Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Onlarla ugrascagina gercekten incel

Çok doğru diyorsun canım,hepsi üst üste geliyor .öncelik sağlık tabi ki

Sanırım takımıza nazar değdi ve ben de biraz biraz hasta oluyorumMide bulantısı,vücudumda kırgınlık ve baş ağrım var bu sabah.
Sen nasılsın kuzum?
Aaa geçmiş olsun esperenzam dikkat et kendine iyice gribe çevirmeden önlemini al gerçi gribin geleceği varsa durdurulmaz da ben iyiyim çalışıyorum akşam bekarlığa veda var bi taraftan ona hazirlaniyorum

Kizlar ben geliyorum ama cok fena geliyorum kilo aldm ne yazikki ne kadar old bakmadm ama 4 kesin vardr siki simsiki hic kacamaksiz iki haftada hallederim insallah cok moralim bozuldu sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz listede sadece 3 kisimi var yoksa benmi yanlis gordum

esperenzaa gecmis oosun cnm daha fazla hastalanmadan onlemini al
5 mayıs cumartesi günü yazılıyorum canlarım söz veriyorum bir daha bozmak yok 10 kilo verene kadar
hadi bakalim insallah. Sanki sen salona yazilinca ben zayiflicam cok kafama taktim senin salon isini

oooo hosgeldin cnm. Olsun kisa zmnda toparlarsin. Evet listede 3 kisi kaldi malesef. Insallah bu hafta 5 6 olcak

Hosbulduk cnm cok uzuldm simdi grubuma olsun.olsun bi iki haftayada ben geliyorum insallah

Içimizde en hafif atlatan sensin gerçi S smygnc çok az kilo almıştı :) halledersin sen kısa sürede üzme kendini. Evini yerleştirdin mi naptın
Aaa nerdn gordn kizz
Ben görürüm

Yazılayımda rahatla o zamana mutfakta yapılır diyetime odaklanırım

Daha yeni basladin tatlim ben gibi olma zamana yay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…