kız ne ara izinden döndümde izine ayrıldım tekrarşu an net hatırlamıyorum ama bölme konusu geçmişti
ya da ben izinden döndün gibi anlayıp hesaplamış da olabilirimsimdk baktim canim yok bolme konusu falan ayrilan uye geri dondu yazmissin belki oylesine hesaplamisizdir nasil olurdu diye
Olabilir canim :) ee neler yapiyosun kpps hazirlaniyomusun ne zmn sinavya da ben izinden döndün gibi anlayıp hesaplamış da olabilirim
sınav temmuzda ama ben son 3 aydır falan hiç çalışamadımOlabilir canim :) ee neler yapiyosun kpps hazirlaniyomusun ne zmn sinav
sen neler yapıyorsun kuzucuklar nasılOlabilir canim :) ee neler yapiyosun kpps hazirlaniyomusun ne zmn sinav
ayyy korkuyorumAmanınnn ne yapmış eski kaptan.
Kız acımasız olma,kemiği bariballikayfe nin olsun, eti butu bize yeter.
Kız ballıkayfe seni yicez çiğ çiğ
Ben iyiyim canım? Sen nasılsın
İyi yaptın canım buraya dönerekayyy korkuyorum
Neden calismadin az kalmissınav temmuzda ama ben son 3 aydır falan hiç çalışamadım
iyiler cok sukur bende onlarla ugrasiyorum butun gun :)sen neler yapıyorsun kuzucuklar nasıl
Afiyet olsun tatlımSabah:2yumurtali cilbir 3 yk ev yogurduyla yaptim tozbiber karabiber koydum sifir yag 8 zeyto 1 domates avuc ici kadar peynir 1 çaybardagi cig kuruyemis tere roka maydanoz biber
Aksama kadar fiks cay kahve beyaz cay bitki cayi
Aksam: karnibahar yemegi z.yagli kiymali susuz 3 yk ve 3 yk ev yogurdu
Spor yok su 3 tlesperenzaa Kanguru_
Aslında zayıflamayı ilk kendimiz için istemek en doğrusu canım.Düşünce yapını sevdimÇok egoistçeolacak ama Zayıflamayı bizzat kendim için istiyorum. Aynaya (hani şu bizi boydan gösteren aynalardan) baktığımda işte budur demek istiyorum. Memleket zedelerden biri de benim "ay tatlım kilomu aldın sen " diyen kafa atılası bilumum akraba tayfasına yooo aynı kilomdayım demek yerine önlerinden gerdan kıra kıra geçmek istiyorum.. Vay be hayal et diyince içimden bi canavar mı çıktı ne ..
Okuldan dolayı gündüz çok aktif katılamayacağım ama yemeği hazırlarken okumaya başladım(Hatta pilavı biraz dibine tutturdum galiba)... Evet kesinlikle bağımlılık yapıyorsunuz kızlar.
Bugün birilerinehesap verme içgüdüsü ile o kahvenin yanına aldığım çikolatalara yan gözle bile bakmadım mesela... Bugün okulda bi sıkıntı olmadı 750 ml su içtim. Kafam öyle doluki kızlar kırk tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor... Velhasıl unutmayım diye yediklerimi telefona kaydettim:
Sabah 6:30da
1 yumurta
1 etimek
1 zeytin
Küçük bi parça(ceviz kadar) tulum peyniri
1 bardak yeşil çay
Ara9:00 gibi
2kayısı
1incir
3kayısı çekirdeği
Öğlen13:00
Gendime çorbası(ayran aşı da deniyor. Ayranın içinde buğday var)
Yeşil Fasulye
Hemen sonrasında vazgeçilmezim şekersiz türk kahvesi
Ara:
1 tane Günkurusu kayısı 5-6 tane kabak çekirdeği
Akşam17:45 gibi
Tavada yağsız Tavuk göğsü
Domates salatalık
maden suyu
Buraya kadar iyi ama oğlanlara nugget hazırlarken bir parmak büyüklüğünde nugget ağzıma kaçmış. Kendime geldiğimde çoktan mideme gitmişti. Şu atıştırmaları bi kesebilsem.. Mesajı bitirir bitirmez 1 saat yürüyeceğim. Sabah 5 dakika ve 7 dakikadan oluşan esneme ve fitnes programı yüklü telefonda onları yaptım.
çok teşekkür ederim. kilom 84 boyum 1.60
harikasın kız gelin adayı kızımız25.04.2018 Tarihli Menüm
1 sb akşamdan su içinde bekletilmiş ceviz ve ceviz suyu
Sabah
2 dlm k.ekmeği
1 dlm kaşar
2 dlm domates
1 dlm salatalık la sandviç
Öğlen
1 tabak semizotu
5 yk taze fasülye
Ara
1/2 sb badem,fındık,kaju
Akşam
1 b.kase haşlama et çorbası
Ara
1/2 sb kefir
Sıvılar: 3 lt su,y.çay ve çay
Spor:
20 dakika 7 mil hızla yürüyüş = 50 puan
5 dakika koşu = 20 puan
10 dakika eliptik = 40 puan
5 dakika k.bisikleti =15 puan
50 adet aletli bölgesel hareket = 30 puan
9000 adım = 135 puan
Toplam = 290 puan
Kanguru_ ve @Huzurvermeyolunda
Afiyet olsun canım az olmuş aslında menün keşke biraz daha çok ve dengeli yeseydinbende bugünün raporunu vereyim
06da kalktım
sade kahve
07de 18 dakika egzersiz yaptım
sonra 80 dakika yavaş tempo yürüyüş (10,000 adım )
10,20 büyük boy ayran
14,30 çok az peynir, çok az ekmek
16,00 et sote
20,05 süt-2 kuru kayısı
1-1,5 litre su tam hesaplamadım
O cezalar epey zorluyor insanı en iyisi hiç bulaşmamakİyi yaptın canım buraya dönerek
Artık düzenli menü ve spor gelir heralde senden canım
Kaçamaklara cezaları ben kesiyorum
Fırsat olmadı kiiNeden calismadin az kalmis
iyiler cok sukur bende onlarla ugrasiyorum butun gun :)
Ya evde iki kişiyiz babam adam gibi bişey yemiyor hiç bir şey beğenmiyor. E alınan bozuluyor diye pek bişey alamıyorum eve bu seferde böyle ne bulursan o oluyor. Az alıyorum aldığımı ama hep nasıl oluyorsa kaldı mı kalıyorAfiyet olsun canım az olmuş aslında menün keşke biraz daha çok ve dengeli yeseydin
Herkes rant pesinde yaaa bengunlere kaldik allahim.. hadi biz neyse ya cocuklarimiz onlar ne yapacak bilmiyorumBence ordan da alma canım organik tavuk bile degil artık hepsi sisiriliyor antibiyotiklerle
Sağol birtanemcim... sabah artiyla gelicem valla regl beklentim buyukAfiyet olsun bebisim :)
Sagol tatlimcim muckkkkAfiyet olsun tatlım
Menün de senin gibi harika bebiş
Koca yok,oğlum uyudu hatta üç defa uyandı ben de arada bakıyorum burayaHuuuu huuuu gece kuslari varmi aceppp oglusu uyut kocisi uyut anca geldim
Nasilsin kuzum nettin bakalim oglus niye uyumadi keyfimi yok kuzununKoca yok,oğlum uyudu hatta üç defa uyandı ben de arada bakıyorum buraya
Çok egoistçeolacak ama Zayıflamayı bizzat kendim için istiyorum. Aynaya (hani şu bizi boydan gösteren aynalardan) baktığımda işte budur demek istiyorum. Memleket zedelerden biri de benim "ay tatlım kilomu aldın sen " diyen kafa atılası bilumum akraba tayfasına yooo aynı kilomdayım demek yerine önlerinden gerdan kıra kıra geçmek istiyorum.. Vay be hayal et diyince içimden bi canavar mı çıktı ne ..
Okuldan dolayı gündüz çok aktif katılamayacağım ama yemeği hazırlarken okumaya başladım(Hatta pilavı biraz dibine tutturdum galiba)... Evet kesinlikle bağımlılık yapıyorsunuz kızlar.
Bugün birilerinehesap verme içgüdüsü ile o kahvenin yanına aldığım çikolatalara yan gözle bile bakmadım mesela... Bugün okulda bi sıkıntı olmadı 750 ml su içtim. Kafam öyle doluki kızlar kırk tilki var kırkınında kuyruğu birbirine değmiyor... Velhasıl unutmayım diye yediklerimi telefona kaydettim:
Sabah 6:30da
1 yumurta
1 etimek
1 zeytin
Küçük bi parça(ceviz kadar) tulum peyniri
1 bardak yeşil çay
Ara9:00 gibi
2kayısı
1incir
3kayısı çekirdeği
Öğlen13:00
Gendime çorbası(ayran aşı da deniyor. Ayranın içinde buğday var)
Yeşil Fasulye
Hemen sonrasında vazgeçilmezim şekersiz türk kahvesi
Ara:
1 tane Günkurusu kayısı 5-6 tane kabak çekirdeği
Akşam17:45 gibi
Tavada yağsız Tavuk göğsü
Domates salatalık
maden suyu
Buraya kadar iyi ama oğlanlara nugget hazırlarken bir parmak büyüklüğünde nugget ağzıma kaçmış. Kendime geldiğimde çoktan mideme gitmişti. Şu atıştırmaları bi kesebilsem.. Mesajı bitirir bitirmez 1 saat yürüyeceğim. Sabah 5 dakika ve 7 dakikadan oluşan esneme ve fitnes programı yüklü telefonda onları yaptım.
çok teşekkür ederim. kilom 84 boyum 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?