Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimde kuzum cok huzursuzdu bugun simdi yenice uyuttum sayilir insallah gece cok uyanmaz agrisi sizisi olmaz. Ben bugun birazda moral bozukluguyla cozuttum. Menu yazicam ama cok utaniyorum neyse rencide ekldin beni kizin biraz da aklim basima gelsin.

Kahvalti.ogle. 2 dilim tam bugday ekmegine beyaz peynir ve kasar karisik tost, 5 adet siyah zeytin 1 adet salatalik sekersiz cay

Ara yok.

Aksam. 1 tabak tepeleme keskek, Salata, 2 tane kadayif tatlisi

Aksamda cayin yanina tuzsuz 1 avuc cekirdek

Su 2.5 3 lt arasi

Spor malesef yok ama gece mesaisine kalmayi dusunuyorum

fattylamb94 kız sinsiii arkadan beğen butonunu çökerteceğine menü paylaş
Ne zamandır paylaşmıyorum unutmuşum paylaşayım senin için ama vurmak yok

Sabah
1 wasa sandviç
2 bardak çay

Öğlen
1 kepçe ezogelin
8 9 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
2 y.kaşığı yoğurt
2 3 y.kaşığı kısır

Akşam
1 parça tavuk ızgara
2 pirzola
Ayran
Salata

Şimdide erik yiyorum 5 6 tane yerim

Eve gitsem makarna yicektim ama neyseki dışarda yedik

Akşam çok çok kötü olmuş canım.iki kadayıf hele felaket olmuş.Kuzum emziritorsun keşke ara öğünde sağlıklı bişeyler yeseydin
Emzirdiğin için ağır spor cezası veremiyorum sana,15 dk tempolu yürüyüş yada muadili bir spor cezan var.
Ceza,yarışma için yapılan spora dahil değil.
Miniğin nesi var canım? diş yada büyüme atağı olabilir mi?

Afiyet olsun ne diyeyim esraÇok çok kötü değil menün bir de senin bir haftalık ceza sporun var,onu yapıp etiketlemeyi unutma bebişim:)

Uydurukran bi yemek yapayım dedim tadı güzel oldu da gazı fena
Ece niye uyumadı ki? Kız benim gecelerin küçük adamı bile uyudu
Aklinda bulunsun belki biliyosundur canim lahana karnabahar mercimek vs gaz yapan seyleri onceden kaynatirsan gazi gider

Ece anasinin dusmani bacim neyseki uyudu dalsinda spora baslim
Oy oy oyyy ben nerelere gideeemmm keske tatliii. Bunlari gece mesaisi kurtarmaz bacim
kisir olmasaymks iyimis.
Simdi esracim bu saatte baska biri meyve yese sen "bi siitte yinilin miyvi sikiri dinisir miyvi oglin yidi sibih yinmilidir" derdin sen neden yiyosun

Hep bi taşım kaynatıp suyunu dökerdim ama bugün üşengeçliğime geldi

Esra’ya verdiğin meyve cevabına ise koptuummm

tamam canim yarin cezami cekerim ara yapma firsatim pek olmadi normalde atlamazdim da bugun boyle oldu iste. Bebisimin bugun menenjit asisi vardi hem onu oldu hem de demir sayimi icin kan aldilar cok agladi yavrucum onun icin dislerimiz hala yok ya dr 1.5 yasina kadar sikinti olmaz dedi biz yasimiza giricez daha beyazlama bile yok

Canim ece 15 aylik daha bitane bile disi yok. Ruzgarda oyleydi. Cikar merak etme :) hem nekadar gec okadar iyi derler. Huysuzluguda olmaz

Afiyet olsun ne diyeyim esraÇok çok kötü değil menün bir de senin bir haftalık ceza sporun var,onu yapıp etiketlemeyi unutma bebişim:)
Hemen yapıyorum duşa girmeden önce
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma

Çölde mi kaldın kuzum su nerede yıvrım
Afiyet olsun canım gözüm şahane sporlarını aradı ama yok yok yok
Yaotım yaptım canıö 2500 ip atladım simdi biraz bacak calısıcam su cok az iciyorum bu ara sisemi kaybettim su yoktu sularımız kesikti örtmeniiim

Afiyet olsun canim aksami erken yemissin. Acikmadiin mi?
acıktım da erik yedim yaa yarın anam gelcek abartmadan su böregi yerim diye bgun az yyiim dedim

Uydurukran bi yemek yapayım dedim tadı güzel oldu da gazı fena
Ece niye uyumadı ki? Kız benim gecelerin küçük adamı bile uyudu
Seninki uyur canım beyinlenn yeni kavıstın ne de olsa

Canım karatayda keskek serbest aslında biliyoemusun ama tatlı hiiiç olmamıs artık kendşne gel bakıyommö sen 6. Tqkımdssın bebişim

Esra menü güzel bence iyiki makarna yememişsin artık hergun yaz ben hergun sana sprucam bak menünü yaz diye

Tamam huzurcum yazarım hergün ama yarın baya kötü olabilir

Canim ece 15 aylik daha bitane bile disi yok. Ruzgarda oyleydi. Cikar merak etme :) hem nekadar gec okadar iyi derler. Huysuzluguda olmaz
Seninkilerde baya gec cikmis bakalim muhtemelen bizimde oyle olacak aslinda cok sorun etmiyorum en azindan emerkeni isirma derdi yok :))) Allah saglik versinde cikarir elbet
vay be bu karatay diyeti ciddi ciddi hosuma gitmeye basladi bi kac hafta daha bekleyim kilo verme durumuna gore olmadi bende bi denerim. Sen karatay mi yapiyorsun

Aşı ve kan alınması yormuş bebeğini. Dişlerin geç çıkması daha iyi canım.benmki 5,5 aylıkken başladı 2 yaşına girmeden bitirdi ama çok çok zor geçti diş süreci.biraz daha büyüyünce daha kolay çıkarıyorlar
Hemen yapıyorum duşa girmeden önce
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma
“imii iriklir ikşiydi ,titli diğildi”, demeni beklemiştim kız.
Yaotım yaptım canıö 2500 ip atladım simdi biraz bacak calısıcam su cok az iciyorum bu ara sisemi kaybettim su yoktu sularımız kesikti örtmeniiim

Beyzadem gönlüğüm efendisi daha gelemedi vuslata son iki saat
Ay valla az önce asansörde gobegimi acıp bi baktım resmen göbeğim çıkmış hamile gibi gerçi adet olcam onunda etkisi var ama olsun bildiğin fıçı olmuşum
Sana bi şarkı armağan edem esramm
tarkan söylüyor kendine gel kendine dön de bir bak haline...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…