Oyle olcak zatwn ya ne olacagdibende senı sevıyorum kuzum....tüküreceğine yapda gec utandır benı yerın dıbıne sok
çok çok kılon yok ama sankı şevkın yok gıbı cumlelerınden oyle anlıyorum... oflama poflama bugun yenı bır gun bısmıllah de başla tekrardan hızlıca guvenle azımla hayatım yaparsın ben sana çok ınanıyorumm
Oyle olcak zatwn ya ne olacagdigomcem sizien derinlere magmayi gorceksiniz
Esracım kusum bir yere gitmiyorum ya korumak benim icin cok zor oyuzden burdan ayrılmayı dusunmuyorum izinli görünümlü mezun olarwk bırdayım yine ben merwk etmeBenim adım Esra espernzanin adı esperenza
Kız ben o kadar pis boğazım kihepızın gunluk yasantısında problemler cıkaılıyor o bızım hedefımızın onune gecmemesı lazım... bunu beynımıze sokmamız lazım tatlım zor oluyor ama başarması daha guzel
o zaman alısana kadar karatayın 3 ogunluk dıyetını yap..Kız ben o kadar pis boğazım kiesperenzaa doğru söylüyo. Karnım açken ya da aklım yemekteyken hayatta ders çalışamam mesela yani ders çalışırken bu bana bahane oluyo yiyorum o yüzden bu ara çok aldım
Elifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyoMinik kusum hic kilolu gozukmuyosun bugun duruma attigin fotoya baktim dedim hic 74 kilo durmuyo. Demekki sen 60 62 fln olsan 55 gibidurcaksin azcik gayret canim ben inaniyorum sen spora baslayinca gidecek kilolar
Dikkat edersin canımİnanmıyorum yaaa. Neyse olsun dikkat edicem bundan sonra. Ya senin adın Esra değil mi? Değilse ben neden sana Esra diyorum?
Hee korktum bebişim gidiyo mu dedimEsracım kusum bir yere gitmiyorum ya korumak benim icin cok zor oyuzden burdan ayrılmayı dusunmuyorum izinli görünümlü mezun olarwk bırdayım yine ben merwk etmeseni everene kadar gitmem buralardan
Elifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo
Dikkat edersin canım
Bakcgdmk ya bir defa 500 ip atlama cezası eksik verdim,gözüm onun üstünde bi kaçamak yapsa da 0 500’ü ondan fazla fazla tahsil etsem diye beklemedeyim , çiğdem hiç fırsat vermiyor
Esra değil canım adım:) adımı söylemiyorum buradan:) çok tatlı bir görümcem var o da buraya takılır ona enselenmeyeyim diye demiyorum
Dikkat edersin canım
Bakcgdmk ya bir defa 500 ip atlama cezası eksik verdim,gözüm onun üstünde bi kaçamak yapsa da 0 500’ü ondan fazla fazla tahsil etsem diye beklemedeyim , çiğdem hiç fırsat vermiyor
Esra değil canım adım:) adımı söylemiyorum buradan:) çok tatlı bir görümcem var o da buraya takılır ona enselenmeyeyim diye demiyorum
Ah o karatay kahvaltısını yapma imkanım olsa hersey daha güzel olacak. Yumurta her diyetin olmazsa olmazı onu da ben sabah 6da yiyorum evden cikmadan isyerinde de kalan kismini yapiyorum biliyosun karatayda yemek yemeden durmak önemlio zaman alısana kadar karatayın 3 ogunluk dıyetını yap..boncugum kendıne yazık
Yok anam yokanamm burda bıle huzur yokbenım kv 62 yasında face istagram yok yok valla whatsaap heryerden mantar gıbı cıktı
Olur olur merka etme. Basen çok daha zor göbekten emin olgöbek mi kolay gidiyo canım bende niye gitmiyor 53 ken bile ayva kadar vardı hiç şöyle dümdüz tahta gibi olmadı şeker yemiyorum artık olur mu acaba
Hayırlısı canım sen sebepler bazında elinden geleni yapıyprsun saglıgın icin cabalıyorsun gerisi gelecektir inşNazar değmesin hep bi azim içindeyim 10 cu günümdeyim eskiden 2 3 günde pes ederdim azimli çıktım ama buraya ve bebiş isteğime borçluyumGünüm geçti ama hep geçiyor polikistik over yüzünden o yüzden umutlanmıyorum iki jre tüp bebekle olmadıysa hiç olmaz diye düşünüyorum
ders calısrken insan illa motive olmak icin birleyler yemek istiyor ben de bu ara ing calısıyprum dşye elim surekli kuruyemişlere aburcuburlara gidiyor ya dersi bırakıcam ya kuruyemişiKız ben o kadar pis boğazım kiesperenzaa doğru söylüyo. Karnım açken ya da aklım yemekteyken hayatta ders çalışamam mesela yani ders çalışırken bu bana bahane oluyo yiyorum o yüzden bu ara çok aldım
Evet ya bu totolarda ne varsa oraya yerlesen kalmak istiyor illa bende cok zor verdim hala oyle aham saham degil mezun olmak oyuzden de istemiyorum kilon azaldı diye kaslı kalkık bi totomuz da mı olmasın kElifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo
Hee korktum bebişim gidiyo mu dedim
Canım önce uyku düzenini biraz sağlaman gerek.Karatay şuan ki düzenine göre çok zor ama diyetisyen listelerinle başlasan ve sporunu da yapsan olur aslında.Ah o karatay kahvaltısını yapma imkanım olsa hersey daha güzel olacak. Yumurta her diyetin olmazsa olmazı onu da ben sabah 6da yiyorum evden cikmadan isyerinde de kalan kismini yapiyorum biliyosun karatayda yemek yemeden durmak önemli
Yok yok çalış ingilizce önemli aç kuzucuklarla çizgi film izle şarkı dinleHayırlısı canım sen sebepler bazında elinden geleni yapıyprsun saglıgın icin cabalıyorsun gerisi gelecektir inş
ders calısrken insan illa motive olmak icin birleyler yemek istiyor ben de bu ara ing calısıyprum dşye elim surekli kuruyemişlere aburcuburlara gidiyor ya dersi bırakıcam ya kuruyemişi
Evet ya bu totolarda ne varsa oraya yerlesen kalmak istiyor illa bende cok zor verdim hala oyle aham saham degil mezun olmak oyuzden de istemiyorum kilon azaldı diye kaslı kalkık bi totomuz da mı olmasın k
Uyku düzenim çok kötü ama yarın son düğünüde atlatınca normale dönerim heralde. Ya ilk işe başladığımda abartmıyorum gece 10da uyuyor oluyordum. Yine öyle olmak istiyorum ben. O zaman çok daha iyi oluyoCanım önce uyku düzenini biraz sağlaman gerek.Karatay şuan ki düzenine göre çok zor ama diyetisyen listelerinle başlasan ve sporunu da yapsan olur aslında.
Ucundan tutmadıkça ucu kaçtıkça kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?