Esra banlandigi icin etiketlemiyosundur o goryp notunu aliyodurKızartma değildi kuzum.Fırındaydı.
Esrayı ben etiketleyemiyorum.Spor puanları için.
Tamam canım.ZatenEsra banlandigi icin etiketlemiyosundur o goryp notunu aliyodur
Kiz onunda anasi yaninda oda yapamamistir fazlaTamam canım.ZatenHuzurvermeyolunda geçmem imkansız gibi
Bacım bi yapınca 900 puan kadar yapıyor hafta 2 gün yapsa yeter zatenKiz onunda anasi yaninda oda yapamamistir fazla
Hosgeldin canim :) bak artik ortadan kaybolmak yok bi gelip gorunup kayboluyosun. Mezun olana kadar burdasin artikmerhaba 6. takım
burdayım burda geri dönmek yokHosgeldin canim :) bak artik ortadan kaybolmak yok bi gelip gorunup kayboluyosun. Mezun olana kadar burdasin artik
Yarin listeye aliyorum seniburdayım burda geri dönmek yok
ayy gerçekten mii çok heyecanlandım haftaya bbomba gibi geliyorum o zaman :)Yarin listeye aliyorum seni
Ne yaptiriyosun canim evde? Bizede yakinda boyaci gelcek aslinda benim boyayasim var ama eceyle yapabilirmiyom bilmiyorum cocuklarin odasi boyancak sadece boyaciyi beklersek beklicez biraz
burdayım burda geri dönmek yok
Insallah listede olcaksin. Simdi tecrubeli bi kaptana sorcam nasil olcak diyeayy gerçekten mii çok heyecanlandım haftaya bbomba gibi geliyorum o zaman :)
oyyy resmen yeniden ev yapcaksiniz ramazana ksdar bitcekmkBenim isim hem çok hem çok zor evim kucuk olduğu için 1 oda ek yapicaz ve evin tüm duvarları kalekilim yapılacak. Mutfak dolabi değişecek yer döşemesi yenilenicek kapi pencere ooo daha say say bitmez bu offf işin içinden nasıl cikicam bilmiyorum. İşin en kötüsü bu süreçte kalıcak yer yok
hoşbuldum :)Canim hoş geldin artık gitme zayiflayalim beraber fit hatunlar olucaz daha
bir anlamda bu hafta çook fazla bölünmesi avantaj takıma .. merak etmeInsallah listede olcaksin. Simdi tecrubeli bi kaptana sorcam nasil olcak diyeinsallah yuzden cok kotu olmaz
oyyy resmen yeniden ev yapcaksiniz ramazana ksdar bitcekmk
Hesapladim simdi kabataslak dusuk olduhoşbuldum :)
bir anlamda bu hafta çook fazla bölünmesi avantaj takıma .. merak etmebayağı etap geçti - oranı düşük olur
oyyy resmen yeniden ev yapcaksiniz ramazana ksdar bitcekmk
Hayirlisi olsun canim simdiden kolay gelsin :)Aynen kople yenilenicek cunku herseyi cok eski artik yapamiyorum yaptigim temizlik bile belli olmuyor biktim artik.
Korkum da o zaten ramazana kadar yetismiycek diye yoksa oruçlu oruçlu ugrasamiycam eğer bu hafta başlarlarsa ramazandan önce biter ama bakalım
Hayirlisi olsun canim simdiden kolay gelsin :)
Hesapladim simdi kabataslak dusuk oldusen istersen kendini takima tanit seni taniyan bi ben bide AhSen_2504 kaldi yani eski ismiyle yasmin
en son ne zaman resmi olarak izne ayrılmışım bulabildin mi ki. ben 2017 ocak ayına kadar gittim 64le ayrılmıştım. ama sonra ismim ballikayfe olarak yer aldı diye biliyorumHesapladim simdi kabataslak dusuk oldusen istersen kendini takima tanit seni taniyan bi ben bide AhSen_2504 kaldi yani eski ismiyle yasmin
ay hatırlayamadım ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?