Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tok tutar diye dedim canim. :)

Ay çok tatlı heyecanlar bunlar. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım benim.

Selam bebeklerim mapustan çıktım çok şükür
Canım hoşgeldinAllah bi daha düşürmesin
Evet bende pişman oldum keşke ortaya yazdaydım. Içimden daha da ağır laflar geçti ama neyse ama çok vurma dondurma yedim çok pişmanım pazartesi şeker orucuna başlıyorum
Okudum ben de meraktanOrtaya yazaydn keşke
Allahın izniyle evet ama sabah tartıldım 63,5 çıktım canım benden korkun
Vuuvvv çok etkileyiciBenimde kaç gündür misafirim var.bugün hem yemekli sonra yatılı başka misafirim var.pazartesi merak ediyorum ikimizi
ben de TürkçeTabi emzirirken tek elle yazdığımdan yazım noktalama Allah’a emanet G Gonulbagi

Neyse bir daha alıntı yapmam ortaya konuşurum
Bebekle türkçe bu kadar olur ancak

Arkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigim esperenzaa fattylamb94 ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim

Gelemedim bir türlü bugün. Yemek de pek sağlıklı değildi. Ama yürüyüşü bir gün daha aksatmayı göze almadım. Bugün egzersiz de dinlenme günümdü yarın devam. Yarın içim menüm de belli. Şimdi biraz kitap okumak istiyorum izninizle yarın geçmiş yapacağım.

Aaaa az once konunu gördüm, yazacaktım bi buraya bakayım ince dedim.
Ama olmadi ki diyecem de kendin için iyisini sen daha iyi bilirsin tabi.
Hakkında hayırlısı olsun, ara ara uğra

Diğer arkadaşlar benden daha öncedir buradalar. O yüzden onlardan biri alırsa çok daha iyi olur. Ben elimden geldiğince yardımcı olurum . Ama yine de istemezlerse elimden geleni yaparım tabi.

Aaaa az once konunu gördüm, yazacaktım bi buraya bakayım ince dedim.
Ama olmadi ki diyecem de kendin için iyisini sen daha iyi bilirsin tabi.
Hakkında hayırlısı olsun, ara ara uğra
Ugrayacagimi sanmiyorum canim. Belki biraz toparlandiktan sonra. Artik siz gunlugume gelirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…