Tebrikler ahsencim :)İyim canımın içi sen nasılsın napiyosun.
Yaptım canım bu hafta 600 gramcik gitti sadece
Olur cnm zaten 1 haftaya kalmaz 150 yaparsinBende bugun ip atlamaya basladim 100 100 atliyorum simdilik cok nefessiz kaliyorum fazla ileri gidemiyorum bu sekilde gun icinde 4 5 defa atlasam bi hafta sonra da 150 ye filan ceksem olurmu
Bizimde sizden asagi kalir yanimiz yok canimDışardayım canım eve geçince paylaşırım ya da paylaşmıyım etap dışı kalın biz yine yenildik
regl gunun mu canim. Ondan olabilirArkadaşlar göbek egzersizleri yapıyordum iki gündür yapmıyorum benim kasıklarımda sancılar var hafiften 2 3 gündür spordan olabilir mi ama ozaman göbeğim acımaz mıydı nedne olabilir
Hosgeldin dicektim ama sen baska takima gitmissin :) basarilar diyeyim ozamanKızlar merhabaaranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.
olsum canim ❤ bizim elektrikler yoktu daha simdi geldi sabahtan beriKanguru_ eve yeni girdim hemen bakayım dedim ama paylaşılmış zaten canım kusura bakma yardımcı olamadım
Afiyet olsum minik kusum :)Sabah:2 yumurta haslama 8 zeytin peynir 1 cay bardagi ceviz biber taze soğan :) tere maydanoz domates beyaz cay
Aksama kadar cay kahve soda felan
Aksam:firinda tavuk salata soda
3 lt su spor yapmıyorumesperenzaa Kanguru_
Merhaba canim hosgeldin. Tabiki grubumuza katilabilirsin. Ilk sayfadaki kurallari okuyup bize kendini tanitir misin ?Kizlar merhaba guruba dahil olabilir miyim ?
Hoşgeldin canımKizlar merhaba guruba dahil olabilir miyim ?
Resmin harika... hosgeldin 1. Sayfayi okurmusun aklina yatarsa kendinden bahsedermisin birde kg boy hedef felanKizlar merhaba guruba dahil olabilir miyim ?
Merhaba canim hosgeldin. Tabiki grubumuza katilabilirsin. Ilk sayfadaki kurallari okuyup bize kendini tanitir misin
Merhaba hosbulduk.
37 yasindayım. 1.59 boy. Kilom 65.8.
2 yil oncesine kadar 77 kiloydum. Uzun soluklu duzenli beslenmeyle 58 lere kadar dustum. Ancak tekrar aldim. simdi rahatsiz ediyor kilom beni o yuzden sizinle yola devam etmek istedim. Ogretmenim bu arada
Bikere yaptiysan birdaha yaparsin :) ogretmen cok bizde :) tekrar hosgeldinn
Insallah yapicam. Istahim asiri fazla boyle yemek yemeyeli cok uzun zaman olmustu :) Sizinle beynime hukmedecegim amaBikere yaptiysan birdaha yaparsin :) ogretmen cok bizde :) tekrar hosgeldinn
Insallah canim. Eger burda aktif olursan yemezsin emin ol :) bi gun yesen ikinci gun korkudan aklina bile gelmez kalorili seylerInsallah yapicam. Istahim asiri fazla boyle yemek yemeyeli cok uzun zaman olmustu :) Sizinle beynime hukmedecegim ama
Hosbulduk. Merhaba :)Hoşgeldin canım
Tesekkur ederim :)Resmin harika... hosgeldin 1. Sayfayi okurmusun aklina yatarsa kendinden bahsedermisin birde kg boy hedef felan
Senden en az 1.5 yada 2 kilo bekliyorum kusum o potansiyel var sendeO is bizde tatlı kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?