Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haydı bakalım 2nızın sporunu merakla beklıyorum valla benıde etıketleın
etiketlemcem senu hatta cigdeme ozelden yazcam sporumu meraktan catla sen

Elifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo
olsun cnm kolay gitmiyo ama gidiyo sonucta sen bispora basla vallahi zayiflayacaksin bak

kusum hazırla 8 gıbı ısyerınde yıyemezmısın?

kusum hazırla 8 gıbı ısyerınde yıyemezmısın?
Işte sabah 6da evde yiyorum 7.30 gibide isyerinde yiyorum ya leptin duruyo hepsini 7.30sa yesem daha güzel olcak. Bir de yemek için 10 dakikam bile olmiyo o yuzden çok uzun sürecek kahvaltı yapamıyorum anca yoģurt yulaf meyve tarzinda oluyo

itiraz edıyorum yanlış toplamıssındır hatta toplamamıssındır hahahaha esperenzaa şike var o kadar gece mesaıye kaldım ben hahahahah
gece mesaisi puanlaniyomu eger oyleyse ben birinci olurum

İtirazını kabul ettim canımmGece mesaisi çift puan saydımVeee seni şampiyonnn ilan ediyorum
baanee baane gece mesaisi puanlaniyomu ya ozaman ben bu hafta sabah ayri aksam ayri mesai yaparim

Karataycı olduğum için tatlı yemiyorum kuzumBoğazımı yakmaz Ohhh iyi yapmışsın canım
kız anam tatıle gıdıyoz homur homur resım koyuyoz eltım kıskanmış kocaya tava fırlatmış kavga etmışler kv aman oglum koymayın abıne zulum yapıo dıye sıgara ıctıgımızı bılmıo esım soylemeyelım dedı tamamdedım resım koycam sıgara kaldır ustunu basını duzeşt hazır asker gıbı engelledım rahatladım kullanmıyorum dedım

bir 7.30 a dene bakalım bır gun yersın yaaa ben hamıleyken 9 ay tasıdım yıyecegımı tapırlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…