Onlarla ugrascagina gercekten incelDinlen cnm hoca bulmasanda sadece leslie yap en az 90 kilo olana kadar
Bal yokmu cnm oglana sabah ac karnina 1 tk bal ver cok iyi geliyo oksuruge
cok guzrl yazmissin cnm sanki cok az diye yazinca kilo yapmayacakmis gibi kendimkzi kandiriyoruz
eger duzenli yaparsan etkili olur cnm
Ayy o mastit cok beter bise bidaha oldugunda ilik suyun altiba gir masaj yap sutunu sag cnm
Sivi beslenerek dahada hasta olmazmisin
ben gordum bunu instagramda acaba okdr etkilimidir varis fln yapmasin
Özel günlerde giyilir kız nolcak tam benlik 5.5 cm inceltiyormuş kesin alırım ben her türlü incelten şeyden elimde mevcut
Benimde tek hayalim o gerçekten ince olmakOnlarla ugrascagina gercekten incel
Salona ne zmn yaziliyosunBenimde tek hayalim o gerçekten ince olmak
Sanırım takımıza nazar değdi ve ben de biraz biraz hasta oluyorum
EvetSalona ne zmn yaziliyosun
Çok doğru diyorsun canım,hepsi üst üste geliyor .öncelik sağlık tabi kiÇok geçmiş olsun. Ay geldimi hepsi üst üste geliyor. Kış gibi kış olmadı, mikroplar cirit atıyor. Benim bebeğim de hala kötü çok. Gece uyumadı. İştah yok. Emmiyor zaten ama mamasını falan da içmiyor. Ay iyileselim en yakın zamanda inşallah hepimiz, en kötü hastaligimiz böyle olsun yeter ki.
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun kuzumkuzum senınle ne alakası var olacak varmıstı oldu yasadım gectı ıyıyım suan ama halsızım üzülme muck
Salona ne zmn yaziliyosun
5 mayıs cumartesi günü yazılıyorum canlarım söz veriyorum bir daha bozmak yok 10 kilo verene kadarEvetfattylamb94 ne zaman başlıyorsun? Yeter bence de artık,bi silkelen kendine gel.
Aaa geçmiş olsun esperenzam dikkat et kendine iyice gribe çevirmeden önlemini al gerçi gribin geleceği varsa durdurulmaz daSanırım takımıza nazar değdi ve ben de biraz biraz hasta oluyorumMide bulantısı,vücudumda kırgınlık ve baş ağrım var bu sabah.
Sen nasılsın kuzum?
Aaa nerdn gordn kizz
hadi bakalim insallah. Sanki sen salona yazilinca ben zayiflicam cok kafama taktim senin salon isini5 mayıs cumartesi günü yazılıyorum canlarım söz veriyorum bir daha bozmak yok 10 kilo verene kadar
oooo hosgeldin cnm. Olsun kisa zmnda toparlarsin. Evet listede 3 kisi kaldi malesef. Insallah bu hafta 5 6 olcakKizlar ben geliyorum ama cok fena geliyorum kilo aldm ne yazikki ne kadar old bakmadm ama 4 kesin vardr siki simsiki hic kacamaksiz iki haftada hallederim insallah cok moralim bozuldu sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz listede sadece 3 kisimi var yoksa benmi yanlis gordum
Hosbulduk cnm cok uzuldm simdi grubuma olsun.olsun bi iki haftayada ben geliyorum insallahesperenzaa gecmis oosun cnm daha fazla hastalanmadan onlemini al hadi bakalim insallah. Sanki sen salona yazilinca ben zayiflicam cok kafama taktim senin salon isini
oooo hosgeldin cnm. Olsun kisa zmnda toparlarsin. Evet listede 3 kisi kaldi malesef. Insallah bu hafta 5 6 olcak
Insallah cnm. Naptin evi yerlesebildin mkHosbulduk cnm cok uzuldm simdi grubuma olsun.olsun bi iki haftayada ben geliyorum insallah
Içimizde en hafif atlatan sensin gerçi S smygnc çok az kilo almıştı :) halledersin sen kısa sürede üzme kendini. Evini yerleştirdin mi naptınKizlar ben geliyorum ama cok fena geliyorum kilo aldm ne yazikki ne kadar old bakmadm ama 4 kesin vardr siki simsiki hic kacamaksiz iki haftada hallederim insallah cok moralim bozuldu sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz listede sadece 3 kisimi var yoksa benmi yanlis gordum
Ben görürümAaa nerdn gordn kizz
Yazılayımda rahatlaesperenzaa gecmis oosun cnm daha fazla hastalanmadan onlemini al hadi bakalim insallah. Sanki sen salona yazilinca ben zayiflicam cok kafama taktim senin salon isini
oooo hosgeldin cnm. Olsun kisa zmnda toparlarsin. Evet listede 3 kisi kaldi malesef. Insallah bu hafta 5 6 olcak
Çok güzel yazmışsın canım aynen bende elim yemeye gitse gruba nasıl bunu yazarım bunu diyorum vazgeçiyorum. Tatlı konusu tamamen kafamda bitirdim 4 5 en azından eşime söz verdim çünkü . Kafanda bitirince insanın canı da istemiyormuş onu anladım..Ama sporu oturtamadım daha zamanla yarışıyorum uykumu bile alamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?