Madem koca yok, libidoyu yukseltmeden yat bariOfff işte derdimi deştin.
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde eşim yokAdam salıları sallayamadan gidiyor,cuma gece geliyor
hahahaha:)ne börekmiş arkadaş gidin de yiyin
Hayır hayır ağlamıyorum,gözüme mutluluk kaçtı
Bi el atayim ben bu duruma halledeyim int cok evet ama olcu durumu değiştiriyorDiğer türlü ölçüler uymuyor canımbiz de 2 sene önce yaptırmıştık.internetten çok araştırmıştım ama ölçüleri hiç tutmamıştı.
Su icmeye geldi ne gülüyorsun gece kuşu diyooTabi gülersin hınzır, adamla aranızda bi kat var
Artık çok geçMadem koca yok, libidoyu yukseltmeden yat bari
Karatay diyetinde et serbestSu icmeye geldi ne gülüyorsun gece kuşu diyoogelde anlat... sezdimi ne?? Gelmiyormusun dedi diyetteyim dedim
Artık çok geç
Yarın gece kocişimle gece gece delirmeceler diye heşteg atarım
Ahhh Kıyamam bak oyle demeKaratay diyetinde et serbestSınırsız et yiyebiliyoruz işte kimimizin durumu yok
Yarın gece oğluşa uyusun diye bişeyler içireyimdeprem olursa Eskişehir'den de hissedilir bak soyliyim cok seyttmeyin hahaa
Ahhh Kıyamam bak oyle demeolan var olmayan var tabi tuhh uzuldum mu ne
Abooo iyice gozu döndüYarın gece oğluşa uyusun diye bişeyler içireyimSonra sabaha kadar dans amannn sabahlar olmasın
Borek yiyip zayifliyorum ben
Seni gidi şanslı köftehorSenin tartıda yarattığın mucizelerin sırrı deşifre oldu
Benim gözüm dönmesin de kimin gözü dönsün aa dostlarAbooo iyice gozu döndüevladıma neler icircek guzelce anlat kardes alt yapı calismasi cocugum de tek kale macda olur bilinclensin cocugum
İyi güldüm sayenizdeBorek yiyip zayifliyorum bentuh yaaa artik herkes yapicak
Zengünlük zor anammBenim gözüm dönmesin de kimin gözü dönsün aa dostlar
Tok açın halinden anlamazmış
Bende yatisko isimiz varİyi güldüm sayenizdeÇiğdem’lerim öpüyorum ikinizi de
İyi geceler bana iyi uykular size de afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?