- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Baktımda şimdi 500 kaloriymiş haftasonuna sakla bu hakkını saat 4 gibi yer günü kapatırsınBeyti kebabini aklima dusurdunuz ya cok canim cekti yapsam ne kadar yiyebilirim
hep 2 saat dınlenerek yaptım oglusta yanımda degıldı... yorulmadım ama akşam acısı çıktı ıste olsun yasancak varmış... spordan çekılıyorum kız burayı bırakırmıyım kuzum aynen hoca bulucaz bakalım bı kaç gun dınleneyımde
Salgın var galiba canım, dikkat et. Bu kadarla geçsin gitsin inşallah.Sanırım takımıza nazar değdi ve ben de biraz biraz hasta oluyorumMide bulantısı,vücudumda kırgınlık ve baş ağrım var bu sabah.
Sen nasılsın kuzum?
Çok güzel canım. Sporu da biraz artırırsan daha güzel olur. 2 gündür ben de menü ve spor paylaşamadım.Sabah
1 dilim ekmek
domatesli peynirli yumurta (1 yumurtadan yaptım)
öğlen
5 6 yada 6 7 kaşık kuru fasulye
ayran
ara
şekersiz çay 2 bardak
az fındık ve kuru üzüm 5 6 dır adeti her birinin
yarım portakaldan daha az
akşam
2 parça tavuk 2 de minik yedim (çok mu olmuş haşlama et)
yanına ayran içtim birde domates dildim
ara
tarçınlı süt
Sabah 130 ip atladım akşama da atlamayı denicem dedim 30 daha atladım
suda 1 lt geçti 2 lt ye yakındır devamlı içiyorum ama bardakları sayamıyorum @kolera88esperenzaa
pazartesi menüm dür canlar
Ay ne oldu sana. Yazacaktım giremedim bi türlü. Kendine dikkat et halsiz düşersinSalgın var galiba canım, dikkat et. Bu kadarla geçsin gitsin inşallah.
Sağol canım, salgına yakalandık ana oğul :)Ay ne oldu sana. Yazacaktım giremedim bi türlü. Kendine dikkat et halsiz düşersin
medgic26 sana da yazamadım canım. O uzun mesaja çok üzüldüm, düşmüşsün eşin ağlamış gerçekten duygulandım ya.. Eşine de maşallah nasıl seviyor seni.
Hiç kendi yorma bugün tamam mı
ben kiymali karnabahar yaptim pisiyo suan :)Kolay ama sağlıklı değişik tarifler at arada bari de soframız değişiklik görsün canumm
bende de bi kap su bi kap mama yokAkşama ne yapsam diye düşünmekten deli olacağım
Pişştt pisboğaz bah hele bifattylamb94 bir iki fikir ver.
Bende yapmayi dusunmedim degilBeyti kebabini aklima dusurdunuz ya cok canim cekti yapsam ne kadar yiyebilirim
Beeeennn acıktım söyle senin gücün var mı hala kaç yenilgi var kaderde Allah aşkınaaaa
Herkesin istahi acildiyani kızlar ben de çok açılmışken ve akşama sadece yoğurt pancar yiyecekken, şu tariflere bak.
Garnitürlü köfteler, beyti kebapları..
hu hu diyet topiği burası.. diyetimi sizin yüzünüzden bozmayım. (O da ben Yani, her gün kaçamakla dolu)
insallah kisa zmnda toparlanirsin cnmSivi beslenerek dahada hasta olmazmisin
Hiç bişey yiyemiyorum ki şuan. Önüme baklava börek koysan bile yiyecek iştahım yok canım. En azından onları yiyeyim ki vitamin protein almış olurum. Boğazlarım çok şiş, karşımdaki konuştuğumu anlamıyor, bogazimdan da yiyecek geçmiyor yani. Bir kaç güne toparlarim inşallah canım.
Bende sabah yazcaktim sana oyle arada kaynadi :)Kanguru_ ölçülerimi vereyim kız dün doşarıdaydım ölçememiştim
Göğüs :97-
Bel :73
Kalça : 99
Kol : 28
Geçen ayki ölçülerimi aradım bulamadım ama sanırım belden 1 cm, memiktolardan 3 cm ve totodan 1 cm incelmem var.
Kol ölçmemiştim geçen ay.
Yok agrim halsizligim vardi yatarsan iyice salarim diye aldim annemi oglumu kahve icmeye ciktim disariya hava 22 derece misssagrin fln varmi
Benim de aklımdaydı sabah,sonra pırrr diye uçtu gittiBende sabah yazcaktim sana oyle arada kaynadi :)
Tamam canım,sözünü aldıkPeşini bırakmam
Dikkat etmeye çalışıyorum canım,limon yüklemesi yaptımŞimdi de yatak odasına kaçtım sere serpe yatıyorum
Hoşgeldin ,nerelerde kaldın kuzum sen?
Aldıkların yerleşmeden çarçabuk verirsin.
bebekim,minikimmm biraz iyi olmana ve daha da iyi olacak olmana çok çok sevindim
Şöyle kocaman kocaman öpüyorum senii
Çok güzel canım. Sporu da biraz artırırsan daha güzel olur. 2 gündür ben de menü ve spor paylaşamadım.
Sporum
Dün: 20 dk yürüme bandı
10 dk uzay yürüyüş
Twister
50 mekik
30 bacak
Bugün
Yarım saat aerobik
150 bölgesel hareketler
Tamam canım,sözünü aldıkPeşini bırakmam
Dikkat etmeye çalışıyorum canım,limon yüklemesi yaptımŞimdi de yatak odasına kaçtım sere serpe yatıyorum
Hoşgeldin ,nerelerde kaldın kuzum sen?
Aldıkların yerleşmeden çarçabuk verirsin.
bebekim,minikimmm biraz iyi olmana ve daha da iyi olacak olmana çok çok sevindim
Şöyle kocaman kocaman öpüyorum senii
[/QUOTE]Rzgrece
Gogus 93-92-91
Bel 88-84-84
Kalca 116-114-113
Sag kol : 35 sol kol :36
☆
Huzur
G: 98-92-92
B: 80-79-78
K : 108-102-100
Kol :29
☆
Fattylamb
Göğüs: 84-80-80
Bel: 79-74-74
Kalça: 111-109-109
☆
Smygnc
Göğüs : 103-101-88
Bel: 91-89-90
Kalça: 117-114-116
Kol :31
☆
AhSen
Gogus : 110-110
Bel : 86-84
Kalça : 105-104
☆
Belcimim
Gogus 92-89
Bel 80-78
Kalca 100-98
☆
Medgic26
Gogus:114
Bel:103
Kalca:137
Kol :41
☆
Kolera88
Gogus : 88
Bel:77
Kalca: 100
Kol:25
☆
Becezey
Gogus:97
Bel:80
Kalca:111
Sag kol :31 sol kol :30
☆
Gitsinkilolar01
Gogus :105
Bel:97
Kalca:117
☆
Cgdmk
Bel:80
Kalca:101
Kol:27
☆
Yolcukardelen
Bel:82
Kalca:106
Kol:33
☆
Esperenzaa
Gogus 97
Bel 73
Kalca 99
Kol 28
☆☆☆☆☆☆
》12 Mayis 2018 tarihinde guncellenecektir《
İyi yapmışsın canım.Temiz hava iyi gelir.bol bol güneşin ve havanın tadını çıkar tatlımYok agrim halsizligim vardi yatarsan iyice salarim diye aldim annemi oglumu kahve icmeye ciktim disariya hava 22 derece misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?