- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ohhh zorla aferini de aldımListedekiler yuzdryi etkiledi diye onlsri dedim canim ama sende harikaydin mbu hafta :)
Hadi bakalim cnm haftaya guzel bi eksi gorelim senden :) halacigin mevsim degisikliginden gecikmistie cnm benimde gecikti bu ay
Mumkun canim sonucta 2 ogun yicez ayni karatay gibi. Bide karatay usulu beslendik mi tamamdir bu isiftardan sonrada yarim saat spor yaptin mi bayramda herkesden zayifladin mi sen? Ne guzel olmussun laflarini duycaz :)
Kinodan kisir yapiyolardi galiba karabugdayida pilav gibi yapavilirsin. Chia ve k tohumunu yogurtla ytebilirsin :)
afiyet olsun canim. Sporu 30 dkk yapdaydin duz hesap
Ohhh zorla aferini de aldım
Kızlar ben önceki yıl Karatay la zayıflamıştım, Ramazan’da beslenmeye dikkat ederseniz leptin salgılarsınız bir sürü
Yaparsin sen canim. Bende o yuzden daha yazlik alisverisimi yapmadimgeçen gün düğün için kıyafet bakmaya çıktım bişey bulamadım yani üstüme olacak bisey bulamadım yoksa çeşit çok. Çok moralim bozuk benim çok sıkı tutup ramazana kadar 79.9 rakamini görüp sonra ramazandada en az 3.5 kilo vermem lazım
Yaparsin sen canim. Bende o yuzden daha yazlik alisverisimi yapmadimbayrama kadar zayiflayip alicam insallah
Basaralim canim. Bende bayrama kadar 5 kilo versem hem kendime guvenim gelecek hemde daha cok motive olcam. Yapcaz kuzucum bu sefer yapcazArtık bu sefer basaralim bunu daha 1.5 ayımız var. Sende kaç kilo ver bayrama güzel kıyafet al kuzum ben yapicam inşallah
Onumuzdeki hafta @medgic26cgdmk ve @fitcivciv haric diger herkese cok is dusuyo. Hepiniz sabit ya da + geldiniz malesef. Yuzdeleriniz en az % 0.9 ve ustu olmali hanimlar.
Veeee siiiiizzzz takimin gururlari 3 fistikkkk. Haftaya daha iyi olmaniz dilegiyleee
Basaralim canim. Bende bayrama kadar 5 kilo versem hem kendime guvenim gelecek hemde daha cok motive olcam. Yapcaz kuzucum bu sefer yapcaz
ahhh keske bildirim yaparken hatirlatsaydin canim. Neyse eklettiririz artik
Ben bugün izne ayrılacaktım canım
aksam 8 e kadar vakti var cnm ama biz bildirseydin drgistirirdik. Neyse haftaya katkisi olurKanguru_ ben 4 gibi tartıldım tekrar 53.7 gelmiştim. Ama bildirdim artık diye değiştirmedim.
Evet cnm cok guzel kilo verenler var. Bizde yapabilir yeter ki isteyelim ki istiyoruz da o yuzden onumuzde hic bi engel duramaz.Aminnn inşallahhh bu sefer yapamazsam kafayı yerim. paylas alanına baktım millet ne kilolar veriyo biz niye yapamiyalim bayrama kadar sen 5 ben 5 versek bile şahane olur
Hoşgeldin, Çanakkaleli misinKizlar merhaba guruba dahil olabilir miyim ?
Evet cnm cok guzel kilo verenler var. Bizde yapabilir yeter ki isteyelim ki istiyoruz da o yuzden onumuzde hic bi engel duramaz.
Aslında ben ramazanda genelde kilo alırım, bu 4 gün güzel dikkat ettiğimi düşünüyorum kendi çapımda. Pazartesi de biraz fazla gelmişti kilom, oruçta dikkat edersek iyi kilo vereceğimizi gördüm aslında.ahhh keske bildirim yaparken hatirlatsaydin canim. Neyse eklettiririz artik
aksam 8 e kadar vakti var cnm ama biz bildirseydin drgistirirdik. Neyse haftaya katkisi olur
Önceki mesajı görmemişim ya.Meslektaşım
Bi de zumre çıkarmışız, branşın nedir?
hadi bakalim. Ben senden once veririm 5 kiloyuYapabiliriz tabiki yeterki istekli olalım
Hadi bismillah basaricaz
sen biraz gayret etsen ramazandan once hedefine ulasirsin fazla bi kilom yok cnku. Ama o gayrette yok sende :)Aslında ben ramazanda genelde kilo alırım, bu 4 gün güzel dikkat ettiğimi düşünüyorum kendi çapımda. Pazartesi de biraz fazla gelmişti kilom, oruçta dikkat edersek iyi kilo vereceğimizi gördüm aslında.
Ramazan’da da böyle devam edicem ama orucu açtıktan sonra o inanılmaz tatlı isteğine dayanmak o kadar zor ki.
hadi bakalim. Ben senden once veririm 5 kiloyudaha cok spor yapacagim icin
sen biraz gayret etsen ramazandan once hedefine ulasirsin fazla bi kilom yok cnku. Ama o gayrette yok sende :)
Gorcez bakalimYooo ben daha önce vericemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?