Ev isinin puani degistii cnm. Ben degerlendirdim cnmHimmm pardon ben bunu okumadan sormuş bulundum.
O zaman @fattylamb94 seni de etiketliyorum canım ve tabi kiii caaağğnım rakibimKanguru_
Bugün başlayacağını bilmiyordum, sporum pek bi az oldu o zaman. Hadi yine iyisinKanguru_ sana avans verdim, iyi değerlendir
Sporum
2 saat ev işi, temizlik 20 puan
1000 adım 15 puan
Az ve öz yemişsin canım ,afiyet olsun.Kızlar geldim geldim :)
Misafirlerim vardı yeni gittiler, topla, çocukları uyut vs derken ancak girebildim. Geçmişi okuyayım bi, ne çok yazmissiniz.
Menümü de yazayım
Kahvaltı
sucuklu yumurta
Yoğurt
6 zeytin
İki çatal labne (hazır değil)
3 hurma meyve yerine
Akşam
Yarım tabak da sayılmaz, çok az tavuk döner lavassiz, ekmeksiz,patatessiz
5-6 kaşık yoğurt
Çiğ fıstık iki avuç kadar (1 çay bardağı ediyor) :)
Kanguru_ esperenzaa
Sporum
2 saat ev işi, temizlik
1000 adım
Spor yarışması bugün başladı mı tekrar?
yeme kuZum yeme annemAy kizlar ellerim titremeye basladi sekerim dustu heralde ne yesem
KıZlar hayırlı gecelerokuyayım da yazayım demiştim ama okurken uyuyakalırım diye yazıyorum
Ev işinin puanı değişti canım.1 saat ev işi 20 puan ediyor yanlış hatırlamıyorsamSabah klasik Karatay kahvaltısı(daha önce mezun olduğumda Karatay uygulamıştın)
Haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, marul,tb ekmeği(11 gibi)
2 gibi çay ve 1 kurabiye(başka bir komşumdaydım yine)
Akşam(17gibi)
Taze fasulye, yoğurt, marul
19 .00 gibi çay, 3 hurma(süt yapsın diye)
23.00 gibi süt
Bir saat ev işi 2 puan
2500 ip
Hoşgeldin canımBugünki menüm
11:30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 çeri domates 4 dilim salatalik 3 bardak çay ama şekerli
15:00 2 bardak çay 2 hurma bu arada ögle yemegi yok
19:00 5 parca tavuk 2 dilim ekmek bi kase yogurt
Simdilik 10 bardak su leslie 30 dk bu saatten sonra da yesem yesem bi havuç yer yatarm biraz fazla olabilir insallah zamnla azalticam
Patates kacamaktir yahuuu, kaptansin diye yirtamazsinesperenzaa aaaaa yetis dacmin kooossss cigdem bana ceza vermiyooooo
Aslinda ben patatesi kacamak olarak gormuyorum. Ekmek yemedim sonucta ceyrwk patates ekmek yerine gecti
Ben de seni tebrik ederim canımmKazananları tebrik ederim
Grupta bekar kalmayacak bu gidişlegece mesaisi puanlaniyomu eger oyleyse ben birinci olurum
baanee baane gece mesaisi puanlaniyomu ya ozaman ben bu hafta sabah ayri aksam ayri mesai yaparim
Geç oldu ama gördümHanimlar ev isinin puanini 10 yaptim habeeiniz olsun.
Oy kuzum ya, rabbim şifa versin inşallah.ben de kızıma aşı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım araştırıyorumAnca gelebildim kizimin asisi ve kan alma isleri vardi disari cikmistik. Nasil agladi kuzum en son dayanamadim bende agladim onunla. Salgin var galiba hic bu kadar kalabalik olmazdi hastane bebisler hep hasta. Cok dikkat etmek lazim bu aralar.
Oglen olmamis cnm. Ev isi puani degisti bi daha bak istersen
Az ve öz yemişsin canım ,afiyet olsun.
Yarış başladı veKanguru_ rüzgar gibi esiyor benden duymuş olma
yeme kuZum yeme annemçiğdem’e bak kuş kadar yemiş
Ev işinin puanı değişti canım.1 saat ev işi 20 puan ediyor yanlış hatırlamıyorsam
beklenen huzur sahalarda
O kadar haklısın ki caaaanım takım arkadaşım, heyyy rakip takımdan
ekmek ve şekerli çayi kessem aslinda hemencik giderde bu kilolar ama bi turlu başaramadm yarndn itibaren daha guzel menuler paylaşicam insallahHoşgeldin canım
Evet fazla geldi bana da
Özellikle ekmekleri hiç gözüm görmedi
Canımmm sen emzirdiğin için çok yorucu spor yapmana gerek yok zatenOku oku bitmiyor anacım maşallah muhabbetinizeokuduklaeımı bi alıntılıyayım
Grupta bekar kalmayacak bu gidişle
Geç oldu ama gördümesperenzaa hatta çocuklarla oyun oynamayı falan da mı puanlasak minnak kızımı ayakta emzirip oğlumla futbol oynarım, saklambaç oynarım yoksa esperenzaa seni nasıl geçiciimm
Oy kuzum ya, rabbim şifa versin inşallah.ben de kızıma aşı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım araştırıyorum
Bu mudur bütün gün yaptığın spor hıh, ben de bişey yapıyorsun sandım@fattylamb94cgdmk @medgic26
10 dk cardio
35 dk leslie 5k
Toplam 225
800 bolgesel (squat mekik sinav makas kol ic bacak vs vs) 480 puan
Toplam puan 705
Canım çayı şekersiz içemiyorsan ,çay içmeyerek sorunu kökten çözebilirsinekmek ve şekerli çayi kessem aslinda hemencik giderde bu kilolar ama bi turlu başaramadm yarndn itibaren daha guzel menuler paylaşicam insallah
Ye tabi ye, ballı börek yeAy kizlar ellerim titremeye basladi sekerim dustu heralde ne yesem
Aminnn canım hep birlikte inşallah.Sana da iyi gecelerDevamını okuyamadım, benim bebeler uyumuşsun fırsatı değerlendirmeliyimyalnız spor grubuna ve üslubuna bayıldım, çok güldüm sizin de yüzünüz hep gülsün inşallah canlar hayırlı geceler
Memişlerim ezecek durumda zaten şu anCanımmm sen emzirdiğin için çok yorucu spor yapmana gerek yok zatenmemişlerin gürül gürül çalışsın beni kiloada zaten ezersin.
Senden beklentim sağlıklı kaçamaksız beslenme
canm sagl deneyeym olmadi içsem de sekersz oldugu icn sevmeyip birakmak daha kolay olur ekmegi de sabah bir dilim aksam bir dilim yapip sonra akşamda keserm yavas yavas alisirm beni boyle uyarmaniz cok guzel ya her an kendimi tetikte gibi hissediyom eskiden olsa bu saatte canm ne istiyo die dusnurdum ama yok yok kapadm agzimi oturuyom mutfaga sadece su icmeye giderm ancaCanım çayı şekersiz içemiyorsan ,çay içmeyerek sorunu kökten çözebilirsinzaten kansızlık yapıyor meret Günde bir fincan yeşil çay iç ,fazla olmasın ,emzirdiğin için iyi olmaz.
Ekmeği bırakamıyorsan da en azından sabah iki dilim haricinde yeme hiç
Bence de senin en iyisi sporun bol bol enzirmek,dinlenip bol su içerek sağlıklı beslenmek canım.hiç takma kafana en iyi bol bol emzirerek kilo verirsin.Memişlerim ezecek durumda zaten şu anikinci bebekten sonra vücut iyice salıyor kendini, sanki sporsuz toplayamayacakmış gibi geliyor bana.. ama önceliğim kuzucuğum olduğu için ilk işim sütümü korumak, bınun için de (en iyi sporum)bol bol uyuyor ve su içiyorum
Ben de seni tebrik ederim canımm
Bu arada pis fitnecilerden bizi tebrik eden olmadı sanırım
Heyyyy kaybedenler bizi tebrike ne zaman geliyorsunuz
O kadar haklısın ki caaaanım takım arkadaşım, heyyy rakip takımdanKanguru_ patatesin cezasın 200 ip atlamak ,onu yarın tahsil etsek nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?