Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende de mi çocuk yok yoksa
Var canım,konuşmuştuk hatta tüp bebek hakkında.3 yaşında oğlum var
Ben rahatına düşkün olduğum için bakıcı da varBelli dönemde temizliğe gelen kadın da varYaza ufaklık kreşe başlar işte o zaman gün yüzü görürüm
Oğlum pek uyumayan bi çocuk olduğu için gece uyku pek yok gibi.Gündüz de çıkar işimi gücümü yapar yada gezerim yada uyurum öyle öyle geçer günlerim

Ne güzel hayatmış kız o Çalışmaktan şikayetçiyim ama 3 gün bayram tatilinde sıkılıyorum bilmem anlatabildim mi
Bende çalışmayınca çok sıkılırım da tatillerde sıkılacak kadar değil bayılırım tatile özellikle yaz tatili ve kar tatili
Benim yaşadığım çile bir gün başına gelir işşallaçok müşkül durumdayım, yatacak yer çok olunca çoktan seçmek zulüm oluyor annem
Aminnnn

Kusura bakma canım unuttum ben o muhabbeti bir yandan iş bi yandan site karışıyor hatlar

Bende çalışmayınca çok sıkılırım da tatillerde sıkılacak kadar değil bayılırım tatile özellikle yaz tatili ve kar tatili

Aminnnn

Sen işte misin şimdi peki ? Bayram tatilinde bayram temizliği yapıyorum bayramda heryer kalabalık yollar falan tercih etmiyoruz bir kere denedik memnun kalmadık

Aminnnn
Ben de bayılırım tatileBoylu boyunca kumların üzerine uzanmanın verdiği hazzı hiçbişeyle değişmem
Geçen yıl tatil bir iyi geldi sormaTüm sene çalışan eşimdi tatilde zevk-i sefa yapan bendimDönüşte de eşim tatil çok iyi geldi deyince o kadar mutlu oldum ki

Sen işte misin şimdi peki ? Bayram tatilinde bayram temizliği yapıyorum bayramda heryer kalabalık yollar falan tercih etmiyoruz bir kere denedik memnun kalmadık
Ben işteyim şimdi ama dinlenme saatlerim bi 20 dakika sonra terör estirmek için çıkarım bayramda tatil yapmak bana çok doğru gelmiyor zaten dediğin gibi kalabalık oluyor, iğne atsan yere düşmez. Akrabalarla aileyle geçirmek daha güzel geliyor bana

Bu sene yaparsınız yine bi tatil dal gibi fiziğinle bikinileri çeker gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…