evet odaklanmam lazım akşamdan tabaklara hazırlamak iyi fikir gibi görünüyorKahvalti en en en onemli ogun diyette malesef bence sen kendine onu odakla
Hayat pahali arkadaslar malesef ortalama bir maas bile alsan aldiklarinin hesabini yapmak lazim. Hele birde araba varsa masrafi hic bitmiyor. Bende elektrik suourgemi yenilemek istiyorum kac aydir yaz lastigiydi muayenesiydi sigortasiydi obur aya atiyorum. Tabi bunlar ekstralar. Cocuk icin ev icin derken alinan maas nereye gidiyor hic anlamiyoruz bile. Cok sukur yine bu halimize.
ne zamandır diyet yapıyorsun canımBir şeyler yazıp yazıp siliyorum sabahtan beri. Artık korkunun ecele faydası yok.bildirim yapıyorum
Gecen hafta 79.7
Bu hafta 80.5
Fark +800
Bir türlü gelmek bilmeyen adet ve su 1 haftada gelen diyen misafirler diyet modundan çıkmam ve sonuç bu.
Gecen hafta ile bu hafta daglar kadar fark var hatunlarokudukca icim karardi modum dustu vallahi gecen hafta herkesde eksi vardi bugun durum fenalarda
Ben 2 ogun yiyorum sabah ve akşam onun harici hep sivi tuketiyorum... tek lokma yemiorum.. onun icin kahvaltim coook onemli... denemelisin tabi hazirla bakalim neden olmasinki kadin isterse herseyi yaparevet odaklanmam lazım akşamdan tabaklara hazırlamak iyi fikir gibi görünüyor
Bir sen bir ben suan icin kilo bildirimi yapanlar arasında sana demedim birsey tebrikte ettim zati civcivimBende eksideyim canım kaçamaksız gittim diyebilirim ..Kilo vermem durmaz inş..
kıyamam senin canın sıkılmışş
hayat böyle bazen artı bazen eksi yinede şükür halimize
birde büyük şehirde yaşam şartları daha zor araba desen çocuğun masraflarından daha çok masraf
bir şekilde zaman geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin geriye kalan herşey halolur
Bir sen bir ben suan icin kilo bildirimi yapanlar arasında sana demedim birsey tebrikte ettim zati civcivim
Oyle guzel cici bir anne olucaksin ki su mübarek cuma gunu hatrina mevlam yuzune gulsun kuzum...Canım biliyorum bana bişi demediğiniDüzelcek diye umut edelim bende listeye giriyorum sanırım bu cuma
Akaşm bişi yemedim sütle geçiştirdim bende canım
karatayı bende geçen sene ramazandan önce denemiştim ama bana çok zor gelmiştiBen 2 ogun yiyorum sabah ve akşam onun harici hep sivi tuketiyorum... tek lokma yemiorum.. onun icin kahvaltim coook onemli... denemelisin tabi hazirla bakalim neden olmasinki kadin isterse herseyi yapar
arabasız zor gerçekten bilmiyorum ama özellikle büyük şehirde yaşayanlar içinHerkes arabadan şikayetçi ama çocuk oluncca kimsede vazgeçemiyor.
Insallah da benim yolum coook uzunkaratayı bende geçen sene ramazandan önce denemiştim ama bana çok zor gelmişti
ama çok güzel kilo verenlerde var
sende yakında kavuşursun ideal kilona inşallah
Canım sabredersen gercekten cok guzel verşceksin istiyorsun ustune dusenleri de yapıyorsan eminolki her hafta -1 gidecek en az şütfen pes etme iradeli ol birlikte verelim hep beraber bende verdiklerimi geri almamaya calısıyorumevet canım nefsimle mücadele ediyorum bende resmen
2 haftaya kadar yemek namına pek birşey yemiyordum ama kahve çikolata tatlısız gün geçmiyordu..
hedef günüm 7 temmuz kuzenim evlenecek o gün..
görsünler bakalım pakize kimmiş nasıl kilo vermiş
çok hırslıyımmmm
Canım benim misaifr isini kafan da bitirmen kazım ben genelde misafir gelmeden önce karnımı doyuruyordun guzelce sonra misafir gelincensekersiz cay ve cebiz fındık vs yiyordum zaten misafire cay doldur bosalt seker ver derken ben de yiyemiyorum diyip kimsenn gğzunne de batmıyordu bence oyle yap böylenolmaz cunkiUtanarak kilo bildirimim
Cuma 75.7 kg
Bugun 77.4
Fark + 1.7
Yuzde 2.25
2 3 gundur gelen gidenim eksik degildi bende bogazimi tutamadim cok ama cok uzgunum regl da gecikti onun etkiside cok fazla yuzuklerim sikiyor cunku ama haftaya cumaya kadar aldigimin hepsini verecegim sozum olsun. Bugunden itibaren cok siki bir diyete gecis yapiyorum bayrama cok az kaldi 6 li rakamlari mutlaka gormem lazim yapabilirim dimi cok istiyorum ya teorikte aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum ama uygulamads bu hafta cuvalladim off ya
Canım buraya daha sık gel yaz hep her öğünden önce yap kacamak yapacagın zaman yaz buradan korkuyor cekinşyor insan bak deki ya arkadaslar misafire pasta yaptım yememem lazım bana destek olun burda herkes yazar sna yemezsin duyunca bu öğünde sunu yedim de su kadar spor yazdım daha yapıcam de sana destek olalım bırakma yeterki iste basaracaksın bencebende hayal kirikligina ugradim resmen zaten hep guzel guzel basliyorum sonra birsey oluyor hopp bi bakmisim verdiklerimi almisim ve tum motivasyonum gidiyor. Hafta basi nasil guzeldi sporumu yapiyorum ip bile almistim size ozenip. Ama bu sefer pes etmek yok sizlere karsi da sorumlulugum oldugunu hissediyorum o yuzden sizin icin kendim icin en onemlisi kizim icin birakmak yok ...
Yine bir misafir vakası daha canım benim misaifre falan takılma kendini dpyur guzelce fırsat verme kacamaklara vermek istiyorsun kimbilir o sekizlerden kurtulunca nekadar sevindin ama bak geri sönmüşsün sabret bitsnem spor yap saglıklı secimler yap o ğasta börekleri hep yedik yiyecegiz de ama simdi degil benceBir şeyler yazıp yazıp siliyorum sabahtan beri. Artık korkunun ecele faydası yok.bildirim yapıyorum
Gecen hafta 79.7
Bu hafta 80.5
Fark +800
Bir türlü gelmek bilmeyen adet ve su 1 haftada gelen diyen misafirler diyet modundan çıkmam ve sonuç bu.
Hadi bakalım hayırlı olsunEevvet... İlk kilo bildirimim: 83.7...
Canım bence yine gayret et coook guzel gidiyor karatayla hem de hiç zorlanmadankaratayı bende geçen sene ramazandan önce denemiştim ama bana çok zor gelmişti
ama çok güzel kilo verenlerde var
sende yakında kavuşursun ideal kilona inşallah
Haftaya 83 gorcez senden :)Kanguru_ 84.5 çıktım bilgine
Supersin canim. Eger reglGörüyorsunuzzz regl a 2 gun kala -500 allahim arti beklerken nasilda sevindimben bu isi kaptim sevincliyim mutluyummm sisler inince geliyor eksinin krali haftaya cumaa bomba gibi geliyorum
Gecen cuma 107.5 bugun 107 fark -500 oran 0.46
@esperenzaaKanguru_
Utanarak kilo bildirimim
Cuma 75.7 kg
Bugun 77.4
Fark + 1.7
Yuzde 2.25
2 3 gundur gelen gidenim eksik degildi bende bogazimi tutamadim cok ama cok uzgunum regl da gecikti onun etkiside cok fazla yuzuklerim sikiyor cunku ama haftaya cumaya kadar aldigimin hepsini verecegim sozum olsun. Bugunden itibaren cok siki bir diyete gecis yapiyorum bayrama cok az kaldi 6 li rakamlari mutlaka gormem lazim yapabilirim dimi cok istiyorum ya teorikte aslinda ne yapmam gerektigini biliyorum ama uygulamads bu hafta cuvalladim off ya
Bir şeyler yazıp yazıp siliyorum sabahtan beri. Artık korkunun ecele faydası yok.bildirim yapıyorum
Gecen hafta 79.7
Bu hafta 80.5
Fark +800
Gecen hafta ile bu hafta daglar kadar fark var hatunlarokudukca icim karardi modum dustu vallahi gecen hafta herkesde eksi vardi bugun durum fenalarda
Eevvet... İlk kilo bildirimim: 83.7...
Ay ben ne oldum acaba. Tam tartılmadım bu hafta. Ama oruç vücudu nasıl etkiledi bilemiyorum. Sabahları falan baya şiş kalkıyordum.
Yalnız sonuçları gören Elif’ten korkun kızlar. Yeni kurallarla gelmesin sonra
başlamış iş bitmiş iştir :)Insallah da benim yolum coook uzun
Canım sabredersen gercekten cok guzel verşceksin istiyorsun ustune dusenleri de yapıyorsan eminolki her hafta -1 gidecek en az şütfen pes etme iradeli ol birlikte verelim hep beraber bende verdiklerimi geri almamaya calısıyorum
Canım benim misaifr isini kafan da bitirmen kazım ben genelde misafir gelmeden önce karnımı doyuruyordun guzelce sonra misafir gelincensekersiz cay ve cebiz fındık vs yiyordum zaten misafire cay doldur bosalt seker ver derken ben de yiyemiyorum diyip kimsenn gğzunne de batmıyordu bence oyle yap böylenolmaz cunki
Canım buraya daha sık gel yaz hep her öğünden önce yap kacamak yapacagın zaman yaz buradan korkuyor cekinşyor insan bak deki ya arkadaslar misafire pasta yaptım yememem lazım bana destek olun burda herkes yazar sna yemezsin duyunca bu öğünde sunu yedim de su kadar spor yazdım daha yapıcam de sana destek olalım bırakma yeterki iste basaracaksın bence
Yine bir misafir vakası daha canım benim misaifre falan takılma kendini dpyur guzelce fırsat verme kacamaklara vermek istiyorsun kimbilir o sekizlerden kurtulunca nekadar sevindin ama bak geri sönmüşsün sabret bitsnem spor yap saglıklı secimler yap o ğasta börekleri hep yedik yiyecegiz de ama simdi degil bence
Hadi bakalım hayırlı olsun
Canım bence yine gayret et coook guzel gidiyor karatayla hem de hiç zorlanmadan
Tebrik ederim verdiğin kilolar içinCanım ben yanımıyprum ama tekrar hoşgeldin aramıza ben huzur 28 yasındayım 2 kuzum var 80den 65 kaürlere indim ama su ara iindeyim ve ailem ziyarete geldigi icin homini yedim simdi senin hikayeni okuyunca cook fena tırstım biliyormusun c.tesi gidecekler eski düzenime dönmeSem bende böyle sen gibi geri gelicem üzülerek(
İlk günler canım bunlar bencede duzene girmelisin acilen hepimiz tependeyiz oğa göre
İnşallahHaftaya 83 gorcez senden :)
Supersin canim. Eger regl
Canim kaptanım sen regl gelsin gitsin o zaman gor... saygilar efenimmmSupersin canim. Eger regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?