Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Agir isci o canim o yuzden yapamaz o kahvalti falan basinda bi usta basi var 5 dkk dinlrnmesine musaade etmiyo o kdr zor sartlar altinda calisiyo yani
Kız deme öyle valla tam iş başlayınca imalathaneye gidiyorum parçaları ölçüp bıçiyorum onay verirsem o gün başlıyolar üretime ve yeni kalıplar bağlanınca ayar yaparken ben duruyorum başlarında yine ölçüyorum. O kadar yoģun çalışmıyorum ama belli saatlerde durmadan çalışıyorum

Anca gelebildim kizimin asisi ve kan alma isleri vardi disari cikmistik. Nasil agladi kuzum en son dayanamadim bende agladim onunla. Salgin var galiba hic bu kadar kalabalik olmazdi hastane bebisler hep hasta. Cok dikkat etmek lazim bu aralar.

Anca gelebildim kizimin asisi ve kan alma isleri vardi disari cikmistik. Nasil agladi kuzum en son dayanamadim bende agladim onunla. Salgin var galiba hic bu kadar kalabalik olmazdi hastane bebisler hep hasta. Cok dikkat etmek lazim bu aralar.
Geçniş olsun ya bebeklere iğne batırılınca canımdan can kopuyo resmen çok üzülüyorum

Ya sen neden kendi sakarligini bana yuklemeye calisiyosun ki. Dua etmen lazim bana sayemde birinci oldun ama yok hrp laf sok hep laf sok yiteee gariiiii
hep ıftıraya dusen ben gına gelen sen hehehehe ben en cok senı desteklıyorum canım aşk olsun yaaa .. benım motuve tarzım bıraz denişikkk

Kız valla 10 dk da kahvaltı yapabilir misin sen hem de öyle peynirli domatesli kuruyemişli ve bence yumurtasız diyet olmaz inanılmaz tok tutuyo
10 dk da yumurtanı domatesını zeytınını yersın masana geconce 10 dk da kalaıyersın kuruyemısı felan dene bı yaaa

O zevki sana tattirmammm

Ben de senin adını Esra biliyordum, bi ara söylemiştin sanki

Tahmin ediyorum cnm ama hic cozum odakli dusunmuyosun. Sanki esra sen doyet yapamiosun yapma desek birakacak gibisin
gecmis olsun canim :)

hep ıftıraya dusen ben gına gelen sen hehehehe ben en cok senı desteklıyorum canım aşk olsun yaaa .. benım motuve tarzım bıraz denişikkk
ne iftirasina dusmussun kiz kim iftira atti sana

Tahmin ediyorum cnm ama hic cozum odakli dusunmuyosun. Sanki esra sen doyet yapamiosun yapma desek birakacak gibisin
gecmis olsun canim :)

ne iftirasina dusmussun kiz kim iftira atti sana
dıyonya bana yukluyon hatanı dıye ... sessizliğimden ıce kapanıklıgımdan faydalanma elıff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…