Guvecim yok cnm olsa bende benimde aklimda guvec vardi :) alabilirsem ozmna kadar tarifi alirim sendnGuvecin varsa guvecte domates soslu kofte yapabilirsin harika bir tarifim var bende her gelen misafirime onu yapiyorum :))
Canım çöp şişi daha önceden yaptıysan ve de güzel olduysa yapılabilir benceYaa bende once bi denicektim zarene be yapim ozmn o patlican kebabi yapmisti
haklisin cnm cayin yanina bide kuruyemis alirim oldu bitti masallahama esra cop sis yapma diyi
yapmadim cnm denicektim ama esraguzel oomuyo dedi katnem kariCanım çöp şişi daha önceden yaptıysan ve de güzel olduysa yapılabilir bence
anoooowww karnim acikti kiz
Müsait olduğunda tarifini yazar mısın tatlımGuvecin varsa guvecte domates soslu kofte yapabilirsin harika bir tarifim var bende her gelen misafirime onu yapiyorum :))
O patlicanli yapmisti defisik olsun azcikizmir kofte fln yapsam olmami
Kız klasik şeyler yapma azcik degisiklik yapBulduuummm garniturlu canak kofte yapicimyaninada baharatli patates
O patlicanli yapmisti defisik olsun azcikizmir kofte fln yapsam olmami
Kız klasik şeyler yapma azcik degisiklik yapBulduuummm garniturlu canak kofte yapicimyaninada baharatli patates
Esra bilmişinin bilmediği de yok anamyapmadim cnm denicektim ama esraguzel oomuyo dedi katnem kari
anoooowww karnim acikti kiz
Teşekkürler canım.Eki Görüntüle 2137877 Eki Görüntüle 2137878
Tarifi bu sekilde ben birebir yapiyorum olcu tam geliyor
Not. Sosuna sarimsagi daha fazla ekliyorum kofteyi de kisi miktarina gore ayarlayabilirsin
Ayy sunumuda guzel kiz tmm beyti yapiyomKız klasik şeyler yapma azcik degisiklik yapsana en kolay ve havali yemeği söyluyorum şimdi beyti kebabı hem tadı çok güzel hem kolay
Ay böyle pis boğazlılık bazen işe yarıyoEsra bilmişinin bilmediği de yok anamİşte bunlar hep pisboğazlıktan
Güveçte köfte iyi göründü gözümeKeşke bu saatte bu kadar iyü gözükmeseydi Ağzımda midemde su kalmadı ayol
Evet o efsane tarif yapmasıda o kadar basit ki kesin onu yap senAyy sunumuda guzel kiz tmm beyti yapiyom
valla bende aciktimEsra bilmişinin bilmediği de yok anamİşte bunlar hep pisboğazlıktan
Güveçte köfte iyi göründü gözümeKeşke bu saatte bu kadar iyü gözükmeseydi Ağzımda midemde su kalmadı ayol
Kolay ama sağlıklı değişik tarifler at arada bari de soframız değişiklik görsün canummAy böyle pis boğazlılık bazen işe yarıyokolay ama artistik tarifler benden sorulur
bende de bi kap su bi kap mama yokvalla bende aciktimdaha yemek bile yaomadim
onden firinlayip kofteleri hafif pisirebilirsin ben bazen oylede yapiyorum denemeni tavsiye ederim simdiden afiyet olsunTeşekkürler canım.
Kızartmadan ve ekmek koymadan denerim ,çok pis canım çektiBi yerim şişmese bari
Aa esperanzem ayıp ediyosun ben de sağlıklı tarifte çok nasıl bişey istersin kolay mı yoksa canın mutfakta uğraşmak ister mi et mi sebze miKolay ama sağlıklı değişik tarifler at arada bari de soframız değişiklik görsün canumm
bende de bi kap su bi kap mama yokAkşama ne yapsam diye düşünmekten deli olacağım
Pişştt pisboğaz bah hele bifattylamb94 bir iki fikir ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?