Canım ben yanımıyprum ama tekrar hoşgeldin aramıza ben huzur 28 yasındayım 2 kuzum var 80den 65 kaürlere indim ama su ara iindeyim ve ailem ziyarete geldigi icin homini yedim simdi senin hikayeni okuyunca cook fena tırstım biliyormusun c.tesi gidecekler eski düzenime dönmeSem bende böyle sen gibi geri gelicem üzülerekmerhabalar inşallah bu son katılımım olur bu yarışmaya. daha önce 2 kez verdim kilo ve geri aldım. hem de bu kez bomba gibi geldi kilolar. 1,55 boy 84,7 kilo. bekarım iş okul yok şimdilik
İlk günler canım bunlar bencede duzene girmelisin acilen hepimiz tependeyiz oğa görebende bugünün raporunu vereyim
06da kalktım
sade kahve
07de 18 dakika egzersiz yaptım
sonra 80 dakika yavaş tempo yürüyüş (10,000 adım )
10,20 büyük boy ayran
14,30 çok az peynir, çok az ekmek
16,00 et sote
20,05 süt-2 kuru kayısı
1-1,5 litre su tam hesaplamadım
valla yedirmemekten baska care yok canım neden son yıllarda cocuklardada kanser vakaları arttı sanıyoruz bu yuzden hazır gıdalar paketli gıdalar hormonlu sebzeler meyveler mahvoluyoruz böyle bile bile tarımda tiacerette bir humarayız sorarsak ama o tohumlar o sebEler hatta o etler bile nerden geliyor muallak allah sonumuzu hayretsin ciftcimize esnafımıza yardımetsin ne diyimHerkes rant pesinde yaaa bengunlere kaldik allahim.. hadi biz neyse ya cocuklarimiz onlar ne yapacak bilmiyorum
İyiyim canımNasilsin kuzum nettin bakalim oglus niye uyumadi keyfimi yok kuzunun
Allah senden razi gelsin. Valla bugun klozet gordu popom bi afalladi sevdindi garibimben de içiyorum
Hakkimizda hayirlisi artik... bizim kasap aile dostumuz ne bilim guvenip aliyoruz aslinda en iyisi hayvan kesip dolabi doldurmak 2 ucun koy ordan alip yapmak iste ama ne bilim yapmıyor hersey gdo hersey yapay yem bittik yaaa bittikCanım ben yanımıyprum ama tekrar hoşgeldin aramıza ben huzur 28 yasındayım 2 kuzum var 80den 65 kaürlere indim ama su ara iindeyim ve ailem ziyarete geldigi icin homini yedim simdi senin hikayeni okuyunca cook fena tırstım biliyormusun c.tesi gidecekler eski düzenime dönmeSem bende böyle sen gibi geri gelicem üzülerek(
İlk günler canım bunlar bencede duzene girmelisin acilen hepimiz tependeyiz oğa göre
valla yedirmemekten baska care yok canım neden son yıllarda cocuklardada kanser vakaları arttı sanıyoruz bu yuzden hazır gıdalar paketli gıdalar hormonlu sebzeler meyveler mahvoluyoruz böyle bile bile tarımda tiacerette bir humarayız sorarsak ama o tohumlar o sebEler hatta o etler bile nerden geliyor muallak allah sonumuzu hayretsin ciftcimize esnafımıza yardımetsin ne diyim
Ne kadarlok oglusun??yeni jenerasyon fena kuzum hep folik asitten bunlarİyiyim canım
Benim oğlumun uykusuna çare bulduğum gün bayramım olacak
Bugün öğlen uyumadı,saatlerce dışarıdaydı bakıcısı ile gezdi tozdu,eve akşam 5:30’da geldi oynadık zıpladık,banyo yaptırdım 10:30 gibi uyudu ve 2 saatte 3 defa uyandı.
Amin canım hepimizden inşallahAllah senden razi gelsin. Valla bugun klozet gordu popom bi afalladi sevdindi garibimanacim vucuda giren var cikan yok nolcak böyle bilmem
3 yaşını 2 ay önce doldurdu:)Ne kadarlok oglusun??yeni jenerasyon fena kuzum hep folik asitten bunlar
Valla sabah arti gorecem buyuk ihtimal regl safak sayiyozAmin canım hepimizden inşallah
Vücuda giren çıkmayınca bize de kol böreği olarak dönüyor
AhahahahahaAmin canım hepimizden inşallah
Vücuda giren çıkmayınca bize de kol böreği olarak dönüyor
3 yaşını 2 ay önce doldurdu:)
Benim ailemdeki bebeklerin çoğu böyle:)
Uyku konusunda bizim tarafımıza çekmiş keşke baba tarafına çekeydi yaeşimin tarafındakiler ,küçükken eşim dahil saksı gibiymişler
Bu cay sabaha eksi olarak döner sana canımValla sabah arti gorecem buyuk ihtimal regl safak sayiyoznetsem bilemedim elif okuyacak canima hahahah
Temennim o yonde tabisi ama bilmiyorum nolurBu cay sabaha eksi olarak döner sana canım
Eifin gazabindan da kurtulursun
Reglken bağırsakların daha iyi çalışması lazım kız sen niye ters çıktın kiValla sabah arti gorecem buyuk ihtimal regl safak sayiyoznetsem bilemedim elif okuyacak canima hahahah
Ahahahahaha
Geberdim gülmekten kız dur,oğlanı yeni uyuttum
Yok kuzum ya olmadim daha safak 3 olsam daha iyi olurdu... benim wc sikintim kendimi bildigimdeb beri var hep ilacla malesef dr da birsey bulamadi hamileykende 9 ay ilac ictim oyle malesef bagirsaklarda ben gibi hareket yapmayı sevmiiiiReglken bağırsakların daha iyi çalışması lazım kız sen niye ters çıktın ki
Canım bir de karatayda bol zeytinyağı kullanabilirsin sabah aç karnına zeytin yağı iç sonra cırcır olursun valla dene kız
Kahvaltiyi gec yap, son anda tartıl, kâr kardirTemennim o yonde tabisi ama bilmiyorum noluryazmadiysam bilki tirsiyorum
aman sakin ol şampiyon sonra koca da uyanirsa asıl kol böreğini gorursun
Yürüme dönemine kadar atabildiğin kadar kiloyu at,enerjine enerji kat .çok ihtiyacın olacak.Olsun hareketli cocuk iyidir.. benimkide gece kuşu birde şimdi emeklemeye basladi dizlerinin ustune cikiyor felan gece uyaninca oyuncakları istiyor allahimmmuyuycaz diyorum ninniye başlıyor gibi yapıyorum oyuncak atiooo buurrttttt yapioo kızıyor birkac aya sopa yemege baslarim hahaha
Karatayin kitabi alip gidip klozete oturayim bakalim kitap bitmeden muradima erermiyim bilmemKahvaltiyi gec yap, son anda tartıl, kâr kardirben oyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?