Dgo lar sağolsun valla agzimiza ettiPortakalda hiç tat yoktu kurumuş lifleri yedim aslında
Aynen öyle yapicam tatlımaz 90 kilo olana kadar
Valla cik rahatlicamYazılayımda rahatlao zamana mutfakta yapılır diyetime odaklanırım
Cok sukur yerlestim bitti ilk misafirlerimi ağırladım bileInsallah cnm. Naptin evi yerlesebildin mk
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun kuzumbol bol dinlenmeye çalış atom karıncam
agrin fln varmiAynen öyle yapicam tatlım
oh iyi cnm cok sukur bitti islerin. Hadi bakalim 2 hadtada listeye gir :)Cok sukur yerlestim bitti ilk misafirlerimi ağırladım bilecok zor oldu ama oldu cok sukur yemin ederim bugun gunluk rutin is yaptim ekstra is olmadan onun disinda full doluydum tabi yemek saatleride miktarlarida ayarsiz oldu aldm haliyle ama yarin hizli 1 giris yapiyorum siki siki sarilocam diyetime ramazana. Kadar aldiklarimi vereyim ramazandada hedefimi gecicem
Evet valla annemin ve evin kıymetini anladım. 1 ay denicem kendim yapamazsam diyetisyenede giderimValla cik rahatlicaminsallah cnm annende geldi daha rahat edersib
Spora yazilirsan yaparsin bence cnm. Senin tek sorunun sporsuzlujEvet valla annemin ve evin kıymetini anladım. 1 ay denicem kendim yapamazsam diyetisyenede giderim
Insallah giricem cnmagrin fln varmi
oh iyi cnm cok sukur bitti islerin. Hadi bakalim 2 hadtada listeye gir :)
Tamam canım,sözünü aldık5 mayıs cumartesi günü yazılıyorum canlarım söz veriyorum bir daha bozmak yok 10 kilo verene kadar
Dikkat etmeye çalışıyorum canım,limon yüklemesi yaptımAaa geçmiş olsun esperenzam dikkat et kendine iyice gribe çevirmeden önlemini al gerçi gribin geleceği varsa durdurulmaz daben iyiyim çalışıyorum akşam bekarlığa veda var bi taraftan ona hazirlaniyorum
Hoşgeldin ,nerelerde kaldın kuzum sen?Kizlar ben geliyorum ama cok fena geliyorum kilo aldm ne yazikki ne kadar old bakmadm ama 4 kesin vardr siki simsiki hic kacamaksiz iki haftada hallederim insallah cok moralim bozuldu sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz listede sadece 3 kisimi var yoksa benmi yanlis gordum
bebekim,minikimmm biraz iyi olmana ve daha da iyi olacak olmana çok çok sevindimMuckkk uzulme bak kafana da takma gerçekten iyiyim bugun muckkkk
Teşekkür ederim bi denem,gözümün nuru canımıniçiesperenzaa gecmis oosun cnm daha fazla hastalanmadan onlemini al hadi bakalim insallah. Sanki sen salona yazilinca ben zayiflicam cok kafama taktim senin salon isini
oooo hosgeldin cnm. Olsun kisa zmnda toparlarsin. Evet listede 3 kisi kaldi malesef. Insallah bu hafta 5 6 olcak
Tamam canım,sözünü aldıkPeşini bırakmam
Dikkat etmeye çalışıyorum canım,limon yüklemesi yaptımŞimdi de yatak odasına kaçtım sere serpe yatıyorum
Hoşgeldin ,nerelerde kaldın kuzum sen?
Aldıkların yerleşmeden çarçabuk verirsin.
bebekim,minikimmm biraz iyi olmana ve daha da iyi olacak olmana çok çok sevindim
Şöyle kocaman kocaman öpüyorum senii
Teşekkür ederim bi denem,gözümün nuru canımıniçiEşim bu gece geç vakitte gidecek yine,adama bi naz niyaz yapamadan yolcu edicem
Senin karantinalık hastan nasıl oldu, yarın büyük gün hazır mı
Bu nasıl döktürmedir aman AllahımAyy dun misafirlige gittigimiz arkadasim dokturmustu bende onlari cagircam haftaya neler yapsam
Onun yaptiklarini yazim
Mercimek corbasi
Patlican kebabi
Nohutlu pilav
Sarma
Havuclu yogurt
Yogurtlu soslu makarna
Salata
Ispanakli borek
Cay yanina
Kemalpasa
Aglayan kek
Kurabiye
Anacim ne kadr cokben ne yapim kizlar
Yeni evlendi cnm hamaratligini gosterdiBu nasıl döktürmedir aman AllahımBence sen o arkadaşınla eften püften bi bahane ile kavga et,selamı sabahı kes
Böyleleri diyet düşmanı.Gidersin diyetini iradeni mahveder sana gelecek diye de gerim gerim gerilirsin
Yabanilik çok güzelKonuşma kız o arkadaşınla
Gidiyor yine gönlümün efendisihasret sona ermeden yine gidiyomu kocan
Benim ki hala karantinada igne vuruluyo iste sesi fln kisik. Dr sen boyleyken sac ekimi yapmazlar demis moreli bozuk
Bence cok fazla cnm ozellikle makarna borek ve kemalpasa tatlisi corba yemek pilav sende yapcaksin mecbur pilav yerine bulgur yapabilirsin tatliyada 1 cesit yeter bence yaninada kuruyemis koyarsin olur biter bi mevsim salata bidr sicak salata oh mis fuziliye gerek yok benceAyy dun misafirlige gittigimiz arkadasim dokturmustu bende onlari cagircam haftaya neler yapsam
Onun yaptiklarini yazim
Mercimek corbasi
Patlican kebabi
Nohutlu pilav
Sarma
Havuclu yogurt
Yogurtlu soslu makarna
Salata
Ispanakli borek
Cay yanina
Kemalpasa
Aglayan kek
Kurabiye
Anacim ne kadr cokben ne yapim kizlar
Gidiyor yine gönlümün efendisiVuslat başka bahara artık.Cuma geç saatte döner büyük ihtimalle.
Ayy yazık kız adamın tüm dünyası başına yıkılmıştırNasıl bir göz varsa sende Adam tam sırma saçlarına kavuşmanın hayalini kurarken koca çınarı devirip attın
kabak sandalu nasil oluyo bi bakim :) evet cnm dokturmustu sagolsun. Bende 1 2 haftata menumu netlestirip cagircamN NGY hoşgeldin canım.Özlemiştim seni görünce mutlu oldum.
fattylamb94 kuzum 400 gr fazlalılık vardı o da cumaya kadar gider inşallah
esperenzaa geçmiş olsun canım
Kanguru_ ne kadar çok şey yapmış arkadaşın.Semiz otu yoğurtlaması yapabilirsin , Peynirli Kabak Sandal yapabilirsin ilk aklıma gelen diyete de uygun olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?