Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ölçülerimiz baya yakınmış. Boyun uzun mu senin? Yaşadığın hayata da özenmedim değil hani
1.72’yim canım
1 yıl önce ölçülerim almış başını gidiyordu Silkelenip kendime geldim sonrasında çok da iyi hissetmeye başladım ve devamı geldi.
Şu an evlendiğim kiloma düştüm.Hedefim 63-65 civarı.Daha aşağısı güzel durmuyor bende.
Çok içten dua ediyorum.İnşallah daha iyi yaşam standardı senin olur canım

Canım benim senin samimiyetini çok seviyorum. Boyun oldukça uzunmuş dal gibisin o zaman sen. Ne gezipdurun buralarda. Mezun olmana az kalmış o zaman. 66 larda hatırlıyorum seni. Dur bakıyım bi

Benim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
Evet super olmus cop sisin yanina birseyde olabilir senin bu menuye borekte olabilir mesela

Canlarım merhabasabahtandır aklım sizde ama ne okuyabildim ne yazabildim.bugün miniğimin yarı kırkı çıkacaktı komşu teyze çağırdı, hayır diyemedim.hem de kahvaltıyaneyse dedim en azından günün ilk menüsü yakarım didim gittim(normalde öğleden sonra gidecektik )öylede tonton tatlı bir teyze ki anlatamamben hamileliğimden önce Karatay ile zayıfladığımdan yumurtasız kahvaltı etmiyorum.içimden dedim acaba teyze yumurta yapmış mıdırevde yapıp götürsem ayıp olur mu diyeannem yanlış anlayabilir yapma deyince yapmadım.hatta gitmeden yapıp yiyip mi gitsem diye bile düşündüm ama iki çocukla fırsat olmadıneyse uzatmıyayım gittik.yımırtayı aradı göslerim ama yoktuuuuuÇaresiz sofradaki en masum şeyleri yemeye çalıştım.işin kötüsü yarın da başka bi komşuma davetliyimonda daha kalabalık olacağımız için kimse ne yediğime dikkat etmez ben de az bi şeyle yırtarım inşallah
Gelelim günah listesine
Sabah aç karna İşık limonlu su
Gitmeden bir litreye yakın su içtim (çocukları hazırlarken) midede yer kalmasın diye
7siyah zeytin
4 dilim beyaz peynir
4silim salatalık
3 sigara böreği( fırında pişmiş)
3patates kızartması (fırında)
(Reçele ekmeğe elimi süremedim sizden utanmayayım diye)başka şeyler de vardı amma yemedim
Sonra eve gelince suyumu 1,5 a tamamladım.

Akşam yemeği(16.30)
Aktifray da pişmiş 2 baget ve 1 yk bezelye
Bi tabak salata
Dünden kalan bamyadan 2 kepçe(2 kepçede yarın için ayırdımsindirimi hızlandırsın diye)
2 kaşık pilav

Akşam 19.30 gibi çay Faslı olur, ya sadece çay içerim ya da çaysızlığa dayanabilirsem süt içerimBeni yakan çayın yanında yediklerim zaten
Akşam için önerisi olan varsa tekliflere açığım
Amma da yazdım yav, Kızım uyanmazsa sizin yazdıklarınıza bakıciiimm şimdi

Canın ya rabbim tez zamanda şifa versin
Acıkmadım detoks suyu yaptım onu içiyorum canım. Sanada geçmiş olsun buarada ..Dünkü menüm nasıl sence . Ben 3 günde 1 kilo gitsin istiyorum
Detoks suyu mu, hımmm kuşağa çok hoş geliii
Mesajının ekran görüntüsünü aldım, favorilere de kaydettim.şeytan kandırmaya çalıştıkça okuyacağım canım ellerine sağlık be güzel anlatmışsın bizi valla.. çok da iyi vermişsin maşallah maşallah tü tü tü
aynen okuyacam canım bıraz takılayım surdada aklım kıtaplarda zaten sen ıyımısın adaşcımm canımcım
Kitap mıııMerak ettim
Abovvvv mastit mi? Anam ne çekmiştim ben de mastitten, rabbim şifa versin, emzir bol bol canım
Eki Görüntüle 2137818

Kızlar işte aradığımız çorabı buldum
İlk defa gördüm, gerçek mi acep
Sanırım takımıza nazar değdi ve ben de biraz biraz hasta oluyorumMide bulantısı,vücudumda kırgınlık ve baş ağrım var bu sabah.
Sen nasılsın kuzum?
Toplanın bi kurşun döktürelim kızlarCanım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Hımm bi fırın yemeği yapabilirsin ana yemek olarak, sağlıklı olur.ya da güveçte bi şeyler olabilir.kereviz salatası güzel olur yoğurtlu ama kereviz kaldı mı pazarda bilmem ne zamandır çokmıyorumBöreğini bi hafta önceden yapıp buzluğa at pişireceğinde çıkar yumurtasını sür pişir pratik olur.sarmanın yerine fırında ya da güveçte dolma yapıp pilavı da bulgurdan yapabilirsin. Ya da bırak uğraşma diyet yemeği olsun diye, daya karbonhidratı o da evlenince alınan kilolarla tanışsın
ya küssün ya onu şişmanlatsın

Valla gerçwkmiş buldum internetten

Evet canım emzirmeye calısıyorum emdigi muddetce bana banyo sıcak su falan fayda etmiyor tek care emzirme ben her seferinde olurum böyle az emzirince

Evet canım emzirmeye calısıyorum emdigi muddetce bana banyo sıcak su falan fayda etmiyor tek care emzirme ben her seferinde olurum böyle az emzirince
Aynen bana da emzirme sıkında hiçbir şey fayda etmedi, neler denedim nelerhatta yumurta ve acı biberle yapılıp sürülen bi karışım var onu bile bekletmiştim bi gün, sadece ucu açıktıemzirmek için.sonra baktım hiç fayda etmiyor emzirdim hep.özellikle sert kısma masaj yapa yapa emzirdim, fayda etmişti.

Benim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
Başka bir tatlı yapıp yanında da kurabiye mi yapsan acabaGelecek kişi şerbetli tatlıları seviyor anlaşılan
Ben sana bir liste oluştururm yeter ki iste tam yerindesin şişmanlar takımından çıkacak olan listeyi gör şimdi
Şişman mıııhani nerde
Evet @Rzgrece başka yemektense közlenmişler daha iyi olabilir hatta dediğin gibi patlıcanı yoğurtlaysbilşrsin dolaptan çıkarıp
Guvecin varsa guvecte domates soslu kofte yapabilirsin harika bir tarifim var bende her gelen misafirime onu yapiyorum :))
Merak ettim, severim ben güveç yemeklerini.hatta Beypazarı’nda güveçte pilava bayılmıştım, bi de pilav için güveç aldım ama bi kere denedim, aradığım tadı bulamayınca bir daha yapmamıştım
Benim yaşadığım çile bir gün başına gelir işşallaçok müşkül durumdayım, yatacak yer çok olunca çoktan seçmek zulüm oluyor annem
allah kurtarsın bacım bak basıl üzüldüm şimditek derdin bu olsun inşallah hep

Menüm
Kahvaltı yok canım istemedi
Akşam
Bir kase kadar mercimek çorbası
Yarım tabak etli bezelye
Biraz cacık
Biraz da yoğurt
9 tane zeytin
2800 su olur yine
600 bitki çayı
Spor şimdilik yok, muhte bu akşam da olmaz

He heeee herkes o kadar yemek muhabbetinin üzerine soluğu mutfakta almış anlaşılanben çay Faslına geçiciiimm şimdi
Bir de yapabileceğim hiç spor yok mu kızlar ya 20 günlük oğlum artık

Şifa olsun inşallah kuzum

Üzülme kuzum,sütün azalmasınkınama başına gelir,bol kına kız
He heeee herkes o kadar yemek muhabbetinin üzerine soluğu mutfakta almış anlaşılanben çay Faslına geçiciiimm şimdi
Bir de yapabileceğim hiç spor yok mu kızlar ya 20 günlük oğlum artık
Yemek yedim kendime geldim
Nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…