Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler hatunlar...
Ne ara o kadar konuştunuz? Bugün ara ara girmeme rağmen okumadığım sayfalar birikmiş... Hemen menüyü paylaşayım:
Sabah 7:30 da
1 yumurta
2 zeytin
Ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Yeşil çay
2dilim etimek
Ara 10:30
9tane kabak çekirdeği
5-6 kayısı çekirdeği
2tane Gün kurusu kayısı
Öğle:13:00
Etli sebze türlüsü( patates de yemiş olabilirim)
Cacık
Mercimek çorbası
Hemen sonrasında şekersiz Türk kahvesi öğlene kadar 750 mlt su içtim.
Ara16:00 gibi
Bir avuç karışık kabak çekirdeği ve kayısı çekirdeği
Akşam18:00
Tavada yumurta
2 dilim etimek
şekersiz çay
Çeyrek açık ekmek(ince dürüm ekmeği) tulum peyniri
(Bugün 7 saat ders bir de sınıfın maçı ancak kahvaltı tarzı hazırladık)
Bide doymadım sanki
Az önce de bir yemek kaşığı biberli yoğurt yedim akşam 750 ml daha su içtim Bi de olmazsa olmaım şekersiz türk kahvesi....
akşam 1 saat yürüyüş...

Canım su miktarını biraz daha arttırabilirsen iyi olur.
Akşam etimek,lavaş gibi karbonhidrarlar yerine protein ve sebze yiyebilirsen daha uzun süre tokluk hüssedersin.yumurtayı lorlu,ıspanaklı,ya da menemen vs şeklinde yapıp biraz daha fazla yiyebilirdin,yanına bol yeşillik ,domates salatalık vs olurdu.
Ben de bazen akşamı kahvaltı ile geçiririm ama dediğim gibi protein sebze çok karbonhidrat hiç yok şeklinde yaparım

Bende hemen menumu yazip yatisa geciyorum cooookk uykum var..

Kahvalti-ogle. 2 sahan yumurta 1dilim tam bugday ekmegi 1 dilim peynir 5 adet siyah zeytin salatalik sekersiz cay

Ara. 1 bardak sekersiz nescafe 1 avuc beyaz leblebi

Aksam. 2 kepce kirmizi mercimek corbasi 6 kasik bezelye yemegi booll salata

Su.2 2.5 lt arasi oldu bugun

Spor 600 ip atlama 120 puan

tamam canim birileri nasil tutacagimi anlatirsa ben yapatim bu hafta
Canım herkes gün sonunda yaptığı sporu seni etiketleyerek ve puanlamasını yaparak sana bildirecek ve sen bunların takibini yapacaksın.istersen kağıt kalemle gün gün yaz,istersen buraya herkesi etiketleyerek gün gün yaz.
Spor puanı hesaplaması yapılmamış bildirimleri kabul etme,çünkü puan hesaplamak hem seni yorar hem de tam olarak hangi sporu yaptığından emin olamayıp hata yapabilirsin

bir de kızlar kollarımdan muzdaribim fotoğraflarda milli güreşci gibi çıkıyorum... hatta ben direk bayan kol olarak çıkıyorum.. bölgesel zayıflama ile ilgili ne yapabilirim her biri artık benden bağımsız birer birey olmuş kollarım için?

şu ana kadar menü yazanları aldım isim olarak. lütfen ertesi günü yazdığınızda tarih atmayı ve tüm menülerinize beni etiketlemeyi unutmayın

sosyal medyada bazı sayfalarda güzel egzersizler var. ben pilates bandıyla yapıyorum bişeyler.

evet inşallah iyi sonuçla bu son olur
Inaniyorum yaparsın sen sadece biraz daha dengeli beslenmen gerekiyor sanırım
Yarin kahvaltimizi yazarak ise baslayacagiz sanirim

Kahveciğim çok fazla karbonhidrat almışsın günkurusu kuru kayısı etimek vs biraz daha azaltabilirsin

Kızlar işyerinde spor listesini yapmıştım fakat unutmuşum pazartesi günü yayınlasam sizin için sorun olur mu ? Kazananlar aklımda ama herkesin puanını görmesini istiyorum 1 hafta boyunca ne yaptığımıza dönüp bakalım diye.

Kahveciğim çok fazla karbonhidrat almışsın günkurusu kuru kayısı etimek vs biraz daha azaltabilirsin[/QUOTE]
kuzum insülin direncim var elim ayağım titrmeye başlayınca tam miktarı ayarlayamıyorum... Ama bundan sonra daha dikkatli olacağım..

ballikayfe ben

kuzum insülin direncim var elim ayağım titrmeye başlayınca tam miktarı ayarlayamıyorum... Ama bundan sonra daha dikkat edeceğim..
Yiyeceklerini ve saatlerini önceden ayarlarsan daha iyi olur. Çünkü insan açken gözü dönüyor. Şekerli yiyecekler insülin direncini daha çok tetikliyor. Insülin direncini ortadan kaldıran tek beslenme Karatay beslenmesidir heralde. Onun yasaklarina uyabilirsin aslında 2 öğün yapmak zor geliyosa bile o şekilde frenleyebilirsin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…