Menünü gün sonunda toplu olarak,tahmini saati ile su miktarı,varsa sporunla yazarsan daha iyi olur canım.böylelikle menün bir bütün olarak yorumlanırYarin kahvaltimizi yazarak ise baslayacagiz sanirim
tamam canim birileri nasil tutacagimi anlatirsa ben yapatim bu haftaAy canım yapabileceksen sen yap bu hafta ben de haftaya yapayım. Kızım bu hafta anasınıfı nda sınıfın yıldızı olacak da her günün bi etkinliği yapılacak bir sürü iş var
Teşekkür ederim. Sana da iyi eğlencelerGeçmiş olsun yavrucuğasık sık serum fizyolojik kullan şimdilik.bebişin sümüğü koyulaşmaya başladıysa iyileşne sürecine girmiş demektir:)
Kolay gelsin canım
Canım su miktarını biraz daha arttırabilirsen iyi olur.İyi geceler hatunlar...
Ne ara o kadar konuştunuz? Bugün ara ara girmeme rağmen okumadığım sayfalar birikmiş... Hemen menüyü paylaşayım:
Sabah 7:30 da
1 yumurta
2 zeytin
Ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Yeşil çay
2dilim etimek
Ara 10:30
9tane kabak çekirdeği
5-6 kayısı çekirdeği
2tane Gün kurusu kayısı
Öğle:13:00
Etli sebze türlüsü( patates de yemiş olabilirim)
Cacık
Mercimek çorbası
Hemen sonrasında şekersiz Türk kahvesi öğlene kadar 750 mlt su içtim.
Ara00 gibi
Bir avuç karışık kabak çekirdeği ve kayısı çekirdeği
Akşam18:00
Tavada yumurta
2 dilim etimek
şekersiz çay
Çeyrek açık ekmek(ince dürüm ekmeği) tulum peyniri
(Bugün 7 saat ders bir de sınıfın maçı ancak kahvaltı tarzı hazırladık)
Bide doymadım sanki
Az önce de bir yemek kaşığı biberli yoğurt yedim akşam 750 ml daha su içtim Bi de olmazsa olmaım şekersiz türk kahvesi....
Çok teşekkür ederim. Kizim 1 donemdir hayalini kuruyordu.ozenicem biraz .cok guze olur insallah.Haftaya da inşallah ben yaparım.tamam canim birileri nasil tutacagimi anlatirsa ben yapatim bu hafta
Simdiden kolay gelsin canim insallah cok guzel olur :)Çok teşekkür ederim. Kizim 1 donemdir hayalini kuruyordu.ozenicem biraz .cok guze olur insallah.Haftaya da inşallah ben yaparım.
Canım herkes gün sonunda yaptığı sporu seni etiketleyerek ve puanlamasını yaparak sana bildirecek ve sen bunların takibini yapacaksın.istersen kağıt kalemle gün gün yaz,istersen buraya herkesi etiketleyerek gün gün yaz.tamam canim birileri nasil tutacagimi anlatirsa ben yapatim bu hafta
sosyal medyada bazı sayfalarda güzel egzersizler var. ben pilates bandıyla yapıyorum bişeyler.bir de kızlar kollarımdan muzdaribimfotoğraflarda milli güreşci gibi çıkıyorum... hatta ben direk bayan kol olarak çıkıyorum.. bölgesel zayıflama ile ilgili ne yapabilirim her biri artık benden bağımsız birer birey olmuş kollarım için?
Inaniyorum yaparsın sen sadece biraz daha dengeli beslenmen gerekiyor sanırımevet inşallah iyi sonuçla bu son olur
Yarin kahvaltimizi yazarak ise baslayacagiz sanirim
Kahveciğim çok fazla karbonhidrat almışsın günkurusu kuru kayısı etimek vs biraz daha azaltabilirsinİyi geceler hatunlar...
Ne ara o kadar konuştunuz? Bugün ara ara girmeme rağmen okumadığım sayfalar birikmiş... Hemen menüyü paylaşayım:
Sabah 7:30 da
1 yumurta
2 zeytin
Ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Yeşil çay
2dilim etimek
Ara 10:30
9tane kabak çekirdeği
5-6 kayısı çekirdeği
2tane Gün kurusu kayısı
Öğle:13:00
Etli sebze türlüsü( patates de yemiş olabilirim)
Cacık
Mercimek çorbası
Hemen sonrasında şekersiz Türk kahvesi öğlene kadar 750 mlt su içtim.
Ara16:00 gibi
Bir avuç karışık kabak çekirdeği ve kayısı çekirdeği
Akşam18:00
Tavada yumurta
2 dilim etimek
şekersiz çay
Çeyrek açık ekmek(ince dürüm ekmeği) tulum peyniri
(Bugün 7 saat ders bir de sınıfın maçı ancak kahvaltı tarzı hazırladık)
Bide doymadım sanki
Az önce de bir yemek kaşığı biberli yoğurt yedim akşam 750 ml daha su içtim Bi de olmazsa olmaım şekersiz türk kahvesi....
akşam 1 saat yürüyüş...
Börek aşkıyla tutuşan esperenza yapmışlarEşime bebişler gibi bakıp besledim iyileştirdim 3 günlük gurbete yolladımeşim 1 saate gelir ,serengeti düzlüklerinde avını bekleyen kaplan gibiyim 1 saate serengeti düzlüklerinde işler karışır
Tam olarak beni tabir ediyorKutuplardan basik ekvatordan sisik guzelmis :)
Yiyeceklerini ve saatlerini önceden ayarlarsan daha iyi olur. Çünkü insan açken gözü dönüyor. Şekerli yiyecekler insülin direncini daha çok tetikliyor. Insülin direncini ortadan kaldıran tek beslenme Karatay beslenmesidir heralde. Onun yasaklarina uyabilirsin aslında 2 öğün yapmak zor geliyosa bile o şekilde frenleyebilirsin kendiniballikayfe ben
kuzum insülin direncim var elim ayağım titrmeye başlayınca tam miktarı ayarlayamıyorum... Ama bundan sonra daha dikkat edeceğim..
Elifcim ben tutmaya devam edebilirim sen arkadaşlara yemek cezası ver istersenEsracigim gelince bu haftaki spor puanlamasini bize aciklar kim birinci oldu biliriz :)
Simdi spor listesini kim tutmak isterbecezey gitsinkilolar01 ikinizden biri olsun. Malum + geldiniz bi cezasi olsun bi isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?