Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyim canımın içi sen nasılsın napiyosun.
Yaptım canım bu hafta 600 gramcik gitti sadece
Maşallah canımmm
Tebrikler daha güzel eksilerin gelir inşallah.
Oğlum öğlende dışarı çıkalım diye çok tutturdu.12’den beri dışarıdayız eve ne zaman gireriz bilinmez

Canım biz grup olarak gece sporu seviyoruZama ben şimdilik muafım spordan kızımı emZirerek zayıflıyorum
Mantı vardı tatmadım bile arkadaşlar sanırım ben bu işi kafamda bitirdim yemek istemiyorum şaka gibi en büyük destekçim medgic26 iyi ki varsın seni düşünüp yemiyorum :)
Mantıda yenmez mi canım ya sen o mantıyı yiyecektinşimdi ikimizde 64üZ de mi
Makyaj sevmez benimki de , aman iyiki sevmiyo nasıl uğraşacaktımçok cilveliyimdir ben de ama bakımlı da olmak isteyırum yav
Allah iyiligini versin kiz guldurdun beni anam benim kocam cins o zaman ben oje surup yanina yanassam beni yanindan kovar kokusunu hic sevmezama tabi bende de baska taktikler var sevgi pitircigiyim tabiri caiz tepesine cikarim
başka taktikler için bi konu Açmanızı bekliyoruz takımca medgic26

Maşallah canımmm
Tebrikler daha güzel eksilerin gelir inşallah.
Oğlum öğlende dışarı çıkalım diye çok tutturdu.12’den beri dışarıdayız eve ne zaman gireriz bilinmez

Teşekkür efenim insallah hepimiz için daha iyi eksiler olur

Ohh ana oğul gezin valla güzel guzel tadını çıkar. bence şimdi gitmeyin akşam serinliği guzel oluyo biraz daha dolanin

Sabah:2 yumurta haslama 8 zeytin peynir 1 cay bardagi ceviz biber taze soğan :) tere maydanoz domates beyaz cay
Aksama kadar cay kahve soda felan
Aksam:firinda tavuk salata soda
3 lt su spor yapmıyorum esperenzaa @Rzgrece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…