- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bakalım salona yazılcam 2 hafta sonra nasıl olacakMuhabbet baya ilerlemiş.
fattylamb94 canım bana göre diyetisyen ve sporla istediğin kiloya inecekmişsin gibi.
Huzurvermeyolunda kuzum seninde mezuniyetin hayırlı olsun
Sanırım öyle olacak
etiketlemcem senu hatta cigdeme ozelden yazcam sporumu meraktan catla senhaydı bakalım 2nızın sporunu merakla beklıyorum valla benıde etıketleın
olsun cnm kolay gitmiyo ama gidiyo sonucta sen bispora basla vallahi zayiflayacaksin bakElifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo
Millet mezun oluyo biz daha okula başlamadık daha anasınıfındayız
Senin kenafir gözünden oldu hep
kusum hazırla 8 gıbı ısyerınde yıyemezmısın?Ah o karatay kahvaltısını yapma imkanım olsa hersey daha güzel olacak. Yumurta her diyetin olmazsa olmazı onu da ben sabah 6da yiyorum evden cikmadan isyerinde de kalan kismini yapiyorum biliyosun karatayda yemek yemeden durmak önemli
Yok anam yokBenim kayınvalidem çok tatlıdır ya bi telefonu var ,o da engelli
etiketlemcem senu hatta cigdeme ozelden yazcam sporumu meraktan catla sen
Senin kenafir gözünden oldu hep
Ne pis nazarın varmış senin
yoğun istek üzerine başlıcametiketlemcem senu hatta cigdeme ozelden yazcam sporumu meraktan catla sen
olsun cnm kolay gitmiyo ama gidiyo sonucta sen bispora basla vallahi zayiflayacaksin bak
Karataycı olduğum için tatlı yemiyorum kuzumtadından yeme bakam yakmasın boğazını bende engelledım heryerden
itiraz edıyorum
Işte sabah 6da evde yiyorum 7.30 gibide isyerinde yiyorum ya leptin duruyo hepsini 7.30sa yesem daha güzel olcak. Bir de yemek için 10 dakikam bile olmiyo o yuzden çok uzun sürecek kahvaltı yapamıyorum anca yoģurt yulaf meyve tarzinda oluyokusum hazırla 8 gıbı ısyerınde yıyemezmısın?
İtirazını kabul ettim canımmitiraz edıyorumyanlış toplamıssındır hatta toplamamıssındır hahahaha esperenzaa şike var o kadar gece mesaıye kaldım ben hahahahah
gece mesaisi puanlaniyomu eger oyleyse ben birinci olurumitiraz edıyorumyanlış toplamıssındır hatta toplamamıssındır hahahaha esperenzaa şike var o kadar gece mesaıye kaldım ben hahahahah
baanee baane gece mesaisi puanlaniyomu ya ozaman ben bu hafta sabah ayri aksam ayri mesai yaparimİtirazını kabul ettim canımmGece mesaisi çift puan saydım Veee seni şampiyonnn ilan ediyorum
kız anam tatıle gıdıyoz homur homur resım koyuyoz eltım kıskanmış kocaya tava fırlatmış kavga etmışler kv aman oglum koymayın abıne zulum yapıo dıye sıgara ıctıgımızı bılmıo esım soylemeyelım dedı tamamdedım resım koycam sıgara kaldır ustunu basını duzeşt hazır asker gıbı engelledım rahatladımKarataycı olduğum için tatlı yemiyorum kuzumBoğazımı yakmaz Ohhh iyi yapmışsın canım
bir 7.30 a dene bakalım bır gun yersın yaaa ben hamıleyken 9 ay tasıdım yıyecegımı tapırlarlaIşte sabah 6da evde yiyorum 7.30 gibide isyerinde yiyorum ya leptin duruyo hepsini 7.30sa yesem daha güzel olcak. Bir de yemek için 10 dakikam bile olmiyo o yuzden çok uzun sürecek kahvaltı yapamıyorum anca yoģurt yulaf meyve tarzinda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?