İtirazını kabul ettim canımmGece mesaisi çift puan saydım Veee seni şampiyonnn ilan ediyorum
he kız narın vucudumu sakatlıyordumSenin kenafir gözünden oldu hep
Ne pis nazarın varmış senin
gece mesaisi puanlaniyomu eger oyleyse ben birinci olurum
yap anacım yap hesaplayalım valla bu durum bızımkılere yarıycak hahahahahbaanee baane gece mesaisi puanlaniyomu ya ozaman ben bu hafta sabah ayri aksam ayri mesai yaparim
Gece mesaisini iki kat yaptım çünkü eşim bu gece geliyor
bak burosu eve yurume mesafesı 5 dk ona göre heheheheheGece mesaisini iki kat yaptım çünkü eşim bu gece geliyor
Aramizda bekarlar var puanlama yapamayizhe kız narın vucudumu sakatlıyordum
yap anacım yap hesaplayalım valla bu durum bızımkılere yarıycak hahahahah
Gece mesaisini iki kat yaptım çünkü eşim bu gece geliyor
Bu hafta cigdemede bise olsa kesin bende bse var dicem
yansın yansınAramizda bekarlar var puanlama yapamayiz
ooowww yansjn gecelerrrrr
Aramizda bekarlar var puanlama yapamayiz
bende senısevıyorum canımKızlar sizi cok seviyorum ya allah hepinizden bu siteyi kuranlardan yönetenlerden emegi gecenlerden katkı saglayanlardan herkesten razı olsun enn icten tesekkürler herkese
Ama o zaman yumurta yemem gerekiyo. Bende hep taşıyorum ama peynir zeytin domates salatalik falan goturunce uzun uzun kahvaltı yapamıyorum ben biraz yavaş yiyorum dabir 7.30 a dene bakalım bır gun yersın yaaa ben hamıleyken 9 ay tasıdım yıyecegımı tapırlarla
var zaten kızıda harcamaBu hafta cigdemede bise olsa kesin bende bse var dicem
Burda gece tarifesi yok canım kusura bakma puan falan veremeyiz sana kocişin versin puanınıGece mesaisini iki kat yaptım çünkü eşim bu gece geliyor
esra ne ıs yapıon kız sen ?? allah askına de bı banaAma o zaman yumurta yemem gerekiyo. Bende hep taşıyorum ama peynir zeytin domates salatalik falan goturunce uzun uzun kahvaltı yapamıyorum ben biraz yavaş yiyorum da
Ya sen neden kendi sakarligini bana yuklemeye calisiyosun ki. Dua etmen lazim bana sayemde birinci oldunvar zaten kızıda harcamabı kursun dokturcem ben hepımıze
Kız valla 10 dk da kahvaltı yapabilir misin sen hem de öyle peynirli domatesli kuruyemişliesra ne ıs yapıon kız sen ?? allah askına de bı banayokuş yapıon hep
Agir isci o canim o yuzden yapamaz o kahvalti falan basinda bi usta basi var 5 dkk dinlrnmesine musaade etmiyoesra ne ıs yapıon kız sen ?? allah askına de bı banayokuş yapıon hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?