Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın canım.
gerçekten görmedim alıntılarını evet ama son pişmanlık fayda etmiyor malesef...
ama yinede azimliğim oldu bir defa deyip arkasını getirmemeye çalışıyorum...
Ahh canim hrpimiz ayni durumdayiz.. aksam alisberise ciktik mutfak icin... aburcubur reyonuna girersem istedigim kiyafetlere giremem dedim ve dondum reyondan... bu zamanlar gecicek bak ben onlarsiz hic yapamazdim aile boy cips yerdim tek basima kuruyemiş misir patlamasi vb.. ve bunların hepsini ayni anda pes pese yerdim 2 marttan beri hiç agzima koymadim.. her cuma eksi goruyorum ve diyorum ki karsiligini aliyorum...zor ama basaricaz canim

smothie ne kiz allahim cahillikten olecem yemiom ben ondan hic... bilgisi olan yazsin canim sana

evet canım nefsimle mücadele ediyorum bende resmen
2 haftaya kadar yemek namına pek birşey yemiyordum ama kahve çikolata tatlısız gün geçmiyordu..
hedef günüm 7 temmuz kuzenim evlenecek o gün..
görsünler bakalım pakize kimmiş nasıl kilo vermiş
çok hırslıyımmmm

Heh işte 7 temmuz icin yapmalisin... zaman su gibi akip gidiyor.. kendi yolun duzken onu rampa yol yapma ki kosarak git kuzum hedefine sana inaniyorum

sabahki spor cok guzel olmus ama kacamak olmamis. Mutlaka eve cig kuruyemis almalisin. Misafirin geldiginde ondan yersin. Bugun daha guzel olur insallay :)

Canim artik bi dra gitsene bu kabizlik icin belki ilac bise verir duzelir yazik sana ya
Önceki kilom : 65
güncel kilom : 64

Günaydınlar dostlar sevabına hesaplayıverin medgic26
Supersin canim. Tartin dijital degilmis kendine dijital tarti almalisin. Kusuratlari bu sekilde goremezsin
geçen haftaki kilom 64,2
bugünkü kilom 63,3
yüzde %1,43
Cok guzel kilo vermissin tebrikler
26.04.2018 menü
03:30
Tereyağında yumurta
peynir zeytin yoğurt
Salata

Akşam 19:45
1 tabak et sote
ayran
Salata

21:00
Çayla birlikte 1 avuç kavrulmuş kuruyemiş

Kanguru_ ben bildirimi 4 te yapıcam.
afiyet olsun cnm

bence oglen yemek ye bunu ara ogun yap. Sonra acikir yemeklere saldirabilirsin

Hmmm brn karatayciyim anadolun bagrindan kopmuş bir sisko tospayim onlardan yemoomm kuzum ben
biraz araştırdımda kuzucum kahvaltı yapamayanlar için alternatifmiş...
içine kattıklarımız önemliymiş ve çok iyi bir ara öğünmüş

alıntı yapayım hemen

Kahvaltı yapmayanlar öğle saatlerinde sağlıksız yemek seçme eğiliminde olabiliyor ve gün içinde daha fazla yemek yiyebiliyor. Kahvaltı etmeyen bireylerin bazılarıysa daha eksik kalori aldığı için kendini avantajlı zannediyor. Oysa diğer öğünlerde bu açığı fazlasıyla kapatmış oluyor. Smoothie’nin en büyük avantajı kahvaltı etmeye zamanı olmayanlar ya da sabah iştahsız uyananlar için kahvaltı yerine geçiyor olmasıdır.

Günün ilk saatlerinde içeceğiniz smoothie, dengeli yapısıyla gün boyu enerjinizi yerinde tutmaya yardımcı olabilir. Karbonhidratların yanı sıra protein ve sağlıklı yağları eklemek, enerjinizin daha eşit ve uzun vadeli dağılımını sağlar. Günün bu saatlerinde yulaf ezmesi ve yağlı tohumlarla zenginleştirilmiş meyveli bir smoothie tercih edebilirsiniz. Güne zinde başlamak için beyninizi güçlendirecek bir kırmızı meyve eklemek de iyi bir fikir olabilir. Öğle yemeği veya akşam yemeğine vakit bulamayanlar ve farklı tatlar arayanlar için de iyi bir alternatif olacaktır.

kahvaltı zamanım olmadığında düşünebilirim aslında...

bu arada beslenme düzenini araştırdıkça benim kilo almamdaki 2 faktör
1. cisi kahvaltı yapmamak
2.cisi abur cuburu fazlaca tüketmek

daha pratik şeyler bulmam lazım
her ne kadar iş hayatım yoğun olmasada kendim çok yoğun biriyim
buda başka bir sohbet konusu olsun :)

tamam o zaman öğle çorba salata ara öğünde bu olsun seni mi kırcam kısss :))
evet çiğ kuruyemiş almak şart oldu...

pazarlarda satılan osmanlı çerezi hakkında ne düşünüyorsunuz??
oğlum için alıyorum ben hep içindekiler çiğ ama beni cezbetmediği için biz kendimize çerez alıyorduk...
artık çerez almak yasak bana

Neden kahvalti yapmiyorsun peki??

Hehehe simdiden afiyet olsun :)
Osmanli cerezini hic gormedim ama cigse yiyebilirsin. Kavrulmus malesef kalorili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…