paralayan ınsanlara bu ıhanetı yapamam... 2 martta 120.5 dum dun 108.6 geldım 47 gunde 11,9 kılo verdım... kaçamak yapsaydım o kadar kısa surede bu kadar çok veremezdım... ben sılkelendım nolur sızde kendınız ıcın sılkelenın cunku burdakı herkesı çok sevıyorummmm
Dın gece kötüydük kuzum da bu sabah iyiyiz hamdolsun daha iyi oglan da öksürüyordu ama geceleri azıyor onunkinde garip bşr zaman yasıyoruz hakikaten sen bırakcakmısım burayo gercekten ya bence bırakma insan tek basına uzun soluklu götüremiye hiç
suyu az ıcıyorsun su sısesı al kendıne cam kuzum... fındık sağlıklı karbınhıdrat portalda seker ıkısı yan yana pek olmaması gereken seyler... akşam gayet ıyı
Dun bende cok kotuydum canım cpcuk hasta diye emmiyorduda mastit oldum sag gögsüm kolum omzum yanıyorsu alev alev heryerim agrıyordu aksam iki tane majezik ictim yattım bira da gece emzirince kendime geldim valla üst üste geliyor geldimmi de boşver saglık olsun haftaya yaoarsın bende bastayı diye ballar ıhlamurlar börekler cörekler eşimin elinden yedşm artı gelmememk icin yapmak zorundayımÇok iyisin yine canım, ben dün yapamadim. Bugün de hiç yapacak halim yok. Bu hafta sporsuz gecirebilirim.
Cok teşekkürederim canımss sagolasınGelmiş geçmiş olsun inş canım
Çok geçmiş olsun. Ay geldimi hepsi üst üste geliyor. Kış gibi kış olmadı, mikroplar cirit atıyor. Benim bebeğim de hala kötü çok. Gece uyumadı. İştah yok. Emmiyor zaten ama mamasını falan da içmiyor. Ay iyileselim en yakın zamanda inşallah hepimiz, en kötü hastaligimiz böyle olsun yeter ki.Dun bende cok kotuydum canım cpcuk hasta diye emmiyorduda mastit oldum sag gögsüm kolum omzum yanıyorsu alev alev heryerim agrıyordu aksam iki tane majezik ictim yattım bira da gece emzirince kendime geldim valla üst üste geliyor geldimmi de boşver saglık olsun haftaya yaoarsın bende bastayı diye ballar ıhlamurlar börekler cörekler eşimin elinden yedşm artı gelmememk icin yapmak zorundayım
sana inanmiyorum. Neden okdr yuklendin kendine. Bende gordugumde cok fazla dedim. Cok cok gecmis olsun. Iyiki biterin kirilmadi. Yarismadan cekilcem derken takimdan mk ayrilcaksin yoksa spor yarismasindan mi? Ay sen en az 2 3 gun spor yapma zaten. Sonrada bi hoca bul yada sadece leslie yap cok fazla olmus cidden
Bal yokmu cnm oglana sabah ac karnina 1 tk bal ver cok iyi geliyo oksurugeArkadaslar nasılsınız ben gece yine bşr ates nöbetindeydim inş bu gece rahat uyur yavrum gecmedi bşrtürlü neyse allah beterinden korusun diyorum mutfaga giremeyen anne olarak ballar pıgacalar pidelr gırla gitti bugunden itibaren toparlicam inş cocuk bşraz saha iyi gibi bakalım önümde 3 günüm var iyi degerlendirmeye calısıcam sabah 1000 tqne ip atladım hedfm 3000 yapmak
cok guzrl yazmissin cnm sanki cok az diye yazinca kilo yapmayacakmis gibi kendimkzi kandiriyoruzkızlarrr napıyonuz bakalım.... şu kaçamak yapan hatuncuklar sızede selammenulerde bırseye dıkkat ettım... yenmesı gerekenı öve öve yazıp... yaptıgınız kaçamakları mınımınnacık gozunuzde kuculte kuçulte yazıyonuz hep... mınık tı ufaktı çeyrek tı tutam dı... unutmayalım o mınık ama etkılı zehırler bızı bu kılolara ulaştırdı... ayrıca hepimiz evımıze aldıgımız yıyeceklerın hepsını bundan once mılyonkez yedık ve tadını bılıyoruz... ayrıca bıryerede kaybolmayacak... hep varlar... zayıflayıp korumaya başladıgımızda az az yıyebılırızz... bız burda sırf kendımız ıcın yokuz hepımız ıcın varız.. melesa ben şahsım adıma sunu soylıyeyım canım bırsey ıstıyor dıyelım dıyet dısı... dıyorum kı ogluma yazık emegıme yazık kızlara yazık akşam lısteyı yazıp gönderdıgımde benım ıcın uzulecek ınsanlar var burada... ben benım ıcın kendını paralayan ınsanlara bu ıhanetı yapamam... 2 martta 120.5 dum dun 108.6 geldım 47 gunde 11,9 kılo verdım... kaçamak yapsaydım o kadar kısa surede bu kadar çok veremezdım... ben sılkelendım nolur sızde kendınız ıcın sılkelenın cunku burdakı herkesı çok sevıyorummmm
eger duzenli yaparsan etkili olur cnmBugun telefona gunluk egzersiz programi indirdim bolgesel hareketler var sayili eliptik + bolgesel gitmeyi dusunuyorum nasil olur sizce
Ayy o mastit cok beter bise bidaha oldugunda ilik suyun altiba gir masaj yap sutunu sag cnmDun bende cok kotuydum canım cpcuk hasta diye emmiyorduda mastit oldum sag gögsüm kolum omzum yanıyorsu alev alev heryerim agrıyordu aksam iki tane majezik ictim yattım bira da gece emzirince kendime geldim valla üst üste geliyor geldimmi de boşver saglık olsun haftaya yaoarsın bende bastayı diye ballar ıhlamurlar börekler cörekler eşimin elinden yedşm artı gelmememk icin yapmak zorundayım
Sivi beslenerek dahada hasta olmazmisinKanguru_ esperenzaa Huzurvermeyolunda
Kızlar ben bu ara menü paylasamiyorum, kusura bakmayın. Çok iştahsızlık var. Dün akşam da sadece corba ve yoğurt yiyebildim ilaç içmek için. Bu iştahsızlığı toparlamak için en azından bir kaç gün sıvı beslenicem. Meyve, yoğurt, ceviz, çorba gibi. Ptesiye kadar. Sonra düzene girer inşallah. Bilginiz olsun.
ben gordum bunu instagramda acaba okdr etkilimidir varis fln yapmasin
hep 2 saat dınlenerek yaptım oglusta yanımda degıldı... yorulmadım ama akşam acısı çıktı ıste olsun yasancak varmış... spordan çekılıyorum kız burayı bırakırmıyım kuzum aynen hoca bulucaz bakalım bı kaç gun dınleneyımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?