- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Ilsun sen yaz yine yazmaya yazmaya daha da batırıyoruzTamam huzurcum yazarım hergün ama yarın baya kötü olabilir
denendene canım harşka bence karatay tabiki yasaklar var ama sebestler daha da iyi evet karatay yapıyorum uyarsan cok guzel verrsin en az -1Seninkilerde baya gec cikmis bakalim muhtemelen bizimde oyle olacak aslinda cok sorun etmiyorum en azindan emerkeni isirma derdi yok :))) Allah saglik versinde cikarir elbet
vay be bu karatay diyeti ciddi ciddi hosuma gitmeye basladi bi kac hafta daha bekleyim kilo verme durumuna gore olmadi bende bi denerim. Sen karatay mi yapiyorsun
Tüh nasıl aklıma gelmedi kız doğru irikler ikşiydi titli digildiAşı ve kan alınması yormuş bebeğini. Dişlerin geç çıkması daha iyi canım.benmki 5,5 aylıkken başladı 2 yaşına girmeden bitirdi ama çok çok zor geçti diş süreci.biraz daha büyüyünce daha kolay çıkarıyorlar
“imii iriklir ikşiydi ,titli diğildi”, demeni beklemiştim kız.
Beyzadem gönlüğüm efendisi daha gelemedivuslata son iki saat
Sana bi şarkı armağan edem esramm
tarkan söylüyor kendine gel kendine dön de bir bak haline...
Burger yesemde mi yazayımIlsun sen yaz yine yazmaya yazmaya daha da batırıyoruz
denendene canım harşka bence karatay tabiki yasaklar var ama sebestler daha da iyi evet karatay yapıyorum uyarsan cok guzel verrsin en az -1
Hahaha
Aynen cok sonra bi isiriyolar memisler yara oluyo :) ne kdr gec okdr iyiSeninkilerde baya gec cikmis bakalim muhtemelen bizimde oyle olacak aslinda cok sorun etmiyorum en azindan emerkeni isirma derdi yok :))) Allah saglik versinde cikarir elbet
vay be bu karatay diyeti ciddi ciddi hosuma gitmeye basladi bi kac hafta daha bekleyim kilo verme durumuna gore olmadi bende bi denerim. Sen karatay mi yapiyorsun
Kesin adet olacagin icindr cnm oAy valla az önce asansörde gobegimi acıp bi baktım resmen göbeğim çıkmış hamile gibi gerçi adet olcam onunda etkisi var ama olsun bildiğin fıçı olmuşum
Tamam bebişimesperenzaa 15 dk eliptik 5 dk da pilates çemberiyle kol ve bacak çalıştım
Hosgeldin cnm aksam cok az yemissin acikmadin mi. Sporunun puanini hesapla canim yoksa gecerli olmuyo.Kızlar geldim geldim :)
Misafirlerim vardı yeni gittiler, topla, çocukları uyut vs derken ancak girebildim. Geçmişi okuyayım bi, ne çok yazmissiniz.
Menümü de yazayım
Kahvaltı
sucuklu yumurta
Yoğurt
6 zeytin
İki çatal labne (hazır değil)
3 hurma meyve yerine
Akşam
Yarım tabak da sayılmaz, çok az tavuk döner lavassiz, ekmeksiz,patatessiz
5-6 kaşık yoğurt
Çiğ fıstık iki avuç kadar (1 çay bardağı ediyor) :)
Kanguru_ esperenzaa
Sporum
2 saat ev işi, temizlik
1000 adım
Spor yarışması bugün başladı mı tekrar?
Kazananları tebrik ederim
FİTNE’s & FESAT’s spor sonuçları
1- Fintecilerden Huzurverme yolunda ile Fesatlardan cgdmk kapışmasının kazanananı çiğdem olmuştur
Huzur:900 puan- çiğdem 1.453,5 puan
2- Fitnecilikte acemi ama spora hiç de acemi olmayan ahsenyarimiz ile fesatlığı beceremeyen ama spora bir başlayıp pir başlayan sümeyye arasındaki centilmence mücadelenin kazananı smygnc olmuştur.
Ahsen:1.820 puan- Smygnc:1.954,5 puan
3- Taze fitnecimiz gitsinokilolar ile yine taze fesatlarımızdan becezey kapışmasının galibi:becezey
Gitsinokilolar:630 -becezey 1.235 puan
4- Fitneciliğinde çok kaçamakları ile nam
salan koleramız ile ,Fesatların ana sınıfı bebesi fitcivciv arasındaki kapışmanın galibi kolera olmuştur
Kolera:795 puan-Fitcivciv 384,5 puan
5-Fitnecilerin başkanı ,kenafir gözlülerin efendisi rzgrece ile fesatların tatlısı,gaza çok pis gelip spor gazisi olan medgiç kapışmasının galibi: kaptanı,çiğdem gibi çitleyerek yiyen medgiç olmuştur
Rzgrece :1.191 puan-Medgiç:2.156,5 puan
6-Bu hafta sessizliğe gömülen fitne bile yapamayan belcimim ve fitnede olduğu kadar oburlukta da iyi olan esraya karşı ,fesatlık neyim bilmeyen gariban bendenizin mücadelesinde kazanan ben oldumesra gel kız bi ara kupalarımı parlat da gözün kupa yüzü görsün
Belcimim otur sıfır,Esra popoyu kaldır hareket et sıfır puan -tatlışların tatlışı zavallı biçare esperenzaa ise 1.483 puan
Fitne’s & Fesat’s kapışmasının galibi takım hesaplamaya bile gerek yok,kazanannn FESAT’s takımı
Bireysel şampiyonluk sıralaması :
1. MEDGİÇ :
2.Sümeyye :
3.Ahsenyarim
Not:Spor gazimiz yuvarlanarak bize 3,5 attırdığı için ve yuvarlanam hareketini 3,5 puan sayarak sadece gönüllerin değil,sporların da şampiyonu medgiç’in puanını 3,5 puan yukarı yuvarlayarak
2.160 yapmış bulunmaktayım
@Huzurvermeyolunda @cgdmk
@AhSen_yarim @smygnc
@gitsinokilolar01
@becezey @kolera88 @fitcivciv @Rzgrece @medgic26 @belcimim @fattylamb94
Vayy vaaay kazanan herkesi tebrik ederim ozellikle sevgili rakibem beni hastalıkda dahi yaşnız bırakmayancgdmk tebrikler canım puanların katlanarak artmasını bana verecegin cezanın insaflı olmaını cenaaaabı allahtam niyaz ederim
Kazananlar kaybedenlere ceza verecek,unutmayın.ceza veremem diyene ben ceza vereceğim
Elinizi korkak alıştırmayın bu arada
Huzurxum ben 842 hesapladim senin puani
Oglen olmamis cnm. Ev isi puani degisti bi daha bak istersenKıZlar hayırlı gecelerokuyayım da yazayım demiştim ama okurken uyuyakalırım diye yazıyorum
Sabah klasik Karatay kahvaltısı(daha önce mezun olduğumda Karatay uygulamıştın)
Haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, marul,tb ekmeği(11 gibi)
2 gibi çay ve 1 kurabiye(başka bir komşumdaydım yine)
Akşam(17gibi)
Taze fasulye, yoğurt, marul
19 .00 gibi çay, 3 hurma(süt yapsın diye)
23.00 gibi süt
Bir saat ev işi 2 puan
Himmm pardon ben bunu okumadan sormuş bulundum.
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1-Kanguru_ —->. cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4- @fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94
@herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE PAYLAŞILMALIDIR.PUAN YAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?