Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhabalar inşallah bu son katılımım olur bu yarışmaya. daha önce 2 kez verdim kilo ve geri aldım. hem de bu kez bomba gibi geldi kilolar. 1,55 boy 84,7 kilo. bekarım iş okul yok şimdilik
Canım ben yanımıyprum ama tekrar hoşgeldin aramıza ben huzur 28 yasındayım 2 kuzum var 80den 65 kaürlere indim ama su ara iindeyim ve ailem ziyarete geldigi icin homini yedim simdi senin hikayeni okuyunca cook fena tırstım biliyormusun c.tesi gidecekler eski düzenime dönmeSem bende böyle sen gibi geri gelicem üzülerek (

İlk günler canım bunlar bencede duzene girmelisin acilen hepimiz tependeyiz oğa göre

Herkes rant pesinde yaaa bengunlere kaldik allahim.. hadi biz neyse ya cocuklarimiz onlar ne yapacak bilmiyorum
valla yedirmemekten baska care yok canım neden son yıllarda cocuklardada kanser vakaları arttı sanıyoruz bu yuzden hazır gıdalar paketli gıdalar hormonlu sebzeler meyveler mahvoluyoruz böyle bile bile tarımda tiacerette bir humarayız sorarsak ama o tohumlar o sebEler hatta o etler bile nerden geliyor muallak allah sonumuzu hayretsin ciftcimize esnafımıza yardımetsin ne diyim

Nasilsin kuzum nettin bakalim oglus niye uyumadi keyfimi yok kuzunun
İyiyim canım
Benim oğlumun uykusuna çare bulduğum gün bayramım olacak
Bugün öğlen uyumadı,saatlerce dışarıdaydı bakıcısı ile gezdi tozdu,eve akşam 5:30’da geldi oynadık zıpladık,banyo yaptırdım 10:30 gibi uyudu ve 2 saatte 3 defa uyandı.

Hakkimizda hayirlisi artik... bizim kasap aile dostumuz ne bilim guvenip aliyoruz aslinda en iyisi hayvan kesip dolabi doldurmak 2 ucun koy ordan alip yapmak iste ama ne bilim yapmıyor hersey gdo hersey yapay yem bittik yaaa bittik

Ne kadarlok oglusun??yeni jenerasyon fena kuzum hep folik asitten bunlar

Ne kadarlok oglusun??yeni jenerasyon fena kuzum hep folik asitten bunlar
3 yaşını 2 ay önce doldurdu:)
Benim ailemdeki bebeklerin çoğu böyle:)
Uyku konusunda bizim tarafımıza çekmiş keşke baba tarafına çekeydi yaeşimin tarafındakiler ,küçükken eşim dahil saksı gibiymişler

Olsun hareketli cocuk iyidir.. benimkide gece kuşu birde şimdi emeklemeye basladi dizlerinin ustune cikiyor felan gece uyaninca oyuncakları istiyor allahimmm uyuycaz diyorum ninniye başlıyor gibi yapıyorum oyuncak atiooo buurrttttt yapioo kızıyor birkac aya sopa yemege baslarim hahaha

Valla sabah arti gorecem buyuk ihtimal regl safak sayiyoz netsem bilemedim elif okuyacak canima hahahah
Reglken bağırsakların daha iyi çalışması lazım kız sen niye ters çıktın ki
Canım bir de karatayda bol zeytinyağı kullanabilirsin sabah aç karnına zeytin yağı iç sonra cırcır olursun valla dene kız

Yok kuzum ya olmadim daha safak 3 olsam daha iyi olurdu... benim wc sikintim kendimi bildigimdeb beri var hep ilacla malesef dr da birsey bulamadi hamileykende 9 ay ilac ictim oyle malesef bagirsaklarda ben gibi hareket yapmayı sevmiiii

Yürüme dönemine kadar atabildiğin kadar kiloyu at,enerjine enerji kat .çok ihtiyacın olacak.
Esas hareket o zaman geliyor cınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…