- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Teşekkür ederim tatlımN NGY hoşgeldin canım.Özlemiştim seni görünce mutlu oldum.
fattylamb94 kuzum 400 gr fazlalılık vardı o da cumaya kadar gider inşallah
esperenzaa geçmiş olsun canım
Kanguru_ ne kadar çok şey yapmış arkadaşın.Semiz otu yoğurtlaması yapabilirsin , Peynirli Kabak Sandal yapabilirsin ilk aklıma gelen diyete de uygun olanlar
Hosbulduk cnm b3nde cok ozeldim sizi buralariN NGY hoşgeldin canım.Özlemiştim seni görünce mutlu oldum.
fattylamb94 kuzum 400 gr fazlalılık vardı o da cumaya kadar gider inşallah
esperenzaa geçmiş olsun canım
Kanguru_ ne kadar çok şey yapmış arkadaşın.Semiz otu yoğurtlaması yapabilirsin , Peynirli Kabak Sandal yapabilirsin ilk aklıma gelen diyete de uygun olanlar
İyi olmuş ona.Hahahaiyi oldu ona dun beni arkadaslarin yaninda gomdu snra igne vurulmaya gitti dra sormus dr oyle demis icimin yaglari eridi
kabak sandalu nasil oluyo bi bakim :) evet cnm dokturmustu sagolsun. Bende 1 2 haftata menumu netlestirip cagircam
Benim aklimaBence cok fazla cnm ozellikle makarna borek ve kemalpasa tatlisi corba yemek pilav sende yapcaksin mecbur pilav yerine bulgur yapabilirsin tatliyada 1 cesit yeter bence yaninada kuruyemis koyarsin olur biter bi mevsim salata bidr sicak salata oh mis fuziliye gerek yok bence
Demedim. Cok konusuyomusum ben o yuzden aksamdan beri hic konusmuyorumİyi olmuş ona.Hahaha
Sen böyle beni gömersen ,Allah da senin keltoş kafana kafana sopayı indirir deseydin ya
Hmm evet guzel gorunuyo ortata yapabilirim cok sagol cnm
Şuan hayal ettiğim hayatı yaşıyorsunTamam canım,sözünü aldıkPeşini bırakmam
Dikkat etmeye çalışıyorum canım,limon yüklemesi yaptımŞimdi de yatak odasına kaçtım sere serpe yatıyorum
Hoşgeldin ,nerelerde kaldın kuzum sen?
Aldıkların yerleşmeden çarçabuk verirsin.
bebekim,minikimmm biraz iyi olmana ve daha da iyi olacak olmana çok çok sevindim
Şöyle kocaman kocaman öpüyorum senii
Ben sana bir liste oluştururm yeter ki iste tam yerindesin şişmanlar takımından çıkacak olan listeyi gör şimdiAyy dun misafirlige gittigimiz arkadasim dokturmustu bende onlari cagircam haftaya neler yapsam
Onun yaptiklarini yazim
Mercimek corbasi
Patlican kebabi
Nohutlu pilav
Sarma
Havuclu yogurt
Yogurtlu soslu makarna
Salata
Ispanakli borek
Cay yanina
Kemalpasa
Aglayan kek
Kurabiye
Anacim ne kadr cokben ne yapim kizlar
Menün çok güzel bence yanına bi yemek daha istemez de aslında.Benim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
Aslinda kozlenmis biber ve patlicanim var sarimsakli yogurtlu yapabilirim. Bide sumeyyenin dedigi kabak sandali yada patates canakta guzel olur dimiMenün çok güzel bence yanına bi yemek daha istemez de aslında.
Yanına fırında soğan,biber ,domates közleyebilirsin, hatta cevizli kerevizli cacık yada haydari olabilir.
Menünün yanına yemek değil de meze gibi şeyler sanki iyi gider.
hadi bakim cikar bi listeBen sana bir liste oluştururm yeter ki iste tam yerindesin şişmanlar takımından çıkacak olan listeyi gör şimdi
HahahaŞuan hayal ettiğim hayatı yaşıyorsunbenim yerimede uzan yatakta yuvarlan falan takip et kız 5 mayısta gitmezsem başımın etini ye hatta
Çöp şişi ızgara deģilse yapma bence fırında falan ne kadar soslasanda güzel olmuyoBenim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
Tamam işte menünAslinda kozlenmis biber ve patlicanim var sarimsakli yogurtlu yapabilirim. Bide sumeyyenin dedigi kabak sandali yada patates canakta guzel olur dimi
Ama az yersin dimi ben torpilliyim yaHahahaSıradaki yuvarlanmam sana gelsin o vakit
Ben zaten 23 nisandan itibaren beynini yiyeceğim için 5 mayısı hiç dert etme kuzum sen
Yaa bende once bi denicektim zarenÇöp şişi ızgara deģilse yapma bence fırında falan ne kadar soslasanda güzel olmuyo
haklisin cnm cayin yanina bide kuruyemis alirim oldu bitti masallahTamam işte menün
Bence çok da güzel olur.Menün az değil gayet dolu dolu ve birbiri ile uyumlu .
Çok daha fazlası hem israf hem de gereksiz olur canım.
O patlicanli yapmisti defisik olsun azcikKanguru_ ana yemek olarak islim kebabı yapabilirsin ama kolay olsun dersen ali nazik. Salata vs çok tarif var zaten tatlıda kıbrıs tatlısı on numara olur
Guvecin varsa guvecte domates soslu kofte yapabilirsin harika bir tarifim var bende her gelen misafirime onu yapiyorum :))O patlicanli yapmisti defisik olsun azcikizmir kofte fln yapsam olmami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?