Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Koğuşşşşşş kalkkkkk gelsin tartilar hadi bakalim kazamiz mubarek ola... hayırlı cumalar olsun duaniz kabul olsun... eriyin bitin tükenin... atalim fazlaliklari... hayati yakalayalim...

Merhaba canim öncelikle sana yazdiklarim düşmüyor sanırım sana cvplamiyorsun... birde kacamak yapmana cok uzuldumm o coook yaptigin spor yedigin kaçamaklari karsilamadi biliyormusun ac kalmana mi yanmali bosa giden sporuna mi yanmali bilemedim gercekten... canim benim

Arkadaşlar aranızda kadınlar kulübünü tele yuklenen uygulama seklinde kullanan vardir illa ki. Ben dünden beri giremiyorum, sizde de sorun oluştu mu? Google'dan girmek zor geliyor bana :)

Aaaaaaa koleracim bi istanbula geliyosun yerim diyosun bi guneydoguya gidicrm orda yerim diyosun. Nolcak boyle ne zaman kacamaksiz menu gorcez senden. H.ici ballari tereyaglarini goturdun hsonuda kebaplari icli kofteleri gotur + gel ozaman bozusuruz
Canım İstanbulda tutabildiğim kadar tuttum kendimi, biraz da yürüyüşle falan gitti sayılır. Bal tereyağ konusuna gelince de balı kendimiz üretiyoruz, şekerden oluşan bi bal değil, ama Canan hoca onu da yasaklamış, ben de yemicem artık onu.
Doğuya ilk defa gidiyorum çok istediğim bi geziydi, ve yemekleri çok güzel hep duyuyorum. E benim de kilom çok değil, tamam ideal kiloma var biraz daha ama oraya gitmişken önümüzde ramazanken az bişey serbest takılabilirim diye düşünüyorum ama az bişee. :)

Günaydın kızlar.Bugün çoğunluk erkenci.Ne güzel.
Sabah tartıldım ancak söylemeye utanıyorum

Geçen hafta ki kilo: 94,7
Bu cuma : 95,0
Fark : +0,300
Yüzde : - 0,32 (yanlışta olabilir)

Bu 300 gramım kilo olduğuna inanmıyorum.3 gündür tuvalete gidemiyorum.Bundan kaynaklı sorun.Ama yinede hepinizden özür dilerim.

Arkadaşlar aranızda kadınlar kulübünü tele yuklenen uygulama seklinde kullanan vardir illa ki. Ben dünden beri giremiyorum, sizde de sorun oluştu mu? Google'dan girmek zor geliyor bana :)
Bak onu bilrm bilmiyor idim goglee dan giriyoru ben

Bence de canım bir daha yolun ne zaman düşer Doğu ya kim bilir gitmişken tadını çıkarmalısın

günaydın canım.
gerçekten görmedim alıntılarını evet ama son pişmanlık fayda etmiyor malesef...
ama yinede azimliğim oldu bir defa deyip arkasını getirmemeye çalışıyorum...

26.04.2018 menü
03:30
Tereyağında yumurta
peynir zeytin yoğurt
Salata

Akşam 19:45
1 tabak et sote
ayran
Salata

21:00
Çayla birlikte 1 avuç kavrulmuş kuruyemiş

@Rzgrece ben bildirimi 4 te yapıcam.

kızlar öğle menüleriniz neler
ben sabahtan 2 dk da kendime smothie yaptım...
1 muz 3 kaşık yulav 1 ceviz 1/2 tarçın 1 kuru incir göz kararı süt
blenderdan geçirdim termosa koydum.
tabi 750 gr kadar çıktı bundan bir defada içersem kilo veremem tabikide..
acaba diyorum ki öğlen 200 cc lik su bardağı kadar içsem sizce öğle yemeği yerine geçer mi
yoksa öğlen için başka birşeyler uydurup ara öğün mü yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…