Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin mutlu hafta sonlari. Dunku tarti faciasindan sonra bugun artilarimin bir kisminin gittigini gorunce cok sevindim ya :))

Ben kabağı da ciğeri de:
çok az zeytinyağı ile az su koyuyorum, kapagini kapatıp suyunu çekene pişiriyorum. Kızartma tadında oluyor ama haşlama yöntemiyle yapiyorum
Kızartma olmayınca ikisi toplamda bir tabak yedim (ciğer daha cok) ve aşırı duydum, hatta sonra mide rahatsızlığı yasadim.

Afiyet olsun canim su ne kdr ictin
Bendede oyle oluyo heralde sitede sorun var
Ahhh narin popom serzeniste ayolll kuccucuk kaldi bakma sen 134 ölçüsüne geziyorum hergunde benim veleto bebek arabasi sevmiiii kanguru istiyor onada bel dayanmiooo
ecede hic sevmiyo arabayi mecbur bincek koca cocugu kanguruda tasimyamam

Kaptannnn kaptannn efkarlattin beni anacim... kiz ben fiks kahvalti yapiom karatay bilmiyonmu ??enem benim bebem kucak bebesi 2 yumurtayı zor hasliyorum... ama istersen internetten arastirip duzenleyebilirim???
Tmm ozaman sana baska gorev veririm
Canim haftaya mezun olmazsam izne ayrilayim amma olcam bu sefer
Tmm cnm insallah mezun olirsun
Valla ben dayanamadım sabah tartıldım daha şimdiden 63,5 geliyorum canım nazar değmesin
Ohh supersin cnm ozaman 62 goruruz bu hafta
Aksam ndden yemek yemedin canim
Kızlar bende de telefonda güvenli değil çıkıyor. Pc de sıkıntı yok. Alıntı yapamıyorum
Sitede sorun var heralde :)
afiyet olsun o halde

Günaydınnn
Dün kü menüm

Sabah 2 yumurta beyaz peynir ceviz ve incir (ekmek yok)
Ara muzlu smootie
Öğle çorba 3 köfte
Ara muzlu smootie
Akşam ufak poğaça tuzlu kurabiye 2 ad susamlı çubuk
Ara tarçınlı süt

Su 3 lt oldu

Spor yok şehir dışına düğüne gittik ondan akşam şaştı düğünde poğa börek vardı

Çikolatasız 3. Günüm

Akşama spora gitmem gerek yürüyüşü 2 katına çıkaracağım poğaçadan dolayı bugünkü diğer hedefim ise en az 200 ip atlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…