sabahki spor cok guzel olmus ama kacamak olmamis. Mutlaka eve cig kuruyemis almalisin. Misafirin geldiginde ondan yersin. Bugun daha guzel olur insallay :)
Canim artik bi dra gitsene bu kabizlik icin belki ilac bise verir duzelir yazik sana ya
Supersin canim. Tartin dijital degilmis kendine dijital tarti almalisin. Kusuratlari bu sekilde goremezsin
Cok guzel kilo vermissin tebrikler
afiyet olsun cnm
bence oglen yemek ye bunu ara ogun yap. Sonra acikir yemeklere saldirabilirsin
kuzum 3, 5 in üstünde değildir, yuvarlayamazsin 1.53 kalırAynen 1.54 canim 53 yanindaki deger 5in ustundeyse yuvarliuorsun 1.538 ya 1.54 yazıyorsun
Aaaa ee ben ilk geldigimde oyle yapilioo dendiydi allah allah yanindaki 5in ustundeyse ona deger verion diye biliyordum hmmss sagol canim bende oyle yapim madem bundan sonrakuzum 3, 5 in üstünde değildir, yuvarlayamazsin 1.53 kalır
Süper super superGörüyorsunuzzz regl a 2 gun kala -500 allahim arti beklerken nasilda sevindimben bu isi kaptim sevincliyim mutluyummm sisler inince geliyor eksinin krali haftaya cumaa bomba gibi geliyorum
Gecen cuma 107.5 bugun 107 fark -500 oran 0.46
@esperenzaa @Rzgrece
Kuzum 3. Rakam 8 miş, pardon dikkat etmedim ben ona. Evet 4 e tamamliyoruz, yataktayim daha afyonum patlamamışAaaa ee ben ilk geldigimde oyle yapilioo dendiydi allah allah yanindaki 5in ustundeyse ona deger verion diye biliyordum hmmss sagol canim bende oyle yapim madem bundan sonra
Neden kahvalti yapmiyorsun peki??
Hehehe simdiden afiyet olsun :)
Osmanli cerezini hic gormedim ama cigse yiyebilirsin. Kavrulmus malesef kalorili oluyo
Ayyy canim cidom coook sagol muckkkSüper super super
Bende diyom yanlis ogrenmisim civcive ayop olduKuzum 3. Rakam 8 miş, pardon dikkat etmedim ben ona. Evet 4 e tamamliyoruz, yataktayim daha afyonum patlamamış
evet yaaaArkadaşlar hayat çok masraflı şükür ediyorum ama bu ay 2 bine yakın nerdeyse sigorta ve faturalara ödedik ne kadar çok değil mi
Utanarak kilo bildirimim
Cuma 75.7 kg
Bugun 77.4
Fark + 1.7
Yuzde 2.25
2 3 gundur gelen gidenim eksik degildi bende bogazimi tutamadim cok ama cok uzgunum regl da gecikti onun etkiside cok fazla yuzuklerim sikiyor cunku ama haftaya cumaya kadar aldigimin hepsini verecegim sozum olsun. Bugunden itibaren cok siki bir diyete gecis yapiyorum bayrama cok az kaldi 6 li rakamlari mutlaka gormem lazim yapabilirim dimi cok istiyorum ya teorikte aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum ama uygulamads bu hafta cuvalladim off ya
bende hayal kirikligina ugradim resmen zaten hep guzel guzel basliyorum sonra birsey oluyor hopp bi bakmisim verdiklerimi almisim ve tum motivasyonum gidiyor. Hafta basi nasil guzeldi sporumu yapiyorum ip bile almistim size ozenip. Ama bu sefer pes etmek yok sizlere karsi da sorumlulugum oldugunu hissediyorum o yuzden sizin icin kendim icin en onemlisi kizim icin birakmak yok ...Eksi oldugu zaman oran belirtmen lazim senin adina cook uzuldum
kıyamam senin canın sıkılmışşHayat pahali arkadaslar malesef ortalama bir maas bile alsan aldiklarinin hesabini yapmak lazim. Hele birde araba varsa masrafi hic bitmiyor. Bende elektrik suourgemi yenilemek istiyorum kac aydir yaz lastigiydi muayenesiydi sigortasiydi obur aya atiyorum. Tabi bunlar ekstralar. Cocuk icin ev icin derken alinan maas nereye gidiyor hic anlamiyoruz bile. Cok sukur yine bu halimize.
bende hayal kirikligina ugradim resmen zaten hep guzel guzel basliyorum sonra birsey oluyor hopp bi bakmisim verdiklerimi almisim ve tum motivasyonum gidiyor. Hafta basi nasil guzeldi sporumu yapiyorum ip bile almistim size ozenip. Ama bu sefer pes etmek yok sizlere karsi da sorumlulugum oldugunu hissediyorum o yuzden sizin icin kendim icin en onemlisi kizim icin birakmak yok ...
eşim ve ben ikimizde bursalıyız ve ailelerimiz de kalabalık bir o kadar da arkadaş çevresi
sık sık misafirlerimiz oluyor...
atıyorum arkadaş annesinden geçerken arıyor hadi kahveye gel diyorum sohbet muhabbet gırla bir bakmışız saat 1-2 olmuş
hadi ortalık topla vs derken benim böyle zamanlarda uyumam en geç 2:30 3 ü buluyor
hal böyle olunca da sabah çok zor kalkıyorum oğlumda okulda kahvaltı yaptığı için pek önemsemiyorum sanırım
asla misafirden dert yanmıyorum evime gelenleri çok seviyorum çünkü...
birde oğlum 9-9:30 gibi uyuduğu için misafirlerimi de geç kabul ediyorum :))
bizde eşimle o saatlerden sonra gidiyoruz
babaannesi üst katımızda rica ediyoruz geliyor bize
PffffBir şeyler yazıp yazıp siliyorum sabahtan beri. Artık korkunun ecele faydası yok.bildirim yapıyorum
Gecen hafta 79.7
Bu hafta 80.5
Fark +800
Bir türlü gelmek bilmeyen adet ve su 1 haftada gelen diyen misafirler diyet modundan çıkmam ve sonuç bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?