emzirmek cidden kalori yakiyo mudr bence aksine iştah aciyo her saniye acikiyosn emzirmek bana yaramadi da :)Canımmm sen emzirdiğin için çok yorucu spor yapmana gerek yok zatenmemişlerin gürül gürül çalışsın beni kiloada zaten ezersin.
Senden beklentim sağlıklı kaçamaksız beslenme
Bence de yarış çok güzel
Çok sevdim ben bu yarışı
Çok kalori yaktığı için vücut acıkıyor tabi, avantaja çevirip kalorileri cebe atmak senin elinde canımemzirmek cidden kalori yakiyo mudr bence aksine iştah aciyo her saniye acikiyosn emzirmek bana yaramadi da :)
Yatmadan aklıma geldi kuzumm spor yarışması takım üyeleri ikk sayfada yazmayacak sanırım. Sana zahmet bi kopyalasan yineBence de yarış çok güzelKazanınca hele dadından yinmiyor
Yatmadan aklıma geldi kuzumm spor yarışması takım üyeleri ikk sayfada yazmayacak sanırım. Sana zahmet bi kopyalasan yine
Kız öyle deme ben yanlış anlaşılmaktan korkarım. İnsanları kırmak da hiç istemem @fitcivciv im çok yoğun çalışıyor, çok da güzel kilo verdi bu hafta.Canım evet sen fitcivcivi yazmadığın sporların ile bile yendinceza vereceksin canım.sakın elini korkak alıştırma bak ben sana acıdım mı hiç
hey hey hey ne bulursam yicem diye bisey yok! Listedesin artik dikkat etmen lazim. Valla + gelirsen bozusuruzGünaydın herkeslere.. biz yine sabahın köründe kalktık kahvaltı bilem yaptık. Ben bu 2 gün spor menü zor veririm. İstanbul’a gidiyorum ne bulursam onu yiycem artık. Pazartesi’den itibaren toparlarım ama.
Yeni rakibem @becezey sporla aran nasıldır? İnşallah kötüdür
ben onu kacamak olarak gormuyorum canim ama seni mi kircam cezami seve seve cekerim
200 degil senij icin 500 atlicam kuzum. Bosuna ceza aldim ama olsunO kadar haklısın ki caaaanım takım arkadaşım, heyyy rakip takımdanKanguru_ patatesin cezasın 200 ip atlamak ,onu yarın tahsil etsek nasıl olur
yap gorelim canim. Bugun faLa yapamam zaten anneme gidicemBu mudur bütün gün yaptığın spor hıh, ben de bişey yapıyorsun sandım
Ben seni yarın ikiye katliim de gör
Yemedim valla yattim uyudumYe tabi ye, ballı börek ye
yok cnm 12 takimla yaristik gectik onlari ben ziyarete gittimKanguru_ caaanımmm biz 4. Takımla mı yarışıyorduk? Biz onları yendik sanki.En kısa zamanda bi ziyaretlerine gidip hallerini hatırlarını sormamız gerekmez mi?
gunaydin canim. Benim sporla aram hic yoktur sevmem de zaten ne gerek var bence sende zorlama yapacam diye gez eglen keyfine bakGünaydın herkeslere.. biz yine sabahın köründe kalktık kahvaltı bilem yaptık. Ben bu 2 gün spor menü zor veririm. İstanbul’a gidiyorum ne bulursam onu yiycem artık. Pazartesi’den itibaren toparlarım ama.
Yeni rakibem @becezey sporla aran nasıldır? İnşallah kötüdür
Gözünaydın canım.Afiyet bal şeker olsun (fitne ben söylüyor bu cümleyiGunaydın dostlarımmm nasılsınız.. benim bunsabah evime nese dogdu annem ve kardesim geldi cok mutluyum o mutlulukla iki dilim börek yedim vallaama telafi edicem sporla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?