İyi geceler kızlarrr
Bende dünçok bereketli gün geçirdimm
Akşam 6 da spor salonuna gittim
30 dk plates
20 dk tempolu yürüyüş
30 dak yüzme
6458 de adım atmışım
Kaçamaklar oldu akşam misafirim vardı
20-30 gr soslu fıstık
20- ad civarında çekirdek
1 ad muffin
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Yarım dilim ekmeğin üzerine acuka sos
Ara espresso
5 ad leblebi
Öğle 1 baget 2 kanat
1 ayran
Ara
1 küçük muz
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
4 kaşık erişte
13 bardak su içtim
Günaydın askerKoğuşşşşşş kalkkkkkgelsin tartilar hadi bakalim kazamiz mubarek ola... hayırlı cumalar olsun duaniz kabul olsun... eriyin bitin tükenin... atalim fazlaliklari... hayati yakalayalim...
Canım İstanbulda tutabildiğim kadar tuttum kendimi, biraz da yürüyüşle falan gitti sayılır. Bal tereyağ konusuna gelince de balı kendimiz üretiyoruz, şekerden oluşan bi bal değil, ama Canan hoca onu da yasaklamış, ben de yemicem artık onu.Aaaaaaa koleracim bi istanbula geliyosun yerim diyosun bi guneydoguya gidicrm orda yerim diyosun. Nolcak boyle ne zaman kacamaksiz menu gorcez senden. H.ici ballari tereyaglarini goturdun hsonuda kebaplari icli kofteleri gotur + gel ozaman bozusuruz
Bak onu bilrm bilmiyor idim goglee dan giriyoru benArkadaşlar aranızda kadınlar kulübünü tele yuklenen uygulama seklinde kullanan vardir illa ki. Ben dünden beri giremiyorum, sizde de sorun oluştu mu? Google'dan girmek zor geliyor bana :)
Zor olmuyor mu her seferinde Google'dan girmekBak onu bilrm bilmiyor idim goglee dan giriyoru ben
Yok yahu goglee da altta var zaten sifre beyim kayitli 2 tıkla geliyorumZor olmuyor mu her seferinde Google'dan girmek
Canım İstanbulda tutabildiğim kadar tuttum kendimi, biraz da yürüyüşle falan gitti sayılır. Bal tereyağ konusuna gelince de balı kendimiz üretiyoruz, şekerden oluşan bi bal değil, ama Canan hoca onu da yasaklamış, ben de yemicem artık onu.
Doğuya ilk defa gidiyorum çok istediğim bi geziydi, ve yemekleri çok güzel hep duyuyorum. E benim de kilom çok değil, tamam ideal kiloma var biraz daha ama oraya gitmişken önümüzde ramazanken az bişey serbest takılabilirim diye düşünüyorum ama az bişee. :)
günaydın canım.Merhaba canim öncelikle sana yazdiklarim düşmüyor sanırım sana cvplamiyorsun... birde kacamak yapmana cok uzuldumm o coook yaptigin spor yedigin kaçamaklari karsilamadi biliyormusunac kalmana mi yanmali bosa giden sporuna mi yanmali bilemedim gercekten... canim benim
Benim de şifre kayıtlı ama programda tek tıkla giriyorsunYok yahu goglee da altta var zaten sifre beyim kayitli 2 tıkla geliyorum
Teşekkür ederim canım. Böyle bi desteğe ihtiyacım varmış nasıl mutlu oldum ya..Bence de canım bir daha yolun ne zaman düşer Doğu ya kim bilir gitmişken tadını çıkarmalısın
Maşallah. Nazar değmesin civcivcim.
Eski kilo -yeni kilo = cikan degeri 100 le carp cikan sonucu eski kilona bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?