- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ne güzel yemişsin afiyet olsunBorek ise yaradi regl beklerken -500hahahahah
Bu hafta şahaneyiz canımMaşallah demeyelim de nazar değsin
Aaaa o kadar desifre ettin benide uygula sekerimmm korkuyorum bu gece evlerde durmamak lazim siddet kac olur ben 12 doyorum hahahahaNe güzel yemişsin afiyet olsun
Ben yiyemedim sabit geldimKısmet bu geceye
Tamam canım bir bakayımBizimkini gör bi de
Canım bende ortalamanız 0,169 çıkıyor bi kontrol eder misin?
ben de bütün listelere bakıyorum ya kafa gidiyor sonraTamam canım bir bakayımdışarıda el işte göz oynaşta modunda yaptım tekrar bakayım
Teşekkürler
Kızlar merhabaaranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.
Canım defalarca kontrol ettim ,galiba doğru hesaplamışımBizimkini gör bi de
Canım bende ortalamanız 0,169 çıkıyor bi kontrol eder misin?
Merhaba canım.Kızlar merhabaaranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.
Merhaba canım.
Hoşgeldin
İlk sayfada kurallar var okuyup bize kendini tanıtır mısın
AYYY ben en son izinden dönen üyeyi 85 yazmışım ondan çok pardon uğraştırdım seni deCanım defalarca kontrol ettim ,galiba doğru hesaplamışım
Aynı hatayı tekrar tekrar yapıyorsam yanlışım da aynı olabilir ama sanırım doğru canım
Gendiii gaybettiTatlım başka takima gitmiş arkadas
Yok canım uğraştırmasıAYYY ben en son izinden dönen üyeyi 85 yazmışım ondan çok pardon uğraştırdım seni de
Gendiii gaybetti
Nasılsın kuzum?bildirim yaptın mı datlum
Gendiii gaybetti
Nasılsın kuzum?bildirim yaptın mı datlum
Maşallah canımmmİyim canımın içi sen nasılsın napiyosun.
Yaptım canım bu hafta 600 gramcik gitti sadece
Canımmm benim şaka yapıyordumonlar cewap verdi ilk önce yaa. Bekledim sizi cewap yazmadınız ayy iki arada kaldım şimdi
Canım biz grup olarak gece sporu seviyoruZKızlar diyet haricinde herhangi bir spor yapıyormusunuz
biraz araştırdım da ip atlamak çok güzel kalori harcatıyormuş
acaba gün gün 50 adetten balayıp her gün 10 ar tane arttırsak mı ne dersiniz??
ben bugün başlayacağım bana eşlik etmek isteyen var mı??
kilolar diyetle öyle böyle muhakkak gider yanında ekstaradan bu şekilde spor yapıp birbirimizi desteklersek
hem sıkılaşmış oluruz hemde kalıcı kg vermiş oluruz
grup şeklinde olursa da daha da eğlenceli olur bence
Mantıda yenmez mi canım ya sen o mantıyı yiyecektinMantı vardı tatmadım bile arkadaşlar sanırım ben bu işi kafamda bitirdim yemek istemiyorum şaka gibi en büyük destekçimmedgic26 iyi ki varsın seni düşünüp yemiyorum :)
Makyaj sevmez benimki de , aman iyiki sevmiyo nasıl uğraşacaktımcook makyaj değil hafif makyaj ama işte cilt bakimi el ayak felan cok onemli bunlar... gri esofmana gösterdigin ilgiyi kocise gosterben elimden geldigince simaririm simartirim... en basiti gece otururken oje sürmeye kalkarim kokosum nereye gidiyon yarın der dibine yanasirim uflede bozulmadan kurusun derim... kurutursan kahve yaparım derim felan falan kuşum ortam kotu esine sahip cik sikmadan bunaltmadan yapissss
başka taktikler için bi konu Açmanızı bekliyoruz takımcaAllah iyiligini versin kiz guldurdun benianam benim kocam cins o zaman ben oje surup yanina yanassam beni yanindan kovar kokusunu hic sevmez ama tabi bende de baska taktikler var sevgi pitircigiyim tabiri caiz tepesine cikarim
Maşallah canımmm
Tebrikler daha güzel eksilerin gelir inşallah.
Oğlum öğlende dışarı çıkalım diye çok tutturdu.12’den beri dışarıdayız eve ne zaman gireriz bilinmez
Yok yaww daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?