- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sağmayı deneyin canım arada.Hem memişler rahatlar hem de süt artarAynen bana da emzirme sıkında hiçbir şey fayda etmedi, neler denedim nelerhatta yumurta ve acı biberle yapılıp sürülen bi karışım var onu bile bekletmiştim bi gün, sadece ucu açıktıemzirmek için.sonra baktım hiç fayda etmiyor emzirdim hep.özellikle sert kısma masaj yapa yapa emzirdim, fayda etmişti.
Etin yerini tutmasa da bakliyatlar açığı kapatıyor.valla ben kırmızı et pek sevmem hatta kırmızı et yerıne gecen bitkisel proteyın alma çabasındayım baklıyat yanı nohut fasulye barbunya nohut mercımek gıbı
kız akıllı olsa benle evlenmezdı... delıyle evlenmeseydı bananeSen de az çatlak değilsin. Kız adamın aklını mı alıcan
Etin yerini tutmasa da bakliyatlar açığı kapatıyor.
Ne yapıyon yavrucuk
hepimiz aynıyız kuzum. ben bıtırdım tamamen kafamda.. hedefım buyuk benım azmımde buyuk olmak zorunda... sagol kuzum daha çok yol var... vermem gereken kılolar varMesajının ekran görüntüsünü aldım, favorilere de kaydettim.şeytan kandırmaya çalıştıkça okuyacağım canım ellerine sağlık be güzel anlatmışsın bizi valla.. çok da iyi vermişsin maşallah maşallah tü tü tü
Kitap mıııMerak ettim
Etin yerini tutmasa da bakliyatlar açığı kapatıyor.
Ne yapıyon yavrucuk
Sen bu gidisle onuda bulursunBen kaçtım kızlar,yemek yapayım bari
Bir de aşçım olsaydı hayat bana çok güzel olurdu kesin
kiz madem tadilat var neden temizlik yapiyosun :)Geldim canım
Temizlik rutinim başladı evde adan zeye herşeyi yikiyayim dedim sonra ev tadilata girecek
hadi sabah yedin aksam niye pilav yedinCanlarım merhabasabahtandır aklım sizde ama ne okuyabildim ne yazabildim.bugün miniğimin yarı kırkı çıkacaktı komşu teyze çağırdı, hayır diyemedim.hem de kahvaltıya neyse dedim en azından günün ilk menüsü yakarım didim gittim(normalde öğleden sonra gidecektik )öylede tonton tatlı bir teyze ki anlatamam ben hamileliğimden önce Karatay ile zayıfladığımdan yumurtasız kahvaltı etmiyorum.içimden dedim acaba teyze yumurta yapmış mıdır evde yapıp götürsem ayıp olur mu diye annem yanlış anlayabilir yapma deyince yapmadım.hatta gitmeden yapıp yiyip mi gitsem diye bile düşündüm ama iki çocukla fırsat olmadı neyse uzatmıyayım gittik.yımırtayı aradı göslerim ama yoktuuuuu Çaresiz sofradaki en masum şeyleri yemeye çalıştım.işin kötüsü yarın da başka bi komşuma davetliyim onda daha kalabalık olacağımız için kimse ne yediğime dikkat etmez ben de az bi şeyle yırtarım inşallah
Gelelim günah listesine
Sabah aç karna İşık limonlu su
Gitmeden bir litreye yakın su içtim (çocukları hazırlarken) midede yer kalmasın diye
7siyah zeytin
4 dilim beyaz peynir
4silim salatalık
3 sigara böreği( fırında pişmiş)
3patates kızartması (fırında)
(Reçele ekmeğe elimi süremedim sizden utanmayayım diye)başka şeyler de vardı amma yemedim
Sonra eve gelince suyumu 1,5 a tamamladım.
Akşam yemeği(16.30)
Aktifray da pişmiş 2 baget ve 1 yk bezelye
Bi tabak salata
Dünden kalan bamyadan 2 kepçe(2 kepçede yarın için ayırdımsindirimi hızlandırsın diye)
2 kaşık pilav
Akşam 19.30 gibi çay Faslı olur, ya sadece çay içerim ya da çaysızlığa dayanabilirsem süt içerimBeni yakan çayın yanında yediklerim zaten
Akşam için önerisi olan varsa tekliflere açığım
Amma da yazdım yav, Kızım uyanmazsa sizin yazdıklarınıza bakıciiimm şimdi
zaten tanismis cnm dugundeki halinden farkli kilo almisCanın ya rabbim tez zamanda şifa versin
Detoks suyu mu, hımmm kuşağa çok hoş geliii
Mesajının ekran görüntüsünü aldım, favorilere de kaydettim.şeytan kandırmaya çalıştıkça okuyacağım canım ellerine sağlık be güzel anlatmışsın bizi valla.. çok da iyi vermişsin maşallah maşallah tü tü tü
Kitap mıııMerak ettim
Abovvvv mastit mi? Anam ne çekmiştim ben de mastitten, rabbim şifa versin, emzir bol bol canım
İlk defa gördüm, gerçek mi acep
Toplanın bi kurşun döktürelim kızlarCanım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Hımm bi fırın yemeği yapabilirsin ana yemek olarak, sağlıklı olur.ya da güveçte bi şeyler olabilir.kereviz salatası güzel olur yoğurtlu ama kereviz kaldı mı pazarda bilmem ne zamandır çokmıyorumBöreğini bi hafta önceden yapıp buzluğa at pişireceğinde çıkar yumurtasını sür pişir pratik olur.sarmanın yerine fırında ya da güveçte dolma yapıp pilavı da bulgurdan yapabilirsin. Ya da bırak uğraşma diyet yemeği olsun diye, daya karbonhidratı o da evlenince alınan kilolarla tanışsın
ya küssün ya onu şişmanlatsın
Nasilsin cnm iyi oldun mu biraz dahaMenüm
Kahvaltı yok canım istemedi
Akşam
Bir kase kadar mercimek çorbası
Yarım tabak etli bezelye
Biraz cacık
Biraz da yoğurt
9 tane zeytin
2800 su olur yine
600 bitki çayı
Spor şimdilik yok, muhte bu akşam da olmaz
yok yok sakin dikislerine zarar verirsinHe heeee herkes o kadar yemek muhabbetinin üzerine soluğu mutfakta almış anlaşılan ben çay Faslına geçiciiimm şimdi
Bir de yapabileceğim hiç spor yok mu kızlar ya 20 günlük oğlum artık
Tamam tamam üzülmedimÜzülme kuzum,sütün azalmasınkınama başına gelir,bol kına kız
Yemek yedim kendime geldim
Nasılsın canım?
nohut fasulye mercimek deyince bugünlerde aklıma gazdan başka bi şey gelmiyor canım yavalla ben kırmızı et pek sevmem hatta kırmızı et yerıne gecen bitkisel proteyın alma çabasındayım baklıyat yanı nohut fasulye barbunya nohut mercımek gıbı
Üşeniyorum sağmaya, allahtan benim bebişler versem 7/24 emdiğinden sıkıntı olmadı ama ilk olduğumda emzirmem gerektiğini bilmediğimden diğerini vermiştim sürekli, ateşim falan olmuştu.zamanla tecrübe kazanıyor iştte insanoğluSağmayı deneyin canım arada.Hem memişler rahatlar hem de süt artar
kız akıllı olsa benle evlenmezdı... delıyle evlenmeseydı banane5 yıl oldu anacım alıssın artık hehehehe
Fanteziye bak anamgezdi geldim kuzum yemegımıde yedım lıstemı yazayımda yollacam.. iyi geldi valla hava... yarında sosyete pazarına gıdım dıyorum bana olmayan bı kaç bırsey alayımda ıcıne gırmeyı denıyım dedım heheheh
inşallah ulaşalım hedeflerimizehepimiz aynıyız kuzum. ben bıtırdım tamamen kafamda.. hedefım buyuk benım azmımde buyuk olmak zorunda... sagol kuzum daha çok yol var... vermem gereken kılolar var
canan karatayın kıtapları canım adaşım tavsıye ettı bende aldım okuyorum başladım
Pilavım güzel olur ayıptır demesi, ucundan kıyısından baktım işte ama haklısın kaptanım, bir kaşık olmalıydı en azındanSen bu gidisle onuda bulursun
kiz madem tadilat var neden temizlik yapiyosun :)
hadi sabah yedin aksam niye pilav yedincayin yanina kavrulmamis ceviz badem fln yiyebilirsin ama yemesen daha iyi :)
zaten tanismis cnm dugundeki halinden farkli kilo almis
Nasilsin cnm iyi oldun mu biraz daha
yok yok sakin dikislerine zarar verirsin
Sadece pilav mı saat iki de bi de yanında hiçbir şey mi yokMenum
Sabah 10.30
3 koy yumurtasi
Peynir
2 biber
Cay
Ara 13.0
1 elma
Ogle 14
1 yk bulgur pilavi
Aksam 17.0
1 tabak karnabahsr
Su 2.5 lt
Spor 15 dk cardio
100 bolgesel
Toplam 135 puan
Daha yapamam halim yok hastami olcam nezaten rakibimde yok
Orası oyle tabı ama olsun saglıklı ve guzel bır proteın kuzum sen yınede yenohut fasulye mercimek deyince bugünlerde aklıma gazdan başka bi şey gelmiyor canım ya
Bolgesel hareketlerde 10 farkli hareketi 10 defa yaptimBugunku menum
Kahvalti. 1 adet haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim ekmek, sekersiz cay
Ogle. 1 tabak yumurtali ispanak kavurma, 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim ekmek, sekersiz cay
Ara. 1 buyuk fincan kahve, 1 adet muz
Aksam. 2 kepce unsuz ezogelin corbasi, 4 kasik etli patates yemegi (eti cogunluktaydi) 1 kase yogurt, salata
Su. 3 lt civari
Spor 20×20=40 dk eliptik 160 puan
10×10=100 bacak egzersiz hareketi 60 puan
10×10=100 basen egzersiz hareketi 60 puan
10×2=20 mekik 12 puan
Toplam 292 puan
Dogru hesaplamis miyim boyle mi olacak?
Allah bagislasin canim :)Pilavım güzel olur ayıptır demesi, ucundan kıyısından baktım işte ama haklısın kaptanım, bir kaşık olmalıydı en azından
20 günlük oğlum artık yazmışım ama oldum olacaktı o, yanlışlık olmasın bebişim kız
Üst tarafa çalışsam da zarar görür mü dikişler
Sadece pilav mı saat iki de bi de yanında hiçbir şey mi yokhiç tarzım değil ya marul ya yoğurt yerdim ben, bırakamazdım bi kaşıkla, maşallah kaptanım sana
Afiyet olsun bidenem :)Açlarda bugun
17/04/18 SALI
SABAH: 2 yumurta haşlama + 5 yesıl 5 siyah zeytın + avuç içi beyaz peynır + 1 domates +maydanoz+acıtere+salatalık+biber + 5 badem +5 fındık +1 cevız
1 fincan duble turk kahvesi
1 şişe maden suyu
AKSAM: karnıahar haşladım +yoğurt+ dereotu+ sarımsakdan oluşan uydurma salata yaptım küt miğdeye
1 fincan Yeşil çay
1 fincan duble turk kahvesi
SU : 3,5 LT
SPOR :8600 adım sadece
misafirim gelcek çıkıyorum gıdınce gelırım kuzularım muckkkk muckkkk
afiyet olsun cnmİyi akşamlar güzeller
Bugün ki menüm
Sabah (8.10)
1 sahanda yumurta
Peynir
1 domates
2 y.biber
2 dlm ç.ekmeği
Öğle(12.20)
Yoğurtlu semizotu
4 yk tavuk sote
Ara (14.50)
2 k.kayısı
Akşam (19.20)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 adet küçük muska şeklinde efelik sarması
Ara (21.00)
1/2 sb kefir
Sıvılar: 3 lt yakın su, 1 kupa y.çay,1 kupa sade granül kahve
Kanguru_ , @AhSen_yarim
Hesaplarim canimm dunkileri yine yaz onlarida hesaplimSporlarım :
15 dakika Zumba
15 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika koşar gibi yürüyüş
6 spor aleti 20 şer tane
7600 adım
Kanguru_ kaptanım puanımı hesaplayabilir misin?
Dün kini de hesaplayamadım ayrıca
afiyet olsun cnm. Dpgru hesaplamissin :)Bugunku menum
Kahvalti. 1 adet haslanmis yumurta, 1 kk peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik, 1 dilim ekmek, sekersiz cay
Ogle. 1 tabak yumurtali ispanak kavurma, 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim ekmek, sekersiz cay
Ara. 1 buyuk fincan kahve, 1 adet muz
Aksam. 2 kepce unsuz ezogelin corbasi, 4 kasik etli patates yemegi (eti cogunluktaydi) 1 kase yogurt, salata
Su. 3 lt civari
Spor 20×20=40 dk eliptik 160 puan
10×10=100 bacak egzersiz hareketi 60 puan
10×10=100 basen egzersiz hareketi 60 puan
10×2=20 mekik 12 puan
Toplam 292 puan
Dogru hesaplamis miyim boyle mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?