Cok canimi sikiyosun bak senide merdivenden yuvarlarim
Kız deme öyle valla tam iş başlayınca imalathaneye gidiyorum parçaları ölçüp bıçiyorum onay verirsem o gün başlıyolar üretime ve yeni kalıplar bağlanınca ayar yaparken ben duruyorum başlarında yine ölçüyorum. O kadar yoģun çalışmıyorum ama belli saatlerde durmadan çalışıyorumAgir isci o canim o yuzden yapamaz o kahvalti falan basinda bi usta basi var 5 dkk dinlrnmesine musaade etmiyoo kdr zor sartlar altinda calisiyo yani
Hadi bakalım goriciiizzzHmmm @AhSen_yarim olabilir onunda ifadesini alirim
bende seni dost sanmisyim tuuuu yaziklar olsun sana. Gittin rakibime gaz verdin
canimm sen hamlamissindir o yuzdenben simdi cardioyu 10 dkk dan 20 dkk ya cikardim bolgeselden bahsetmiyorum bile
Bahane üretmek bizim işimiz abiCok canimi sikiyosun bak senide merdivenden yuvarlarimbahane uretme spor yap sukruuuu
Geçniş olsun ya bebeklere iğne batırılınca canımdan can kopuyo resmen çok üzülüyorumAnca gelebildim kizimin asisi ve kan alma isleri vardi disari cikmistik. Nasil agladi kuzum en son dayanamadim bende agladim onunla. Salgin var galiba hic bu kadar kalabalik olmazdi hastane bebisler hep hasta. Cok dikkat etmek lazim bu aralar.
hep ıftıraya dusen benYa sen neden kendi sakarligini bana yuklemeye calisiyosun ki. Dua etmen lazim bana sayemde birinci oldunama yok hrp laf sok hep laf sok yiteee gariiiii
cok sagol canim oyle valla ben kendim kan aldirmaya korkuyorum o minicik elinden 3 tup kan aldilarGeçniş olsun ya bebeklere iğne batırılınca canımdan can kopuyo resmen çok üzülüyorum
10 dk da yumurtanı domatesını zeytınını yersın masana geconce 10 dk da kalaıyersın kuruyemısı felanKız valla 10 dk da kahvaltı yapabilir misin sen hem de öyle peynirli domatesli kuruyemişlive bence yumurtasız diyet olmaz inanılmaz tok tutuyo
Denicem kız valla ama yumurtayı işyerinde yiyemem kesinlikle onu evde yicem mecbur10 dk da yumurtanı domatesını zeytınını yersın masana geconce 10 dk da kalaıyersın kuruyemısı felandene bı yaaa
aaa bılmıyordum oyle oldugunu kuzum zordur o zamanAgir isci o canim o yuzden yapamaz o kahvalti falan basinda bi usta basi var 5 dkk dinlrnmesine musaade etmiyoo kdr zor sartlar altinda calisiyo yani
O zevki sana tattirmammmDikkat edersin canım
Bakcgdmk ya bir defa 500 ip atlama cezası eksik verdim,gözüm onun üstünde bi kaçamak yapsa da 0 500’ü ondan fazla fazla tahsil etsem diye beklemedeyim , çiğdem hiç fırsat vermiyor
Esra değil canım adım:) adımı söylemiyorum buradan:) çok tatlı bir görümcem var o da buraya takılır ona enselenmeyeyim diye demiyorum
Oyyy kıyamam minnoşa ya neyse üzme kendini annesi geçti gitti unutmuştur bilecok sagol canim oyle valla ben kendim kan aldirmaya korkuyorum o minicik elinden 3 tup kan aldilar
Tahmin ediyorum cnm ama hic cozum odakli dusunmuyosun. Sanki esra sen doyet yapamiosun yapma desek birakacak gibisinKız deme öyle valla tam iş başlayınca imalathaneye gidiyorum parçaları ölçüp bıçiyorum onay verirsem o gün başlıyolar üretime ve yeni kalıplar bağlanınca ayar yaparken ben duruyorum başlarında yine ölçüyorum. O kadar yoģun çalışmıyorum ama belli saatlerde durmadan çalışıyorum
gecmis olsun canim :)Anca gelebildim kizimin asisi ve kan alma isleri vardi disari cikmistik. Nasil agladi kuzum en son dayanamadim bende agladim onunla. Salgin var galiba hic bu kadar kalabalik olmazdi hastane bebisler hep hasta. Cok dikkat etmek lazim bu aralar.
ne iftirasina dusmussun kiz kim iftira atti sanahep ıftıraya dusen bengına gelen sen hehehehe ben en cok senı desteklıyorum canım aşk olsun yaaa .. benım motuve tarzım bıraz denişikkk
Kiz yokaaa bılmıyordum oyle oldugunu kuzum zordur o zaman
Kız dalga geçiyo benleaaa bılmıyordum oyle oldugunu kuzum zordur o zaman
Napin kuzum spor falan yapmadin insallah yat dinlen ne gerek var dusersin y7varlanirsin Allah korusun hic gerek yokO zevki sana tattirmammm
Ben de senin adını Esra biliyordum, bi ara söylemiştin sanki
bana da haber ver yapacaksın saglıgın ıcın kuzumDenicem kız valla ama yumurtayı işyerinde yiyemem kesinlikle onu evde yicem mecbur
dıyonya bana yukluyon hatanı dıye ... sessizliğimden ıce kapanıklıgımdan faydalanma elıffTahmin ediyorum cnm ama hic cozum odakli dusunmuyosun. Sanki esra sen doyet yapamiosun yapma desek birakacak gibisin
gecmis olsun canim :)
ne iftirasina dusmussun kiz kim iftira atti sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?