Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende almak istiyorum canım ama bir süre de bununla idare etmem lazım 2 çizgi arasındaysa buçuk olarak kabul ediyorum onu

kuzum 3, 5 in üstünde değildir, yuvarlayamazsin 1.53 kalır
Aaaa ee ben ilk geldigimde oyle yapilioo dendiydi allah allah yanindaki 5in ustundeyse ona deger verion diye biliyordum hmmss sagol canim bende oyle yapim madem bundan sonra

Aaaa ee ben ilk geldigimde oyle yapilioo dendiydi allah allah yanindaki 5in ustundeyse ona deger verion diye biliyordum hmmss sagol canim bende oyle yapim madem bundan sonra
Kuzum 3. Rakam 8 miş, pardon dikkat etmedim ben ona. Evet 4 e tamamliyoruz, yataktayim daha afyonum patlamamış

Neden kahvalti yapmiyorsun peki??

eşim ve ben ikimizde bursalıyız ve ailelerimiz de kalabalık bir o kadar da arkadaş çevresi
sık sık misafirlerimiz oluyor...
atıyorum arkadaş annesinden geçerken arıyor hadi kahveye gel diyorum sohbet muhabbet gırla bir bakmışız saat 1-2 olmuş
hadi ortalık topla vs derken benim böyle zamanlarda uyumam en geç 2:30 3 ü buluyor
hal böyle olunca da sabah çok zor kalkıyorum oğlumda okulda kahvaltı yaptığı için pek önemsemiyorum sanırım
asla misafirden dert yanmıyorum evime gelenleri çok seviyorum çünkü...
birde oğlum 9-9:30 gibi uyuduğu için misafirlerimi de geç kabul ediyorum :))
bizde eşimle o saatlerden sonra gidiyoruz
babaannesi üst katımızda rica ediyoruz geliyor bize

Hehehe simdiden afiyet olsun :)
Osmanli cerezini hic gormedim ama cigse yiyebilirsin. Kavrulmus malesef kalorili oluyo

teşekkür ederimm
osmanlı çerezi içinde hepsi çiğ olmak üzere
badem ceviz fındık kuru üzüm kayısı incir birde kırmızı kuru meyveler var adlarını bilmiyorum
oğluş okuldan gelince deli gibi aç olduğundan abur cubura saldırmasın diye alternetif
severek yiyor

Arkadaşlar hayat çok masraflı şükür ediyorum ama bu ay 2 bine yakın nerdeyse sigorta ve faturalara ödedik ne kadar çok değil mi
evet yaaa
bende bu ay hiç yoktan düğün , oğlumun ekstra okul masrafı , oğlumun doğum günü derken 1200 tl ödemişim

Utanarak kilo bildirimim
Cuma 75.7 kg
Bugun 77.4
Fark + 1.7
Yuzde 2.25

2 3 gundur gelen gidenim eksik degildi bende bogazimi tutamadim cok ama cok uzgunum regl da gecikti onun etkiside cok fazla yuzuklerim sikiyor cunku ama haftaya cumaya kadar aldigimin hepsini verecegim sozum olsun. Bugunden itibaren cok siki bir diyete gecis yapiyorum bayrama cok az kaldi 6 li rakamlari mutlaka gormem lazim yapabilirim dimi cok istiyorum ya teorikte aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum ama uygulamads bu hafta cuvalladim off ya

Eksi oldugu zaman oran belirtmen lazim senin adina cook uzuldum

Hayat pahali arkadaslar malesef ortalama bir maas bile alsan aldiklarinin hesabini yapmak lazim. Hele birde araba varsa masrafi hic bitmiyor. Bende elektrik suourgemi yenilemek istiyorum kac aydir yaz lastigiydi muayenesiydi sigortasiydi obur aya atiyorum. Tabi bunlar ekstralar. Cocuk icin ev icin derken alinan maas nereye gidiyor hic anlamiyoruz bile. Cok sukur yine bu halimize.

Eksi oldugu zaman oran belirtmen lazim senin adina cook uzuldum
bende hayal kirikligina ugradim resmen zaten hep guzel guzel basliyorum sonra birsey oluyor hopp bi bakmisim verdiklerimi almisim ve tum motivasyonum gidiyor. Hafta basi nasil guzeldi sporumu yapiyorum ip bile almistim size ozenip. Ama bu sefer pes etmek yok sizlere karsi da sorumlulugum oldugunu hissediyorum o yuzden sizin icin kendim icin en onemlisi kizim icin birakmak yok ...

kıyamam senin canın sıkılmışş
hayat böyle bazen artı bazen eksi yinede şükür halimize
birde büyük şehirde yaşam şartları daha zor araba desen çocuğun masraflarından daha çok masraf
bir şekilde zaman geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin geriye kalan herşey halolur

Evimize misafir hep geliyor canım onun onune gecemezsen olay biter her hafta senin kaybina zaman akiyor gidiyor malesef

Bir şeyler yazıp yazıp siliyorum sabahtan beri. Artık korkunun ecele faydası yok.bildirim yapıyorum
Gecen hafta 79.7
Bu hafta 80.5
Fark +800
Bir türlü gelmek bilmeyen adet ve su 1 haftada gelen diyen misafirler diyet modundan çıkmam ve sonuç bu.

Kahvalti en en en onemli ogun diyette malesef bence sen kendine onu odakla

Pffff uzuldum yaaa

Gecen hafta ile bu hafta daglar kadar fark var hatunlar okudukca icim karardi modum dustu vallahi gecen hafta herkesde eksi vardi bugun durum fenalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…