Ne zamandır paylaşmıyorum unutmuşum
Kız değilim gri elbiseliyi nerde gördünO gri elbiseli senmisin kuzum sen n3 gzel biseysin oyle fistikkkk
Akşam çok çok kötü olmuş canım.iki kadayıf hele felaket olmuş.Kuzum emziritorsun keşke ara öğünde sağlıklı bişeyler yeseydinBenimde kuzum cok huzursuzdu bugun simdi yenice uyuttum sayilir insallah gece cok uyanmaz agrisi sizisi olmaz. Ben bugun birazda moral bozukluguyla cozuttum. Menu yazicam ama cok utaniyorumneyse rencide ekldin beni kizin biraz da aklim basima gelsin.
Kahvalti.ogle. 2 dilim tam bugday ekmegine beyaz peynir ve kasar karisik tost, 5 adet siyah zeytin 1 adet salatalik sekersiz cay
Ara yok.
Aksam. 1 tabak tepeleme keskek, Salata, 2 tane kadayif tatlisi
Aksamda cayin yanina tuzsuz 1 avuc cekirdek
Su 2.5 3 lt arasi
Spor malesef yok ama gece mesaisine kalmayi dusunuyorum
Afiyet olsun ne diyeyim esraNe zamandır paylaşmıyorum unutmuşumpaylaşayım senin için ama vurmak yok
Sabah
1 wasa sandviç
2 bardak çay
Öğlen
1 kepçe ezogelin
8 9 y.kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
2 y.kaşığı yoğurt
2 3 y.kaşığı kısır
Akşam
1 parça tavuk ızgara
2 pirzola
Ayran
Salata
Şimdide erik yiyorum 5 6 tane yerim
Eve gitsem makarna yicektim ama neyseki dışarda yedik
Aklinda bulunsun belki biliyosundur canim lahana karnabahar mercimek vs gaz yapan seyleri onceden kaynatirsan gazi giderUydurukran bi yemek yapayım dedim tadı güzel oldu da gazı fena
Ece niye uyumadı ki? Kız benim gecelerin küçük adamı bile uyudu
Oy oy oyyy ben nerelere gideeemmm keske tatliii. Bunlari gece mesaisi kurtarmaz bacimBenimde kuzum cok huzursuzdu bugun simdi yenice uyuttum sayilir insallah gece cok uyanmaz agrisi sizisi olmaz. Ben bugun birazda moral bozukluguyla cozuttum. Menu yazicam ama cok utaniyorumneyse rencide ekldin beni kizin biraz da aklim basima gelsin.
Kahvalti.ogle. 2 dilim tam bugday ekmegine beyaz peynir ve kasar karisik tost, 5 adet siyah zeytin 1 adet salatalik sekersiz cay
Ara yok.
Su 2.5 3 lt arasi
kisir olmasaymks iyimis.Ne zamandır paylaşmıyorum unutmuşumpaylaşayım senin için ama vurmak yok
Sabah
1 wasa sandviç
2 bardak çay
Öğlen
1 kepçe ezogelin
2 y.kaşığı yoğurt
2 3 y.kaşığı kısır
Akşam
1 parça tavuk ızgara
2 pirzola
Ayran
Salata
Hep bi taşım kaynatıp suyunu dökerdim ama bugün üşengeçliğime geldiAklinda bulunsun belki biliyosundur canim lahana karnabahar mercimek vs gaz yapan seyleri onceden kaynatirsan gazi gider
Ece anasinin dusmani bacimneyseki uyudu dalsinda spora baslim
Oy oy oyyy ben nerelere gideeemmm keske tatliii. Bunlari gece mesaisi kurtarmaz bacim
kisir olmasaymks iyimis.
Simdi esracim bu saatte baska biri meyve yese sen "bi siitte yinilin miyvi sikiri dinisir miyvi oglin yidi sibih yinmilidir" derdin sen neden yiyosun
tamam canim yarin cezami cekerimAkşam çok çok kötü olmuş canım.iki kadayıf hele felaket olmuş.Kuzum emziritorsun keşke ara öğünde sağlıklı bişeyler yeseydin
Emzirdiğin için ağır spor cezası veremiyorum sana,15 dk tempolu yürüyüş yada muadili bir spor cezan var.
Ceza,yarışma için yapılan spora dahil değil.
Miniğin nesi var canım? diş yada büyüme atağı olabilir mi?
usenirsen bedelini odersinHep bi taşım kaynatıp suyunu dökerdim ama bugün üşengeçliğime geldi
Esra’ya verdiğin meyve cevabına ise koptuummm
Canim ece 15 aylik daha bitane bile disi yok. Ruzgarda oyleydi. Cikar merak etme :) hem nekadar gec okadar iyi derler. Huysuzluguda olmaztamam canim yarin cezami cekerimara yapma firsatim pek olmadi normalde atlamazdim da bugun boyle oldu iste. Bebisimin bugun menenjit asisi vardi hem onu oldu hem de demir sayimi icin kan aldilar cok agladi yavrucum onun icin dislerimiz hala yok ya dr 1.5 yasina kadar sikinti olmaz dedi biz yasimiza giricez daha beyazlama bile yok
Hemen yapıyorum duşa girmeden önceAfiyet olsun ne diyeyim esraÇok çok kötü değil menün bir de senin bir haftalık ceza sporun var,onu yapıp etiketlemeyi unutma bebişim:)
Hocanın dediğini yap yaptığını yapmaAklinda bulunsun belki biliyosundur canim lahana karnabahar mercimek vs gaz yapan seyleri onceden kaynatirsan gazi gider
Ece anasinin dusmani bacimneyseki uyudu dalsinda spora baslim
Oy oy oyyy ben nerelere gideeemmm keske tatliii. Bunlari gece mesaisi kurtarmaz bacim
kisir olmasaymks iyimis.
Simdi esracim bu saatte baska biri meyve yese sen "bi siitte yinilin miyvi sikiri dinisir miyvi oglin yidi sibih yinmilidir" derdin sen neden yiyosun
Yaotım yaptım canıö 2500 ip atladım simdi biraz bacak calısıcam su cok az iciyorum bu ara sisemi kaybettim su yoktu sularımız kesikti örtmeniiimÇölde mi kaldın kuzumsu nerede yıvrım
Afiyet olsun canımgözüm şahane sporlarını aradı ama yok yok yok
acıktım da erik yedim yaa yarın anam gelcek abartmadan su böregi yerim diye bgun az yyiim dedimAfiyet olsun canim aksami erken yemissin. Acikmadiin mi?
Seninki uyur canım beyinlenn yeni kavıstın ne de olsaUydurukran bi yemek yapayım dedim tadı güzel oldu da gazı fena
Ece niye uyumadı ki? Kız benim gecelerin küçük adamı bile uyudu
Canım karatayda keskek serbest aslında biliyoemusun ama tatlı hiiiç olmamıs artık kendşne gel bakıyommö sen 6. Tqkımdssın bebişimBenimde kuzum cok huzursuzdu bugun simdi yenice uyuttum sayilir insallah gece cok uyanmaz agrisi sizisi olmaz. Ben bugun birazda moral bozukluguyla cozuttum. Menu yazicam ama cok utaniyorumneyse rencide ekldin beni kizin biraz da aklim basima gelsin.
Ara yok.
Su 2.5 3 lt arasi
Ne zamandır paylaşmıyorum unutmuşumpaylaşayım senin için ama vurmak yok
Sabah
1 wasa sandviç
2 bardak çay
Öğlen
1 kepçe ezogelin
2 y.kaşığı yoğurt
2 3 y.kaşığı kısır
Akşam
1 parça tavuk ızgara
2 pirzola
Ayran
Salata
Başlamadan iyice yiyim dedimusenirsen bedelini odersin
oyle ama baskasi suan erik yiyoeun yazsa cevabi o olurdu. Bide karataya baslicak
Ye canim ye fici gibi ol sonra baslarsinBaşlamadan iyice yiyim dedim
Tamam huzurcum yazarım hergün ama yarın baya kötü olabilirYaotım yaptım canıö 2500 ip atladım simdi biraz bacak calısıcam su cok az iciyorum bu ara sisemi kaybettim su yoktu sularımız kesikti örtmeniiim
acıktım da erik yedim yaa yarın anam gelcek abartmadan su böregi yerim diye bgun az yyiim dedim
Seninki uyur canım beyinlenn yeni kavıstın ne de olsa
Canım karatayda keskek serbest aslında biliyoemusun ama tatlı hiiiç olmamıs artık kendşne gel bakıyommö sen 6. Tqkımdssın bebişim
Esra menü güzel bence iyiki makarna yememişsin artık hergun yaz ben hergun sana sprucam bak menünü yaz diye
Seninkilerde baya gec cikmis bakalim muhtemelen bizimde oyle olacak aslinda cok sorun etmiyorum en azindan emerkeni isirma derdi yok :))) Allah saglik versinde cikarir elbetCanim ece 15 aylik daha bitane bile disi yok. Ruzgarda oyleydi. Cikar merak etme :) hem nekadar gec okadar iyi derler. Huysuzluguda olmaz
vay be bu karatay diyeti ciddi ciddi hosuma gitmeye basladi bi kac hafta daha bekleyim kilo verme durumuna gore olmadi bende bi denerim. Sen karatay mi yapiyorsunYaotım yaptım canıö 2500 ip atladım simdi biraz bacak calısıcam su cok az iciyorum bu ara sisemi kaybettim su yoktu sularımız kesikti örtmeniiim
acıktım da erik yedim yaa yarın anam gelcek abartmadan su böregi yerim diye bgun az yyiim dedim
Canım karatayda keskek serbest aslında biliyoemusun ama tatlı hiiiç olmamıs artık kendşne gel bakıyommö sen 6. Tqkımdssın bebişim
Esra menü güzel bence iyiki makarna yememişsin artık hergun yaz ben hergun sana sprucam bak menünü yaz diye
Ay valla az önce asansörde gobegimi acıp bi baktım resmen göbeğim çıkmış hamile gibi gerçi adet olcam onunda etkisi var ama olsun bildiğin fıçı olmuşumYe canim ye fici gibi ol sonra baslarsin
Aşı ve kan alınması yormuş bebeğini. Dişlerin geç çıkması daha iyi canım.benmki 5,5 aylıkken başladı 2 yaşına girmeden bitirdi ama çok çok zor geçti diş süreci.biraz daha büyüyünce daha kolay çıkarıyorlartamam canim yarin cezami cekerimara yapma firsatim pek olmadi normalde atlamazdim da bugun boyle oldu iste. Bebisimin bugun menenjit asisi vardi hem onu oldu hem de demir sayimi icin kan aldilar cok agladi yavrucum onun icin dislerimiz hala yok ya dr 1.5 yasina kadar sikinti olmaz dedi biz yasimiza giricez daha beyazlama bile yok
Hemen yapıyorum duşa girmeden önce
“imii iriklir ikşiydi ,titli diğildi”, demeni beklemiştim kız.Hocanın dediğini yap yaptığını yapma
Yaotım yaptım canıö 2500 ip atladım simdi biraz bacak calısıcam su cok az iciyorum bu ara sisemi kaybettim su yoktu sularımız kesikti örtmeniiim
Sana bi şarkı armağan edem esrammAy valla az önce asansörde gobegimi acıp bi baktım resmen göbeğim çıkmış hamile gibi gerçi adet olcam onunda etkisi var ama olsun bildiğin fıçı olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?