Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeni başladım diye çok zorlamadım canım kan ter içinde kaldım zaten o kadarını bile

bugünküleri de alayım mıı
Haklisin cnm zamanla arttirirsin :) ama spor yaptiginda ilk sayfadan puanlamasini yap
Kızlar siteye girmek için sorun yasayanlar oluyomu
Beeeennnnn
Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Başka bir şey canım istemedi
Aksam
Ciğer
Yoğurtlu kabak
Havuç
Yeşillik
2400 su
600 bitki çayı​
Canim ciger nasildi kavurmami kizartmami ne kadar yedin kafamda deli sorular
nasil tutuyorsunuz daha once bi tecrubem yok ben yapabilirim kolaysa
Esra yapacakmis cnm size baska cezalar bulcam
Selam bebeklerim mapustan çıktım çok şükür
Bidaha mapisa girersen adam tutup orda seni sisletcem
Menüm
09:30 klasik karatay kahvaltısı
13:00 Şekersiz Duble Türk kahvesi
16:00 Damla sakızlı sade türk kahvesi
18:00 köfte,salata ayran
Su:2,5 lt olmuştur
Spor yok:
13.000 adım var sadece.

ballikayfe
Afiyet olsun bebis
Tabii sicil kaydi ikametkah nufus ornegi bide ziraat bankasina 500 tl yatirip dekojtunu getirmeni istiyolar uzun is
Ya manyak miyim neyim gece gece dolap içi duzenleyesim geldi. Bugün eşim nobette. Çocukların dolabini boşalttı yazlık kışlık ayirdim o bitti bizimkini de bosalttim ama bitmedi.
Bende severim gece is yapmasini :)
Bol bol temizle canim yatmadan hemen once temizle. Bide esperwnzanin dedigi gibi yika yikarkende burnunu elinle temizle sikarak yani :) buhar rahatlatir daha cok akmasink saglar
Menü 27.04.18
03:30
Mercimek çorbası 1 kase
3 5 kaşık yoğurtlu patlıcan yemeği
Elma domates salatalık

Akşam
20:00
1 kase domates çorbası
1 tabak tas kebabı
Afiyet olsun cnm su icmedin mk
Yarin kahvaltimizi yazarak ise baslayacagiz sanirim
Istersen ayri ayri degilde aksam hepsini toplu yazarsan daha guzel yorumlanir ortmenim:)
Dolu bi menu olmus ama ekmekler cok olmus sabah 1 aksam 1 yesen yada sabah 2 yitip aksam yemesen daha iyi. Suda en az 2 lt olsa super olur
Afiyet olsun cnm :) bugjnde herkes mercimek corbasi icmis
Youtube a kol egzersizleri yazarsan bulursun cnm eceece diye bi kadin var onun bi egzersizini yapiyorum ben cok guzel
Olur olur :)
Becezeycim sana başka ceza bulalım istersen ben tutmaya devam ederim çünkü o listeyi tutunca spor yapmam gerektiğini hatırlıyorum
eyi madem sen tutuve yine listeyi

Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: omlet, peynir, zeytin,ev yapımı kahvaltılık sos(10.30)

Akşam17.0)
Yoğurt çorbası, cacık, kuzu göbeği mantarı( bi tanesinde bi kilo etin proteini varmış essan mı acep)
18.30 5 gün kurusu kayısı
23 .00 süt

bak gor sen regl etkisi gitsin haftaya en az 1.5 kilo vermis olcaksin. Spor yapmiyosun tmm ama oturup totonu buyutme al cocugu cik yuruyus yap cocujda guneslensin
Ahhh narin popom serzeniste ayolll kuccucuk kaldi bakma sen 134 ölçüsüne geziyorum hergunde benim veleto bebek arabasi sevmiiii kanguru istiyor onada bel dayanmiooo

Kaptannnn kaptannn efkarlattin beni anacim... kiz ben fiks kahvalti yapiom karatay bilmiyonmu ??enem benim bebem kucak bebesi 2 yumurtayı zor hasliyorum... ama istersen internetten arastirip duzenleyebilirim???

Allahın izniyle evet ama sabah tartıldım 63,5 çıktım canım benden korkun

Kızlar bende de telefonda güvenli değil çıkıyor. Pc de sıkıntı yok. Alıntı yapamıyorum

Alinti yapmistim sonraki sayfalarda esra tutacakmis onu gordum yine de thanks canim
Becezeycim sana başka ceza bulalım istersen ben tutmaya devam ederim çünkü o listeyi tutunca spor yapmam gerektiğini hatırlıyorum
tamam canim sen nasil istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…