Günaydınnn
Dün kü menüm
Sabah 2 yumurta beyaz peynir ceviz ve incir (ekmek yok)
Ara muzlu smootie
Öğle çorba 3 köfte
Ara muzlu smootie
Akşam ufak poğaça tuzlu kurabiye 2 ad susamlı çubuk
Ara tarçınlı süt
Su 3 lt oldu
Spor yok şehir dışına düğüne gittik ondan akşam şaştı düğünde poğa börek vardı
Çikolatasız 3. Günüm
Akşama spora gitmem gerek yürüyüşü 2 katına çıkaracağım poğaçadan dolayı bugünkü diğer hedefim ise en az 200 ip atlamak
Tamam ben de yardımcı olurum hadiVaaay yönteme bak senqma mantıklı
Tamam benimle konuş o zamanVar kız var giremem öyle sitelere
Hiç hayır dememTamam benimle konuş o zaman
Anaa bir de ailesiyle çok heycanlıKızlar bugün buralarda olamam.Bizimki ve ailesi geliyor ailemle tanışmaya.Ben hala dışarlardayım.Daha eve gidip temizlik yapacağım ortada ne pasta var ne börek.Oyyyyyy
Alt yapın var mı biraz?Hiç hayır demembana yol gösterirsende sevinirim
Hadi hayirli guzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün buralarda olamam.Bizimki ve ailesi geliyor ailemle tanışmaya.Ben hala dışarlardayım.Daha eve gidip temizlik yapacağım ortada ne pasta var ne börek.Oyyyyyy
Alt yapım hiç yok yatkınlık sıfır. Sözde A2 seviyesindeyim. Günlük ingilizce öğrenmek istiyorum. Mesleki terimlere az çok hakimimAlt yapın var mı biraz?
Mesleki anlamda mı öğrenmek istiyorsun?
Bbc Bbc yayınlarindan yararlanabilirsin.Alt yapım hiç yok yatkınlık sıfır. Sözde A2 seviyesindeyim. Günlük ingilizce öğrenmek istiyorum. Mesleki terimlere az çok hakimim
Yaa bende isteremmmm suan valısıyprum zaten bolbol ingilizce metin okuyorum hikayeler vsTamam benimle konuş o zaman
ayy sumeyyecim cok sevindim bitanem cok heycanlı bir gece olacak yuzuk ba takılcakmı pekiKızlar bugün buralarda olamam.Bizimki ve ailesi geliyor ailemle tanışmaya.Ben hala dışarlardayım.Daha eve gidip temizlik yapacağım ortada ne pasta var ne börek.Oyyyyyy
peki gunluk tutarken önce türkce yazıp yada dusunup sonra ing e mi cevirelim hıcam bende ingilizce konusmak istiyorum sadece diger yönleeri beni pek ilgilendirmiyor seviye olarak da gunluk seyleri anlıyprum ama konusamıyprum kodundayımBbc Bbc yayınlarindan yararlanabilirsin.
Aslında sadece konusma uzerine yoğunlaşan, hic yazı ile ilgili etkinlik olmadan yürütülen kurslar var, atanmadan once bi süre öğretmenlik yapmıştım öyle bi kursta. Faydasını göreceğini düşünüyorum.
İmkanın ve zamanın varsa bence çok faydasını görürsün
Alt yapın olsaydi yabancı sitelerden yazılar, haberler okumaya çalış diyecektim ve günlük kendine konu belirleyip yazılar da yazabilirdin. Minimum sözlük kullanmaya çalışarak. Yazı yazmak da dağarcığı geliştirp aklında kalmasında etkili. Günlük de tutmaya çalış ufak ufak bir kaç cumle ile başla. Çok az da olsa grammer bilgin vardır a2 seviyesindeysen. Hem çevrende İngilizce bilen yoksa dogal sifre olur
Yok canım direkt İngilizce yaz. Öyle öyle konusmana da etki eder illa ama pratik yapacagin birileri olmalı konuşmak için. Günlüğün çok faydasını göreceksinYaa bende isteremmmm suan valısıyprum zaten bolbol ingilizce metin okuyorum hikayeler vs
ayy sumeyyecim cok sevindim bitanem cok heycanlı bir gece olacak yuzuk ba takılcakmı peki
peki gunluk tutarken önce türkce yazıp yada dusunup sonra ing e mi cevirelim hıcam bende ingilizce konusmak istiyorum sadece diger yönleeri beni pek ilgilendirmiyor seviye olarak da gunluk seyleri anlıyprum ama konusamıyprum kodundayım
Ben şuan sözde bir kursa gidiyorum orda speaking cluplar var hergün oluyor ama ben zaman bulup gidemiyorum. Şimdi dondurup okulum bitince gideyim diyorum. Küçük çocuklar için olan hikaye kitaplarını okuyorum çizgifilm izliyorum onları anlıyorum ama günlük tutmakta çok mantıklıymış. Insanlarla konuşurken dilsiz gibi bir şey oluyorum o kadar heycanlanıyorum ki hiç de sevmiyorum ingilizceyi. Keşke Türkçe konuşsa bütün dünyaBbc Bbc yayınlarindan yararlanabilirsin.
Aslında sadece konusma uzerine yoğunlaşan, hic yazı ile ilgili etkinlik olmadan yürütülen kurslar var, atanmadan once bi süre öğretmenlik yapmıştım öyle bi kursta. Faydasını göreceğini düşünüyorum.
İmkanın ve zamanın varsa bence çok faydasını görürsün
Alt yapın olsaydi yabancı sitelerden yazılar, haberler okumaya çalış diyecektim ve günlük kendine konu belirleyip yazılar da yazabilirdin. Minimum sözlük kullanmaya çalışarak. Yazı yazmak da dağarcığı geliştirp aklında kalmasında etkili. Günlük de tutmaya çalış ufak ufak bir kaç cumle ile başla. Çok az da olsa grammer bilgin vardır a2 seviyesindeysen. Hem çevrende İngilizce bilen yoksa dogal sifre olur
Huzurum heyecanlı değilim açıkcası gerilmiş durumdayım.Annesi ve kendisi gelecek.Tanışcaklar bizimkilerle.Babam dün bizimkinin yaşadığı şehre gidip araştırmış.Sesi çıkmadı.Bu akşamda ifadesini alacakYaa bende isteremmmm suan valısıyprum zaten bolbol ingilizce metin okuyorum hikayeler vs
ayy sumeyyecim cok sevindim bitanem cok heycanlı bir gece olacak yuzuk ba takılcakmı peki
peki gunluk tutarken önce türkce yazıp yada dusunup sonra ing e mi cevirelim hıcam bende ingilizce konusmak istiyorum sadece diger yönleeri beni pek ilgilendirmiyor seviye olarak da gunluk seyleri anlıyprum ama konusamıyprum kodundayım
aksam hic olmamisGünaydınnn
Dün kü menüm
Sabah 2 yumurta beyaz peynir ceviz ve incir (ekmek yok)
Ara muzlu smootie
Öğle çorba 3 köfte
Ara muzlu smootie
Akşam ufak poğaça tuzlu kurabiye 2 ad susamlı çubuk
Ara tarçınlı süt
Su 3 lt oldu
Spor yok şehir dışına düğüne gittik ondan akşam şaştı düğünde poğa börek vardı
Çikolatasız 3. Günüm
Akşama spora gitmem gerek yürüyüşü 2 katına çıkaracağım poğaçadan dolayı bugünkü diğer hedefim ise en az 200 ip atlamak
hakkinda hayirlisi neyse o olsun canimHuzurum heyecanlı değilim açıkcası gerilmiş durumdayım.Annesi ve kendisi gelecek.Tanışcaklar bizimkilerle.Babam dün bizimkinin yaşadığı şehre gidip araştırmış.Sesi çıkmadı.Bu akşamda ifadesini alacakİnşallah hayr olur ikimiz adına.
Dualarınızı bekliyorum.
Heyecanlanmana gerek yok, nativeler bizim bildiğimiz, öğrendiğimiz kadar grammer bilmiyorlar. Rahat ol ve aklına gelen şekilde konuş, grammer detaylarına takılma, anlarlar, anladikca da sen rahat olursun ve bildiklerini rahatca kullanirsinBen şuan sözde bir kursa gidiyorum orda speaking cluplar var hergün oluyor ama ben zaman bulup gidemiyorum. Şimdi dondurup okulum bitince gideyim diyorum. Küçük çocuklar için olan hikaye kitaplarını okuyorum çizgifilm izliyorum onları anlıyorum ama günlük tutmakta çok mantıklıymış. Insanlarla konuşurken dilsiz gibi bir şey oluyorum o kadar heycanlanıyorum ki hiç de sevmiyorum ingilizceyi. Keşke Türkçe konuşsa bütün dünya
Konuşacak insanda yok gerçi bi clupteki hoca var yabancı hiç tr bilmiyor. Peki kelime nasil ezberleyebilirimHeyecanlanmana gerek yok, nativeler bizim bildiğimiz, öğrendiğimiz kadar grammer bilmiyorlar. Rahat ol ve aklına gelen şekilde konuş, grammer detaylarına takılma, anlarlar, anladikca da sen rahat olursun ve bildiklerini rahatca kullanirsin
Günlüğü de düzenli tutmaya calis ki onunla da hem grammerini saglamlastirirsin hem de kendi kendine pratik yapmış olursun
Sabah cok az yemissin canim. Yumurta haslama imkanin yok mu ?
Sabah cok az yemissin canim. Yumurta haslama imkanin yok mu ?
Aksam patates yemesen cik iyi olur bugun eksi gordun yarin + gorebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?