Mazerete yer yok varsa yii gariCanım poğaça almadığıma dua etİşyerinde yapıyorum en zararsız bu kadar oluyor inan ki..Haşlanmış yumurta canım istemiyo neyse yarın dikkat edeyim bakalım şu kahvaltıya domates var aslında işyerinde
Çiğ badem findik ceviz kusum inanilmaz tok tutuyor ben kendime şaşırıyorumÇiğ kuruyemiş derken mesela neler canım..Her akşam süt içiyorum canım .Öğlen akşam ekmek yok tatlı bayağdır yok aslında en kaçamaksızlardan biriyim bence
Kuzum kusur aradikdan sonra herkeste bulunur :)Leyla da cok cirkinmisti ama mecnun ona deli gibi asikmisti benim adamcagizimda astimat herhalde zayif goruyo beni hehehej
Evlenme teklifi etmeden istemeye gelemezsin deİnşallah canım.Teşekkür ederim.Akıllısı beni bulmaz ki
İnşallah kaptanım.Zorlaştırmasın Mevlam diye dua ediyorum.
Ben hala evlilik teklifi almadım yaaaNe gerek varmış artık ailemde biliyormuş
İlk önce sağlığım için PKO,miyom,insüline karşı direnç şimdiden sahibim.Aile genetik yapımızda şeker ve kalp rahatsızlığı olduğu için zayıflayarak önlem almak istiyorum.
İkinci nedenim de Allah izin verirse evleneceğim ve şişman bir gelin olmak istemiyorum.
Üçüncü nedenimse benim öküzümün bana söylediği lafları yedirme isteği
4.nedenimse istediğim beğendiğim kıyafetleri giyememek
Bu aksam iftarsan hemen once tartilip bildir canim.Paylaşmıştım canım oruç tutuyorum. Ağzımı da tutmaya çalışıyorum. Ben yarın ne zaman tartılayım. Çünkü gece 4 te yiyorum. Nasıl yapıyım canım
:)Oh bee gruba canlılık gelmiş hareket gelmiş. Bi daha hic durulmasin inşallah.
canim ben hazir kofte almiyorum ama bizim surekli alisveris yaptigimiz kasap tavuk kiymasindan koftelik yapiyo cok guzel oluyo havuc flnda koyuyp icine ben alip onu yapiyorun kofte olarak. Bu bak kasaba belki vardirArkadaslar sizlere bir sorum olacak bu hazır tavuk köftelerinve turevleriyle ilgili neler dusunuyorsunuz hazır olması pilirilmesi itibariyle cok kolay oluyor yanına da bşr salata yapılır olur bşter pratik ama cok da saglıllı defil siz yiyormusunuz bunlardan
3 gündür tutuyorum canım. Yarın da tutucam. Ben nasıl tartılayım. Sabah tartılmam çünkü daha yeni yemiş oluyorum. Öğlen tartılsam olur mu akşama doğru ne zaman eve geçersemCanımmm biraz işlerim vardı, pek giremedim haklısınıznasılsın canım?
Allah kabul etsin oruç tuyuyorsun galiba
Ben yazdım vallah billah. Hatta dün sporda yapmıştım onu yazmayı unuttum bak. Bugün evde değilim ya, yarın tartılayım canım. İftarı annemle yapıcaz. Oruçtan beri tek 1 çtl yağ ile bal vardı. Neyse artık onu da arada yicem. Yalnız ben haftasonu güneydoğuya gidiyorum ve ilk defa gidicem. Oraların yemekleri çok güzelmiş. Ben kaçırabilirim birazNerdesiniz kizlar. Bu hafta mesajlari saycam haberiniz olsun. Menulerde yazilmiyo
Biz de salam sosis kullanmayız canım hatta tqvuk bile almıyorum eve köyddn gelirse pişiriyorum ayda yolda bşr ama bu marketlerdeki hazır dondurulmus dönerler vs minyapıyor acaba arkadaslar bu tavuk soteleri görünce ne yapıyorşar ki dedimYok canım biz ne salam ne sosis ne hazır köfte almıyoruz sadece kıyma sucuk tüketiyoruz.Evimize kola girmez normal de de..Cips te ayda yılda bir bu kış onu da bıraktık.E sen niye kilo alıyosun dersen kendim sürekli yapıyorum kek kurabiye şerbetli tatlılar falan
Kızlar bşr de belki yapıuorsunuzdur ama ben cevizi yiyecegim zaman kırıyorum kabugundan oyle daha da tazecik oluyorÇiğ badem findik ceviz kusum inanilmaz tok tutuyor ben kendime şaşırıyorum
Yok kuşum daha hic birsey duymadim ağzından allah razi gelsin vallaKuzum kusur aradikdan sonra herkeste bulunur :)
kabuklu tuketmek daha iyi tabiki.Kızlar bşr de belki yapıuorsunuzdur ama ben cevizi yiyecegim zaman kırıyorum kabugundan oyle daha da tazecik oluyor
Yazmadıgim gun yok kusum ben soz dinleyen bir cekirgeyimNerdesiniz kizlar. Bu hafta mesajlari saycam haberiniz olsun. Menulerde yazilmiyo
O tarz yiyecekler paket urunu oldugu icin hicbirzaman tercih etmedim canim... evet pratik fakat icerigi bilmiyoruz... ben kendim yapip buzluga atiyorum köfte yiyecegin zaman oda bana hazir gibi geliyor mutlu oluyorum...Arkadaslar sizlere bir sorum olacak bu hazır tavuk köftelerinve turevleriyle ilgili neler dusunuyorsunuz hazır olması pilirilmesi itibariyle cok kolay oluyor yanına da bşr salata yapılır olur bşter pratik ama cok da saglıllı defil siz yiyormusunuz bunlardan
Afiyet olsun canım çok iyiSabah:2yumurtali cilbir 3 yk ev yogurduyla yaptim tozbiber karabiber koydum sifir yag 8 zeyto 1 domates avuc ici kadar peynir 1 çaybardagi cig kuruyemis tere roka maydanoz biber
Aksama kadar fiks cay kahve beyaz cay bitki cayi
Aksam: karnibahar yemegi z.yagli kiymali susuz 3 yk ve 3 yk ev yogurdu
Spor yok su 3 tlesperenzaa Kanguru_
Tavuk tüketiyoröusun canım ben tavuk da yemiyorum ya aslında yapsam guzel dpyuuyor da işte guvenmiyorum hiçO tarz yiyecekler paket urunu oldugu icin hicbirzaman tercih etmedim canim... evet pratik fakat icerigi bilmiyoruz... ben kendim yapip buzluga atiyorum köfte yiyecegin zaman oda bana hazir gibi geliyor mutlu oluyorum...
kızzz ayy sen kus kadar yiyırsun iyice alıstı dimi miden karattaSabah:2yumurtali cilbir 3 yk ev yogurduyla yaptim tozbiber karabiber koydum sifir yag 8 zeyto 1 domates avuc ici kadar peynir 1 çaybardagi cig kuruyemis tere roka maydanoz biber
Aksama kadar fiks cay kahve beyaz cay bitki cayi
Aksam: karnibahar yemegi z.yagli kiymali susuz 3 yk ve 3 yk ev yogurdu
Spor yok su 3 tlesperenzaa Kanguru_
İki minik pirzola yedim bezelyesiyleCanım çorba emzirdiğin için sana az gelebilir.Tavuk kızartma değildir diye düşünerek biraz yiyebilirsin canım diyorum.
Nasılsın canım,çocuklar nasıl?
Nayır nolamazEvet hanimlarr..
Kaptaniniz yine yeni fikirlerle geldi. :)
Yenilikldr iyidir motivasyon saglar
- Yarindan itibaren 3 kisiye saglikli bir yemek tarifi bulup yapmasini ve yapim asamalarinin fotograflarini bize atmasini isteyecegim.
- Spor yaparken terliyoruz degil mi ? Ustumuzdeki tsihrt terliyor. Bundan sonra yaptiginiz sporlari yazarken, spor yaparken ustunuzde olan thsirtun fotografini da atacaksiniz. Bu sayede hem ne kadar ter attiginizi gorur hemde motive oluruz
- Kacamaklar sonucunda esperenzaanin verdigi cezalari uygulamadan once 3 tane corap fotografi atacaksiniz. Espenrezaa birini sececek ve sporu onunla yapacaksiniz. Yaparken bize ayaklarinizin 5 sn videosunu cekip atacaksiniz.
esperenzaa S smygnc cgdmk medgic26 @yolcukardelen @kolera88 @gitsinkilolar01 Huzurvermeyolunda @fitcivciv AhSen_2504 @becezey
Yaa nedir bunun formülü, benim kocamın öyle bir huyu yok, güveniyorum diyor ama bu güvenle alakalı bi durum değil kiTonbik tosba da olsam kocamsiz olmaz kiskaniyor beni
400 gr gitmiş canım, 64.4 çıktım sabahSen ne kadar verdin ki canım
yaşasın 64lüler çoğalıyor64,2 kilom
1,58 boyum
teşekkür ederimmm
Evet hanimlarr..
Kaptaniniz yine yeni fikirlerle geldi. :)
Yenilikldr iyidir motivasyon saglar
- Yarindan itibaren 3 kisiye saglikli bir yemek tarifi bulup yapmasini ve yapim asamalarinin fotograflarini bize atmasini isteyecegim.
- Spor yaparken terliyoruz degil mi ? Ustumuzdeki tsihrt terliyor. Bundan sonra yaptiginiz sporlari yazarken, spor yaparken ustunuzde olan thsirtun fotografini da atacaksiniz. Bu sayede hem ne kadar ter attiginizi gorur hemde motive oluruz
- Kacamaklar sonucunda esperenzaanin verdigi cezalari uygulamadan once 3 tane corap fotografi atacaksiniz. Espenrezaa birini sececek ve sporu onunla yapacaksiniz. Yaparken bize ayaklarinizin 5 sn videosunu cekip atacaksiniz.
esperenzaa S smygnc cgdmk medgic26 @yolcukardelen @kolera88 @gitsinkilolar01 Huzurvermeyolunda @fitcivciv AhSen_2504 @becezey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?