Iyiyim canim cok sagol... He kız seviyor valla cok uzuldu aksam oyle olunca gece egildi egildi bakti hissettim bohh dedim aklı cikti duzelmisin sen uyuss hatun diyoAy ne oldu sana. Yazacaktım giremedim bi türlü. Kendine dikkat et halsiz düşersin
medgic26 sana da yazamadım canım. O uzun mesaja çok üzüldüm, düşmüşsün eşin ağlamış gerçekten duygulandım ya.. Eşine de maşallah nasıl seviyor seni.
Hiç kendi yorma bugün tamam mı
Sen grcen ay olcum yapmamismiydin listede yokBenim de aklımdaydı sabah,sonra pırrr diye uçtu gitti
İyi yapmışsın canım.Temiz hava iyi gelir.bol bol güneşin ve havanın tadını çıkar tatlım
yapmadim cnm denicektim ama esraguzel oomuyo dedi katnem kari
anoooowww karnim acikti kiz
Yapmıştım canım çok iyi hatırlıyorum ama nasıl olduysa eklenmemiş. Ben de biraz geçmişten bakayım dedim geçmişe girdim başım döndü çıktımSen grcen ay olcum yapmamismiydin listede yok
Bende cop sisi denicektim ama guzel oomuyomus firinda denememe gerek yokYemekteyiz de Onur Bey diyor ki daha önce yapmadığınız yemekleri ilk defa misafire yapmayın riskli her zaman güzel yaptığınız yemekleri yapın diyo
Ben onu gece bulurumYapmıştım canım çok iyi hatırlıyorum ama nasıl olduysa eklenmemiş. Ben de biraz geçmişten bakayım dedim geçmişe girdim başım döndü çıktım
Bende cop sisi denicektim ama guzel oomuyomus firinda denememe gerek yokbeytiyi denememe gerek yok bikere yapmistim
Yok canım şoför değileşin ne iş yapıyor canım sürekli bir yerlere gidiyor şöför mü yoksa
Aslinda kozlenmis biber ve patlicanim var sarimsakli yogurtlu yapabilirim. Bide sumeyyenin dedigi kabak sandali yada patates canakta guzel olur dimi
Yok canım şoför değilDevletin bir kurumunda üst düzey memur diyelim
Haftanın 3-4 günü başka bir ile çok sayıda şirketi denetime gidiyor.Bu şirketler devletin malum sebeplerden el koyduğu şirketler. Aynı zamanda atanmış yönetim kurulunda eşim.Uzunca bir dönem böyle gidecek.
Bende cop sisi denicektim ama guzel oomuyomus firinda denememe gerek yokbeytiyi denememe gerek yok bikere yapmistim
Eşim bu ocak ayından bu yana şöferrrr şöferr oldu sayılırHım anladım canım sen çalışıyor muydun. Ne bilim genelde şöförler uzun yola gidiyor ya
Ben etçil olmama rağmen çöp şişi hiç sevmemCop sis firinda kazik gibi oluyo disine kuvvet valla hahahahah
Eşim bu ocak ayından bu yana şöferrrr şöferr oldu sayılır
Çalışmıyorum canım ben.Ev kadınıyım diyelimGerçi çok konformist bir ev kadını diyelim
İş hayatı stresli evet ama biraz kendini şartlandırarak stresi minümumda tutabilirsen çok iyi olur .En güzeli canım 10 yıla yakın iş hayatım var stressiz gün nedir ben bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?