Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Leyla da cok cirkinmisti ama mecnun ona deli gibi asikmisti benim adamcagizimda astimat herhalde zayif goruyo beni hehehej
Kuzum kusur aradikdan sonra herkeste bulunur :)
Evlenme teklifi etmeden istemeye gelemezsin de
Paylaşmıştım canım oruç tutuyorum. Ağzımı da tutmaya çalışıyorum. Ben yarın ne zaman tartılayım. Çünkü gece 4 te yiyorum. Nasıl yapıyım canım
Bu aksam iftarsan hemen once tartilip bildir canim.
Oh bee gruba canlılık gelmiş hareket gelmiş. Bi daha hic durulmasin inşallah.
:)

canim ben hazir kofte almiyorum ama bizim surekli alisveris yaptigimiz kasap tavuk kiymasindan koftelik yapiyo cok guzel oluyo havuc flnda koyuyp icine ben alip onu yapiyorun kofte olarak. Bu bak kasaba belki vardir

Canımmm biraz işlerim vardı, pek giremedim haklısınıznasılsın canım?
Allah kabul etsin oruç tuyuyorsun galiba
3 gündür tutuyorum canım. Yarın da tutucam. Ben nasıl tartılayım. Sabah tartılmam çünkü daha yeni yemiş oluyorum. Öğlen tartılsam olur mu akşama doğru ne zaman eve geçersem

Nerdesiniz kizlar. Bu hafta mesajlari saycam haberiniz olsun. Menulerde yazilmiyo
Ben yazdım vallah billah. Hatta dün sporda yapmıştım onu yazmayı unuttum bak. Bugün evde değilim ya, yarın tartılayım canım. İftarı annemle yapıcaz. Oruçtan beri tek 1 çtl yağ ile bal vardı. Neyse artık onu da arada yicem. Yalnız ben haftasonu güneydoğuya gidiyorum ve ilk defa gidicem. Oraların yemekleri çok güzelmiş. Ben kaçırabilirim biraz

Biz de salam sosis kullanmayız canım hatta tqvuk bile almıyorum eve köyddn gelirse pişiriyorum ayda yolda bşr ama bu marketlerdeki hazır dondurulmus dönerler vs minyapıyor acaba arkadaslar bu tavuk soteleri görünce ne yapıyorşar ki dedim

Çiğ badem findik ceviz kusum inanilmaz tok tutuyor ben kendime şaşırıyorum
Kızlar bşr de belki yapıuorsunuzdur ama ben cevizi yiyecegim zaman kırıyorum kabugundan oyle daha da tazecik oluyor

O tarz yiyecekler paket urunu oldugu icin hicbirzaman tercih etmedim canim... evet pratik fakat icerigi bilmiyoruz... ben kendim yapip buzluga atiyorum köfte yiyecegin zaman oda bana hazir gibi geliyor mutlu oluyorum...

Sabah:2yumurtali cilbir 3 yk ev yogurduyla yaptim tozbiber karabiber koydum sifir yag 8 zeyto 1 domates avuc ici kadar peynir 1 çaybardagi cig kuruyemis tere roka maydanoz biber
Aksama kadar fiks cay kahve beyaz cay bitki cayi
Aksam: karnibahar yemegi z.yagli kiymali susuz 3 yk ve 3 yk ev yogurdu
Spor yok su 3 tl esperenzaa Kanguru_

Afiyet olsun canım çok iyi

O tarz yiyecekler paket urunu oldugu icin hicbirzaman tercih etmedim canim... evet pratik fakat icerigi bilmiyoruz... ben kendim yapip buzluga atiyorum köfte yiyecegin zaman oda bana hazir gibi geliyor mutlu oluyorum...
Tavuk tüketiyoröusun canım ben tavuk da yemiyorum ya aslında yapsam guzel dpyuuyor da işte guvenmiyorum hiç
kızzz ayy sen kus kadar yiyırsun iyice alıstı dimi miden karatta

Canım çorba emzirdiğin için sana az gelebilir.Tavuk kızartma değildir diye düşünerek biraz yiyebilirsin canım diyorum.
Nasılsın canım,çocuklar nasıl?
İki minik pirzola yedim bezelyesiyleYok canım aktifrayda yağsız pişiriyorum, içine arpalık soğan patates bezelye de ekliyorum ama patatesinden yemiyorum
Nayır nolamaz
Tonbik tosba da olsam kocamsiz olmaz kiskaniyor beni
Yaa nedir bunun formülü, benim kocamın öyle bir huyu yok, güveniyorum diyor ama bu güvenle alakalı bi durum değil kiBen de kıskansın istiyoruuuummSevdiğimi çok mu belli ettim adama nedir
Sen ne kadar verdin ki canım
400 gr gitmiş canım, 64.4 çıktım sabah
64,2 kilom
1,58 boyum

teşekkür ederimmm
yaşasın 64lüler çoğalıyor

Amanin buneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…