Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımmm sen emzirdiğin için çok yorucu spor yapmana gerek yok zaten memişlerin gürül gürül çalışsın beni kiloada zaten ezersin.
Senden beklentim sağlıklı kaçamaksız beslenme
emzirmek cidden kalori yakiyo mudr bence aksine iştah aciyo her saniye acikiyosn emzirmek bana yaramadi da :)

Oku oku ancak bitti yaa, ne çenesi düşük takimmisiz

Ben evi işinin saatini on puan sanıyordum, çok bonkör davranmissin canım esperenzaa m

Ben her gün iki saat ev temizlesem wuhuuu ev karşı apartmanın gözünü alır isildamaktan

Tekrar hesaplıyorum o halde
fattylamb94 Kanguru_
2 saat ev işi, temizlik 40 puan
1000 adım 15 puan kâr kardir

Yatmadan aklıma geldi kuzumm spor yarışması takım üyeleri ikk sayfada yazmayacak sanırım. Sana zahmet bi kopyalasan yine

DİKKAT DİKKAT

** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.

**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.

**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim

FİTNE’S & FESAT’S

1- Kanguru_ —->. @cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4- fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94

herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.

*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.

SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .PUAN YAZILMAYANBİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!

Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim

Günaydın hanımlar. Ben erkenden kalktim kahvaltiya poğaça hamuru mayaladim ekler trilece yaptım siz nooruyonuz? hadi siz de cikin gelin da diyetin dibine vurak

dedim ve esperenzaa nin yazacağım ceza için ellerini ovusturduhunu görür gibiyim. Bakalim şu misafirleri nasıl atlaticam diyetli diyetli.yemicem kiiii

Sen
Canım evet sen fitcivcivi yazmadığın sporların ile bile yendin ceza vereceksin canım.sakın elini korkak alıştırma bak ben sana acıdım mı hiç
Kız öyle deme ben yanlış anlaşılmaktan korkarım. İnsanları kırmak da hiç istemem @fitcivciv im çok yoğun çalışıyor, çok da güzel kilo verdi bu hafta.

Günaydın herkeslere.. biz yine sabahın köründe kalktık kahvaltı bilem yaptık. Ben bu 2 gün spor menü zor veririm. İstanbul’a gidiyorum ne bulursam onu yiycem artık. Pazartesi’den itibaren toparlarım ama.
Yeni rakibem @becezey sporla aran nasıldır? İnşallah kötüdür

hey hey hey ne bulursam yicem diye bisey yok! Listedesin artik dikkat etmen lazim. Valla + gelirsen bozusuruz
P

Patates kacamaktir yahuuu, kaptansin diye yirtamazsin
Nerde kaptanın cezası esperenzaa
ben onu kacamak olarak gormuyorum canim ama seni mi kircam cezami seve seve cekerim

O kadar haklısın ki caaaanım takım arkadaşım, heyyy rakip takımdan Kanguru_ patatesin cezasın 200 ip atlamak ,onu yarın tahsil etsek nasıl olur
200 degil senij icin 500 atlicam kuzum. Bosuna ceza aldim ama olsun

Bu mudur bütün gün yaptığın spor hıh, ben de bişey yapıyorsun sandım
Ben seni yarın ikiye katliim de gör
yap gorelim canim. Bugun faLa yapamam zaten anneme gidicem

Ye tabi ye, ballı börek ye
Yemedim valla yattim uyudum
Kanguru_ caaanımmm biz 4. Takımla mı yarışıyorduk? Biz onları yendik sanki.En kısa zamanda bi ziyaretlerine gidip hallerini hatırlarını sormamız gerekmez mi?
yok cnm 12 takimla yaristik gectik onlari ben ziyarete gittim

gunaydin canim. Benim sporla aram hic yoktur sevmem de zaten ne gerek var bence sende zorlama yapacam diye gez eglen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…