Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohhh zorla aferini de aldım
Kızlar ben önceki yıl Karatay la zayıflamıştım, Ramazan’da beslenmeye dikkat ederseniz leptin salgılarsınız bir sürü

Yaparsin sen canim. Bende o yuzden daha yazlik alisverisimi yapmadim bayrama kadar zayiflayip alicam insallah

Artık bu sefer basaralim bunu daha 1.5 ayımız var. Sende kaç kilo ver bayrama güzel kıyafet al kuzum ben yapicam inşallah
Basaralim canim. Bende bayrama kadar 5 kilo versem hem kendime guvenim gelecek hemde daha cok motive olcam. Yapcaz kuzucum bu sefer yapcaz

Basaralim canim. Bende bayrama kadar 5 kilo versem hem kendime guvenim gelecek hemde daha cok motive olcam. Yapcaz kuzucum bu sefer yapcaz

Aminnn inşallahhh bu sefer yapamazsam kafayı yerim. paylas alanına baktım millet ne kilolar veriyo biz niye yapamiyalim bayrama kadar sen 5 ben 5 versek bile şahane olur

Aminnn inşallahhh bu sefer yapamazsam kafayı yerim. paylas alanına baktım millet ne kilolar veriyo biz niye yapamiyalim bayrama kadar sen 5 ben 5 versek bile şahane olur
Evet cnm cok guzel kilo verenler var. Bizde yapabilir yeter ki isteyelim ki istiyoruz da o yuzden onumuzde hic bi engel duramaz.

ahhh keske bildirim yaparken hatirlatsaydin canim. Neyse eklettiririz artik

aksam 8 e kadar vakti var cnm ama biz bildirseydin drgistirirdik. Neyse haftaya katkisi olur
Aslında ben ramazanda genelde kilo alırım, bu 4 gün güzel dikkat ettiğimi düşünüyorum kendi çapımda. Pazartesi de biraz fazla gelmişti kilom, oruçta dikkat edersek iyi kilo vereceğimizi gördüm aslında.
Ramazan’da da böyle devam edicem ama orucu açtıktan sonra o inanılmaz tatlı isteğine dayanmak o kadar zor ki.

Yapabiliriz tabiki yeterki istekli olalım

Hadi bismillah basaricaz
hadi bakalim. Ben senden once veririm 5 kiloyu daha cok spor yapacagim icin

sen biraz gayret etsen ramazandan once hedefine ulasirsin fazla bi kilom yok cnku. Ama o gayrette yok sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…