Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa nedir bunun formülü, benim kocamın öyle bir huyu yok, güveniyorum diyor ama bu güvenle alakalı bi durum değil kiBen de kıskansın istiyoruuuummSevdiğimi çok mu belli ettim adama nedir

Formül yok ya ben cok cocuk gibiyimdir tepesindeyim surekli.. susluyum fikir fikirim cabuk samimi olurum konuskan olunca tehlike canlari calioo herhalde hehehe

Kızkarr hepinize birkaç soru: Zayıflamayı ne için istiyorsunuz ve zayıflayınca yapacağınız ilk şey ne olacak?
Zayıflamak ile ilgili kurduğunuz hayaller var mı ve bu hayalleri biraz anlatsanıza?
Çok egoistçe olacak ama Zayıflamayı bizzat kendim için istiyorum. Aynaya (hani şu bizi boydan gösteren aynalardan) baktığımda işte budur demek istiyorum. Memleket zedelerden biri de benim "ay tatlım kilomu aldın sen " diyen kafa atılası bilumum akraba tayfasına yooo aynı kilomdayım demek yerine önlerinden gerdan kıra kıra geçmek istiyorum.. Vay be hayal et diyince içimden bi canavar mı çıktı ne..
Biraz daha aktif olup zamanla daha iyi tanışırsak daha da iyi olur canım.
Bi süre sonra burası bağımlılığa dönüşüyor hatta
Nasıl geçiyor günün canım
Okuldan dolayı gündüz çok aktif katılamayacağım ama yemeği hazırlarken okumaya başladım(Hatta pilavı biraz dibine tutturdum galiba)... Evet kesinlikle bağımlılık yapıyorsunuz kızlar.
Bugün birilerine hesap verme içgüdüsü ile o kahvenin yanına aldığım çikolatalara yan gözle bile bakmadım mesela... Bugün okulda bi sıkıntı olmadı 750 ml su içtim. Kafam öyle doluki kızlar kırk tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor... Velhasıl unutmayım diye yediklerimi telefona kaydettim:
Sabah 6:30da
1 yumurta
1 etimek
1 zeytin
Küçük bi parça(ceviz kadar) tulum peyniri
1 bardak yeşil çay
Ara9:00 gibi
2kayısı
1incir
3kayısı çekirdeği
Öğlen13:00
Gendime çorbası(ayran aşı da deniyor. Ayranın içinde buğday var)
Yeşil Fasulye
Hemen sonrasında vazgeçilmezim şekersiz türk kahvesi
Ara:
1 tane Günkurusu kayısı 5-6 tane kabak çekirdeği
Akşam17:45 gibi
Tavada yağsız Tavuk göğsü
Domates salatalık
maden suyu
Buraya kadar iyi ama oğlanlara nugget hazırlarken bir parmak büyüklüğünde nugget ağzıma kaçmış. Kendime geldiğimde çoktan mideme gitmişti. Şu atıştırmaları bi kesebilsem.. Mesajı bitirir bitirmez 1 saat yürüyeceğim. Sabah 5 dakika ve 7 dakikadan oluşan esneme ve fitnes programı yüklü telefonda onları yaptım.
Tekrar selamlar canım.Hedef kilonu ve başlangıç kilonu yazar mısın? Yazdıysan da ben görmemiş olabilirim
Allah bağışlasın evlatlarını
çok teşekkür ederim. kilom 84 boyum 1.60

25.04.2018 Tarihli Menüm
1 sb akşamdan su içinde bekletilmiş ceviz ve ceviz suyu
Sabah
2 dlm k.ekmeği
1 dlm kaşar
2 dlm domates
1 dlm salatalık la sandviç

Öğlen
1 tabak semizotu
5 yk taze fasülye

Ara
1/2 sb badem,fındık,kaju

Akşam
1 b.kase haşlama et çorbası

Ara
1/2 sb kefir

Sıvılar: 3 lt su,y.çay ve çay
Spor:
20 dakika 7 mil hızla yürüyüş = 50 puan
5 dakika koşu = 20 puan
10 dakika eliptik = 40 puan
5 dakika k.bisikleti =15 puan
50 adet aletli bölgesel hareket = 30 puan
9000 adım = 135 puan
Toplam = 290 puan
Kanguru_ ve Huzurvermeyolunda

Son düzenleme:
Aaaaaaa koleracim bi istanbula geliyosun yerim diyosun bi guneydoguya gidicrm orda yerim diyosun. Nolcak boyle ne zaman kacamaksiz menu gorcez senden. H.ici ballari tereyaglarini goturdun hsonuda kebaplari icli kofteleri gotur + gel ozaman bozusuruz
Afiyet olsun bebisim :)
Ohhh burası hareketlenmis eee hareket berekettir.. evetttt 1 haftayı daha devirdik yarın Cuma vee bakalım tartı ne diyecek bizlere
Bakalim ne diyecek insallah guzel seyler soyler
Afiyet olsun canim. :)
Yenilik canim yenilik
afiyet olsun. Guzel menum nuggeti bugunluk gormeyelim ama yarin gorursek cemkirmeye baslariz

26.04.2018 Menüm
1 sb cevizli su
Sabah
5 zeytin
1 dlm peynir
1,5 dlm ekmek

Öğlen
Karnıyarık
Yoğurt
1 dlm ekmek

Akşam
Tavuk haşlama (60 gr)

Ara
1 ceviz
3 zeytin

Sıvılar : 3 lt su,kayısılı form,y.çay,sade Türk kahvesi
Spor :
45 dakika plates =135 puan
10 dakika 7 mil yürüyüş= 25 puan
5 dakika koşu= 20 puan
7000 adım = 105 puan
Toplam = 285 puan
Kanguru_ canım Plates için 5 tanesi 3 puan denmiş ama ben 45 dakika yaptım ve saymadım.Buna ne kadar diyeceğim

Son düzenleme:
Afiyet olsun canim oglen ki karniyarik kizartmamiydi.
Platesi ozaman leslie gibi hesapla cnm

Yok yaa bu hafta pek spor yapamadım ama yediklerıme çok dikkat ettim. Kaç güne kadar ustalar eve girerler bende halıları yıkamaya verdim evde ne var ne yok yıkadım ama herşey harman çorman
Ne yaptiriyosun canim evde? Bizede yakinda boyaci gelcek aslinda benim boyayasim var ama eceyle yapabilirmiyom bilmiyorum cocuklarin odasi boyancak sadece boyaciyi beklersek beklicez biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…