Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ev isinin puani degistii cnm. Ben degerlendirdim cnm

Az ve öz yemişsin canım ,afiyet olsun.
Yarış başladı ve Kanguru_ rüzgar gibi esiyor benden duymuş olma
Ay kizlar ellerim titremeye basladi sekerim dustu heralde ne yesem
yeme kuZum yeme annem çiğdem’e bak kuş kadar yemiş
KıZlar hayırlı geceler okuyayım da yazayım demiştim ama okurken uyuyakalırım diye yazıyorum
Ev işinin puanı değişti canım.1 saat ev işi 20 puan ediyor yanlış hatırlamıyorsam
400 bacak bölgesel
70 yarım mekik
100 sag sol bel cevrme

830 puan @fattylamb94 @smygnc

beklenen huzur sahalarda

Hoşgeldin canım
Evet fazla geldi bana da
Özellikle ekmekleri hiç gözüm görmedi

Oku oku bitmiyor anacım maşallah muhabbetinizeokuduklaeımı bi alıntılıyayım

gece mesaisi puanlaniyomu eger oyleyse ben birinci olurum

baanee baane gece mesaisi puanlaniyomu ya ozaman ben bu hafta sabah ayri aksam ayri mesai yaparim
Grupta bekar kalmayacak bu gidişle
Hanimlar ev isinin puanini 10 yaptim habeeiniz olsun.
Geç oldu ama gördüm esperenzaa hatta çocuklarla oyun oynamayı falan da mı puanlasakminnak kızımı ayakta emzirip oğlumla futbol oynarım, saklambaç oynarımyoksa esperenzaa seni nasıl geçiciimm
Anca gelebildim kizimin asisi ve kan alma isleri vardi disari cikmistik. Nasil agladi kuzum en son dayanamadim bende agladim onunla. Salgin var galiba hic bu kadar kalabalik olmazdi hastane bebisler hep hasta. Cok dikkat etmek lazim bu aralar.
Oy kuzum ya, rabbim şifa versin inşallah.ben de kızıma aşı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım araştırıyorum
Oglen olmamis cnm. Ev isi puani degisti bi daha bak istersen

Canımmm sen emzirdiğin için çok yorucu spor yapmana gerek yok zaten memişlerin gürül gürül çalışsın beni kiloada zaten ezersin.
Senden beklentim sağlıklı kaçamaksız beslenme

ekmek ve şekerli çayi kessem aslinda hemencik giderde bu kilolar ama bi turlu başaramadm yarndn itibaren daha guzel menuler paylaşicam insallah
Canım çayı şekersiz içemiyorsan ,çay içmeyerek sorunu kökten çözebilirsinzaten kansızlık yapıyor meretGünde bir fincan yeşil çay iç ,fazla olmasın ,emzirdiğin için iyi olmaz.
Ekmeği bırakamıyorsan da en azından sabah iki dilim haricinde yeme hiç

Devamını okuyamadım, benim bebeler uyumuşsun fırsatı değerlendirmeliyimyalnız spor grubuna ve üslubuna bayıldım, çok güldümsizin de yüzünüz hep gülsün inşallah canlarhayırlı geceler

Canımmm sen emzirdiğin için çok yorucu spor yapmana gerek yok zaten memişlerin gürül gürül çalışsın beni kiloada zaten ezersin.
Senden beklentim sağlıklı kaçamaksız beslenme
Memişlerim ezecek durumda zaten şu anikinci bebekten sonra vücut iyice salıyor kendini, sanki sporsuz toplayamayacakmış gibi geliyor bana.. ama önceliğim kuzucuğum olduğu için ilk işim sütümü korumak, bınun için de (en iyi sporum)bol bol uyuyor ve su içiyorum

Kanguru_ caaanımmm biz 4. Takımla mı yarışıyorduk? Biz onları yendik sanki.En kısa zamanda bi ziyaretlerine gidip hallerini hatırlarını sormamız gerekmez mi?

canm sagl deneyeym olmadi içsem de sekersz oldugu icn sevmeyip birakmak daha kolay olur ekmegi de sabah bir dilim aksam bir dilim yapip sonra akşamda keserm yavas yavas alisirm beni boyle uyarmaniz cok guzel ya her an kendimi tetikte gibi hissediyom eskiden olsa bu saatte canm ne istiyo die dusnurdum ama yok yok kapadm agzimi oturuyom mutfaga sadece su icmeye giderm anca

Bence de senin en iyisi sporun bol bol enzirmek,dinlenip bol su içerek sağlıklı beslenmek canım.hiç takma kafana en iyi bol bol emzirerek kilo verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…