Cografya. Senn ?Yaptigimi sanmistim eklenmemiş
Aynen girince neye ugradigimi sasirdim. :)
Merhaba :)
Nasılsın sanırım yeniden diyete başladın :)hoşbuldumm
bende nasıl doyduğumu bilmiyorum valla
Hosbuldum iyi ki geldim diye dusunuyorum suan :)
Ben oğlumu hasta bile olsa hep yıkadım ki doktorumuz özellikle hasta ve burunu tıkalı iken yıkamamı söylemişti.En güzel yıkandığında burnu açılıyor canım.Ya bi de oğlum uyutamiyorum. Burnu berbat tıkalı. Hani Afedersiniz yeşil yeşil sumuk olur ya onlar içinde kurumuş nefes alamıyor. Serum fizyolojik sikiyorum şu hortumlar var ya onunla çekiyorum bana misin demiyor.
Var mı bildiği bir yöntem olan hanımlar
Her geçen gün daha çok seversin burayı bağımlılık yapar :) ben Esra bu aradaHodbuldum iyi ki geldim diye dusunuyorum suan :)
Ben de kisaca Zuzu :)Her geçen gün daha çok seversin burayı bağımlılık yapar :) ben Esra bu arada
Çok teşekkür ederim. O da aklımda da tek başıma beceremiyorum cok ağlıyor cirpiniyor yikanirken. 10 aylık olana kadar hiç aglamazdi sonra birden banyodan da korkmaya başladı. Yarın eşim gelsin ilk isim o olacak çok sağol canım cevap verdiğin için.Ben oğlumu hasta bile olsa hep yıkadım ki doktorumuz özellikle hasta ve burunu tıkalı iken yıkamamı söylemişti.En güzel yıkandığında burnu açılıyor canım.
Yıkamayla mikrobu da atıyor hem.
Yarın gece uyutmadan önce güzel bir banyo yaptırıp sonra çabucak kurutup giydirsen çok iyi gelir.
Bu aşamada yapacağın bol bol serum fizyolojik ve hortumla çekmek.
Hoşgeldin canım ben de Meryem.Ben de kisaca Zuzu :)
Memnun oldum zuzu :)Ben de kisaca Zuzu :)
Eşime bebişler gibi bakıp besledim iyileştirdim 3 günlük gurbete yolladımesperenzaa sen nasılsın iyileştiniz mi ailecek :)
Kutuplardan basik ekvatordan sisik guzelmis :)Memnun oldum zuzu :)
Geçmiş olsun yavrucuğaÇok teşekkür ederim. O da aklımda da tek başıma beceremiyorum cok ağlıyor cirpiniyor yikanirken. 10 aylık olana kadar hiç aglamazdi sonra birden banyodan da korkmaya başladı. Yarın eşim gelsin ilk isim o olacak çok sağol canım cevap verdiğin için.
Onu uyutabilirsem 1 sepet ütü sporu yapıcam bu arada
Memnun oldum Meryem :)Hoşgeldin canım ben de Meryem.
evet inşallah iyi sonuçla bu son olurNasılsın sanırım yeniden diyete başladın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?