Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insallah cnm. Naptin evi yerlesebildin mk
Cok sukur yerlestim bitti ilk misafirlerimi ağırladım bile cok zor oldu ama oldu cok sukur yemin ederim bugun gunluk rutin is yaptim ekstra is olmadan onun disinda full doluydum tabi yemek saatleride miktarlarida ayarsiz oldu aldm haliyle ama yarin hizli 1 giris yapiyorum siki siki sarilocam diyetime ramazana. Kadar aldiklarimi vereyim ramazandada hedefimi gecicem

Aynen öyle yapicam tatlım
agrin fln varmi

oh iyi cnm cok sukur bitti islerin. Hadi bakalim 2 hadtada listeye gir :)

Reactions: NGY
5 mayıs cumartesi günü yazılıyorum canlarım söz veriyorum bir daha bozmak yok 10 kilo verene kadar
Tamam canım,sözünü aldıkPeşini bırakmam
Aaa geçmiş olsun esperenzam dikkat et kendine iyice gribe çevirmeden önlemini al gerçi gribin geleceği varsa durdurulmaz da ben iyiyim çalışıyorum akşam bekarlığa veda var bi taraftan ona hazirlaniyorum
Dikkat etmeye çalışıyorum canım,limon yüklemesi yaptımŞimdi de yatak odasına kaçtım sere serpe yatıyorum
Hoşgeldin ,nerelerde kaldın kuzum sen?
Aldıkların yerleşmeden çarçabuk verirsin.
Muckkk uzulme bak kafana da takma gerçekten iyiyim bugun muckkkk
bebekim,minikimmm biraz iyi olmana ve daha da iyi olacak olmana çok çok sevindim
Şöyle kocaman kocaman öpüyorum senii

Ayy dun misafirlige gittigimiz arkadasim dokturmustu bende onlari cagircam haftaya neler yapsam
Onun yaptiklarini yazim
Mercimek corbasi
Patlican kebabi
Nohutlu pilav
Sarma
Havuclu yogurt
Yogurtlu soslu makarna
Salata
Ispanakli borek
Cay yanina
Kemalpasa
Aglayan kek
Kurabiye

Anacim ne kadr cok ben ne yapim kizlar

Teşekkür ederim bi denem,gözümün nuru canımıniçiEşim bu gece geç vakitte gidecek yine,adama bi naz niyaz yapamadan yolcu edicem
Senin karantinalık hastan nasıl oldu, yarın büyük gün hazır mı

Hosbulduk cnm nasilsin ? Sorma ya 1 hafta dogalgazi bekledim o yuzden gec kaldim yerlesmesin pis kilolar bende ondan umit edip iko haftaya siki sikiya yaparsam veririm diyorum zaten insallahta oyle olur

Teşekkür ederim bi denem,gözümün nuru canımıniçiEşim bu gece geç vakitte gidecek yine,adama bi naz niyaz yapamadan yolcu edicem
Senin karantinalık hastan nasıl oldu, yarın büyük gün hazır mı
hasret sona ermeden yine gidiyomu kocan
Benim ki hala karantinada igne vuruluyo iste sesi fln kisik. Dr sen boyleyken sac ekimi yapmazlar demis moreli bozuk

Bu nasıl döktürmedir aman AllahımBence sen o arkadaşınla eften püften bi bahane ile kavga et,selamı sabahı kes
Böyleleri diyet düşmanı.Gidersin diyetini iradeni mahveder sana gelecek diye de gerim gerim gerilirsin
Yabanilik çok güzelKonuşma kız o arkadaşınla

Yeni evlendi cnm hamaratligini gosterdi ilk drfa evine gittik cok iyi agarladi bizi sagolsun. Ama cok fazla sey yapmistu bnmde yapmam lazim :)

hasret sona ermeden yine gidiyomu kocan
Benim ki hala karantinada igne vuruluyo iste sesi fln kisik. Dr sen boyleyken sac ekimi yapmazlar demis moreli bozuk
Gidiyor yine gönlümün efendisiVuslat başka bahara artık.Cuma geç saatte döner büyük ihtimalle.
Ayy yazık kız adamın tüm dünyası başına yıkılmıştırNasıl bir göz varsa sende Adam tam sırma saçlarına kavuşmanın hayalini kurarken koca çınarı devirip attın

N NGY hoşgeldin canım.Özlemiştim seni görünce mutlu oldum.
fattylamb94 kuzum 400 gr fazlalılık vardı o da cumaya kadar gider inşallah
esperenzaa geçmiş olsun canım
Kanguru_ ne kadar çok şey yapmış arkadaşın.Semiz otu yoğurtlaması yapabilirsin , Peynirli Kabak Sandal yapabilirsin ilk aklıma gelen diyete de uygun olanlar

Bence cok fazla cnm ozellikle makarna borek ve kemalpasa tatlisi corba yemek pilav sende yapcaksin mecbur pilav yerine bulgur yapabilirsin tatliyada 1 cesit yeter bence yaninada kuruyemis koyarsin olur biter bi mevsim salata bidr sicak salata oh mis fuziliye gerek yok bence

iyi oldu ona dun beni arkadaslarin yaninda gomdu snra igne vurulmaya gitti dra sormus dr oyle demis icimin yaglari eridi
kabak sandalu nasil oluyo bi bakim :) evet cnm dokturmustu sagolsun. Bende 1 2 haftata menumu netlestirip cagircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…