Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende manayla hareketden yararlanirim faydasi olur da ev sıkıntı benim merdivenlere korkuluk arastiriyorum
Emekleme ve yürüme döneminin başlangıcı çok tehlikeli oluyor canım. En iyisi bir marangoza yaptırmak.hazır olan korkulukların ölçüsü tutmayabiliyor.
Senin de mi evin dubleks canım?

Emekleme ve yürüme döneminin başlangıcı çok tehlikeli oluyor canım. En iyisi bir marangoza yaptırmak.hazır olan korkulukların ölçüsü tutmayabiliyor.
Senin de mi evin dubleks canım?
Evett oyle o zaman olcu alip yaptirmak en iyisi diyorsun haklisinda oyle yapim bende kuzumm iyi fikir verdin sagol mufkk

Cuma öncesi iyi olmamış, gitti kaloriler
Offf işte derdimi deştin.
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde eşim yokAdam salıları sallayamadan gidiyor,cuma gece geliyor
Keyfi yerinde deyip gel sana börek ismarlayayim demesin de
hahahaha:)ne börekmiş arkadaş gidin de yiyin
Hayır hayır ağlamıyorum,gözüme mutluluk kaçtı

Evett oyle o zaman olcu alip yaptirmak en iyisi diyorsun haklisinda oyle yapim bende kuzumm iyi fikir verdin sagol mufkk
Diğer türlü ölçüler uymuyor canım biz de 2 sene önce yaptırmıştık.internetten çok araştırmıştım ama ölçüleri hiç tutmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…