Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mantı vardı tatmadım bile arkadaşlar sanırım ben bu işi kafamda bitirdim yemek istemiyorum şaka gibi en büyük destekçim medgic26 iyi ki varsın seni düşünüp yemiyorum :)
Sen benim tek kas havada resmimi görsen tovbeee edersin hahahaha yeme kuzum vakti gelicekkk kral sofralarina oturcaksin

Hiç güleceğim yoktu

Aa sen demi tedaviyle hamiş kaldın canım
Yok ben hamile kaldim sonra gelişmesi geriledi atamadi vucut dis gebelige cevirdi 2 kg kan cikti migdeme yukselmis oluyrodum sag tupum alindi sonra eskisehorde gitmedigim dr kalmadi herhalde 0 moralle yok klomenler yok catlatma iğneleri felan kac ay oyaladilar beni ee haklılar 2 haftada bir 150 tl en az neyse haram zikkim olsun... yine husran bir dr sonrasi bu ayda bebek yok dedi yumurtan yok dedi ertesi gun umit Hastanesi Abdurrahman akcay gittim bakti muayane etti dediki 3 tane sağlıklı buyuk yumurtan var catladi catkiycak buyuk ihtimal hamile kalicaksin dedi calisin bol bol dedi ve o ay kaldim.. dr dediki seninle oynamislar senin onlara hic ihtiyacin yok dedi oyle pislik drlar gezdim yani 2 yilim aglaya zirlaya gecti ama bak 10 aylik canimin parcasi :)

Bende hiç gönlüme göre doktora denk gelemedim canım tüp bebek denememek içn direndim baktım 5 yıl olmuş denedim artık.Allah uzun ömürler versin ..

Allah iyiligini versin kiz guldurdun beni anam benim kocam cins o zaman ben oje surup yanina yanassam beni yanindan kovar kokusunu hic sevmezama tabi bende de baska taktikler var sevgi pitircigiyim tabiri caiz tepesine cikarim

Kız ne güzel taktikler onlar bi konu açalım da öğrenelim senden bazı şeyleri. Bu yaptığın çok güzelmiş de benim eşim ojeye çok karşı, başka şeyler lazım
Aman benimkide karsiydi dedim hakom biz sevgiliykrn sen beni ojesiz gordun mu dedi hayir eee simdi niye karsisin??oyle asik oldun bana dedim ojene mi vuruldum yani dedi aynen oyle dedim franch acik renk felan derken derken kirmizi koyu pembe bordoya dogru yol aldim Hahahaha yavas yavasss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…