- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
1.72’yim canımCanım ölçülerimiz baya yakınmış. Boyun uzun mu senin? Yaşadığın hayata da özenmedim değil hani
Canım benim senin samimiyetini çok seviyorum. Boyun oldukça uzunmuş dal gibisin o zaman sen. Ne gezipdurun buralarda. Mezun olmana az kalmış o zaman. 66 larda hatırlıyorum seni. Dur bakıyım bi1.72’yim canım
1 yıl önce ölçülerim almış başını gidiyorduSilkelenip kendime geldim sonrasında çok da iyi hissetmeye başladım ve devamı geldi.
Şu an evlendiğim kiloma düştüm.Hedefim 63-65 civarı.Daha aşağısı güzel durmuyor bende.
Çok içten dua ediyorum.İnşallah daha iyi yaşam standardı senin olur canım
Evet super olmus cop sisin yanina birseyde olabilir senin bu menuye borekte olabilir meselaBenim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
BayilirimmmmmmmmBende akşam misafir ağırladığımda Fajita yapıyorum.
AhSen_2504 nirdesin
Canın ya rabbim tez zamanda şifa versinArkadaslar nasılsınız ben gece yine bşr ates nöbetindeydim inş bu gece rahat uyur yavrum gecmedi bşrtürlü neyse allah beterinden korusun diyorum mutfaga giremeyen anne olarak ballar pıgacalar pidelr gırla gitti bugunden itibaren toparlicam inş cocuk bşraz saha iyi gibi bakalım önümde 3 günüm var iyi degerlendirmeye calısıcam sabah 1000 tqne ip atladım hedfm 3000 yapmak
Detoks suyu mu, hımmm kuşağa çok hoş geliiiAcıkmadım detoks suyu yaptım onu içiyorum canım. Sanada geçmiş olsun buarada ..Dünkü menüm nasıl sence . Ben 3 günde 1 kilo gitsin istiyorum
Mesajının ekran görüntüsünü aldım, favorilere de kaydettim.şeytan kandırmaya çalıştıkça okuyacağım canım ellerine sağlık be güzel anlatmışsın bizi valla.. çok da iyi vermişsin maşallah maşallah tü tü tükızlarrr napıyonuz bakalım.... şu kaçamak yapan hatuncuklar sızede selammenulerde bırseye dıkkat ettım... yenmesı gerekenı öve öve yazıp... yaptıgınız kaçamakları mınımınnacık gozunuzde kuculte kuçulte yazıyonuz hep... mınık tı ufaktı çeyrek tı tutam dı... unutmayalım o mınık ama etkılı zehırler bızı bu kılolara ulaştırdı... ayrıca hepimiz evımıze aldıgımız yıyeceklerın hepsını bundan once mılyonkez yedık ve tadını bılıyoruz... ayrıca bıryerede kaybolmayacak... hep varlar... zayıflayıp korumaya başladıgımızda az az yıyebılırızz... bız burda sırf kendımız ıcın yokuz hepımız ıcın varız.. melesa ben şahsım adıma sunu soylıyeyım canım bırsey ıstıyor dıyelım dıyet dısı... dıyorum kı ogluma yazık emegıme yazık kızlara yazık akşam lısteyı yazıp gönderdıgımde benım ıcın uzulecek ınsanlar var burada... ben benım ıcın kendını paralayan ınsanlara bu ıhanetı yapamam... 2 martta 120.5 dum dun 108.6 geldım 47 gunde 11,9 kılo verdım... kaçamak yapsaydım o kadar kısa surede bu kadar çok veremezdım... ben sılkelendım nolur sızde kendınız ıcın sılkelenın cunku burdakı herkesı çok sevıyorummmm
Kitap mıııaynen okuyacam canım bıraz takılayım surdada aklım kıtaplarda zaten sen ıyımısın adaşcımm canımcım
Abovvvv mastit mi? Anam ne çekmiştim ben de mastitten, rabbim şifa versin, emzir bol bol canımDun bende cok kotuydum canım cpcuk hasta diye emmiyorduda mastit oldum sag gögsüm kolum omzum yanıyorsu alev alev heryerim agrıyordu aksam iki tane majezik ictim yattım bira da gece emzirince kendime geldim valla üst üste geliyor geldimmi de boşver saglık olsun haftaya yaoarsın bende bastayı diye ballar ıhlamurlar börekler cörekler eşimin elinden yedşm artı gelmememk icin yapmak zorundayım
İlk defa gördüm, gerçek mi acep
Toplanın bi kurşun döktürelim kızlarSanırım takımıza nazar değdi ve ben de biraz biraz hasta oluyorumMide bulantısı,vücudumda kırgınlık ve baş ağrım var bu sabah.
Sen nasılsın kuzum?
Hımm bi fırın yemeği yapabilirsin ana yemek olarak, sağlıklı olur.ya da güveçte bi şeyler olabilir.kereviz salatası güzel olur yoğurtlu ama kereviz kaldı mı pazarda bilmem ne zamandır çokmıyorumAyy dun misafirlige gittigimiz arkadasim dokturmustu bende onlari cagircam haftaya neler yapsam
Onun yaptiklarini yazim
Mercimek corbasi
Patlican kebabi
Nohutlu pilav
Sarma
Havuclu yogurt
Yogurtlu soslu makarna
Salata
Ispanakli borek
Cay yanina
Kemalpasa
Aglayan kek
Kurabiye
Anacim ne kadr cokben ne yapim kizlar
ya küssün ya onu şişmanlatsınBu nasıl döktürmedir aman AllahımBence sen o arkadaşınla eften püften bi bahane ile kavga et,selamı sabahı kes
Böyleleri diyet düşmanı.Gidersin diyetini iradeni mahveder sana gelecek diye de gerim gerim gerilirsin
Yabanilik çok güzelKonuşma kız o arkadaşınla
Valla gerçwkmiş buldum internettenCanın ya rabbim tez zamanda şifa versin
Detoks suyu mu, hımmm kuşağa çok hoş geliii
Mesajının ekran görüntüsünü aldım, favorilere de kaydettim.şeytan kandırmaya çalıştıkça okuyacağım canım ellerine sağlık be güzel anlatmışsın bizi valla.. çok da iyi vermişsin maşallah maşallah tü tü tü
Kitap mıııMerak ettim
Abovvvv mastit mi? Anam ne çekmiştim ben de mastitten, rabbim şifa versin, emzir bol bol canım
Toplanın bi kurşun döktürelim kızlarCanım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Hımm bi fırın yemeği yapabilirsin ana yemek olarak, sağlıklı olur.ya da güveçte bi şeyler olabilir.kereviz salatası güzel olur yoğurtlu ama kereviz kaldı mı pazarda bilmem ne zamandır çokmıyorumBöreğini bi hafta önceden yapıp buzluğa at pişireceğinde çıkar yumurtasını sür pişir pratik olur.sarmanın yerine fırında ya da güveçte dolma yapıp pilavı da bulgurdan yapabilirsin. Ya da bırak uğraşma diyet yemeği olsun diye, daya karbonhidratı o da evlenince alınan kilolarla tanışsın
ya küssün ya onu şişmanlatsın
Evet canım emzirmeye calısıyorum emdigi muddetce bana banyo sıcak su falan fayda etmiyor tek care emzirme ben her seferinde olurum böyle az emzirinceCanın ya rabbim tez zamanda şifa versin
Detoks suyu mu, hımmm kuşağa çok hoş geliii
Mesajının ekran görüntüsünü aldım, favorilere de kaydettim.şeytan kandırmaya çalıştıkça okuyacağım canım ellerine sağlık be güzel anlatmışsın bizi valla.. çok da iyi vermişsin maşallah maşallah tü tü tü
Kitap mıııMerak ettim
Abovvvv mastit mi? Anam ne çekmiştim ben de mastitten, rabbim şifa versin, emzir bol bol canım
Toplanın bi kurşun döktürelim kızlarCanım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Hımm bi fırın yemeği yapabilirsin ana yemek olarak, sağlıklı olur.ya da güveçte bi şeyler olabilir.kereviz salatası güzel olur yoğurtlu ama kereviz kaldı mı pazarda bilmem ne zamandır çokmıyorumBöreğini bi hafta önceden yapıp buzluğa at pişireceğinde çıkar yumurtasını sür pişir pratik olur.sarmanın yerine fırında ya da güveçte dolma yapıp pilavı da bulgurdan yapabilirsin. Ya da bırak uğraşma diyet yemeği olsun diye, daya karbonhidratı o da evlenince alınan kilolarla tanışsın
ya küssün ya onu şişmanlatsın
Ben de baktım şimdi, şeytan dürtüyo diyette neymiş diyeValla gerçwkmiş buldum internetten
Aynen bana da emzirme sıkında hiçbir şey fayda etmedi, neler denedim nelerEvet canım emzirmeye calısıyorum emdigi muddetce bana banyo sıcak su falan fayda etmiyor tek care emzirme ben her seferinde olurum böyle az emzirince
Başka bir tatlı yapıp yanında da kurabiye mi yapsan acabaBenim aklima
Tarhana
Cop sis
Pilav
Sarma
Barbunya
Salata
Tatli olarak da tavukgogsu geldi bi yemek daha yapsam yeterli olur herlade
Şişman mıııBen sana bir liste oluştururm yeter ki iste tam yerindesin şişmanlar takımından çıkacak olan listeyi gör şimdi
Evet @Rzgrece başka yemektense közlenmişler daha iyi olabilir hatta dediğin gibi patlıcanı yoğurtlaysbilşrsin dolaptan çıkarıpMenün çok güzel bence yanına bi yemek daha istemez de aslında.
Yanına fırında soğan,biber ,domates közleyebilirsin, hatta cevizli kerevizli cacık yada haydari olabilir.
Menünün yanına yemek değil de meze gibi şeyler sanki iyi gider.
Merak ettim, severim ben güveç yemeklerini.hatta Beypazarı’nda güveçte pilava bayılmıştım, bi de pilav için güveç aldım ama bi kere denedim, aradığım tadı bulamayınca bir daha yapmamıştımGuvecin varsa guvecte domates soslu kofte yapabilirsin harika bir tarifim var bende her gelen misafirime onu yapiyorum :))
allah kurtarsın bacım bak basıl üzüldüm şimdiBenim yaşadığım çile bir gün başına gelir işşallaçok müşkül durumdayım, yatacak yer çok olunca çoktan seçmek zulüm oluyor annem
Yok kız sonra banyoda acı gerçek yine yüzümüze vururBen de baktım şimdi, şeytan dürtüyo diyette neymiş diye
Onlarda da yatamayız zaten dimiYok kız sonra banyoda acı gerçek yine yüzümüze vurur
Şifa olsun inşallah kuzumMenüm
Kahvaltı yok canım istemedi
Akşam
Bir kase kadar mercimek çorbası
Yarım tabak etli bezelye
Biraz cacık
Biraz da yoğurt
9 tane zeytin
2800 su olur yine
600 bitki çayı
Spor şimdilik yok, muhte bu akşam da olmaz
Üzülme kuzum,sütün azalmasınBaşka bir tatlı yapıp yanında da kurabiye mi yapsan acabaGelecek kişi şerbetli tatlıları seviyor anlaşılan
Şişman mıııhani nerde
Evet @Rzgrece başka yemektense közlenmişler daha iyi olabilir hatta dediğin gibi patlıcanı yoğurtlaysbilşrsin dolaptan çıkarıp
Merak ettim, severim ben güveç yemeklerini.hatta Beypazarı’nda güveçte pilava bayılmıştım, bi de pilav için güveç aldım ama bi kere denedim, aradığım tadı bulamayınca bir daha yapmamıştım
allah kurtarsın bacım bak basıl üzüldüm şimditek derdin bu olsun inşallah hep
Yemek yedim kendime geldimHe heeee herkes o kadar yemek muhabbetinin üzerine soluğu mutfakta almış anlaşılan ben çay Faslına geçiciiimm şimdi
Bir de yapabileceğim hiç spor yok mu kızlar ya 20 günlük oğlum artık
Ben etçil olmama rağmen çöp şişi hiç sevmemDişimi yoramam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?