İngilizce.Cografya. Senn ?
Ben kabağı da ciğeri de:Haklisin cnm zamanla arttirirsin :) ama spor yaptiginda ilk sayfadan puanlamasini yap
Beeeennnnn
Canim ciger nasildi kavurmami kizartmami ne kadar yedinkafamda deli sorular
Esra yapacakmis cnm size baska cezalar bulcam
Bidaha mapisa girersen adam tutup orda seni sisletcem
Afiyet olsun bebis
Tabiisicil kaydi ikametkah nufus ornegi bide ziraat bankasina 500 tl yatirip dekojtunu getirmeni istiyolar uzun is
Bende severim gece is yapmasini :)
Bol bol temizle canim yatmadan hemen once temizle. Bide esperwnzanin dedigi gibi yika yikarkende burnunu elinle temizle sikarak yani :) buhar rahatlatir daha cok akmasink saglar
Afiyet olsun cnm su icmedin mk
Istersen ayri ayri degilde aksam hepsini toplu yazarsan daha guzel yorumlanir ortmenim:)
Dolu bi menu olmus ama ekmekler cok olmus sabah 1 aksam 1 yesen yada sabah 2 yitip aksam yemesen daha iyi. Suda en az 2 lt olsa super olur
Afiyet olsun cnm :) bugjnde herkes mercimek corbasi icmis
Youtube a kol egzersizleri yazarsan bulursun cnm eceece diye bi kadin var onun bi egzersizini yapiyorum ben cok guzel
Olur olur :)
eyi madem sen tutuve yine listeyi
Afiyet olsun canim su ne kdr ictinGünaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: omlet, peynir, zeytin,ev yapımı kahvaltılık sos(10.30)
Akşam17.0)
Yoğurt çorbası, cacık, kuzu göbeği mantarı( bi tanesinde bi kilo etin proteini varmış essan mı acep)
18.30 5 gün kurusu kayısı
23 .00 süt
Bendede oyle oluyo heralde sitede sorun varTimim Teşekkür ederim canimm
Anlamadım Valla girmeye çalışırken önüme yazı cıkıyo bu site güvenli değil kişisel bilgileriniz ele geçiriliyor olabilir diye yazı vardı bi süre giremedim Ama varya bi an korktum hiçmi giremiycem diye
ecede hic sevmiyo arabayi mecbur bincek koca cocugu kanguruda tasimyamamAhhh narin popom serzeniste ayolll kuccucuk kaldi bakma sen 134 ölçüsünegeziyorum hergunde benim veleto bebek arabasi sevmiiii kanguru istiyor onada bel dayanmiooo
Tmm ozaman sana baska gorev veririmKaptannnn kaptannnefkarlattin beni anacim... kiz ben fiks kahvalti yapiom karatay bilmiyonmu ??enem benim bebem kucak bebesi 2 yumurtayı zor hasliyorum... ama istersen internetten arastirip duzenleyebilirim???
Tmm cnm insallah mezun olirsunCanim haftaya mezun olmazsam izne ayrilayim amma olcam bu sefer
Ohh supersin cnm ozaman 62 goruruz bu haftaValla ben dayanamadım sabah tartıldım daha şimdiden 63,5 geliyorum canım nazar değmesin
Aksam ndden yemek yemedin canimSabah
kıymalı domatesli yumurta
şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara
2 adet incir
öğlen
1 tabak çorba
ara
1 adet incir
akşam
1 bardak süt
3 küçük kuru kayısı
Spor 2 saat yürüyüş
su 2 litredir diye tahmin ediyorummedgic26 Kanguru_ @esperenzaa
Sitede sorun var heralde :)Kızlar bende de telefonda güvenli değil çıkıyor. Pc de sıkıntı yok. Alıntı yapamıyorum
afiyet olsun o haldeBen kabağı da ciğeri de:
çok az zeytinyağı ile az su koyuyorum, kapagini kapatıp suyunu çekene pişiriyorum. Kızartma tadında oluyor ama haşlama yöntemiyle yapiyorum
Kızartma olmayınca ikisi toplamda bir tabak yedim (ciğer daha cok) ve aşırı duydum, hatta sonra mide rahatsızlığı yasadim.
En sevdiğimİngilizce.
Sabah
kıymalı domatesli yumurta
şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara
2 adet incir
öğlen
1 tabak çorba
ara
1 adet incir
akşam
1 bardak süt
3 küçük kuru kayısı
Spor 2 saat yürüyüş
su 2 litredir diye tahmin ediyorummedgic26 Kanguru_ @esperenzaa
Hemen banada haber veriyorsun bakk ona gore :)Amin inş gelsin artık bir yumurcak hayırlı sağlıklı
Günaydın cicegimmmm muckkkGunaydinnn hanimlaarrr mussssmutlu ama kacamaksiz bi hafta sonu olsun
Tmm ozaman sana baska gorev veririm[/QUOTE
Kralsinnnn muckkk :)
Sipacik yaaa tasiyorum valla ben napim kualam o benim yapis yapis yapisirecede hic sevmiyo arabayi mecbur bincek koca cocugu kanguruda tasimyamam
Ok let's startEn sevdiğimingilizceyi hiç sevmiyorum da öğretmenlerini seviyorum bundan sonra burda ingilizce mi konuşsan
Hiç yatkınlığım yok ya bana azcık akıl fikir ver nolur napcam ben bu ingilizceyiOk let's start
İngilizce çok keyiflidir, öğretmenleri de farklıdır
Erkek arkadaşın yok diye biliyorum, gir ing sitelere, kendine bi erkek arkadaşı yap bak nasıl öğreniyorsunHiç yatkınlığım yok ya bana azcık akıl fikir ver nolur napcam ben bu ingilizceyi
Vaaay yönteme bak senErkek arkadaşın yok diye biliyorum, gir ing sitelere, kendine bi erkek arkadaşı yap bak nasıl öğreniyorsun
Var kız var giremem öyle sitelereErkek arkadaşın yok diye biliyorum, gir ing sitelere, kendine bi erkek arkadaşı yap bak nasıl öğreniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?