Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağlığımız yerinde çalışıp ödüyoruz çok şükür

ne zamandır diyet yapıyorsun canım
duraklama dönemi olmuş olabilir mi
motivasyon düşürmek yok
ada çayı iç bol bol regl e çok faydası var

evet odaklanmam lazım akşamdan tabaklara hazırlamak iyi fikir gibi görünüyor
Ben 2 ogun yiyorum sabah ve akşam onun harici hep sivi tuketiyorum... tek lokma yemiorum.. onun icin kahvaltim coook onemli... denemelisin tabi hazirla bakalim neden olmasinki kadin isterse herseyi yapar

Herkes arabadan şikayetçi ama çocuk oluncca kimsede vazgeçemiyor.

Ben 2 ogun yiyorum sabah ve akşam onun harici hep sivi tuketiyorum... tek lokma yemiorum.. onun icin kahvaltim coook onemli... denemelisin tabi hazirla bakalim neden olmasinki kadin isterse herseyi yapar
karatayı bende geçen sene ramazandan önce denemiştim ama bana çok zor gelmişti
ama çok güzel kilo verenlerde var
sende yakında kavuşursun ideal kilona inşallah

Ay ben ne oldum acaba. Tam tartılmadım bu hafta. Ama oruç vücudu nasıl etkiledi bilemiyorum. Sabahları falan baya şiş kalkıyordum.
Yalnız sonuçları gören Elif’ten korkun kızlar. Yeni kurallarla gelmesin sonra

Canım sabredersen gercekten cok guzel verşceksin istiyorsun ustune dusenleri de yapıyorsan eminolki her hafta -1 gidecek en az şütfen pes etme iradeli ol birlikte verelim hep beraber bende verdiklerimi geri almamaya calısıyorum

Canım benim misaifr isini kafan da bitirmen kazım ben genelde misafir gelmeden önce karnımı doyuruyordun guzelce sonra misafir gelincensekersiz cay ve cebiz fındık vs yiyordum zaten misafire cay doldur bosalt seker ver derken ben de yiyemiyorum diyip kimsenn gğzunne de batmıyordu bence oyle yap böylenolmaz cunki

Canım buraya daha sık gel yaz hep her öğünden önce yap kacamak yapacagın zaman yaz buradan korkuyor cekinşyor insan bak deki ya arkadaslar misafire pasta yaptım yememem lazım bana destek olun burda herkes yazar sna yemezsin duyunca bu öğünde sunu yedim de su kadar spor yazdım daha yapıcam de sana destek olalım bırakma yeterki iste basaracaksın bence

Yine bir misafir vakası daha canım benim misaifre falan takılma kendini dpyur guzelce fırsat verme kacamaklara vermek istiyorsun kimbilir o sekizlerden kurtulunca nekadar sevindin ama bak geri sönmüşsün sabret bitsnem spor yap saglıklı secimler yap o ğasta börekleri hep yedik yiyecegiz de ama simdi degil bence

Eevvet... İlk kilo bildirimim: 83.7...
Hadi bakalım hayırlı olsun
karatayı bende geçen sene ramazandan önce denemiştim ama bana çok zor gelmişti
ama çok güzel kilo verenlerde var
sende yakında kavuşursun ideal kilona inşallah
Canım bence yine gayret et coook guzel gidiyor karatayla hem de hiç zorlanmadan

Kanguru_ 84.5 çıktım bilgine
Haftaya 83 gorcez senden :)
Supersin canim. Eger regl

Gecen hafta ile bu hafta daglar kadar fark var hatunlar okudukca icim karardi modum dustu vallahi gecen hafta herkesde eksi vardi bugun durum fenalarda

Eevvet... İlk kilo bildirimim: 83.7...

Insallah da benim yolum coook uzun
başlamış iş bitmiş iştir :)

canım
şimdilik böyle devam etsin 1 ayda ne sonuç göreceğim
sonrasında karataya geçebilirim belki
şimdi de güzel gidiyor sevdim ben bu işi

Tebrik ederim verdiğin kilolar için
Haftaya 83 gorcez senden :)

Supersin canim. Eger regl
İnşallah

Bu arada ben kahvaltımı 11de yaptım . 2 haşlama yumurta, peynir domates 1 dilim tam tahıl ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…