Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız senin saçını başını yolmak lazım Senin ne işin var bdv’de.
Selam kuzucuk,cuma bildirimi rica edeceğim senden
Ay tutamadım kız valla 20 sayfayı okudum sustum sustum en sonunda dayanamadım 3 gündür ne yedim ne içtim hatırlamıyorum ama tek kaçamağım oldu onu biliyorum

Ay tutamadım kız valla 20 sayfayı okudum sustum sustum en sonunda dayanamadım 3 gündür ne yedim ne içtim hatırlamıyorum ama tek kaçamağım oldu onu biliyorum
Kız üşenmedim baktım yazdıklarına, aslında alıntı yapmadan ortaya yazsaydın hiç sorun olmazdı bence
Boş yere mapus damlarına düştün.
Şu kaçamağı söyle bakalım?
Bir de spora ne zaman yazılacaksan yazıl adamın asabını bozma

Evet bende pişman oldum keşke ortaya yazdaydım. Içimden daha da ağır laflar geçti ama neyse ama çok vurma dondurma yedim çok pişmanım pazartesi şeker orucuna başlıyorum

Evet bende pişman oldum keşke ortaya yazdaydım. Içimden daha da ağır laflar geçti ama neyse ama çok vurma dondurma yedim çok pişmanım pazartesi şeker orucuna başlıyorum
Spor ne zaman peki canım?
Bir de neden pazartesi başlıyorsun, şeker orucuna başlamak için resmi bir kuruma başvuru şartı var da onu mu bekliyorsun?
Bi silkelen canım ya,gencecik dünya güzeli bi kızsın yetmedi mi bu zamana kadar yediklerin?

Ya manyak miyim neyim gece gece dolap içi duzenleyesim geldi. Bugün eşim nobette. Çocukların dolabini boşalttı yazlık kışlık ayirdim o bitti bizimkini de bosalttim ama bitmedi.

Pazartesi ocağımız olursa yumurta falan yemeyi düşünüyorum yarın dışarda yiyeceğim için güvenmiyorum esperenzacım. Yürüyüşe başlıyorum artık tempolu 8 km yürücem işten gelince akşam yemeği yemeyip hemen yürüyüşe çıkarım diyorum

Ya bi de oğlum uyutamiyorum. Burnu berbat tıkalı. Hani Afedersiniz yeşil yeşil sumuk olur ya onlar içinde kurumuş nefes alamıyor. Serum fizyolojik sikiyorum şu hortumlar var ya onunla çekiyorum bana misin demiyor.
Var mı bildiği bir yöntem olan hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…