- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
kaptanken falan o kadar nick yazdım ki buralarda aklımda kalmamış :)
buldum canim subat 2017 de 64 kiloyla bildirimsiz izie ayrilmissin :)en son ne zaman resmi olarak izne ayrılmışım bulabildin mi ki. ben 2017 ocak ayına kadar gittim 64le ayrılmıştım. ama sonra ismim ballikayfe olarak yer aldı diye biliyorum
merhabalar inşallah bu son katılımım olur bu yarışmaya. daha önce 2 kez verdim kilo ve geri aldım. hem de bu kez bomba gibi geldi kilolar. 1,55 boy 84,7 kilo. bekarım iş okul yok şimdilik
kaptanken falan o kadar nick yazdım ki buralarda aklımda kalmamış :)
kaç etap oliyibuldum canim subat 2017 de 64 kiloyla bildirimsiz izie ayrilmissin :)
inşallah canımTekrar hoş geldin. Bu sefer bırakma inan kendine. önce 7ler sonra 6lar inanki hicbisey yok burada olduğun sürece kesin verirsin
Olabilir kuzum
Piştttt kızzzkaç etap oliyi
inşallah canım
senin nickini hatırlıyorumm :)Piştttt kızzz
64 yada 65kaç etap oliyi
inşallah canım
Benim ilk geldiğim dönemde sen kaptandın canımsenin nickini hatırlıyorumm :)
afiyet olsun bebisim :)İyi geceler kızlar...
Menüm
09:30 limonlu su
10:30 klasik karatay kahvaltısı
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 Sütlü tarçınlı türk kahvesi
19:00 ıspanak böreği,mor lahana salatası
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor yok
Ispanak böreği, unsuz ıspanak,soğan ve peynirle yapıldı.
cok dengesiz.bende bugünün raporunu vereyim
06da kalktım
sade kahve
07de 18 dakika egzersiz yaptım
sonra 80 dakika yavaş tempo yürüyüş (10,000 adım )
10,20 büyük boy ayran
14,30 çok az peynir, çok az ekmek
16,00 et sote
20,05 süt-2 kuru kayısı
1-1,5 litre su tam hesaplamadım
İyi geceler kızlar...
Menüm
09:30 limonlu su
10:30 klasik karatay kahvaltısı
13:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 Sütlü tarçınlı türk kahvesi
19:00 ıspanak böreği,mor lahana salatası
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor yok
Ispanak böreği, unsuz ıspanak,soğan ve peynirle yapıldı.
he iyi ya azmış :) bildirim yapıp ayrıldığım için o haafta sayılmıyor diye biliyorum :)64 yada 65
bi türlü vakit ayıramayınca çıktım sonra ara sıra geldim ama bi türlü dikiş tutmadı sonuç 90lara merdiven dayadımBenim ilk geldiğim dönemde sen kaptandın canımgeçen yıl mayıs sonuna doğru gelmiştim.sonra sen ders vs meşguliyetler sebebiyle ayrılmıştın.
Nasılsın görüşmeyeli?
dengesiz oldu evet yarın daha iyi olucak sözafiyet olsun bebisim :)
cok dengesiz.
Yarin sabah guzel bi kahvalti ogle ve aksam yemegi gorcem menunde suda en az 2.5 lt
Bildirimsiz ayrilmjssim canim :)he iyi ya azmış :) bildirim yapıp ayrıldığım için o haafta sayılmıyor diye biliyorum :)
bi türlü vakit ayıramayınca çıktım sonra ara sıra geldim ama bi türlü dikiş tutmadı sonuç 90lara merdiven dayadımsen nasılsın bakayım
dengesiz oldu evet yarın daha iyi olucak söz
kiz ben izine mi ayrilmistim sanki yarismadan ayrilmistim diye hatirliyorumKanguru_ sen izinden döndüğünde 130lu sayılara bölmüştük şoka girmiştin az önce geri dönerken rastgele gördüm
esperenzaa aaa hemen ispiklemem lazim bu ballikayfe varya 64 kilodan 84 kiloya cikmis. Eti kemigi bizim artik ona gore davranalim sirtindan sopayi karnindan suyu eksik etmeyelim
kız ne ara izinden döndümde izine ayrıldım tekrarBildirimsiz ayrilmjssim canim :)
kiz ben izine mi ayrilmistim sanki yarismadan ayrilmistim diye hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?