Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar inşallah bu son katılımım olur bu yarışmaya. daha önce 2 kez verdim kilo ve geri aldım. hem de bu kez bomba gibi geldi kilolar. 1,55 boy 84,7 kilo. bekarım iş okul yok şimdilik

merhabalar inşallah bu son katılımım olur bu yarışmaya. daha önce 2 kez verdim kilo ve geri aldım. hem de bu kez bomba gibi geldi kilolar. 1,55 boy 84,7 kilo. bekarım iş okul yok şimdilik

Tekrar hoş geldin. Bu sefer bırakma inan kendine. önce 7ler sonra 6lar inanki hicbisey yok burada olduğun sürece kesin verirsin

kaptanken falan o kadar nick yazdım ki buralarda aklımda kalmamış :)

Olabilir kuzum

İyi geceler kızlar...
Menüm
09:30 limonlu su
10:30 klasik karatay kahvaltısı
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 Sütlü tarçınlı türk kahvesi
19:00 ıspanak böreği,mor lahana salatası
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor yok
Ispanak böreği, unsuz ıspanak,soğan ve peynirle yapıldı.

bende bugünün raporunu vereyim

06da kalktım
sade kahve
07de 18 dakika egzersiz yaptım
sonra 80 dakika yavaş tempo yürüyüş (10,000 adım )

10,20 büyük boy ayran
14,30 çok az peynir, çok az ekmek
16,00 et sote
20,05 süt-2 kuru kayısı

1-1,5 litre su tam hesaplamadım

afiyet olsun bebisim :)

cok dengesiz.
Yarin sabah guzel bi kahvalti ogle ve aksam yemegi gorcem menunde suda en az 2.5 lt

Afiyet olsun canım

he iyi ya azmış :) bildirim yapıp ayrıldığım için o haafta sayılmıyor diye biliyorum :)
Benim ilk geldiğim dönemde sen kaptandın canım geçen yıl mayıs sonuna doğru gelmiştim.sonra sen ders vs meşguliyetler sebebiyle ayrılmıştın.
Nasılsın görüşmeyeli?
bi türlü vakit ayıramayınca çıktım sonra ara sıra geldim ama bi türlü dikiş tutmadı sonuç 90lara merdiven dayadım sen nasılsın bakayım
afiyet olsun bebisim :)

cok dengesiz.
Yarin sabah guzel bi kahvalti ogle ve aksam yemegi gorcem menunde suda en az 2.5 lt
dengesiz oldu evet yarın daha iyi olucak söz

Bildirimsiz ayrilmjssim canim :)
Kanguru_ sen izinden döndüğünde 130lu sayılara bölmüştük şoka girmiştin az önce geri dönerken rastgele gördüm
kiz ben izine mi ayrilmistim sanki yarismadan ayrilmistim diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…