- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Gorcez bakalimbu hafta kendine dikkar et
Kiz benimle yarisanlara biseler oliiiysen dikkat et bak soylim saa
Kiz benimle yarisanlara biseler oliiiybiri merdivrnden yuvarlandi biri spor yaptigi icin + geliyodu
Yollarda odem tutmayacagimi bilsem yediklerime dikkat ederim cumaya kadar senin için ama garanti edemiyorum. Sen bilirsin yine de. Bildirim yaparken unutmusum canimahhh keske bildirim yaparken hatirlatsaydin canim. Neyse eklettiririz artik
aksam 8 e kadar vakti var cnm ama biz bildirseydin drgistirirdik. Neyse haftaya katkisi olur
Yaptigimi sanmistim eklenmemiş
Napiyonuz konşular
Ne piss gözün var kızKiz benimle yarisanlara biseler oliiiybiri merdivrnden yuvarlandi biri spor yaptigi icin + geliyodu
Citayi fazlami yukselttim neSenden en az 1.5 yada 2 kilo bekliyorum kusum o potansiyel var sende
Kız özledim seni. Senle konuşamadık bu ara. Sen napan, ben yollardayımNapiyonuz konşular
Ayyy insallah canimTeşekkür ederim canım benim sende regli olmana rağmen güzel verdin hatta haftaya bomba olursun
Döndüm canım, ayaklarıma kara sular indi, oğlumu sürükleyerek eve sokabildim 45dk önceHoş geldin bebikim dondunmu eve
Oluriz kusum niye olmayalim ama kacamak cok vardi bu hafta hepimizi etkiliyor sonuclarMesela haftayaesperenzaa 66 kilo olsa
@smygnc 93.5 kilo olsa
medgic26 105.5 kilo olsa
cgdmk 60 kilo olsa
@kolera88 53.5 kilo olsa
@fitcivciv 63 kilo olsa
@ballikayfe 82.5 kilo olsa
@yolcukardelen 63 kilo olsa keeesssiiiinnn birinci oluruz.
Döndüm canım, ayaklarıma kara sular indi, oğlumu sürükleyerek eve sokabildim 45dk önce
İyi yolculuklar,iyi gezmeler canımKız özledim seni. Senle konuşamadık bu ara. Sen napan, ben yollardayım
Neeee uyuması kız çoook işim var çoook ,kocam gelecek ,3 gündür yoktuÇocuklar böyle canım biraz zorluyorlar ama.
Sende erkenden yat dinlen kuzum
Etiket bağı kuruyoruz
Bol bol börek ye kız deli olmaCitayi fazlami yukselttim nesirf su icim madem ben ölmez sem yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?