Canim kaptanım sen regl gelsin gitsin o zaman gor... saygilar efenimmmSupersin canim. Eger regl
başlamış iş bitmiş iştir :)
Affiyet olsun canimBu arada ben kahvaltımı 11de yaptım . 2 haşlama yumurta, peynir domates 1 dilim tam tahıl ekmek
Haftaya en az 2 kilo vermis olCanim kaptanım sen regl gelsin gitsin o zaman gor... saygilar efenimmmmuckkkk
tebrik ederim canimGünaydın kızlar, geçmişi bitirmeye çalıştım ama geceden beri okuyorum anca bittiEmzirirken okuyorum tek elle de yazmam zor oluyor Emojiler ile oyalanmayacağım şimdilik
Geçen hafta:64.8
Bu hafta:64.0
Fark:0.8
Oran:1,23
Süs dışında ben de öyleyim desemFormül yok ya ben cok cocuk gibiyimdir tepesindeyim surekli.. susluyum fikir fikirim cabuk samimi olurum konuskan olunca tehlike canlari calioo herhalde hehehe
teşekkür ederim kaptanım, haftaya listedeyim inşallahAffiyet olsun canim
Haftaya en az 2 kilo vermis ol
tebrik ederim canim
Anaaammm su diyeti diyorsun hahahahHaftaya en az 2 kilo vermis ol
Topuz gri esofman hallerim var modundan cikSüs dışında ben de öyleyim desemSüslenmeye de üşeniyorum ya bi gün sslensem. Üç gümün topuzla dolanıyom evde
Tamamdir canım. Zaten ben kendimi liste için hazır hissetmiyorum daha.once kendim bi tamamen diyet moduna girmem lazım.gitsinkilolar01 becezey kilo aldiginiz icin listeye giremediniz. Haftaya yuzdeniz en az %1 ve uzeri olmadigi taktirde listeye giremezsiniz. Ilk cezaniz benden geldi
***6. Takım 567.Etap***
Belcimim(61.9/
Esperenzaa (66.6/)sabit
Smygnc (94.7/95/-0.3/-0.32)
medgic26 (107.5/107/0.5/0.47)
cgdmk (61.4/
kolera88 (754/
fitcivciv (65/64/1/1.54)basl tarihi 11 nisan. Basl.kilosu 66. Hedef kilo 55
Ballikayfe (64/84.5/-20.5/-0.49 ) 503. Etapta bildirimsiz izine ayrilan uye geri dondu. Ekstrem durum 2/b. Yuzdesi 65 e bolundu
6. Takim yuzdesi %
tmm cnm hazir hissettiginde soylersin :)Tamamdir canım. Zaten ben kendimi liste için hazır hissetmiyorum daha.once kendim bi tamamen diyet moduna girmem lazım.
yok cnm ben izindeyim :) bi kac kilom kaldi listeye girmek icinKanguru_ sen kendin listede değil misin
Ohhh ne güzel ne kadar sürede verdin pekiCanim kaptanım sen regl gelsin gitsin o zaman gor... saygilar efenimmmmuckkkk
Eee oyle tabi 45 kg vermem gerekiyordu suan 32 kilom kaldi 3 te 1 gitti sayılır
Tebrik ederimcnmKanguru_ esperenzaa
61.0 im
60.9 a düşer miyim diye bekledim, düşmedim
Simdi kahvaltı yapicam.
Ozetle
Geçen hafta 61.4
Bu hafta 61.0
Fark 0.65
spor yapiyoruz canim ip atlayanimizda var bolgesel yapanimizda leslie yapanimizda salona gidenimizde :)masallah her cesitten varKızlar diyet haricinde herhangi bir spor yapıyormusunuz
biraz araştırdım da ip atlamak çok güzel kalori harcatıyormuş
acaba gün gün 50 adetten balayıp her gün 10 ar tane arttırsak mı ne dersiniz??
ben bugün başlayacağım bana eşlik etmek isteyen var mı??
kilolar diyetle öyle böyle muhakkak gider yanında ekstaradan bu şekilde spor yapıp birbirimizi desteklersek
hem sıkılaşmış oluruz hemde kalıcı kg vermiş oluruz
grup şeklinde olursa da daha da eğlenceli olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?