Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun tatlım
Menün de senin gibi harika bebiş
Aslında zayıflamayı ilk kendimiz için istemek en doğrusu canım.Düşünce yapını sevdim
Buraya yazma hem sorumluluk açısından hem de yazdıkça ne kadar çok ve gereksiz beslendiğimizi görmemiz açısından iyi geliyor.Takımdaki diğer menülerle kıyaslamaya başladıkça daha da kontrollü olursun canım
Pilav için geçmiş olsun
Menün nuggete kadar iyiymiş aslında.
Daha yeni olduğun için bu kaçamağı görmezden gelip sana ceza kesmiyorum
Bi saat yürüdüysen gözüme girdin demektir
harikasın kız gelin adayı kızımız
Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım az olmuş aslında menün keşke biraz daha çok ve dengeli yeseydin

İyi yaptın canım buraya dönerek
Artık düzenli menü ve spor gelir heralde senden canım
Kaçamaklara cezaları ben kesiyorum
O cezalar epey zorluyor insanı en iyisi hiç bulaşmamak
Neden calismadin az kalmis
iyiler cok sukur bende onlarla ugrasiyorum butun gun :)
Fırsat olmadı kii
Afiyet olsun canım az olmuş aslında menün keşke biraz daha çok ve dengeli yeseydin
Ya evde iki kişiyiz babam adam gibi bişey yemiyor hiç bir şey beğenmiyor. E alınan bozuluyor diye pek bişey alamıyorum eve bu seferde böyle ne bulursan o oluyor. Az alıyorum aldığımı ama hep nasıl oluyorsa kaldı mı kalıyor

Hatuncum destan yazmisin ayol ben kacamagi nasil biraktim soylimmi?yiyecege uzandigim elime minnak bir unlem isaret çizdim marker kalemle tam uzancam onu gordum gordumm boylece kurtuldum ve hemen 1 bardak su ictim uzaklastim... minnak tavsiyee canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…