Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederimcnm
spor yapiyoruz canim ip atlayanimizda var bolgesel yapanimizda leslie yapanimizda salona gidenimizde :)masallah her cesitten var ip atlamak gercekten cok iyi oluyo @Huzurvermeyolunda takimin cekirgesi surekli atlayip duru
o zaman tamamdır
sporun yanında ip atlamayada başlayacağım...
bu arada boy ve vucüt oranıma göre ideal kg 49 muş benim yaww
hadi bakalım ilk hedefim bi tutsunda sonraki hedefim 49 olsun

o zaman tamamdır
sporun yanında ip atlamayada başlayacağım...
bu arada boy ve vucüt oranıma göre ideal kg 49 muş benim yaww
hadi bakalım ilk hedefim bi tutsunda sonraki hedefim 49 olsun
Boyun kac49 cok az bence 1.50 ve altindaysa normal olur anca.

maşallah sana 40 günde çok iyi bir başarı
sen bu şekilde gidersen 3-4 aya kalmaz ideal kilonda olursun[/QUOTE]
40 gunmu olmus saymiyorum... vallahi onin için savasiyorum hic taviz vermeden alistimda zaten sorunsuz gidiyor sukur allaha oglum için yapamayacağım hicbirsey yok...

***6. Takım 567.Etap***
Belcimim(61.9/62.2/-0.3/-0.48)
Esperenzaa (66.6/) sabit
Smygnc (94.7/95/-0.3/-0.32)
medgic26 (107.5/107/0.5/0.47)
cgdmk (61.4/61/0.4/0.65)
kolera88 (54/)sabit
fitcivciv (65/64/1/1.54)basl tarihi 11 nisan. Basl.kilosu 66. Hedef kilo 55
Ballikayfe (64/84.5/-20.5/-0.49 ) 503. Etapta bildirimsiz izine ayrilan uye geri dondu. Ekstrem durum 2/b. Yuzdesi 65 e bolundu

6. Takim yuzdesi %

Anka cnm listeyi kontrol edip paylasirmksin sarjim %1

Bende bugun ip atlamaya basladim 100 100 atliyorum simdilik cok nefessiz kaliyorum fazla ileri gidemiyorum bu sekilde gun icinde 4 5 defa atlasam bi hafta sonra da 150 ye filan ceksem olurmu

Dışardayım canım eve geçince paylaşırım ya da paylaşmıyım etap dışı kalın biz yine yenildik

To

Topuz gri esofman hallerim var modundan cik heheheh
KKde bakımlı olmakla ilgili sayfaları okuyorum iki gün gaza geliyorum sonra valla gri eşofman bi el at abla bee nolur nolur hatta geçen bi kız yazmış üç yıl olmuş evleneli eşi hiç makyajsız görmeniş, ben şok şok şokben göz kalemi dışında bi şey kullanmıyorum mesela, bi öğrenemedim makyaj yapmayı
Maalesef sabitim arkadaşlar.
Kilom:66,6
Dışarıdayım bi saat sonra dönmeye çalışırım
bizi çok ihmal ediyorsun cicim toplanıp geliriz bak

dOĞRUDUR CANIM..

Arkadaşlar göbek egzersizleri yapıyordum iki gündür yapmıyorum benim kasıklarımda sancılar var hafiften 2 3 gündür spordan olabilir mi ama ozaman göbeğim acımaz mıydı nedne olabilir

cook makyaj değil hafif makyaj ama işte cilt bakimi el ayak felan cok onemli bunlar... gri esofmana gösterdigin ilgiyi kocise goster ben elimden geldigince simaririm simartirim... en basiti gece otururken oje sürmeye kalkarim kokosum nereye gidiyon yarın der dibine yanasirim uflede bozulmadan kurusun derim... kurutursan kahve yaparım derim felan falan kuşum ortam kotu esine sahip cik sikmadan bunaltmadan yapissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…