Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nazar değmesin hep bi azim içindeyim 10 cu günümdeyim eskiden 2 3 günde pes ederdim azimli çıktım ama buraya ve bebiş isteğime borçluyum Günüm geçti ama hep geçiyor polikistik over yüzünden o yüzden umutlanmıyorum iki jre tüp bebekle olmadıysa hiç olmaz diye düşünüyorum

hepızın gunluk yasantısında problemler cıkaılıyor o bızım hedefımızın onune gecmemesı lazım... bunu beynımıze sokmamız lazım tatlım zor oluyor ama başarması daha guzel
Kız ben o kadar pis boğazım ki esperenzaa doğru söylüyo. Karnım açken ya da aklım yemekteyken hayatta ders çalışamam mesela yani ders çalışırken bu bana bahane oluyo yiyorum o yüzden bu ara çok aldım

o zaman alısana kadar karatayın 3 ogunluk dıyetını yap.. boncugum kendıne yazık

Minik kusum hic kilolu gozukmuyosun bugun duruma attigin fotoya baktim dedim hic 74 kilo durmuyo. Demekki sen 60 62 fln olsan 55 gibidurcaksin azcik gayret canim ben inaniyorum sen spora baslayinca gidecek kilolar
Elifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo

İnanmıyorum yaaa. Neyse olsun dikkat edicem bundan sonra. Ya senin adın Esra değil mi? Değilse ben neden sana Esra diyorum?
Dikkat edersin canım
Bak cgdmk ya bir defa 500 ip atlama cezası eksik verdim,gözüm onun üstünde bi kaçamak yapsa da 0 500’ü ondan fazla fazla tahsil etsem diye beklemedeyim , çiğdem hiç fırsat vermiyor
Esra değil canım adım:) adımı söylemiyorum buradan:) çok tatlı bir görümcem var o da buraya takılır ona enselenmeyeyim diye demiyorum

Elifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo

göbek mi kolay gidiyo canım bende niye gitmiyor 53 ken bile ayva kadar vardı hiç şöyle dümdüz tahta gibi olmadı şeker yemiyorum artık olur mu acaba

anamm burda bıle huzur yok benım kv 62 yasında face istagram yok yok valla whatsaap heryerden mantar gıbı cıktı

Görümceler tatlıdır tabi

o zaman alısana kadar karatayın 3 ogunluk dıyetını yap.. boncugum kendıne yazık
Ah o karatay kahvaltısını yapma imkanım olsa hersey daha güzel olacak. Yumurta her diyetin olmazsa olmazı onu da ben sabah 6da yiyorum evden cikmadan isyerinde de kalan kismini yapiyorum biliyosun karatayda yemek yemeden durmak önemli

Hayırlısı canım sen sebepler bazında elinden geleni yapıyprsun saglıgın icin cabalıyorsun gerisi gelecektir inş
ders calısrken insan illa motive olmak icin birleyler yemek istiyor ben de bu ara ing calısıyprum dşye elim surekli kuruyemişlere aburcuburlara gidiyor ya dersi bırakıcam ya kuruyemişi

Evet ya bu totolarda ne varsa oraya yerlesen kalmak istiyor illa bende cok zor verdim hala oyle aham saham degil mezun olmak oyuzden de istemiyorum kilon azaldı diye kaslı kalkık bi totomuz da mı olmasın k
Hee korktum bebişim gidiyo mu dedim

Canım önce uyku düzenini biraz sağlaman gerek.Karatay şuan ki düzenine göre çok zor ama diyetisyen listelerinle başlasan ve sporunu da yapsan olur aslında.
Ucundan tutmadıkça ucu kaçtıkça kaçıyor

Yok yok çalış ingilizce önemli aç kuzucuklarla çizgi film izle şarkı dinle ay bizde yemeye hep bahane arıyoruz var ya
Ay popo olsunda dediğin gibi kalkık olsun yanlara doğru yaygın değil dokununca keşkül gibi sallanandan hiç değil

Canım önce uyku düzenini biraz sağlaman gerek.Karatay şuan ki düzenine göre çok zor ama diyetisyen listelerinle başlasan ve sporunu da yapsan olur aslında.
Ucundan tutmadıkça ucu kaçtıkça kaçıyor
Uyku düzenim çok kötü ama yarın son düğünüde atlatınca normale dönerim heralde. Ya ilk işe başladığımda abartmıyorum gece 10da uyuyor oluyordum. Yine öyle olmak istiyorum ben. O zaman çok daha iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…