Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim tatlım
400 gram çok rahat gider hatta dahası bile gider canım.Nasılsın kuzum?

Hosbulduk cnm b3nde cok ozeldim sizi buralari sen 400 grcikmi aldin ayyyy ne harikaaaa hemncecik gider oo oh ohh

iyi oldu ona dun beni arkadaslarin yaninda gomdu snra igne vurulmaya gitti dra sormus dr oyle demis icimin yaglari eridi
kabak sandalu nasil oluyo bi bakim :) evet cnm dokturmustu sagolsun. Bende 1 2 haftata menumu netlestirip cagircam
İyi olmuş ona.Hahaha
Sen böyle beni gömersen ,Allah da senin keltoş kafana kafana sopayı indirir deseydin ya

Benim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade

Şuan hayal ettiğim hayatı yaşıyorsun benim yerimede uzan yatakta yuvarlan falan takip et kız 5 mayısta gitmezsem başımın etini ye hatta

Ben sana bir liste oluştururm yeter ki iste tam yerindesin şişmanlar takımından çıkacak olan listeyi gör şimdi

Benim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
Menün çok güzel bence yanına bi yemek daha istemez de aslında.
Yanına fırında soğan,biber ,domates közleyebilirsin, hatta cevizli kerevizli cacık yada haydari olabilir.
Menünün yanına yemek değil de meze gibi şeyler sanki iyi gider.

Aslinda kozlenmis biber ve patlicanim var sarimsakli yogurtlu yapabilirim. Bide sumeyyenin dedigi kabak sandali yada patates canakta guzel olur dimi

Şuan hayal ettiğim hayatı yaşıyorsun benim yerimede uzan yatakta yuvarlan falan takip et kız 5 mayısta gitmezsem başımın etini ye hatta
HahahaSıradaki yuvarlanmam sana gelsin o vakit
Ben zaten 23 nisandan itibaren beynini yiyeceğim için 5 mayısı hiç dert etme kuzum sen

Aslinda kozlenmis biber ve patlicanim var sarimsakli yogurtlu yapabilirim. Bide sumeyyenin dedigi kabak sandali yada patates canakta guzel olur dimi
Tamam işte menün
Bence çok da güzel olur.Menün az değil gayet dolu dolu ve birbiri ile uyumlu .
Çok daha fazlası hem israf hem de gereksiz olur canım.

Kanguru_ ana yemek olarak islim kebabı yapabilirsin ama kolay olsun dersen ali nazik. Salata vs çok tarif var zaten tatlıda kıbrıs tatlısı on numara olur

Çöp şişi ızgara deģilse yapma bence fırında falan ne kadar soslasanda güzel olmuyo
Yaa bende once bi denicektim zaren e be yapim ozmn o patlican kebabi yapmisti
Tamam işte menün
Bence çok da güzel olur.Menün az değil gayet dolu dolu ve birbiri ile uyumlu .
Çok daha fazlası hem israf hem de gereksiz olur canım.
haklisin cnm cayin yanina bide kuruyemis alirim oldu bitti masallah ama esra cop sis yapma diyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…