Sen de sakin olhahahah allahim yaaaa
Sus dedikçe coştun anamaman sakin ol şampiyon sonra koca da uyanirsa asıl kol böreğini gorursun
Yürüme dönemine kadar atabildiğin kadar kiloyu at,enerjine enerji kat .çok ihtiyacın olacak.
Esas hareket o zaman geliyor cınım
Mutfak iyi olmuş kolu ermezSus dedikçe coştun anammutfağa kendimi zor attım.
Tabi dostum kalori harcıyorsunAynenoda arti getirirmiki hahahahahah
Koca atta gittiaman sakin ol şampiyon sonra koca da uyanirsa asıl kol böreğini gorursun
Dondu konu yine gece sporunaTabi dostum kalori harcıyorsun
Cuma öncesi iyi olmamış, gitti kalorilerKoca atta gittiKeşke benim de kocam yanımda olsaydı,börek neyim yerdim
Kocacum evde olmadığı için börek ihtiyacımı çakma ıspanak böreği ile giderdim
Koca atta gittiKeşke benim de kocam yanımda olsaydı,börek neyim yerdim
Kocacum evde olmadığı için börek ihtiyacımı çakma ıspanak böreği ile giderdim
Keyfi yerinde deyip gel sana börek ismarlayayim demesin deDondu konu yine gece sporunaheyy allahim yaaa alt kata indim bende umarim uyanmaz
Emekleme ve yürüme döneminin başlangıcı çok tehlikeli oluyor canım. En iyisi bir marangoza yaptırmak.hazır olan korkulukların ölçüsü tutmayabiliyor.Bende manayla hareketden yararlanirim faydasi olur da ev sıkıntı benim merdivenlere korkuluk arastiriyorum
Bende derim aksam 8e kadar yedim yedimKeyfi yerinde deyip gel sana börek ismarlayayim demesin de
Canan teyzenin yaşı geçmiş, anlamaz o derseBende derim aksam 8e kadar yedim yedimhahaha karatay oyle diyip duru derim hahaha ne der bilmem... aaa bi soyliyim bakalım hahaha
Evett oyleEmekleme ve yürüme döneminin başlangıcı çok tehlikeli oluyor canım. En iyisi bir marangoza yaptırmak.hazır olan korkulukların ölçüsü tutmayabiliyor.
Senin de mi evin dubleks canım?
Kacamazsak zevk almaya bakicaz hahahahCanan teyzenin yaşı geçmiş, anlamaz o derse
Offf işte derdimi deştin.Cuma öncesi iyi olmamış, gitti kaloriler
hahahaha:)ne börekmiş arkadaş gidin de yiyinKeyfi yerinde deyip gel sana börek ismarlayayim demesin de
Diğer türlü ölçüler uymuyor canımEvett oyleo zaman olcu alip yaptirmak en iyisi diyorsun haklisinda oyle yapim bende kuzumm iyi fikir verdin sagol mufkk
Offf işte derdimi deştin.
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde eşim yokAdam salıları sallayamadan gidiyor,cuma gece geliyor
hahahaha:)ne börekmiş arkadaş gidin de yiyin
Hayır hayır ağlamıyorum,gözüme mutluluk kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?