Çıktınız mı yola? İlk durak Antep mi?Kız özledim seni. Senle konuşamadık bu ara. Sen napan, ben yollardayım
Neeee uyumasın kız çoook işim var çoook ,kocam gelecek ,3 gündür yoktu
Sağol canım kolaysa başına gelsinOoo kolay gelsin canım yaa neyse ki gocisin geliyo yorgunluğunu aliverir
Sağol canım kolaysa başına gelsin
Yok valla ciddiyim istersenDiyosun' amanin gorktum şimdi vallahi şaka yapıyosun degilmi
tmm cnm sorun olmaz umarim :) sana iyi yolculuklar fazla yeme dondiginde hemen listrye girYollarda odem tutmayacagimi bilsem yediklerime dikkat ederim cumaya kadar senin için ama garanti edemiyorum. Sen bilirsin yine de. Bildirim yaparken unutmusum canim
Ben eceyi uyutmaya calisiyorum okdr kosturdu yinede uyumuyo arkadas yaa ruzgar coktaaan uyudu ama eceNapiyonuz konşular
Profil fotomu bosuna degistirmedimNe piss gözün var kız
12. Takımla yarışmaya başladın biz bu hafta kötüydük onlar bizden bile kötüydü.
Değil mi @Phoenix_32
Citayi fazlami yukselttim nesirf su icim madem ben ölmez sem yazarim
Heh iste bende bunu anlatmaya calisiyorum herkese. Burdaki sonuclar herkesi etkiliyo ozellikle listede olanlarin kacamak yapmak gibi bi sanslari yok + gelmek gibi bi sanslari yok. Sen butun hafta yeme ac kal spor yap totondan ter aksin. Biri gelip ay bu hsfta kacamak yaptim o yuzden + geldim desinm noldu butun emekler cop! Sonucta burda diger takimlarla yarisiyoruz dimi? Yarismanin mantigini kavrayamayanlar var.Oluriz kusum niye olmayalim ama kacamak cok vardi bu hafta hepimizi etkiliyor sonuclar
valla aksamki borek muhabbetinizden sonra borekten sogudumİyi yolculuklar,iyi gezmeler canım
Kontrollü olup tadımlık ye,abarrtığını düşündüğünde onu telafi etmeye çalış canım
Biz geceleri çoluğu çocuğu kocayı uyutup burada börek muhabbeti çeviriyoruz arada ama sen normal insan olarak uyuyorsun haliyle
Ben iyiyim canım,sen nasılsın?
Aynen bu gece orda kalıcaz. Ordan da bi rapor alıcam tatilim 4 güne çıkıcakÇıktınız mı yola? İlk durak Antep mi?
Yok valla ciddiyim istersenmedgic26 ve cgdmk e sor
tmm cnm sorun olmaz umarim :) sana iyi yolculuklar fazla yeme dondiginde hemen listrye gir
Ben eceyi uyutmaya calisiyorum okdr kosturdu yinede uyumuyo arkadas yaa ruzgar coktaaan uyudu ama ece
Profil fotomu bosuna degistirmedimdikkat et senin biseyini begenmjm
bak gor sen regl etkisi gitsin haftaya en az 1.5 kilo vermis olcaksin. Spor yapmiyosun tmm ama oturup totonu buyutme al cocugu cik yuruyus yap cocujda guneslensin
Heh iste bende bunu anlatmaya calisiyorum herkese. Burdaki sonuclar herkesi etkiliyo ozellikle listede olanlarin kacamak yapmak gibi bi sanslari yok + gelmek gibi bi sanslari yok. Sen butun hafta yeme ac kal spor yap totondan ter aksin. Biri gelip ay bu hsfta kacamak yaptim o yuzden + geldim desinm noldu butun emekler cop! Sonucta burda diger takimlarla yarisiyoruz dimi? Yarismanin mantigini kavrayamayanlar var.
valla aksamki borek muhabbetinizden sonra borekten sogudum
Gel yamacima yamacima Antep 2 saat, buraya da ugrayinAynen bu gece orda kalıcaz. Ordan da bi rapor alıcam tatilim 4 güne çıkıcak
yeni başladım diye çok zorlamadım canım kan ter içinde kaldım zaten o kadarını bileafiyet olsun canim. Sporu 30 dkk yapdaydin duz hesap
bugünküleri de alayım mııballikayfe sanada bi hosgeldin hediyesi vereyim menu takibi sende canimcim. Bu sayede takima daha erken alisirsin.
nasil tutuyorsunuz daha once bi tecrubem yok ben yapabilirim kolaysaEsracigim gelince bu haftaki spor puanlamasini bize aciklar kim birinci oldu biliriz :)
Simdi spor listesini kim tutmak isterbecezey gitsinkilolar01 ikinizden biri olsun. Malum + geldiniz bi cezasi olsun bi isim
Kız senin saçını başını yolmak lazımSelam bebeklerimmapustan çıktım çok şükür
Teşekkürler canimListedekiler yuzdryi etkiledi diye onlsri dedim canim ama sende harikaydin mbu hafta :)
Hadi bakalim cnm haftaya guzel bi eksi gorelim senden :) halacigin mevsim degisikliginden gecikmistie cnm benimde gecikti bu ay
Mumkun canim sonucta 2 ogun yicez ayni karatay gibi. Bide karatay usulu beslendik mi tamamdir bu isiftardan sonrada yarim saat spor yaptin mi bayramda herkesden zayifladin mi sen? Ne guzel olmussun laflarini duycaz :)
Kinodan kisir yapiyolardi galiba karabugdayida pilav gibi yapavilirsin. Chia ve k tohumunu yogurtla ytebilirsin :)
afiyet olsun canim. Sporu 30 dkk yapdaydin duz hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?