Tok tutar diye dedim canim. :)1 tanecik haşlarım hemen artı çıkmam canım ya bugün çok az yedim zaten öğlen resmen aç kaldım
Yumurtayı kendim haşlamıyorum,akşamları süt içiyorum yetmez mi o proteinki
Sahurda haşlamayı düşünüyorum ama
Tok tutar diye dedim canim. :)
Ay çok tatlı heyecanlar bunlar. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım benim.Huzurum heyecanlı değilim açıkcası gerilmiş durumdayım.Annesi ve kendisi gelecek.Tanışcaklar bizimkilerle.Babam dün bizimkinin yaşadığı şehre gidip araştırmış.Sesi çıkmadı.Bu akşamda ifadesini alacakİnşallah hayr olur ikimiz adına.
Dualarınızı bekliyorum.
Masallah canim :) boyle gidersen hedefe kisa zmnda ulasirsin.Dün mantıyı çevirdim bugün tost tekliflerini iyi gidiyorum dimi
Çok teşekkür ederim canım.Babamdan onayı alayım nefes alacağımAy çok tatlı heyecanlar bunlar. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım benim.
Canım hoşgeldinSelam bebeklerimmapustan çıktım çok şükür
Okudum ben de meraktanEvet bende pişman oldum keşke ortaya yazdaydım. Içimden daha da ağır laflar geçti ama neyseama çok vurma dondurma yedim çok pişmanım pazartesi şeker orucuna başlıyorum
Vuuvvv çok etkileyiciAllahın izniyle evet ama sabah tartıldım 63,5 çıktım canım benden korkun
ben de Türkçeİngilizce.
Neyse bir daha alıntı yapmam ortaya konuşurumCanım hoşgeldinAllah bi daha düşürmesin
Okudum ben de meraktanOrtaya yazaydn keşke
Vuuvvv çok etkileyiciBenimde kaç gündür misafirim var.bugün hem yemekli sonra yatılı başka misafirim var.pazartesi merak ediyorum ikimizi
ben de TürkçeTabi emzirirken tek elle yazdığımdan yazım noktalama Allah’a emanet G Gonulbagi
kacamak yapma kiz arada ugra geceleri falan :) unutma 2 kilo vercen bu haftaHello hatunlar bursadan üniversite arkadaşım geliyor sali donucek onun icin ben saliya kadar yokum bilginize :) beni ozleyin anacimmm byeeeKanguru_ esperenzaa kaptaynnn ve yardimcisi arz ederim
Ben misafir ağırlıyorum, emzirirken tel yanındaysa bakıyorumKizlaaarr nerdesinizzz
Ben de buradayım menümKizlaaarr nerdesinizzz
Aaaa az once konunu gördüm, yazacaktım bi buraya bakayım ince dedim.Arkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigimesperenzaa fattylamb94 ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim
Diğer arkadaşlar benden daha öncedir buradalar. O yüzden onlardan biri alırsa çok daha iyi olur. Ben elimden geldiğince yardımcı olurum . Ama yine de istemezlerse elimden geleni yaparım tabi.Arkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigimesperenzaa fattylamb94 ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim
Ugrayacagimi sanmiyorum canim. Belki biraz toparlandiktan sonra. Artik siz gunlugume gelirsiniz :)Aaaa az once konunu gördüm, yazacaktım bi buraya bakayım ince dedim.
Ama olmadi ki diyecem de kendin için iyisini sen daha iyi bilirsin tabi.
Hakkında hayırlısı olsun, ara ara uğra
Gelecegimi sanmiyorum canim :) uzun zamandir aklimdaydi surekli erteliyodum. Uzun bir sure gelmem diye dusunuyorumKanguru_ ayrılma kararına üzüldüm ama biraz nefes al düşün en kısa zamanda gel sensiz olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?