- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Tebrikler ahsencim :)
Bebis sen kac kilo oldun bugun yazmistin ama unuttum benTeşekkür ederim canım benim sende regli olmana rağmen güzel verdin hatta haftaya bomba olursun
Beni oldu sayMesela haftayaesperenzaa 66 kilo olsa
S smygnc 93.5 kilo olsa
medgic26 105.5 kilo olsa
cgdmk 60 kilo olsa
@kolera88 53.5 kilo olsa
fitcivciv 63 kilo olsa
ballikayfe 82.5 kilo olsa
@yolcukardelen 63 kilo olsa keeesssiiiinnn birinci oluruz.
Hadi bakalim canim. Insallah olur hatta daha dusuk olursa supriz olsun bizeBeni oldu say
Bebis sen kac kilo oldun bugun yazmistin ama unuttum ben
Haftaya olur canim vermissn ya :) ben tartilmadn bugun reglm gecikti kesin + cikarimKuzum 600 gr vermişim çok üzgünüm sana verdiğim sözde duradım en az -1 olmam gerkiyordu
Haftaya olur canim vermissn ya :) ben tartilmadn bugun reglm gecikti kesin + cikarim
Spor yaparsan guzel eksiler gorursun canim. Ne dersen bu hafta kapisalim mikendimden bu hafta güzel eksi bekliyorum.
Bencede tartılma şimdilik
Hoşgeldin canım k8lon bana göre çok azmis ama rahatsız oluyorsan sen bilirsin tabi.Insallah yapicam. Istahim asiri fazla boyle yemek yemeyeli cok uzun zaman olmustu :) Sizinle beynime hukmedecegim ama
Spor yaparsan guzel eksiler gorursun canim. Ne dersen bu hafta kapisalim mi
Yok yaww daha nelerherkesin kendine göre birşeyleri vardir heheheh
Ama ama deneme süresinde olanları niye unutuyon
inşallah ben umutluyumMesela haftayaesperenzaa 66 kilo olsa
S smygnc 93.5 kilo olsa
medgic26 105.5 kilo olsa
cgdmk 60 kilo olsa
@kolera88 53.5 kilo olsa
fitcivciv 63 kilo olsa
ballikayfe 82.5 kilo olsa
@yolcukardelen 63 kilo olsa keeesssiiiinnn birinci oluruz.
Tamam cnm ben daha cok leslie agirlikli caliscam bu hafta bolgesel fazla yapmam belimi sakatlamim yine :)Kapisalim canım ama bu sefer çok sıkı tutalım sporuda diyeti de bayrama kadar kaç kilo versek harika olur
Bide sorum olucak ramazanda çok dikat edersek kilo verirmiyiz acaba
Tamam cnm ben daha cok leslie agirlikli caliscam bu hafta bolgesel fazla yapmam belimi sakatlamim yine :)
Ramazan bizim icin firsat cnm sahurda ve iftarda karatay usulu beslenirsek bayrama kadar en az 3 4 kilo veririz
Listedekiler yuzdryi etkiledi diye onlsri dedim canim ama sende harikaydin mbu hafta :)
Ama ama deneme süresinde olanları niye unutuyon
inşallah ben umutluyumyine misafirim var ama dikkat ediciiimmm
Hadi bakalim cnm haftaya guzel bi eksi gorelim senden :) halacigin mevsim degisikliginden gecikmistie cnm benimde gecikti bu ayHayırlı aksamlar hanımlar. Ben geldim artık bugünden itibaren yepyeni bir başlangıç olsun.hayaller yalan olmasın diyorum. Bugün artıyi yazmak çok zor geldi çok utandım.
Bu arada bugün test de yaptım negatif çıktı. Sadece benim halanin canı istemiyor heralde.
Mumkun canim sonucta 2 ogun yicez ayni karatay gibi. Bide karatay usulu beslendik mi tamamdir bu isAynen canım kendini zorlicak şeyler yapma leslie ideal.
Sadece ramazandami 3 4 kilo verebiliriz yani öyle bişey mumkunmu
Kinodan kisir yapiyolardi galiba karabugdayida pilav gibi yapavilirsin. Chia ve k tohumunu yogurtla ytebilirsin :)Bi de tok hissettiriyor dediniz diye Nescafe gold aldım bugün. Hep Türk Kahvesi icerdim bu da degisiklik oldu. Ondan sonracigima A101 den beyaz kınoa keten tohumu kara buğday ciya tohumu ne bulduysam aldım da bişey olmam dimi. Nasıl yeniyor bunlar ki
afiyet olsun canim. Sporu 30 dkk yapdaydin duz hesap11.00 2 yumurta domates tuzsuz lor peynir
15.43 3 ısırık nektari
17.24 1 küçük muz
19.38 2 kepçe tarhana çorbası, yoğurtlu kabak haşlama
21.00 3 badem 1 çay bardağı süt
Su 2 litre, 24 dakika egzersiz
Mumkun canim sonucta 2 ogun yicez ayni karatay gibi. Bide karatay usulu beslendik mi tamamdir bu isiftardan sonrada yarim saat spor yaptin mi bayramda herkesden zayifladin mi sen? Ne guzel olmussun laflarini duycaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?