- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Becezeycim sana başka ceza bulalım istersen ben tutmaya devam ederim çünkü o listeyi tutunca spor yapmam gerektiğini hatırlıyorumtamam canim birileri nasil tutacagimi anlatirsa ben yapatim bu hafta
Haklisin cnm zamanla arttirirsin :) ama spor yaptiginda ilk sayfadan puanlamasini yapyeni başladım diye çok zorlamadım canım kan ter içinde kaldım zaten o kadarını bile
bugünküleri de alayım mıı
BeeeennnnnKızlar siteye girmek için sorun yasayanlar oluyomu
Canim ciger nasildi kavurmami kizartmami ne kadar yedinBu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Başka bir şey canım istemedi
Aksam
Ciğer
Yoğurtlu kabak
Havuç
Yeşillik
2400 su
600 bitki çayı
Esra yapacakmis cnm size baska cezalar bulcamnasil tutuyorsunuz daha once bi tecrubem yok ben yapabilirim kolaysa
Bidaha mapisa girersen adam tutup orda seni sisletcemSelam bebeklerimmapustan çıktım çok şükür
Afiyet olsun bebisMenüm
09:30 klasik karatay kahvaltısı
13:00 Şekersiz Duble Türk kahvesi
16:00 Damla sakızlı sade türk kahvesi
18:00 köfte,salata ayran
Su:2,5 lt olmuştur
Spor yok:
13.000 adım var sadece.
ballikayfe
TabiiSpor ne zaman peki canım?
Bir de neden pazartesi başlıyorsun, şeker orucuna başlamak için resmi bir kuruma başvuru şartı var da onu mu bekliyorsun?
Bi silkelen canım ya,gencecik dünya güzeli bi kızsın yetmedi mi bu zamana kadar yediklerin?
Bende severim gece is yapmasini :)Ya manyak miyim neyim gece gece dolap içi duzenleyesim geldi. Bugün eşim nobette. Çocukların dolabini boşalttı yazlık kışlık ayirdim o bitti bizimkini de bosalttim ama bitmedi.
Bol bol temizle canim yatmadan hemen once temizle. Bide esperwnzanin dedigi gibi yika yikarkende burnunu elinle temizle sikarak yani :) buhar rahatlatir daha cok akmasink saglarYa bi de oğlum uyutamiyorum. Burnu berbat tıkalı. Hani Afedersiniz yeşil yeşil sumuk olur ya onlar içinde kurumuş nefes alamıyor. Serum fizyolojik sikiyorum şu hortumlar var ya onunla çekiyorum bana misin demiyor.
Var mı bildiği bir yöntem olan hanımlar
Afiyet olsun cnm su icmedin mkMenü 27.04.18
03:30
Mercimek çorbası 1 kase
3 5 kaşık yoğurtlu patlıcan yemeği
Elma domates salatalık
Akşam
20:00
1 kase domates çorbası
1 tabak tas kebabı
Istersen ayri ayri degilde aksam hepsini toplu yazarsan daha guzel yorumlanir ortmenim:)Yarin kahvaltimizi yazarak ise baslayacagiz sanirim
Dolu bi menu olmus ama ekmekler cok olmus sabah 1 aksam 1 yesen yada sabah 2 yitip aksam yemesen daha iyi. Suda en az 2 lt olsa super olurİyi geceler hatunlar.:)..
Ne ara o kadar konuştunuz? Bugün ara ara girmeme rağmen okumadığım sayfalar birikmiş... Hemen menüyü paylaşayım:
Sabah 7:30 da
1 yumurta
2 zeytin
Ceviz büyüklüğünde tulum peyniri
Yeşil çay
2dilim etimek
Ara 10:30
9tane kabak çekirdeği
5-6 kayısı çekirdeği
2tane Gün kurusu kayısı
Öğle:13:00
Etli sebze türlüsü( patates de yemiş olabilirim)
Cacık
Mercimek çorbası
Hemen sonrasında şekersiz Türk kahvesi öğlene kadar 750 mlt su içtim.
Ara16:00 gibi
Bir avuç karışık kabak çekirdeği ve kayısı çekirdeği
Akşam18:00
Tavada yumurta
2 dilim etimek
şekersiz çay
Çeyrek açık ekmek(ince dürüm ekmeği) tulum peyniri
(Bugün 7 saat ders bir de sınıfın maçı ancak kahvaltı tarzı hazırladık)
Bide doymadım sanki
Az önce de bir yemek kaşığı biberli yoğurt yedim akşam 750 ml daha su içtim Bi de olmazsa olmaım şekersiz türk kahvesi....
akşam 1 saat yürüyüş...
Afiyet olsun cnm :) bugjnde herkes mercimek corbasi icmisBende hemen menumu yazip yatisa geciyorum cooookk uykum var..
Kahvalti-ogle. 2 sahan yumurta 1dilim tam bugday ekmegi 1 dilim peynir 5 adet siyah zeytin salatalik sekersiz cay
Ara. 1 bardak sekersiz nescafe 1 avuc beyaz leblebi
Aksam. 2 kepce kirmizi mercimek corbasi 6 kasik bezelye yemegi booll salata
Su.2 2.5 lt arasi oldu bugun
Spor 600 ip atlama 120 puan
Youtube a kol egzersizleri yazarsan bulursun cnm eceece diye bi kadin var onun bi egzersizini yapiyorum ben cok guzelbir de kızlar kollarımdan muzdaribimfotoğraflarda milli güreşci gibi çıkıyorum... hatta ben direk bayan kol olarak çıkıyorum.. bölgesel zayıflama ile ilgili ne yapabilirim her biri artık benden bağımsız birer birey olmuş kollarım için?
Olur olur :)Kızlar işyerinde spor listesini yapmıştım fakat unutmuşum pazartesi günü yayınlasam sizin için sorun olur mu ? Kazananlar aklımda ama herkesin puanını görmesini istiyorum 1 hafta boyunca ne yaptığımıza dönüp bakalım diye.
eyi madem sen tutuve yine listeyiBecezeycim sana başka ceza bulalım istersen ben tutmaya devam ederim çünkü o listeyi tutunca spor yapmam gerektiğini hatırlıyorum
Iyi geceler bebişimIyi geceler hanimlar
Tamam hesaplarım artık puanıHaklisin cnm zamanla arttirirsin :) ama spor yaptiginda ilk sayfadan puanlamasini yap
Beeeennnnn
Canim ciger nasildi kavurmami kizartmami ne kadar yedinkafamda deli sorular
Esra yapacakmis cnm size baska cezalar bulcam
Bidaha mapisa girersen adam tutup orda seni sisletcem
Afiyet olsun bebis
Tabiisicil kaydi ikametkah nufus ornegi bide ziraat bankasina 500 tl yatirip dekojtunu getirmeni istiyolar uzun is
Bende severim gece is yapmasini :)
Bol bol temizle canim yatmadan hemen once temizle. Bide esperwnzanin dedigi gibi yika yikarkende burnunu elinle temizle sikarak yani :) buhar rahatlatir daha cok akmasink saglar
Afiyet olsun cnm su icmedin mk
Istersen ayri ayri degilde aksam hepsini toplu yazarsan daha guzel yorumlanir ortmenim:)
Dolu bi menu olmus ama ekmekler cok olmus sabah 1 aksam 1 yesen yada sabah 2 yitip aksam yemesen daha iyi. Suda en az 2 lt olsa super olur
Afiyet olsun cnm :) bugjnde herkes mercimek corbasi icmis
Youtube a kol egzersizleri yazarsan bulursun cnm eceece diye bi kadin var onun bi egzersizini yapiyorum ben cok guzel
Olur olur :)
eyi madem sen tutuve yine listeyi
Bende bağlantıda bir sıkıntı yok canım
Beeeennnnn
Ayyy isin puf noktasi bende... niye panik yaptiysamm aman sabahlar olmasin... borek ustasi sart canimBol bol börek ye kız deli olma
Ahhh narin popom serzeniste ayolll kuccucuk kaldi bakma sen 134 ölçüsünebak gor sen regl etkisi gitsin haftaya en az 1.5 kilo vermis olcaksin. Spor yapmiyosun tmm ama oturup totonu buyutme al cocugu cik yuruyus yap cocujda guneslensin
Kaptannnn kaptannnBu hafta yemek tarifi verecek olan yavru kurtlar
medgic26 kuzucum madem spor yapmiyosun yemek yap bize. Soyle guzel kalorisiz kahvaltida yenilebilecek birseyler hazirla. Hazirlarken fotografini cek. Sonra guzel bi sunum yap onunda fotosunj cek bize gonder bizde yapalim yiyelim malzemeleri yazmayi unutma
AhSen_2504 canim bu hafta senunle rakip oldugumuzdan seni mesgul edicem ki spor yapama sende bize guzel bi diyet yemegi yap ama degisik bise olsun bizim bilmedigimiz. Ayni sekilde yapim asamasi ve sunum fotosunu istiyoruz :) malzemelri yazmayi unutma
fattylamb94 kuzucum sende bize karatay mantigini anlatan bi yazi yaz ama copy paste yapma :) kendi dusuncelrrinle anlat bize karatayi
Canim haftaya mezun olmazsam izne ayrilayim amma olcam bu seferesperenzaa cim + gelen ve sabitlere cezalari dusundun mu canim :) cok merak ediyorum cezalarini
B belcimim canim haftaya izine cikaralim mi seni?
Mesela haftayaesperenzaa 66 kilo olsa
S smygnc 93.5 kilo olsa
medgic26 105.5 kilo olsa
@cgdmk 60 kilo olsa
@kolera88 53.5 kilo olsa
fitcivciv 63 kilo olsa
ballikayfe 82.5 kilo olsa
@yolcukardelen 63 kilo olsa keeesssiiiinnn birinci oluruz.
Canım biz grup olarak gece sporu seviyoruZama ben şimdilik muafım spordan kızımı emZirerek zayıflıyorum
Mantıda yenmez mi canım ya sen o mantıyı yiyecektinşimdi ikimizde 64üZ de mi
Makyaj sevmez benimki de , aman iyiki sevmiyo nasıl uğraşacaktımçok cilveliyimdir ben de ama bakımlı da olmak isteyırum yav
başka taktikler için bi konu Açmanızı bekliyoruz takımcamedgic26
Rabbim yazdiysa olur kuzum pozitif olcaksin kendini onemsiyceksinn rabbim yüzüne guler ben inanıyorum
Alinti yapmistim sonraki sayfalarda esra tutacakmis onu gordum yine de thanks canimCanım herkes gün sonunda yaptığı sporu seni etiketleyerek ve puanlamasını yaparak sana bildirecek ve sen bunların takibini yapacaksın.istersen kağıt kalemle gün gün yaz,istersen buraya herkesi etiketleyerek gün gün yaz.
Spor puanı hesaplaması yapılmamış bildirimleri kabul etme,çünkü puan hesaplamak hem seni yorar hem de tam olarak hangi sporu yaptığından emin olamayıp hata yapabilirsin
tamam canim sen nasil istersenBecezeycim sana başka ceza bulalım istersen ben tutmaya devam ederim çünkü o listeyi tutunca spor yapmam gerektiğini hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?