Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

11 NİSANDAN BERİ ŞEKERSİZ :)

Alt yapım hiç yok yatkınlık sıfır. Sözde A2 seviyesindeyim. Günlük ingilizce öğrenmek istiyorum. Mesleki terimlere az çok hakimim
Bbc Bbc yayınlarindan yararlanabilirsin.
Aslında sadece konusma uzerine yoğunlaşan, hic yazı ile ilgili etkinlik olmadan yürütülen kurslar var, atanmadan once bi süre öğretmenlik yapmıştım öyle bi kursta. Faydasını göreceğini düşünüyorum.
İmkanın ve zamanın varsa bence çok faydasını görürsün
Alt yapın olsaydi yabancı sitelerden yazılar, haberler okumaya çalış diyecektim ve günlük kendine konu belirleyip yazılar da yazabilirdin. Minimum sözlük kullanmaya çalışarak. Yazı yazmak da dağarcığı geliştirp aklında kalmasında etkili. Günlük de tutmaya çalış ufak ufak bir kaç cumle ile başla. Çok az da olsa grammer bilgin vardır a2 seviyesindeysen. Hem çevrende İngilizce bilen yoksa dogal sifre olur

Tamam benimle konuş o zaman
Yaa bende isteremmmm suan valısıyprum zaten bolbol ingilizce metin okuyorum hikayeler vs
Kızlar bugün buralarda olamam.Bizimki ve ailesi geliyor ailemle tanışmaya.Ben hala dışarlardayım.Daha eve gidip temizlik yapacağım ortada ne pasta var ne börek.Oyyyyyy
ayy sumeyyecim cok sevindim bitanem cok heycanlı bir gece olacak yuzuk ba takılcakmı peki

peki gunluk tutarken önce türkce yazıp yada dusunup sonra ing e mi cevirelim hıcam bende ingilizce konusmak istiyorum sadece diger yönleeri beni pek ilgilendirmiyor seviye olarak da gunluk seyleri anlıyprum ama konusamıyprum kodundayım

Yok canım direkt İngilizce yaz. Öyle öyle konusmana da etki eder illa ama pratik yapacagin birileri olmalı konuşmak için. Günlüğün çok faydasını göreceksin

Ben şuan sözde bir kursa gidiyorum orda speaking cluplar var hergün oluyor ama ben zaman bulup gidemiyorum. Şimdi dondurup okulum bitince gideyim diyorum. Küçük çocuklar için olan hikaye kitaplarını okuyorum çizgifilm izliyorum onları anlıyorum ama günlük tutmakta çok mantıklıymış. Insanlarla konuşurken dilsiz gibi bir şey oluyorum o kadar heycanlanıyorum ki hiç de sevmiyorum ingilizceyi. Keşke Türkçe konuşsa bütün dünya

Huzurum heyecanlı değilim açıkcası gerilmiş durumdayım.Annesi ve kendisi gelecek.Tanışcaklar bizimkilerle.Babam dün bizimkinin yaşadığı şehre gidip araştırmış.Sesi çıkmadı.Bu akşamda ifadesini alacakİnşallah hayr olur ikimiz adına.
Dualarınızı bekliyorum.

aksam hic olmamis telafi edecegine inaniyorum:)

hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim

Heyecanlanmana gerek yok, nativeler bizim bildiğimiz, öğrendiğimiz kadar grammer bilmiyorlar. Rahat ol ve aklına gelen şekilde konuş, grammer detaylarına takılma, anlarlar, anladikca da sen rahat olursun ve bildiklerini rahatca kullanirsin
Günlüğü de düzenli tutmaya calis ki onunla da hem grammerini saglamlastirirsin hem de kendi kendine pratik yapmış olursun

sABAH
1 DİLİM EKMEK
3 DİLİM PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY

ARA
2 KAYISI

ÖĞLEN
2 DİLİM PEYNİR
1 SALATA (AÇ KALDIM YEMEK YOKTU BUGÜN TOSTTA İSTEMEDİM)

ARA
1 DİLİM PORTAKAL
YARIM MUZ

AKŞAM
TABUK ETİ TAVADA BUGULAMA TARZI AMA YANINDA PATATESTE YEMEĞİ BUHARDA PİŞİRCEMDÜŞÜNÜYORUM Kanguru_ medgic26

Son düzenleme:
Konuşacak insanda yok gerçi bi clupteki hoca var yabancı hiç tr bilmiyor. Peki kelime nasil ezberleyebilirim

Sabah cok az yemissin canim. Yumurta haslama imkanin yok mu ?
Aksam patates yemesen cik iyi olur bugun eksi gordun yarin + gorebilirsin

Sabah cok az yemissin canim. Yumurta haslama imkanin yok mu ?
Aksam patates yemesen cik iyi olur bugun eksi gordun yarin + gorebilirsin

1 tanecik haşlarım hemen artı çıkmam canım ya bugün çok az yedim zaten öğlen resmen aç kaldım
Yumurtayı kendim haşlamıyorum,akşamları süt içiyorum yetmez mi o proteinki
Sahurda haşlamayı düşünüyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…