Sen benim tek kas havada resmimi görsen tovbeee edersin hahahahaMantı vardı tatmadım bile arkadaşlar sanırım ben bu işi kafamda bitirdim yemek istemiyorum şaka gibi en büyük destekçimmedgic26 iyi ki varsın seni düşünüp yemiyorum :)
cook makyaj değil hafif makyaj ama işte cilt bakimi el ayak felan cok onemli bunlar... gri esofmana gösterdigin ilgiyi kocise gosterben elimden geldigince simaririm simartirim... en basiti gece otururken oje sürmeye kalkarim kokosum nereye gidiyon yarın der dibine yanasirim uflede bozulmadan kurusun derim... kurutursan kahve yaparım derim felan falan kuşum ortam kotu esine sahip cik sikmadan bunaltmadan yapissss
Sen benim tek kas havada resmimi görsen tovbeee edersin hahahahayeme kuzum vakti gelicekkk kral sofralarina oturcaksin
Azrailmiyim kiz bennefesin ensemde gibi yaşıyorum
Azrailmiyim kiz benahh kuzum ben oğluma zor ulastim ondan seni anliyorum ondan sana zindan ediyorum lokmalarini ohh pek iyi yapıyorum
Yok ben hamile kaldim sonra gelişmesi geriledi atamadi vucut dis gebelige cevirdi 2 kg kan cikti migdeme yukselmis oluyrodum sag tupum alindi sonra eskisehorde gitmedigim dr kalmadi herhalde 0 moralle yok klomenler yok catlatma iğneleri felan kac ay oyaladilar beni ee haklılar 2 haftada bir 150 tl en az neyse haram zikkim olsun... yine husran bir dr sonrasi bu ayda bebek yok dedi yumurtan yok dedi ertesi gun umit Hastanesi Abdurrahman akcay gittim bakti muayane etti dediki 3 tane sağlıklı buyuk yumurtan var catladi catkiycak buyuk ihtimal hamile kalicaksin dedi calisin bol bol dedi ve o ay kaldim.. dr dediki seninle oynamislar senin onlara hic ihtiyacin yok dedi oyle pislik drlar gezdim yani 2 yilim aglaya zirlaya gecti ama bak 10 aylik canimin parcasi :)Aa sen demi tedaviyle hamiş kaldın canım
Yok ben hamile kaldim sonra gelişmesi geriledi atamadi vucut dis gebelige cevirdi 2 kg kan cikti migdeme yukselmis oluyrodum sag tupum alindi sonra eskisehorde gitmedigim dr kalmadi herhalde 0 moralle yok klomenler yok catlatma iğneleri felan kac ay oyaladilar beni ee haklılar 2 haftada bir 150 tl en az neyse haram zikkim olsun... yine husran bir dr sonrasi bu ayda bebek yok dedi yumurtan yok dedi ertesi gun umit Hastanesi Abdurrahman akcay gittim bakti muayane etti dediki 3 tane sağlıklı buyuk yumurtan var catladi catkiycak buyuk ihtimal hamile kalicaksin dedi calisin bol bol dedi ve o ay kaldim.. dr dediki seninle oynamislar senin onlara hic ihtiyacin yok dedi oyle pislik drlar gezdim yani 2 yilim aglaya zirlaya gecti ama bak 10 aylik canimin parcasi :)
Allah iyiligini versin kiz guldurdun benicook makyaj değil hafif makyaj ama işte cilt bakimi el ayak felan cok onemli bunlar... gri esofmana gösterdigin ilgiyi kocise gosterben elimden geldigince simaririm simartirim... en basiti gece otururken oje sürmeye kalkarim kokosum nereye gidiyon yarın der dibine yanasirim uflede bozulmadan kurusun derim... kurutursan kahve yaparım derim felan falan kuşum ortam kotu esine sahip cik sikmadan bunaltmadan yapissss
Allah gonlune gore versin canim hayirlisiyla insallahBende hiç gönlüme göre doktora denk gelemedim canım tüp bebek denememek içn direndim baktım 5 yıl olmuş denedim artık.Allah uzun ömürler versin ..
Rabbim yazdiysa olur kuzum pozitif olcaksin kendini onemsiyceksinn rabbim yüzüne guler ben inanıyorumBende hiç gönlüme göre doktora denk gelemedim canım tüp bebek denememek içn direndim baktım 5 yıl olmuş denedim artık.Allah uzun ömürler versin ..
Allah iyiligini versin kiz guldurdun benianam benim kocam cins o zaman ben oje surup yanina yanassam beni yanindan kovar kokusunu hic sevmez ama tabi bende de baska taktikler var sevgi pitircigiyim tabiri caiz tepesine cikarim
Kız ne güzel taktikler onlar bi konu açalım da öğrenelim senden bazı şeyleri. Bu yaptığın çok güzelmiş de benim eşim ojeye çok karşı, başka şeyler lazımBende bende yazamiyorum +18 azcikkkinhehehehe
Teşekkür ederiz canım yine de@Rzgrece eve yeni girdim hemen bakayım dedim ama paylaşılmış zaten canım kusura bakma yardımcı olamadım
Aman benimkide karsiydi dedim hakom biz sevgiliykrn sen beni ojesiz gordun mu dedi hayir eee simdi niye karsisin??oyle asik oldun bana dedimKız ne güzel taktikler onlar bi konu açalım da öğrenelim senden bazı şeyleri. Bu yaptığın çok güzelmiş de benim eşim ojeye çok karşı, başka şeyler lazım
Ellerine sağlık canım sizin listenin de bizimkinden kalır yanı yokmuşTeşekkür ederiz canım yine de
Ben telefondan güç bela hallettim
Borek ise yaradi regl beklerken -500Teşekkür ederiz canım yine de
Ben telefondan güç bela hallettim
Bu hafta şahaneyiz canımEllerine sağlık canım sizin listenin de bizimkinden kalır yanı yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?