- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Ay tutamadım kız valla 20 sayfayı okudum sustum sustum en sonunda dayanamadımKız senin saçını başını yolmak lazımSenin ne işin var bdv’de.
Selam kuzucuk,cuma bildirimi rica edeceğim senden
Bu sıralar menülerde aksaklık var canımsadece 3 kişi mi bildirdi yani menü
Kız üşenmedim baktım yazdıklarına, aslında alıntı yapmadan ortaya yazsaydın hiç sorun olmazdı benceAy tutamadım kız valla 20 sayfayı okudum sustum sustum en sonunda dayanamadım3 gündür ne yedim ne içtim hatırlamıyorum ama tek kaçamağım oldu onu biliyorum
düzelir umarım. iyiyim elhamdülillah sen nasılsınBu sıralar menülerde aksaklık var canım
Nasılsın iyi misin?
Bende bağlantıda bir sıkıntı yok canımKızlar siteye girmek için sorun yasayanlar oluyomu
Teşekkür ederim ben de iyiyim canım.düzelir umarım. iyiyim elhamdülillah sen nasılsın
Evet bende pişman oldum keşke ortaya yazdaydım. Içimden daha da ağır laflar geçti ama neyseKız üşenmedim baktım yazdıklarına, aslında alıntı yapmadan ortaya yazsaydın hiç sorun olmazdı bence
Boş yere mapus damlarına düştün.
Şu kaçamağı söyle bakalım?
Bir de spora ne zaman yazılacaksan yazıl adamın asabını bozma
benim ayarım yokTeşekkür ederim ben de iyiyim canım.
Bugün menün düne nazaran daha iyiydi canım ama çok az yiyorsun bence.
Spor ne zaman peki canım?Evet bende pişman oldum keşke ortaya yazdaydım. Içimden daha da ağır laflar geçti ama neyseama çok vurma dondurma yedim çok pişmanım pazartesi şeker orucuna başlıyorum
Biraz zamanla düzenin oturur canım.ben diyete ilk başladığımda imkanı yok senin yediğin kadarı ile doyamazdımbenim ayarım yokbi şekilde ortayı bulucam artık
Ay canım yapabileceksen sen yap bu hafta ben de haftaya yapayım. Kızım bu hafta anasınıfı nda sınıfın yıldızı olacak da her günün bi etkinliği yapılacak bir sürü iş varnasil tutuyorsunuz daha once bi tecrubem yok ben yapabilirim kolaysa
Evet iyi hissetmiyorum kendimi. Gobegim yanlarim cikiyo :)Evet şaka bir yana artık y
Hoşgeldin canım k8lon bana göre çok azmis ama rahatsız oluyorsan sen bilirsin tabi.
Pazartesi ocağımız olursa yumurta falan yemeyi düşünüyorum yarın dışarda yiyeceğim için güvenmiyorum esperenzacım. Yürüyüşe başlıyorum artık tempolu 8 km yürücem işten gelince akşam yemeği yemeyip hemen yürüyüşe çıkarım diyorumSpor ne zaman peki canım?
Bir de neden pazartesi başlıyorsun, şeker orucuna başlamak için resmi bir kuruma başvuru şartı var da onu mu bekliyorsun?
Bi silkelen canım ya,gencecik dünya güzeli bi kızsın yetmedi mi bu zamana kadar yediklerin?
hoşbuldummballikayfe hoşgeldin
bende nasıl doyduğumu bilmiyorum vallaBiraz zamanla düzenin oturur canım.ben diyete ilk başladığımda imkanı yok senin yediğin kadarı ile doyamazdım
bende koca gün üşenirim gece gelir ev toplayasımYa manyak miyim neyim gece gece dolap içi duzenleyesim geldi. Bugün eşim nobette. Çocukların dolabini boşalttı yazlık kışlık ayirdim o bitti bizimkini de bosalttim ama bitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?