Ahh canim hrpimiz ayni durumdayiz.. aksam alisberise ciktik mutfak icin... aburcubur reyonuna girersem istedigim kiyafetlere giremem dedim ve dondum reyondan... bu zamanlar gecicek bak ben onlarsiz hic yapamazdim aile boy cips yerdim tek basima kuruyemiş misir patlamasi vb.. ve bunların hepsini ayni anda pes pese yerdim 2 marttan beri hiç agzima koymadim.. her cuma eksi goruyorum ve diyorum ki karsiligini aliyorum...zor ama basaricaz canimgünaydın canım.
gerçekten görmedim alıntılarını evet ama son pişmanlık fayda etmiyor malesef...
ama yinede azimliğim oldu bir defa deyip arkasını getirmemeye çalışıyorum...
Yukledim cidoo hic acmiooo acep neden???play store cikti goglee gözü yasliBenim de şifre kayıtlı ama programda tek tıkla giriyorsun
smothie ne kiz allahim cahillikten olecemkızlar öğle menüleriniz neler
ben sabahtan 2 dk da kendime smothie yaptım...
1 muz 3 kaşık yulav 1 ceviz 1/2 tarçın 1 kuru incir göz kararı süt
blenderdan geçirdim termosa koydum.
tabi 750 gr kadar çıktı bundan bir defada içersem kilo veremem tabikide..
acaba diyorum ki öğlen 200 cc lik su bardağı kadar içsem sizce öğle yemeği yerine geçer mi
yoksa öğlen için başka birşeyler uydurup ara öğün mü yapayım
evet canım nefsimle mücadele ediyorum bende resmenAhh canim hrpimiz ayni durumdayiz.. aksam alisberise ciktik mutfak icin... aburcubur reyonuna girersem istedigim kiyafetlere giremem dedim ve dondum reyondan... bu zamanlar gecicek bak ben onlarsiz hic yapamazdim aile boy cips yerdim tek basima kuruyemiş misir patlamasi vb.. ve bunların hepsini ayni anda pes pese yerdim 2 marttan beri hiç agzima koymadim.. her cuma eksi goruyorum ve diyorum ki karsiligini aliyorum...zor ama basaricaz canim
Eski kilo -yeni kilo = cikan degeri 100 le carp cikan sonucu eski kilona bolyapp gayri tebrik ederimmm
:)) bende bilmiyordum süt ve yoğurtla yapılan mama gibi düşün :))smothie ne kiz allahim cahillikten olecemyemiom ben ondan hic... bilgisi olan yazsin canim sana
İşine geldi demiTeşekkür ederim canım. Böyle bi desteğe ihtiyacım varmış nasıl mutlu oldum ya..
Maşallah. Nazar değmesin civcivcim.
Heh işte 7 temmuz icin yapmalisin... zaman su gibi akip gidiyor.. kendi yolun duzken onu rampa yol yapma ki kosarak git kuzum hedefine sana inaniyorumevet canım nefsimle mücadele ediyorum bende resmen
2 haftaya kadar yemek namına pek birşey yemiyordum ama kahve çikolata tatlısız gün geçmiyordu..
hedef günüm 7 temmuz kuzenim evlenecek o gün..
görsünler bakalım pakize kimmiş nasıl kilo vermiş
çok hırslıyımmmm
Aynen 1.54 canim 53 yanindaki deger 5in ustundeyse yuvarliuorsun 1.538 ya 1.54 yazıyorsun1,53 canım doğrumu
Hmmm brn karatayciyim anadolun bagrindan kopmuş bir sisko tospayim onlardan yemoomm kuzum ben:)) bende bilmiyordum süt ve yoğurtla yapılan mama gibi düşün :))
işte içine attıklarım o kadar ekstradan birşey yok içinde
sabahki spor cok guzel olmus ama kacamak olmamis. Mutlaka eve cig kuruyemis almalisin. Misafirin geldiginde ondan yersin. Bugun daha guzel olur insallay :)İyi geceler kızlarrr
Bende dünçok bereketli gün geçirdimm
Akşam 6 da spor salonuna gittim
30 dk plates
20 dk tempolu yürüyüş
30 dak yüzme
6458 de adım atmışım
Kaçamaklar oldu akşam misafirim vardı
20-30 gr soslu fıstık
20- ad civarında çekirdek
1 ad muffin
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Yarım dilim ekmeğin üzerine acuka sos
Ara espresso
5 ad leblebi
Öğle 1 baget 2 kanat
1 ayran
Ara
1 küçük muz
1 bardak tarçınlı süt
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
4 kaşık erişte
13 bardak su içtim
Canim artik bi dra gitsene bu kabizlik icin belki ilac bise verir duzelir yazik sana yaGünaydın kızlar.Bugün çoğunluk erkenci.Ne güzel.
Sabah tartıldım ancak söylemeye utanıyorum
Geçen hafta ki kilo: 94,7
Bu cuma : 95,0
Fark : +0,300
Yüzde : - 0,32 (yanlışta olabilir)
Bu 300 gramım kilo olduğuna inanmıyorum.3 gündür tuvalete gidemiyorum.Bundan kaynaklı sorun.Ama yinede hepinizden özür dilerim.
Supersin canim. Tartin dijital degilmis kendine dijital tarti almalisin. Kusuratlari bu sekilde goremezsin
Cok guzel kilo vermissin tebriklergeçen haftaki kilom 64,2
bugünkü kilom 63,3
yüzde %1,43
afiyet olsun cnm26.04.2018 menü
03:30
Tereyağında yumurta
peynir zeytin yoğurt
Salata
Akşam 19:45
1 tabak et sote
ayran
Salata
21:00
Çayla birlikte 1 avuç kavrulmuş kuruyemiş
Kanguru_ ben bildirimi 4 te yapıcam.
bence oglen yemek ye bunu ara ogun yap. Sonra acikir yemeklere saldirabilirsinkızlar öğle menüleriniz neler
ben sabahtan 2 dk da kendime smothie yaptım...
1 muz 3 kaşık yulav 1 ceviz 1/2 tarçın 1 kuru incir göz kararı süt
blenderdan geçirdim termosa koydum.
tabi 750 gr kadar çıktı bundan bir defada içersem kilo veremem tabikide..
acaba diyorum ki öğlen 200 cc lik su bardağı kadar içsem sizce öğle yemeği yerine geçer mi
yoksa öğlen için başka birşeyler uydurup ara öğün mü yapayım
biraz araştırdımda kuzucum kahvaltı yapamayanlar için alternatifmiş...Hmmm brn karatayciyim anadolun bagrindan kopmuş bir sisko tospayim onlardan yemoomm kuzum ben
sabahki spor cok guzel olmus ama kacamak olmamis. Mutlaka eve cig kuruyemis almalisin. Misafirin geldiginde ondan yersin. Bugun daha guzel olur insallay :)
Canim artik bi dra gitsene bu kabizlik icin belki ilac bise verir duzelir yazik sana ya
Supersin canim. Tartin dijital degilmis kendine dijital tarti almalisin. Kusuratlari bu sekilde goremezsin
Cok guzel kilo vermissin tebrikler
afiyet olsun cnm
bence oglen yemek ye bunu ara ogun yap. Sonra acikir yemeklere saldirabilirsin
Neden kahvalti yapmiyorsun peki??biraz araştırdımda kuzucum kahvaltı yapamayanlar için alternatifmiş...
içine kattıklarımız önemliymiş ve çok iyi bir ara öğünmüş
alıntı yapayım hemen
Kahvaltı yapmayanlar öğle saatlerinde sağlıksız yemek seçme eğiliminde olabiliyor ve gün içinde daha fazla yemek yiyebiliyor. Kahvaltı etmeyen bireylerin bazılarıysa daha eksik kalori aldığı için kendini avantajlı zannediyor. Oysa diğer öğünlerde bu açığı fazlasıyla kapatmış oluyor. Smoothie’nin en büyük avantajı kahvaltı etmeye zamanı olmayanlar ya da sabah iştahsız uyananlar için kahvaltı yerine geçiyor olmasıdır.
Günün ilk saatlerinde içeceğiniz smoothie, dengeli yapısıyla gün boyu enerjinizi yerinde tutmaya yardımcı olabilir. Karbonhidratların yanı sıra protein ve sağlıklı yağları eklemek, enerjinizin daha eşit ve uzun vadeli dağılımını sağlar. Günün bu saatlerinde yulaf ezmesi ve yağlı tohumlarla zenginleştirilmiş meyveli bir smoothie tercih edebilirsiniz. Güne zinde başlamak için beyninizi güçlendirecek bir kırmızı meyve eklemek de iyi bir fikir olabilir. Öğle yemeği veya akşam yemeğine vakit bulamayanlar ve farklı tatlar arayanlar için de iyi bir alternatif olacaktır.
kahvaltı zamanım olmadığında düşünebilirim aslında...
bu arada beslenme düzenini araştırdıkça benim kilo almamdaki 2 faktör
1. cisi kahvaltı yapmamak
2.cisi abur cuburu fazlaca tüketmek
daha pratik şeyler bulmam lazım
her ne kadar iş hayatım yoğun olmasada kendim çok yoğun biriyim
buda başka bir sohbet konusu olsun :)
Hehehe simdiden afiyet olsun :)tamam o zaman öğle çorba salata ara öğünde bu olsun seni mi kırcam kısss :))
evet çiğ kuruyemiş almak şart oldu...
pazarlarda satılan osmanlı çerezi hakkında ne düşünüyorsunuz??
oğlum için alıyorum ben hep içindekiler çiğ ama beni cezbetmediği için biz kendimize çerez alıyorduk...
artık çerez almak yasak bana
Aynen benimki de açmıyor işte, genel sikinti var sanirimYukledim cidoo hic acmiooo acep neden???play store cikti goglee gözü yasli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?