Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyosun' amanin gorktum şimdi vallahi şaka yapıyosun degilmi
Yok valla ciddiyim istersen medgic26 ve cgdmk e sor
Yollarda odem tutmayacagimi bilsem yediklerime dikkat ederim cumaya kadar senin için ama garanti edemiyorum. Sen bilirsin yine de. Bildirim yaparken unutmusum canim
tmm cnm sorun olmaz umarim :) sana iyi yolculuklar fazla yeme dondiginde hemen listrye gir

Napiyonuz konşular
Ben eceyi uyutmaya calisiyorum okdr kosturdu yinede uyumuyo arkadas yaa ruzgar coktaaan uyudu ama ece
Ne piss gözün var kız
12. Takımla yarışmaya başladın biz bu hafta kötüydük onlar bizden bile kötüydü.
Değil mi @Phoenix_32
Profil fotomu bosuna degistirmedim dikkat et senin biseyini begenmjm
Citayi fazlami yukselttim ne sirf su icim madem ben ölmez sem yazarim
bak gor sen regl etkisi gitsin haftaya en az 1.5 kilo vermis olcaksin. Spor yapmiyosun tmm ama oturup totonu buyutme al cocugu cik yuruyus yap cocujda guneslensin

Oluriz kusum niye olmayalim ama kacamak cok vardi bu hafta hepimizi etkiliyor sonuclar
Heh iste bende bunu anlatmaya calisiyorum herkese. Burdaki sonuclar herkesi etkiliyo ozellikle listede olanlarin kacamak yapmak gibi bi sanslari yok + gelmek gibi bi sanslari yok. Sen butun hafta yeme ac kal spor yap totondan ter aksin. Biri gelip ay bu hsfta kacamak yaptim o yuzden + geldim desinm noldu butun emekler cop! Sonucta burda diger takimlarla yarisiyoruz dimi? Yarismanin mantigini kavrayamayanlar var.
valla aksamki borek muhabbetinizden sonra borekten sogudum

Yokk kizz tesadüfen olmustur

Bu hafta yemek tarifi verecek olan yavru kurtlar
medgic26 kuzucum madem spor yapmiyosun yemek yap bize. Soyle guzel kalorisiz kahvaltida yenilebilecek birseyler hazirla. Hazirlarken fotografini cek. Sonra guzel bi sunum yap onunda fotosunj cek bize gonder bizde yapalim yiyelim malzemeleri yazmayi unutma

AhSen_2504 canim bu hafta senunle rakip oldugumuzdan seni mesgul edicem ki spor yapama sende bize guzel bi diyet yemegi yap ama degisik bise olsun bizim bilmedigimiz. Ayni sekilde yapim asamasi ve sunum fotosunu istiyoruz :) malzemelri yazmayi unutma

fattylamb94 kuzucum sende bize karatay mantigini anlatan bi yazi yaz ama copy paste yapma :) kendi dusuncelrrinle anlat bize karatayi

Esracigim gelince bu haftaki spor puanlamasini bize aciklar kim birinci oldu biliriz :)
Simdi spor listesini kim tutmak ister becezey gitsinkilolar01 ikinizden biri olsun. Malum + geldiniz bi cezasi olsun bi isim

Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Başka bir şey canım istemedi
Aksam
Ciğer
Yoğurtlu kabak
Havuç
Yeşillik
2400 su
600 bitki çayı​

Teşekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…