Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyiyim canim cok sagol... He kız seviyor valla cok uzuldu aksam oyle olunca gece egildi egildi bakti hissettim bohh dedim aklı cikti duzelmisin sen uyuss hatun diyo

Ben metre alamadım daha ama alıcam inş çarşıya insem[/QUOTE]
Tmm cnm aldiginda yazarsin )

yapmadim cnm denicektim ama esraguzel oomuyo dedi katnem kari

anoooowww karnim acikti kiz

Yemekteyiz de Onur Bey diyor ki daha önce yapmadığınız yemekleri ilk defa misafire yapmayın riskli her zaman güzel yaptığınız yemekleri yapın diyo

eşin ne iş yapıyor canım sürekli bir yerlere gidiyor şöför mü yoksa
Yok canım şoför değil Devletin bir kurumunda üst düzey memur diyelim
Haftanın 3-4 günü başka bir ile çok sayıda şirketi denetime gidiyor.Bu şirketler devletin malum sebeplerden el koyduğu şirketler. Aynı zamanda atanmış yönetim kurulunda eşim.Uzunca bir dönem böyle gidecek.

Hım anladım canım sen çalışıyor muydun. Ne bilim genelde şöförler uzun yola gidiyor ya

En güzeli canım 10 yıla yakın iş hayatım var stressiz gün nedir ben bilmiyorum artık
İş hayatı stresli evet ama biraz kendini şartlandırarak stresi minümumda tutabilirsen çok iyi olur .
Ben yapı itibari ile sakin ve çok takmayan biriyim bu da çok büyük avantaj.
Bir sorunla karşılaştığımda ;önce halletmeye çalışırım yok eğer tüm çabama rağmen hallolmuyırsa amaaann sonunda ölüm yok ya der kenara çekilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…